|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Dobry wieczór Talenciary
![]() ![]() I zrozumiałam że byłam tylko kolejnym epizodem w Twoim życiu "Pomóż mi odnaleźć nasze najpiękniejsze dni ..." Bo z Tobą pierwszy raz zawirował cały świat Prosze pozwól mi znów poczuć bicie Twego serca Mam zacząć wszystko od nowa ... próbowałam skutków brak "MIEJ WY***ANE A BĘDZIE CI DANE ... " |
|
|
|
#182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy tu mowa o mnie? ![]() ************************* ********************* Wdzięk, Styl, czar i szyk. A reszta niech się schowa...
![]() ![]() Edytowane przez bajkowaa Czas edycji: 2010-07-02 o 21:31 |
|
|
|
|
#183 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za wszystkie pochwały, za te w poprzedniej części i za te już w tej nowej ![]() nawet nie wiecie jak się bardzo z tego cieszę, że po mimo że zaglądam tu rzadko to pamiętacie o mnie, perełki. Kocham Was Kochać <3 'Jestem niechcianą dziewiątką w Twoich sześciu kartach..
Tyle razy mnie wymieniałaś a ja nadal jestem... ' 'wchodzę w Ciebie jak woda w gąbkę. ''Czemu jej na Tobie zależy? Czemu pościel zalewa łzami i tuszem? Czemu Ty tego nie wiesz ? Może i wiesz, ale na tobie nie robi to wrażenia prawda? Z wyglądu największy cwaniak w mieście, nie poskoczy Ci nikt, Ty na to nie pozwolisz. Drań i arogancki cham. Ona jednak wiedziała, ze to tylko pozory. Dla niej byłeś jak 8 cud świata, kochany i wspaniały. Nie widziała świata poza Tobą a ty przy niej zapominałeś o tym świecie. Wiec czemu znów ją zostawiasz? Może chcesz wiedzieć jak bardzo jej na Tobie zależy? ...'
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
Subtelna.. ah dziękuję. <3 czuję się zaszczycona, że mnie okradasz.
cofnąć czas, by życie odzyskało sens.. |
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Pokaż mi ile jesteś wart, spójrz mi w oczy - udowodnij,że nie jesteś tchórzem
Czasami smucę się bez powodu, ot tak sobie. Nie doszukuj się wyjaśnień. Gdybym potrafiła latać uniosłabym tą miłość w przestworzach, ale nie potrafię, dlatego chadzamy innymi ścieżkami. Spójrz w moje oczy, pocałuj me usta, szepnij do ucha, dotknij i zakosztuj miłości. Byłabym kimś więcej niż tylko powietrzem, ale podobno bez powietrza nie da się żyć, więc jestem tylko Twoją przestrzenią i tlenem ![]()
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
Ideały, cele, pragnienia... zostały zamurowane w szklanych oczach. 'Give me something to belive in cause I don't belive in you... anymore.' 30 STM 'Jeden pocałunek mężczyzny może złamać życie kobiety.' Oscar Wilde 'Są takie chwile, w których człowiek przytuliłby się nawet do jeża.' J. Bułatowicz 'W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.' Paulo Coelho
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
"dziewięć liter w dwóch wyrazach odbija się echem..."
"nie potrafiła zasnąć, gdy nie napisał: dobranoc." "krzycząc 'spi***alaj' , prosiłam by został." Witaj Smutku! opisy nie moje, przepraszam. będę was rzadziej odwiedzać. własnie ze mną zerwał ;( </3 |
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
Gdy świeci Słońce wtedy nie opuszcza mnie nawet mój jedyny przyjaciel - Cień.
|
#189 |
|
dream big
|
*nie potrafię wspomnieć Twojego imienia *moje serce jest zawieszone na Twoich rękach *Twój szósty zmysł śpi ze mną *ten figlarny uśmiech, który żyje ze mną... wiem, że wkrótce będzie na Twojej drodze. *chcę znowu zasypiać na twojej piersi, by potem budziły mnie Twoje pocałunki *Twoje usta, Twoja czułość - to zabronione *i w słodkim akordzie gitary wyczerpywać szaleństwa w Twoich uczuciach *chcę spijać pocałunki z Twoich ust jakby były kroplami rosy
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
nie czułam się cząstką tego świata.
bo ten świat już przestał być mój. był bezpański, niczyj, nie umiał lub nie chciał mnie pokochać. chcę widzieć świat w kolorach tęczy. czy możesz go dla mnie pomalować? |
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
-co Ci mogę dać żebyś zapamiętał mnie na długie lata? -dupy Skarbie, dupy. Suma inteligencji na planecie jest stała. Liczba ludności rośnie. Twoje wielkie, małe słowa.
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt nie jest wart miliona łez niż my sami. Zycie nie zawsze jest usłane różami, przed nami mnóstwo krętych dróg, najważniejsze to z dumą i honorem kroczyć dalej , by móc spłacić trudu dług. To my sami jesteśmy dla siebie najbardziej wartościowymi osobami. Odszedł? Ciekawe jak teraz daleko zajdzie ? Zostałaś sama? Nie! Nigdy nie jesteś sama - świat stoi dla Ciebie otworem
|
|
#193 |
|
BAN stały
|
...
i mam ochotę zarzucić mu ręce na szyje i pocałować go tak bez powodu, lecz wspomnienia nie pozawalają mi na to . masz w sobie takie małe 'coś', to 'coś' nie pozwala mi o Tobie zapomnieć, przez to coś wypełniasz moje sny. ... |
|
|
|
#194 |
|
Przyczajenie
|
Wiesz co mnie wkurza?
