|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cel 17-20 kg do Wakacji 2010- Ktoś ze mna? cz III - jesteśmy niepokonane !
Hey dziolchy
** Wrocilammm w sumie wczoraj ale nie mialam sily pisac :PA najsmieszniejsze jest to ze... schudlam (cm) a przytylam (kg) hahaha waze ponad 64 (wazylam 61) , ale za to jakie miesnie mi sie zrobily hahah (w sensie ze wczesniej wogole nie mialam miesni) A wiec pochwalic sie musze ZDALAM EGZAMINY NA RATOWNIKA WOPR! ![]() Jestem mega z siebei dumna, ale nie wiedzialam ze bd tak ciezko :P normalnei jestem w szoku ze dalam rade , codziennie treningi od 6 rano , do spania okolo 1 w nocy i tak w koplko, jedzenie bylo ani redukcyjne ani zeby przytyc tylko takie w sam raz zeby miec energie i utrzymywac stala wage, brzuszek mi zszedl troszke, mocno nogi mi zeszly, miesnie brzucha sier rozwinely , ramiona odplywania, nogi od ciaglych treningow itd itp ![]() Bylo mega...ale w trakcie duzo stekania i narzekania i chiwlami bylo ciezko, pelno stymulacvji akcji ratowniczych, wyklady, egzaminy itd... ahhh chyba zrobie sobie nastepny stopien w przyszle wakacje a co ![]() Ide dziolchy zjesc sniadanie i pedze gdzies z psami nad rzeke albo cos, zebym mogla poplywac (wczoraj wrocilam wiec pierwszy raz od paru dni nie mialam rano treningu i dopiero mnie zaatakowaly zakwasy :P wiec musze pedzic je rozruszac) Ahhh szkoda ze kolo domu nie mam jeziora bo chetnie bym treningi kontynuowala :P Najfajniejsze w nich bylo ze nie moglismy do plywania uzywac rak (kiedy kogos ratuje sie z wody to rece mamy zajete) i starsznie mi brzuch pracowal itd wiec czyje go calegoooo ![]() A sie opalilammmm ![]() Tesknilam ***
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cel 17-20 kg do Wakacji 2010- Ktoś ze mna? cz III - jesteśmy niepokonane !
Megiii
zazdroszcze takich wakacji korzystaj póki czas![]() Bozeszzzzzzz dziewxzyn y jak ja mam przy tych upoałach bez piwka wytrzymać jak ja tak kocham zimne pifffkoooooooo![]() :br zydal:![]() : brzydal:
|
|
#183 |
|
Rozeznanie
|
Meguś po ilu miesiącach ćwiczeń wyrobiłaś mięśnie? Pokaż zdjęcia
A ja sobie plecy spaliłam bo wczoraj 5 godzin jeździłam na rowerze i czułam się świetnie ale jak zajechałam do domu to dopiero poczułam że coś szczypie ![]() Tak w ogóle to JAZDA! JAZDA! JAZDA HISZPANIA!!!
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, Hiszpania do dzieła!!!
![]() Megi, pokazuj foty mieśni!! ![]() w ogóle to ciekawe co z Mini chyba się stanęło coś niedobrego ![]() u mnie ok, dietka utrzymana. Wczoraj byliśmy u znajomych Niedźwiedzia. Oni se piwko, drinki pili, kebaby żarli, a ja sok ze świeżej marchwi i jogurt owocowy 0% czyli jak sie chce to można. Strasznie się zawzięłam i nie odpuszczę nawet nie z powodu Malagi (bo ta stoi pod wielkim znakiem zapytania ze względu na finanse ), ale ze względu na to, że dużo za***istych ciuszków zapowiada sie na sezon jesień/zima i musze się w nie mieścić i pięknie wyglądać
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Foty nie pokaze bo mi sie akumulatorek spalil w aparacie i ide dac do reklamacji jutro ;/
A miesnie w sensie ze wczesniej rece, nogi itd takie flaki a po tych treningach takie fajne twarde lydki mam, ramiona ladniejsze itp itd, a jak mi sie posladki ladnie podniosly ! a to w krotkim czasie bo okolo 8dni codziennego treningu 4 godziny w wodzie, plus rozgrzewka, plus cwiczenia na ladzie i po wykladach tez woda ![]() Ale kontynuuje wczesne (jak dla mnie) wstawanie , dzis tez bylam nad rzeka itd Wlasnie pije osttanie piwko i zjadam ostatnie slodkosci jutro juz dalej ladnie jade z planem dietetycznym do piatku a potem w piatek rano wyjerzdzam na kolonie i tam takze bd rano , po poluddniu i wieczorem trenowac w wodzie i cwiczyc I dzieciaki chce pare rzeczy nauczyc co wynioslam z kursu na ratownika takie zajecia im zrobie hehe ![]() Ide ogladac final! Hiszpaniaaaaaaa!!!!
