![]() |
#181 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 624
|
Dot.: 鄴速e odrosty :(((
Srebrzyk,kilka kropel do wody i p逝ka w這sy.Myj szamponem do w這s闚 blond taki fioletowy z joanny tani a skuteczny niweluje 鄴速awy odcie,ale myj na zmiane z innym bo on wysusza,no i jaka od篡wka nawil瘸j帷a.B璠zie dobrze...pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 112
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 13 006
|
Dziwie sie fryzjerce, na kazdych wlosach moze wyj嗆 blond, powinna zareklamowa, bo nie obraz sie, ale wyglada to 幢e. Wiele raz mia豉m podobna sytuacje po domowych eksperymentach i chodzi豉m po ratunek do fryzjera - ten robi mi platynowe refleksy na odro軼ie i wygladalam dobrze.
P逝kanka nic nie da, jasne wlosy zrobia sie fioletowe albo niebieskie, a odrost jest tak mocno zolto - pomaranczowy ze nie z豉pie go Idz do fryzjerki, popro o refleksy, bo nawet jakbys sama nalozyla np farbe 12/1 to te biale wlosy bed fioletowe, siwe, a nie ma i tak gwarancji ze zlapie Ci odrost |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
czy je郵i na rozja郾ione pasemka na這瞠 farbe superrozja郾iaj帷a 111 z garniera to mi sie w這sy pokrusz?czy ona tak bardzo rozja郾ia i nie mo積a jej k豉嗆 na rozja郾ione w這sy????mam baleyage i chce na這篡 na ca這嗆 t farbe....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Tez tak zrobilam, mialam fioletowe. Oczywiscie pokruszyc sie moga
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
ja ju nie mam chyba si造 walczy z tym blondem i farbuje na ciemno- oczywiscie w ramach reklamacji u fryzjera... i bedzie to moja ostatnia wizyta u niej. W zeszlym roku mialam podobna sytuacje (u innej, malo doswiadczonej fryzjerki), ratowala odrost balejazem i wlosy mi sie cale pokruszyly, wiec nie radze..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
hmm...to jak farbe na這篡c,瞠by mie ca貫 w這sy blond...takie fajniutkie ja郾iutkie ju nie musz by popielate ale jasny blond...mam baleyage i co dalej..........?????dorad zcie mi blondyny!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 16 988
|
wow nie幢e cie ta fryzjerka za速wi豉 i jak si t逝maczy g逝pio !!
natychmiast id z reklamacj, posz豉 po blond, ona si zgodzi豉 to mia陰 zrobi blond a nie si t逝maczy, 瞠 to tak musi by - uwierz ni musi ! to fryzjerka zrobi豉 b陰d i powinna to naprawi
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Nie poddawaj sie! Blond naprawde nie trudno osi庵na (zalezy jeszcze jaki odcien, ale u fryzjerki z zadnym nie ma problemu)! A jak pofarbujesz na ciemny to juz do blondu nie wrocisz bo popalisz wlosy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
Dot.: ratunku mam zolte wlosy a chce biale
mam ten sam problem..;( wczoraj farbowala mi fryzjerka wlosy.. mialam blond pasemka i mialy ladny jasniutki odcien.bylam zadowolona. wczoraj poszlam do innej fryzjerki,aby nalozyla mi na calosc..i wyszly zolte wlosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 10 194
|
Dot.: kurczak:)
Musz wam powiedzie 瞠 p逝kanka nie zmieni tej 鄴販i, mo瞠 tylko delikatnie j przygasi ale to dopiero gdzie po kilku stosowaniach i myciach g這wy codziennie (wiem po swoich do鈍iadczeniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 284
|
pozostaje akcja --------> fryzjer, moze pasemka, moze po ca這軼i jaki kolor, fryzjer napewno co wymy郵i.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fryzjerka pewnie robi豉 Ci pasemka rozja郾iaczem tak? A ta druga po這篡豉 na ca這嗆 farb czy te rozja郾iacz? Moim zdaniem na 鄴速ych w這skach z豉pie Ci na pewno jaki popielaty odcie blondu. Dodatkowo mo瞠sz pr鏏owa tymi p逝kankami ale one cud闚 nie zdzia豉j, napewno nie za pierwszym razem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dok豉dnie masz racj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
P逝kanki i szampony z fioletowym barwnikiem sprawi 瞠 w這sy nie b璠 鄴速e s tanie i do kupienia w ka盥ej drogerii ,wskaz闚ki jak u篡wa masz na opakowaniu
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny pom騜cie! Wczoraj by豉m u fryzjera, chcia豉m mie 郵iczny jasny blond.. rozja郾i豉 mi w這sy, po czym na這篡豉 farb. Efekt na pocz徠ku by 豉dny, ale na nast瘼ny dzie kiedy si obudzi豉m i spojrza豉m w lustro to si za豉ma豉m!
![]() ![]()
You will never get my soul... Edytowane przez caribean Czas edycji: 2010-02-04 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 573
|
Dot.: 草速y kolor w這s闚 po wizycie u fryzjera!
