![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Akcja Wakacje
Cześć Dziewczyny
![]() skusił mnie tytuł wątku bo własnie podjełam takie wyzwanie, i ciekawa jestem czy znajdzie się tu dla mnie trochę miejsca ![]() liczę na Wasze wsparcie drogie wizażanki ![]()
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Również mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swego grona, bo się zapuściłam i od dziś mam naprawdę mocne postanowienie poprawy, przedtem to tak średnio było z tymi moimi ćwiczeniami ale od dziś planuję codziennie! Mam 2 tyg do wyjazdu na wakacje i planuję trochę poprawić przez ten czas swój wygląd ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Witajcie evelusiaq i aam jak super, że jest nas coraz więcej
![]() _________________________ Śnieg i mróz; kamień i kość; nasiona, fasolki kijanki-dość. Ścieżki, gałązki, buziaczków worek, serce Susie z tęsknoty jest chore... A. Sebold (Nostagia Anioła)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
basiu jeszcze miesiąc czasu, więc spokojnie
![]() Witajcie evelusiaq i aam ![]() ![]() aam ! ![]() Myślałam że tylko ja jestem taka niziutka ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#185 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() aaa i zapomnialabym, witam serdecznie nowe dziewczyny!;**
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Gorące powitanie
![]() ![]()
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
zuzanuss dziękuję
![]() hula hop mówisz? ![]() ![]() ![]() evelusiaq gratuluję ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Ja dziś byłam godzinkę na rowerku tylko, ale takie kółeczko zrobiliśmy, że droga powrotna była niemalże cały czas pod górkę, więc po prostu padłam tam prawie
![]() W związku z tym myślę, że jednak na dziś mi starczy, za to jutro wstaję skoro świt (8 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
I jak aam, dałaś radę?
![]() no a ja już zupełnie przekonałam się do skakanki i potrafię już skakać pół godzinki bez przerwy, więc najpierw robię sobie 8 minutówki a potem skaczę ![]() ![]() ![]() ![]() a jak tam u Was? trzymacie się diety ? bo ja tak szczerze jem mało, ale jem obiady mamy, no i staram się ograniczać tłuste, ale jako takiej dietki nie mam ![]() ![]() pozdrawiam i życzę miłęgo dnia ![]()
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
Wstałam prawie jak planowałam - 8.20
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
hey, też chciałabym dołączyć ; ))
jest to moja 'setna' próba odchudzania się. próbowałam wiele razy no ale niestety brak motywacji. ;( od wczoraj jednak idzie mi lepiej i oby tak dalej. ![]() Z ćwiczeń dzisiaj 30 minut orbitreka, a zamierzam jeszcze : skakanka, HH, aerobik, który ściągnęłam już dość dawno i może jakieś 8-minutówki ;P ![]()
![]() |
#192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a ja dziś @... i plany ćwiczeniowe poszły się kochać, nie dam rady. i jeszcze ta temperatura za oknem.. staram sie trzymać z dala od slodyczy i zdrowo jesc - ot taki plan tylko na dzisiaj.. ale Was zagrzewam gorąco do wszelkiego rodzaju wygibasów ![]()
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
evelusiaq jesli się dobrze rozciągniesz przed i po skakanką nie powinnaś rozbudowywać mięśni . ;P tak mi się wydaję .
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
aam to nieźle
![]() ![]() ![]() a co do a6w to trzymam kcciuki ![]() ![]() Witaj uczuciowa ![]() ![]() ![]() evelusiaq ja też się boję że mi się te mięsnie rozbudują, ale staram się dobrze wcześniej je rozciągać, więc jestem dobrej myśli ![]() ![]()
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj wypiłam 2 kawy i z 16km na rowerze...
Byłam u przyjaciółki, raczej byłej przyjaciółki... Ogólnie mam doła i pewnie albo będę jeść bez końca albo nic nie będę jeść... Dziewczyny tak poza tematem, co myślicie o związku : on- 32 lata 0na - 18 lat ? Edytowane przez _basia Czas edycji: 2010-08-03 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A na doła najlepszy jest ruch, ogólnie dowolne dość zajmujące zajęcie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do związku - przepaść.. prze -paść. rózne potrzeby różne postrzeganie świata, nie wyobrażam sobie planowania wspólnej przyszłości w takim związku.. ![]() Basia nie smutaj, zabiłaś tyllle kalorii na rowerze, wszysto się rozprostuje jeszcze ![]() p.s. mam nadzieje że wraz z @ mi sie zapał nie skonczy - pilnujcie Dziewczyny ![]()
![]() |
![]() |
#198 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziewczyny,dajcie mi kooopa! kurde, nic nie robie, jem lody, pizze bo mi to i tak juz nic nie pomoze ![]() 32/18...ja mam 20 lat i jakos dziwnie podobam sie tylko starszym facetom hah!;D ale mnie taka roznica przeraza, chociaz sama 'nie chce chlopaka, tylko męzczyzne' ;D taka glupia jestem,ale zawsze w takich sytuacjach sobie mysle,ze z facetem jest cos nie tak bo do tej pory sie nie usatkowal ;] no oczywiscie rozpisalam sie, chyba niepotrzebnie. ide zjesc loda ![]()
![]() |
![]() |
#199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
szczerze też nie wyobrażam sobie takiego związku. 18 letnie dziewczyny mają jeszcze wiele lat przed sobą i muszą się rozerwać, a 36 letni mężczyzna raczej woli ustatkowane życie. jednak każdy przypadek jest inny, ale to tylko moje zdanie
![]() a co do dnia dzisiejszego : orbitrek, skakanka, ponadgodzinny aerobik zaliczone. jeszcze tylko hula hop i na dzisiaj wszystko :P a jak tam u Was ? _basia też mam problem ze słodyczami, ale teraz staram się ograniczyć, jak chce sięgnać po coś słodkiego to staje przy lustrze patrzę na siebie i potem wyobrażam sobie siebie szczupłą. czasem na mnie działa ...