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane
wlasnie wrocilam z malych wakacji i wiecie co? dostalam dzis piekny prezent na urodziny-kolega roz*******ił mi moje auto wyć m się chce napisze pozniej jak ochłone ladne mi urodziny |
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Pysia gratuluję samozaparcia
![]() Megi egzaminu i poprawy sylwetki![]() Marsi ![]() biedactwo
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi
![]() Zabiłabym Ale mimo to wszystkiego najlepszego
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi wspolczuje ale i tak wszytskiego naj
**
|
|
#191 |
|
Rzabbocop
|
Marsi
Wszystkiego najbardziejszego Megi mam podobne wspomnienia z obozow sportowych
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Mini
Marsi bidulo Hup hup holland
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Mam informacje od Mini!!!!!!!
Wszystko ok, tylko za dużo spraw się nagromadziło i dlatego chwilowo Jej nie ma. Mini, czekamy na Ciebie |
|
|
|
#194 |
|
Rozeznanie
|
Marsiak
Spóźnione ale szczere STO LAT ![]() lece na plaże dziewczynki pochwalić się piękniejszym brzuszkiem
Edytowane przez jagodzianka_ Czas edycji: 2010-07-12 o 08:40 |
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
Marsi
Wszystkiego naj z okazji urodzin Pysia podziwiam Twoją silną wolę Megusia fajnie ,że już jesteś , super wakacje szkoda że fot nie masz ![]() U mnie poranek burzowy ,powietrze zdecydowanie się rozrzedziło Wczoraj grzałam tyłek na plaży ,kupiłam sobie nowy strój kąpielowy ![]() Pożarłam sie wczoraj z Makaronem ,teraz od rana wydzwania a ja bezczelnie nie odbieram kom Zaczyna mnie już tak wk..... że zastanawiam się czy nie urządzić sobie samej wakacji z córą gdzieś w tropikach
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje moje kochane
w zasadzie nadal mam wielkiego doła, z tym,że zaczynam racjonalnie myśleć ![]() no ale nie chce sobie krzywej fazy nakręcać to opowiem jak było cudownie....... pogoda bajka, jeziorko wspaniałe- nie zdradze gdzie, bo to dziewicze tereny nie zadeptane przez turystów , znam to miejsce od 11 latzero diety, piwo,orzeszki, chipsy lody no i podstawowe posiłki- te na szczęscie bardzo zdrowe dodatkowo miałam ze sobą białeczko dla sportowców co do sportu- to codziennie rano jogging po lesie, a po południu- jak widać na załączonym obrazku- to co kocham najbardziej czyli wiosła- mam nadzieje,że to wysiłek siłowy- to chociaż przy takim bilansie kalorycznym mięśnie mogłyby urosnąć hehehe dziennie nawet dwie godziny- dziś czuje zakwasy w barkach, brzuchu i dole pleców no i seks- obowiązkowo- ech..... sorki za kiepskie zdjęcie- zapomniałam aparatu,a u znajomej załapałam się na jedno heheeh |
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Dziolchy mam foty od kolesia co robil na stronke wopr zdjecia
pokaze wam tylko neiktore bo wsyztskei nie pozowane itd i geby powykrzywiane heheh Ja to ta ruda na fotach hehe z niebeiska za duza gora od stroju :P (mniejsza nie dala sie zapiac na plecach :P)PS Zaraz fot poszukam z kursu i wrzuce (nie patrzcie na brzuchol itd )
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Megi a ile płaciłaś za ten kurs?