Swiadomosc, ze wszystko w co wierzysz ,to sciema.!! Dzien dobry!
|
#195 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
_____________ Patrząc w gwiazdy marzyła, by jutro nie patrzeć w nie sama. Jesteś słodki, ale jak cukierek -przejadłeś mi się. Całujesz i pozostawiasz mnie bez oddechu. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
' nie dawaj mi diamentów, ty sam nosisz sto karatów w swoim złotym sercu'
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
I nie patrz tak głębiej, i nie stój tak blisko.
Zdrapuję naskórek, by pozbyć się Twoich linii papilarnych. Chodź, siadaj. Opowiem Ci o takim, który się nie sprawdził... Masz rację, byłam wystarczająco silna, żeby obiecać, że już nigdy się nie odwróce, że wychodzę i choćby nie wiem co nie zobaczysz mnie nigdy więcej. Teraz dzielą nas setki kilometrów, a łączą linie telefoniczne...
|
#198 |
|
Gość
|
Już 5.35 nieprzespana noc, bylam sama w domu a gdzie Ty się podziałeś?
Powiedziałeś, że gdy będziemy razem przejdzie mi lęk do duchów, ale nie jesteśmy razem a teraz siedzę i się panicznie trzęsę ze strachu... |
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
sub
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
'On by z żalu świat podpalił
Gdyby stracił ją...'
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Naughty_ -
_ dziś wynalazłam przepis na naszą miłość . rzekomo była ta jedyną, to dlaczego kocha mnie ? nie ważne co powiesz,po prostu milcz .
|
#202 |
|
Rozeznanie
|
` I z czasów, gdy było jeszcze 'dobrze'. ` Jeśli On jest na tyle głupi, by odejść - Ty bądź na tyle mądra i mu na to pozwól! ` Nie zakochała się w chłopaku z plakatu, ze snu , czy z własnej wyobraźni. Zakochała się w chłopaku, który istnieje. Ale to też było bez sensu. ` .. Nie możesz mnie sobie tak po prostu wziąć. ` Czasami potrzebuję, żeby było tak jak kiedyś..
|
|
|
|
#203 |
|
Wtajemniczenie
|
ah i oh ! <3
![]() nie umiem tak żyć, z świadomością, że Ty...
chodź, przytul, kochaj ! Chciałabym ranić Cię tak, jak Ty mnie, ale chyba nie jestem, aż tak bezwzględna. ta Twoja obojętność mnie dobija. mój narkotyku, mój tlenie! kupiłam zapalniczkę, taką niebieską z wisiorkiem-serduszkiem, jest idealna to palenia twoich listów i wspólnych fotografii. nie sądziłam, że pustka w sercu może aż tak boleć. a przy znajomych maluję wielki uśmiech na twarzy, by ukryć moje złamane serce. już Cię nie chcę kochać, to tak boli ! pobudka Kopciuszku, bal się skończył, znów jesteś nikim. kupmy bilet w jedną stronę.
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Bezwstydnośc? A czym ona jest ? Czyż nie wyuzdaną możliwością?
Tesknota jest diametralnie przewidywalna Kiedyś zabiję ten cholerny budzik i pogrążę się w śnie na wieki.
|
#205 |
|
Wtajemniczenie
|
emocje przesłonięte kurtyną utkaną z wyobrażeń, a każdy dzień to to samo.witam w nowej części. a błyskawice niczym flesz zostawiają ślad po czymś. to moi ludzie-reszta to sadyści. złe myśli odwiedzają moją głowę jak turyści, jak terroryści, wchodzą bez pukania, bez uzgadniania ze mną... mógłby dokonać cudów tu. |
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
nabijam się, a ty z bólem w oczach przyglądasz się moim poczynaniom.
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
1. I wanna play with u till u`re exhausted .
![]() /chciałabym bawić się z tobą dopoki nie będziesz zziajany/ 2. no tears of regret, no smell of his perfume . /nie ma łez z żalu, nie ma zapachu jego perfum/ 3. I wanna leash u up and put u into my cage . ![]() /chciałabym Cię zniewolić i wsadzić do klatki/ .
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
A tu jesteście ; ))
![]() ![]() ![]() witam w kolejnym wątku i życzę dużoo weny ![]() ![]() *** No i co z Tego że skasowałeś mój numer gg? Co mnie to obchodzi?! Byłeś du. pkiem i du. pkiem zostaniesz. -Jakie imię nosi miłość? -Samobójca -A więc jak ma na imię zdrada? -Łukasz -Czemu zawsze jak na niego patrzysz zagryzasz wargę? -To chyba miłość. -Czyżby? To w takim razie przez tą tak zwaną miłość wygryziesz sobie kiedyś dziurę w ustach. Co zrobiłaś z marzeniami? oddałam komuś na ulicy A co zrobiłaś z miłością? Przywiązałam ją do łóżka żeby nie uciekła -Nie masz serca! - A ty mózgu! ***
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-07-02 o 11:09 |
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem,
nie wiem co to szczęście. chcę zakończyć naszą historię, nie koniecznie happyendem.
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
Back - hurry back. Wróć - szybko wróć. Thursday I go waltzing to the zoo. W czwartek idę tańczyć walca do ZOO. Why don't you take another little piece of my heart ? Why don't you take it and break it ? Dlaczego nie weźmiesz kolejnej małej
cząstki mojego serca? Dlaczego go nie weźmiesz i nie złamiesz? I don't have no time for no monkey business . Nie mam czasu na małpie figle. Guilt stains on my pillow . Ślad winy na mojej poduszce . Dream is just a pleasure dome . Love is a roulette wheel . Sny są samą przyjemnością.Miłość jest grą w rulletkę. Lonely as a whisper on a star chase . Samotna jak szept wysłana w stronę gwiazd. dziękuje za pochwały |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.

'