odchudzanie... start : 56,2 kg cel : 49 kg nie mam do czego odliczać, już mi się nie spieszy do wakacji,.. Edytowane przez uczuciowa Czas edycji: 2010-08-03 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
Jeej , uczuciowa, jak Ty ćwiczysz
![]() ![]() ![]() zuzanuss ! do roboty ! nie ma tak! ![]() ![]() ![]() pomyśl o podziwie znajomych i bliskich gdy Ci się uda, pomyśl, że ktoś Ci powie "schudłaś chyba " albo coś takiego ![]() ![]() hmmm.... 18/32 no to dośc duza różnica, ja sobie tego nie wyobrażam , ale u mnie w rodzinie chyba kroi się taka sytuacja, więc zobaczymy ![]() mój chłopak jest 5 lat starszy i to już mi się wydawało za dużo, a co dopiero taka różnica ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Mysteriness niestety to jest dopiero 2 dzień kiedy ćwiczę, z czasem mój zapał przechodzi i już mi się nie chcę wgl ćwiczyć. mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej . ; ))
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziewczyny, będziecie mnie pilnowały?? tzn żeby nie pochłaniała takiej ilości cukru jaką pochłaniam ![]() Teraz przytyłam i zdecydowanie chciałabym wrócić do mojej sylwetki sprzed kilku miesięcy. Zamierzam robić brzuszki, jakieś przysiady na tyłek i uda, hula hop i nie jeść tak dużo słodyczy.Mam nadzieję, że to wystarczy żebym wróciła do dawnej sylwetki. Proszę, mobilizujcie mnie! ![]()
![]() |
#204 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jest lato dziewczyno ! jeść owoce na to konto - wciągniesz sałatke owocową w krtycznym momencie i cukier zaspokoisz i witaminy przy okazji a nie ochotę na puste kalorie ![]() za każdą 'ochote' na cucu karne 10 przysiadów ![]() zmotywowana? dasz rade ![]() a ja dziś dieta i w ramach ruchu sprzatanie i pranie ręczne xD na wiecej mi @ nie pozwala ale od jutra za nie zrobienie 8 minutówek prosze o solidnego kopa w tyłek. nie ma to tamto ![]() ps. mam zrobic szarlotke... i jak tu nie spróbowac czy wyszła ![]()
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
O tak! O tak ! takie baciki pomagają mi
![]() Ale za to obiad i śniadanie zjadłam rewelacyjne. Za słodycze od razu sięgam do hula hop ![]() ![]() A cukier to naprawdę samo zło, jeśli chodzi o moją dietę to w sumie tylko do tego mam zastrzeżenie, bo poza tym cukrem to zjadam bardzo dużo owoców (znowu cukier...), warzyw, ryb, ciemne pieczywo, ziarna itp ![]()
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() witaj Maja ![]() ![]() jeej , jak mi się nie chce dziś ćwiczyć ![]() ![]() spokojnego wieczoru ![]() ![]()
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
Czesc Maja! ;*
damy rade,damy rade! mnie kolano juz nie boli to ide pojezdzic troche na rowerze, jakies hula hop czy cos jeszcze;D zadowolona jestem bo dzisiaj mi wrocila mobilizacja! yeaahh ;D
![]() |
#208 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 8 minutówki to już coś ![]() ![]() Ja zrobiłam 30 przysiadów i pokręciłam 30 min hula hop, czekają mnie jeszcze brzuszki dziś! Cytat:
![]() Super, że jest powrót mobilizacji ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Jak mi się nic nie chce to czytam to co zrobiłyście, i taka jestem zazdrosna, że szkoda mówić.
Dzisiaj idę do koleżanki na ognisko, ale spróbuję być grzeczna ![]() Zaraz zabieram się za hula hop ![]() Witam i całuję wszystkich, którzy się do nas dołączają! I mam nadzieję, że na dniach będzie na coraz więcej!!! _________________________ Śnieg i mróz;
kamień i kość; nasiona, fasolki kijanki-dość. Ścieżki, gałązki, buziaczków worek, serce Susie z tęsknoty jest chore... A. Sebold (Nostagia Anioła) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Oj u mnie kiepsko z tymi ćwiczeniami
![]() Miałam już kilka dni temu zacząć A6W ale jakoś jeszcze nie zaczęłam niestety ![]() ![]() ![]() Ale te ćwiczenia... zdopingujcie mnie dziewczynki, proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.