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, miodzik
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza cz fot
![]() PS Szotta kurs na pierwszy stopien ok 600zl
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
cz 2
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
cz 3
Wsyztskich nei daje bo mam ponad 300 fot hehe
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Megusia- jakie Ty masz boskie nogi
po co Ty chcesz się odchudzać? jesteś idealna ani kg mniej widze,ze ekipa fajna byla,co? |
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi ja juz sie nie odchudzam, brzuszek chce tylko uformowac i boczki
nic pozatym jestem na diecie w sensie zdrowe odchudzanie a nie mega redukcja a na iwelu fotach mam brzuszek wciagniety hehe ![]() No dziekuje, z nozek jestem dumna ![]() A ekipa boska byla naprawde fajni ludzie , super zabawy przy tym naprawde fajne zgranie i zero zgrzytow szkoda ze nie wszyscy zdali
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
Megusia super foty
![]() Piękne nogi i jaki brzuch ,przecież jesteś ślicznie płaska Widzę że miałaś udane wakacje U mnie już po burzy i słoneczko wróciło na niebo Marsi jakbym mogła zapomnieć o Tobie - trochę za mało cię widać ale i tak jesteś śliczna
Je vais au bout de mes reves Edytowane przez Maddalena77 Czas edycji: 2010-07-12 o 12:57 |
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Plaska to ja jestem na piersiach heheh
same sutki heheh :PNie no nie bd sie klocic tragicznie nie jest ale przydaloby sie go splaszczyc (ja specjalnei dodalam foty takie gdzie w miare jakos wygladam :P) Tak czy siak mega zadowlona jestem w piatek jade na kolonie w to samo miejsce (znaczy sie po drugiej stronie jeziora) i chce przez 2 tygodnie kontynuowac treningi sama plus wciagnac w neiktore cwiczenia dzieciaki plus dojda do tego brzuszki WIec po 2 tyg mysle ze sie pochwale juz jakimis efektami ![]() A teraz zbieram sie i lece do maista i zrobic zdjecia do kasiazeczki wopr itd Aaa no i jak wroce z koloni to ide na basen pracowac przez caly sierpien wiec tez bd mogla codziennie trenowac i bd miala kontakt z woda
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
Hehe to może wyciskaj sztangą na klatkę piersiową ,może pomoże
![]() To Ty już teraz ratowniczka pełną parą suuuuper.I jakie plany - treningi,praca na basenie Ja dziś zbieram się na salę ,bo ostatnio upały i moje treningi nie są tak częste jakbym chciała.Ale za to tańczę sporo po klubach,a to też jakiś sport chyba jest
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
Pysiaku gratulacje
bardzo sie ciesze ze spadków ![]() Marsiii wszystkiego najlepszego kociaku i uszy do góry! Współczuje, masz teraz pewnie mase roboty przy samochodzie :/ ubezpieczenia itd, mam nadzieje ze wszystko zostanie zwrocone i naprawione ![]() Megi ślicznie wygladasz i widac ze swietnie sie bawiłas. Noo ja juz dawno zostałam fanką Twoich nóg heheh Kurde łyso mi bez tego awataru, zaraz cos bede musiała wykombinowac ![]() Miałam ostatnio zabiegane dni, tzn na własne zyczenie bo musiałam odreagować sesje, i wszystkooooooooo, wyopalałam sie, wybawiłam choć troszeczke i czuje ze zyje ))Cały czas śmigam oczywiscie na siłkę i zdrowo sie odżywiam- taki meldunek delikatny :P Jutro sprobuję dukana- zobaczymy co mi z tego wyjdzie ![]() Pysiu jako ze jesteś specjalistką- planuję zrobić 3 dni protein a pozniej leciec chyyyba 1/1, ale nie mam pewnosci, moze cos doradzisz? Jutro wyjezdzam w górki na tydzien, ale bede z Wami, zaraz śmigam po internet z jakiegos PLAY czy innej sieci, zobacze co mi wpadnie Muszę miec dostęp do netu bo parę spraw musze załatwiac mimo ze bede sie urlopowała w tym takze przyjemności, jak szukanie noclegów na Malcie i Majorce ))))))Stęskniłam sie za Wami straaasznie podczytywałam Was doryczwo wiec z grubsza wiem co w trawie piszczy ![]() A dzisiaj pakowanko, latanie po sklepach jeszcze, a jutro o 5 wsiadam w fureeee i wioooooooooooooooo ![]() Dzisiaj juz zaliczone 1h biegańska ![]() ![]() ![]() MINIIIIII big buziak! Kasicaaaaaa big buziak! Magdalenko big bziak!
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, nie doczytałam że na pierwszy. Ale dzięki
Świetnie wyglądasz ![]() Napisz mi proszę gdzie to jest? jakoś kojarzy mi się z COS-em w Giżycku, ale kilka rzeczy mi nie pasuje, no mogłam już zapomnieć
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Up, a ile Ty chcesz zrzucić?? 3dni uderzeniówki to niby nie za dużo, ale na dukanie dużo. Dla kogoś kto chce zrzucić tylko pare kilo wystarczy 1-2 dni maks Ifazy
póżniej możesz 1/1 lece z mamą oglądac jakieś szafy ![]() a jutro po pracy jedziemy z Niedźwiedziem do parku chorzowskiego posiedzieć se na kocyku I może jakiś szybki numerek sie szykuje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.

**
Wrocilammm 

korzystaj póki czas
jak ja tak kocham zimne pifffkoooooooo

chyba się stanęło coś niedobrego

póżniej możesz 1/1