![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry fryzjer w Katowicach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
Dot.: DOBRY FRYZJER Katowice Czestochowa POMOCY!!!
Polecam Trendy w Częstochowie. Na pewno by Ci pomógł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
z Katowic niedaleko do Tychów, a tutaj jest rewelacyjny fryzjer- Mariusz. ma salon naprzeciw kościoła Św. Krzysztofa. jest trochę drogi, ale warto czasem wydać wiecej, żeby wyglądać dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ktory salon fryzjerski jest najlepszy w Katowicach?
A ja zdecydowanie odradzam B & K, 2 lata temu byłam tam z koleżanką, zdradziłam swoje Trendy w Bielsku, bo pomyślałam,że jeśli okaże się świetny, to nie będę musiała tak daleko jeździć, ażeby się ściąć. Powiedzialam panu, który mnie obcinał, że zależy mi na grzywce i, że generalnie chcę pozostać przy długości jaką mam, ale tak, żeby moja głowa wyglądała, jakbym miała bardzo gęste włosy (a niestety są one bardzo cienkie). I wyszłam po godzinie....pół głowy z tyłu miałam wygoloną, zwisały mi tylko z czubka głowy takie grupki kudełek. A moja znajoma (burza loków na glowie) zapłaciła jak za zboże i wyszła z tą samą fryzurką co weszła do salonu, tyle, że centymetr krótszą. Nigdy więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
dobry fryzjer w katowicach
kochani w maju mam komunie syna , wlosy mi troche odrosły ale właściwie nie maja żadnej konkretnej formy
![]() czy zna ktos dobrego fryzjera w Katowicach słyszałam o WOJTKU WAJDZIE, nawet chciałam sie zapisac ale nie wiem do kogo ? jest tam Pani Danusi , co wiecie na ten temat ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Przyczajenie
|
Dostałam numer telefonu do salonu fryzjerskiego Pana Miro w Katowicach, ul. Dyrekcyjna 2 ( w pasażu). Nie znam nazwy salonu ani samego mistrza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a ja Wam przyszłam odradzić salon w Katowicach na ul. Józefowskiej Cleopatra !!!!!!
Weszłam na forum Kafeterii o dobrych fryzjerach i ile to się naczytałam dobrych opinii..W końcu się skusiłam i umówilam na wizytę..Mówię-może rzeczywiście dziewczyny mają talent i nie będe musiała płacić za wystrój wnętrza ![]() Po pierwsze one nie rozumieja co się do nich mówi!! Chciałam, żeby mnie obcięły za łopatki to one mi ciachnęły moje długie włosy za ramiona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że wręcz przeciwnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Przyczajenie
|
hmm
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer w Katowicach.Farbowanie i cięcie
trendy w Chorzowie, Tomasz Szabelka - rewelacyjny fryzjer. Trzeba sie wczesniej zapisac, dlugo sie czeka ale warto . Z tym ze trzeba isc do niego, nie do kogos innego w tym salonie
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Dużo o nim słyszałam. Chętnie bym się do nigo wybrała. NIe wiesz, ile bierze? Chodzi mi o samo cięcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
Samo ciecie 60zl mniej wiecej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Przyczajenie
|
w zeszlym tygodniu wyprobowalam salon na xxxxxx. Rewelacja. GORACO POLECAM. Dzieki nim wreszcie znalazlam swojego fryzjera. A nielatwo znalezc dobrego
Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-07-23 o 22:43 Powód: regulamin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Przyczajenie
|
Ja też słyszałam o tym że można obciąć się u B&K za 5 zł.
W związku z tym moje pytanie! Czy trzeba się wcześniej umówić, czy po prostu przychodzę do salonu i mówię, że chcę być obcinana przez uczniów! Proszę o informację! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Kochani muszę Was ostrzec. Nie idźcie broń boże do salonu arta Poszłam tam bo moją ciocię obcinał taki młody chłopaczek i była bardzo zadowolona i zapłaciła 20 zł. Nie miałam kasy, więc pomyślałam, ze spróbuję. Trafiłam na właściciekę. Nie zapytała nawet co chcę a już wzięła się za obcinanie. No ale ja w miedzy czasie jej tam tłumaczyłam, tylko ze ona wcale nie słuchała. Mam włosy średnie trochę za ramię i chciałam grzywkę i pasemka takie delikatne (tzn nie takie o szerokości 2 cm tylko cieniutkie). No to ona najpierw zrobiła mi przedizałek z innej strony bo stwierdziła, że mam nieprawidłowo i najpierw wzięła się za obcinanie a potem zrobiła pasemka tylko na koronie bo powiedziała, że jak chcę delikatnie to tak będzie wystarczająco i będe zadowolona. Zabrakło jej farby na przód to zamiast dorobić stwierdziła że te włosy z tyłu będą tu spadały i jakby jeszcze ten przód zrobiła to by było za dużo. Po prostu kpina! No i .... pasemek wcale nie widać, grzywka włazi do oczu i jest brzydka jak noc a zgadnijcie ile zapłaciłam....90 zł!!!!!!!! A że jestem głupia to się nic nie odezwałam i dałam tą kasę. Dzisiaj tam jadę z reklamacją. Od rana jeszcze nawet do lustra nie spojrzałam bo się chyba załamię. A mojemu koledze powiedziała kiedyś, że jest krzywo obcięty bo ma krzywą głowę.
Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-07-30 o 08:26 Powód: nie podajemy nazw ulic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
a u kogo bylas w tym salonie na...xxxxx, masz numer tel ?
Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-07-23 o 22:44 Powód: zasady forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
a czy ktos moze wie gdzie robia super balejaze , pasemka? i ogolnie farobwanie jaki salon mozecie polecic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
to studio o ktorym mowi madziuchna to H&S - chyba tez sie tam wybiore bo mam dosc moich wlosow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
En Voguee Katowice
Czy któraś z pań może była u fryzjera En Voguee mieszczącego sie na xxxx?
Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-07-27 o 22:17 Powód: prosze zapoznac sie z zasadami forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
a czy ktos ma jakies informacje na temat salonu na xxxxxx, nie wiem jak sie nazywa , tak jakby na rogu tej ulicy .wlascicielem jest mezczyzna
Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-07-23 o 22:44 Powód: zasady forum sie nie zmienily... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
czy wiekszosc z Was nie czyta w ogole regulaminu?
prosze nie podawac nazw ulic i nr tel...i serdecznie zapraszam do zapoznania sie z zasadami korzystania z forum fryzjerskiego...
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
ja odwiedzialam salonik kolo budynku altusa
![]() obcinal mnie pan o imieniu Irek i jestem zadowolon, wloski sie fajnie ukladaja i mam nadzieje ze jak beda odrastac to tez fajnie beda sie ukladac cena - 50zl ps. mial atmosfera |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Przyczajenie
|
polecam en vogue w katowicach xxx. chcialam wrocic do naturalnego koloru po wielokrotnym farbowaniu. pani Ania zrobila odfarbienie i nalozyla kolor, bardzo podobny do naturalnego, najladniejszy jaki mialam na glowie do tej pory. to salon expert loreal'a wiec kosmetyki tez dobrej jakości - szczerze polecam.
Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-07-30 o 23:27 Powód: prosze zapoznac sie z zasadami forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
En vogue to totalna porazka, pisalam juz wiele razy na wizazu co zrobili mnie i mojej mamie i juz nie chce mi sie powtarzac. Bezczelna obsluga a pani Justyna (nie wiem czy jeszcze tam pracuje) to poprostu partaczka i do tego przemadrzala. Ceny szokujace.
a tu jeszcze dodaje link w ktorym opisalam co mi sie w tym en vogue przytrafilo http://www.wizaz.pl/forum/showthread...51#post3431651 i jeszcze jeden: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...61#post3969261
Jestes tym co jesz ![]() Edytowane przez Caramel Babe Czas edycji: 2008-08-04 o 11:11 Powód: post pod postem= proszę korzystać z edycji, dodaje jeszcze jeden link :-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Faktycznie tna za grosze, ale to ryzykowne. Kolezanka byla 3 razy i 2 razy calkiem niezle wygladala, a raz tak, ze naprawde Jej wspolczulam, ze z tym czyms na glowie musi wychodzic do ludzi. Byla, przepraszam za wyrazenie, opitolona tak, ze az szok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Wtajemniczenie
|
Podbijam wątek - tez szukam dobrego fryzjera. Zalezy mi głównie na dobrym cięciu. Mam włosy falowane (ani proste, ani kręcone) i chciałabym byc obcieta tak, żeby te włosy dobrze się układały bez prostowania. Ostatnio byłam u fryzjerki, która najpierw troche podcięła, potem wyprostowała prostownicą i potem dalej ścinała. Bezpośrednio po wyjściu z zakładu nawet to jakoś wyglądało (choć ja i tak nie bardzo lubie siebie w takich na maksa wygładzonych włosach - wolę troche bałaganu
![]() Chciałabym też, żeby fryzjer umiał doradzić, ewentulanie coś zaproponować, dobrać fryzurę zarówno do twarzy, jak i do własciwości włosów. Pułap cenowy np. Berendowicza odpada w przedbiegach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Przyczajenie
|
Fryzjer w niedzielę w Katowicach
Witam!
Zwracam się o prośbę do wizażantek czy nie znają jakiegoś fryzjera (poza supermarketem), który jest w stanie uczesac mnie w niedzielę na ślub. Tak jakoś wszystko dziwnie sie poskładało, że musiałam przesunąć swój ślub i nawet nie miałam pojęcia, że tak trudno będzie mi znaleźć fryzjera!!! ![]() Ze względu na to że jest to mój ślub to też bardzo, ale to bardzo zależy mi na tym aby to była osoba która na prawdę zna sie na włosach bo moje naprawdę bywają bardzo niesforne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
podnoszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.