Spr鏏uj p逝kank mo瞠. Albo filetowymi szamponami np Joanny Ultra System. Z regu造 po rozja郾iaczu potrafi 鄴速e wyj嗆. A fryzjerka m闚i豉 co jakie mog wyj嗆 w這sy? Bo je郵i uprzedza豉 o 鄴速ym kolorze to raczej z reklamacji nici bo Cie uprzedzi豉. Ja te tak mia豉m ale mi rudo zrobi豉. Fakt 瞠 wcze郾iej m闚i豉 ze mog wyj嗆 鄴速e b康 rude ale nie my郵a豉m ze tak rude!
Dobrze by by這 dowiedzie si jakiego koloru farby u篡豉. Ja poprosi豉m jasny blond a zmiesza豉 mi go z miedzianym ( st康 ta w軼iek豉 rudo嗆). Mo瞠 Tobie zamiast jasnego koloru jaki z這ty po這篡豉 a one takie 鄴速awe dla mnie s. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Fryzjerka nic nie m闚i豉 jaki kolor m鏬豚y wyj嗆 - pyta豉m tylko o rudy. Zaprzecza豉 i m闚i豉, 瞠 wyjdzie 豉dny kolorek. Zaufa豉m i nie potrzebnie! S造sza豉m te o tym, 瞠 je瞠li b璠 kombinowa w豉郾ie z p逝kankami, szamponami itd to nie mog nic wi璚ej zrobi. Czyli jest opcja, 瞠bym posz豉 tam jeszcze raz nie p豉c帷 nic i pytaj帷 o usuni璚ie tego 鄴速ka i na這瞠nie farby - kolejnej ?
![]() |
#199 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 375
|
Mo瞠 id i zapytaj jaka farb Ci na這篡豉, powiedz, 瞠 kolor Ci nie odpowiada i co mozna z tym zrobi. Tak jak dziewczyny wcze郾iej pisa造, spr鏏uj fioletowy szmpon, jak si go d逝瞠j trzyma na w這sach to eliminuje z鏊tawy odcie, tak jest w moim przypadku, ale to tez chyba zale篡 jaki masz odcie czy jest mocno 鄴速y
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 439
|
szampon trzeba nakladac raz na jakis czas, bo to szampon i bedzie sie splukiwal...
reklamacji mozesz probowac, ale mysle, ze skonczy sie na nalozeniu nowej farby w chlodnej tonacji...pytanie, jak bardzo zolte masz wlosy.jesli tylko to zolc i jest rownomierna, bez rudosci to szampon sie upora i znacznie ochlodzi kolor. co do plukanki to proponuje fioletowa, a nie srebrna.fiolet ladnie niweluje zolc. osobiscie polecam szmpony fioletowe, bo z plukankami i ich aplikacja jest troche zabawy. a taki szampon mozesz dluzej przetrzymac na wlosach i kontrolowac czas jego pozostania na nich,a a tym samym stopien ochlodzenia koloru. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 886
|
Wychodz帷 od fryzjera mia豉 豉dny kolor, a budz帷 si rano zrobi si 鄴速y?
![]()
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Na g這wie praktycznie mam 3 kolory - 鄴速e, z這te i platynowe. Na wierzchu s kolory 鄴速e i z這te - w niekt鏎ych miejscach platyna...Skoro polecacie szampony to kupi, mo瞠 mi pomo瞠?
![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Tak jako wysz這 ![]() Kiedy wysz豉m od fryzjera kolor by do嗆 豉dny! Umy豉m g這we mentolowym szamponem [mo瞠 dlatego?] obudzi豉m si rano i samo 鄴速ko mi zosta這 na g這wie ![]()
You will never get my soul... Edytowane przez caribean Czas edycji: 2010-02-04 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Idz z reklamacja, blondy maja prawo zolknac, ale nie w jeden dzien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Dopiero teraz zobaczy豉m podnosz帷 w這sy `z wierzchu` pod spodem to dopiero mam jajecznice! W這sy by造 idealnie u這穎ne kiedy stamt康 wr鏂i豉m, a przed chwil zaczesa豉m w這sy na drugi bok... Mo瞠 w陰czy造 mi si jakie urojenia...
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Mo瞠 widzia豉 w這sy w innym 鈍ietle. Blond owszem mo瞠 z鄴趾n望 ale nie przez jedn noc
![]() Mo瞠 ten szampon da taki efekt? 疾by pozby si 鄴販i mo積a stosowa: Regenal (Wella, szampon), p逝kanka (np. Delia lub Joanna). Regenal nieco wysusza w這sy. Z p逝kank te trzeba ostro積ie 瞠by nie mie fioletowych w這s闚 ![]() Dziewczyny, jak mo積a reklamowa kolor w這s闚? ![]()
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Ja u篡wam do kazdego mycia, normalny szmapon a po幡iej nak豉dam fiolotowy i trzymam go par minut
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#208 | |
Raczkowanie
|
Bardzo mo磧iwe
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]() ![]()
You will never get my soul... Edytowane przez caribean Czas edycji: 2010-02-04 o 10:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Nie farbuj sama
![]() Chyba, 瞠 chcesz mie pi瘯n ziele ![]()
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.