|
|
#181 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Politechnika Rzeszowska :)
hmmm... czyli muszę chyba poważnie przemyśleć pójściem na ten kurs.. na pewno jest jeden jego plus, że poznałabym paru ludzi z politechniki, bo jak na razie to znajomych tam brak :/ myślałam, że uda mi się idąc waszymi śladami poznać kogoś przez neta i jakoś się umówić z nim przed rozpoczęciem roku... może byłabym wtedy troszkę pewniejszym pierwszakiem bo tak to ja chyba umrę z zdenerwowania.... :/ale kobietek z mojego kierunku dalej na tym forum brak... mam nadzieję, że jakaś w końcu napisze że jest z budownictwa ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- heh... poczytałam troszeczkę początkowych wypowiedzi w wątku i mam pytanko... skąd wiecie gdzie macie rozpoczęcie?? mi przyszedł ten cały liścik ale pisze tylko, że trzeba się stawić obowiązkowo ale nie ma podanego budynku, czy sali... skąd wy macie takie inf. ?
Edytowane przez Anulllka91 Czas edycji: 2010-08-20 o 21:00 |
|
|
|
|
#182 |
|
Przyczajenie
|
jeśli chodzi o kurs to raczej on będzie polegać na samej powtórce materiału, wiec raczej nie będzie szansy się całkiem wdrążyć w naukę...
a co do rozpoczęcia to chyba będzie pisać na stronce... a jak nie to się na kursie dowiemy |
|
|
|
|
#183 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#184 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Wam wszystkim!
![]() Wiecie może w jakich godzinach w tamtym roku trwały wykłady na budownictwie na PRz?
Edytowane przez olivvuska Czas edycji: 2010-08-23 o 20:59 |
|
|
|
|
#185 |
|
Przyczajenie
|
A kto szuka kolegi na prz
|
|
|
|
|
#186 |
|
Przyczajenie
|
A pan kolega dopiero zaczyna czy już student??
|
|
|
|
|
#187 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Wizażanki
z chęcią dołączam do grona studentek Politechniki dostałam sie na zarządzanie i mam na imię Patrycja Widze ze jest juz nas kilka na tym kierunku![]() Co ze spotkaniem dziewczyny? ja tez jestem za tym żeby coś zorganizować, bo zawsze to raźniej iść z kimś chociażby na rozpoczęcie Może był by ktoś chętny na spotkanie przy odbiorze legitymacji?
|
|
|
|
|
#188 |
|
Przyczajenie
|
a kiedy bedziesz odbierac legitymacje??
|
|
|
|
|
#189 |
|
Przyczajenie
|
Raczej w tym pierwszym terminie od 20-24, żeby uniknąć kolejek dużych
ale w który dzień dokładnie to jeszcze nie wiem
|
|
|
|
|
#190 |
|
Przyczajenie
|
no to ja niestety odpadam, bo do Rzeszowa mam daleko i ja bede odbierala najprawdopodobniej dopiero 30 wrzesnia
|
|
|
|
|
#191 |
|
Przyczajenie
|
A na jakim jesteś kierunku?
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#192 |
|
Przyczajenie
|
Jestem na finansach i rachunkowości
|
|
|
|
|
#193 |
|
Przyczajenie
|
A myślałam że zarządzanie
no nic, pozostaje mi czekać aż odezwie się ktos z mojego kierunku ale koleżanki z FIR też nie zaszkodzi mieć
|
|
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
witam, można dołączyć?
kolejna studentka finansów i rachunkowości
|
|
|
|
|
#195 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
o widzę że nas tu przybywa
no więc witam nowe koleżanki (i kolegę) z fir i nie tylko
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
studentów przybywa, ale i tak jakos cicho :P myslałam że się temat kręci a tu chyba pustki
|
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
trzeba rozruszac towarzystwo
|
|
|
#199 |
|
Przyczajenie
|
I towarzystwo dalej nierozruszane
co się dzieje? Pisać ludzie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
chyba ta jesienna pogoda negatywnie wpływa na wszystko
|
|
|
|
|
#201 |
|
Przyczajenie
|
Chyba coś w tym jest niestety.. ciągle pada i pada, zimno sie robi a tu o studiach trzeba zacząć mysleć
|
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
cicho
jeszcze miesiąc wakacji |
|
|
|
|
#203 |
|
Przyczajenie
|
Ja jestem nowy, tzn. dopiero zaczynam na kierunku lotnictwo i kosmonautyka. A tak przy okazji. To jak jest z legitymacjami? Kiedy się je odbiera?
|
|
|
|
|
#204 |
|
Przyczajenie
|
NO tak, jeszce miesiąc byczenia sie, racja
![]() Odnośnie legitymacji, 20 - 24 września w godz. 900 1400 - Studenci wszystkich Wydziałów. A jeśli komus nie odpowiada to: 27 września (poniedziałek) w godz. 8:00 16:00 Wydział Chemiczny oraz Wydział Matematyki i Fizyki Stosowanej 28 września (wtorek) w godz. 8:00 16:00 Wydział Elektrotechniki i Informatyki 29 września (środa) w godz. 8:00 16:00 Wydział Budowy Maszyn i Lotnictwa 30 września (czwartek) w godz. 8:00 16:00 Wydział Zarządzania i Marketingu 1 października (piątek) w godz. 8:00 16:00 Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska Przy odbiorze trzeba mieć dowód osobisty i 17zl bodajże
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla studentów rozpoczynających studia stacjonarne pierwszego stopnia legitymacje wydawane będą w bud. A (ul. W. Pola 2) pok. 319 (IIIp.) według następującego harmonogramu: 20 - 24 września w godz. 900 1400 - Studenci wszystkich Wydziałów (zachęcamy do odbioru ELS w tym terminie ze względu na krótszy czas oczekiwania) 27 września (poniedziałek) w godz. 8:00 16:00 Wydział Chemiczny oraz Wydział Matematyki i Fizyki Stosowanej 28 września (wtorek) w godz. 8:00 16:00 Wydział Elektrotechniki i Informatyki 29 września (środa) w godz. 8:00 16:00 Wydział Budowy Maszyn i Lotnictwa 30 września (czwartek) w godz. 8:00 16:00 Wydział Zarządzania i Marketingu 1 października (piątek) w godz. 8:00 16:00 Wydział Budownictwa i Inżynierii Środowiska Studenci wszystkich kierunków, którzy nie zdążą odebrać ELS w w/w terminach mogą to zrobić po 04.10.2010r. od poniedziałku do piątku w godz. 900 1400 Zgłaszając się po ELS proszę o przygotowanie odliczonej kwoty 17,- zł oraz dokumentu tożsamości! o bubbly face była szybsza
|
|
|
|
|
|
#206 |
|
Przyczajenie
|
Odbiór w bud. A (ul. W. Pola 2) pok. 319 (IIIp.)
![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- ha ha dobre pomocne dziewczyny
|
|
|
|
|
#207 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję. Dobrze wiedzieć
I przy okazji jeżeli ktoś będzie szukał mieszkania do wynajęcia wspólnie to by było super, bo narazie sie zapowiada że będę musiał w akademiku Albo jeżeli ktoś będzie znał kogoś kto szuka też mieszkania to proszę mu dać mój nr tel 662757781 lub mail hubert.fly@gmail.com Z góry dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Zgadzam się, bardzo pomocne
|
|
|
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Nie masz co narzekać, ja bym chciała mieszkać w akademiku
|
|
|
|
|
#209 |
|
Przyczajenie
|
chyba żartujesz...
|
|
|
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
nie żartuje
wbrew pozorom słyszałam troche dobrych opinii o akademikach prz, może warunki to nie to co na mieszkaniu, ale jednak mają swoje plusy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.

bo tak to ja chyba umrę z zdenerwowania.... :/

Albo jeżeli ktoś będzie znał kogoś kto szuka też mieszkania to proszę mu dać mój nr tel 662757781 lub mail