![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
Ariena
![]() Misiata, najpierw napisz, cos o sobie, a potem poczytaj ![]() U mnie dzisiaj leje jak nie wiem, posprzatalam na blysk prawie cale mieszkanie (oczywiscie poza obszarami remontowymi, gdzie jest folia na ziemi i nawet wejsc mi sie tam nie chce. Ale ciesze sie bardzo, bo mam juz koncepcje na prawie cale mieszkanie !! Wczoraj dostalam olsnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
U mnie wiek jest w profilu, proszę nie zaglądać :P
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
A ja mam burdel w domu, kąpałam moje storczyki i pełno wody, kory na stole. Wszędzie bajzel ale nie mam siły sprzątać. Nie chce mi się jak nie wiem, wszystko już mam w dupie. Powysyłałam jakoś 10 cv. Mam generalnie złyy humor, nie chce mi się jeść ale muszę iść robić obiad TŻowi. Sama raczej nic nie zjem, bo po co jak mi się nie chce. Zjadłam śniadanie i starczy na cały dzień. Może jakieś jajko sobie ugotuję.
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Ja zrobilam obiad wg projektu denko, czyli wszystko to, co zalegalo mi w lodowce. I tak wyszlo danie z surimi, ryzem, cukinia, papryczka chili, cebula i czosnkiem. Pyszne !!!!!!!!!
Moze pojde dzisiaj do kina, sama nie wiem co tu robic w taka kichowata pogode. Cv nie wyslalam, bo wyczerpaly sie juz oferty na prezesów i innych czlonkow zarzadu.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, ze choc czasem sie smiejesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dostałam dziś przelew na konto ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Swietnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#190 |
Konto usunięte
|
Cześć po kiludniowej przerwie
![]() Byłam w domku przez chwilę. I odwiedziłam w sobotę siostrą w Poznaniu w czasie tych wielkich ulew i oglądałam sobie pływające samochody, które myślały, że przejadą zalaną ulicą... Z ogłoszeniami posucha, smutno mi i źle z tego powodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
U mnie tez strasznie leje, ale na szczescie mieszkam w takiej dzielnicy, ktora nigdy nie jest zalewana - za to moj tz tam, gdzie samochody plywaja
![]() Będę miała mój wymarzony hamak w domu (fotel hamakowy) - juz sie nie moge doczekac, az go dostane !!!!!!! Bedzie wisial w salonie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
u mnie też leje. to mi nie przeszkadza, za to przeszkadza mi to, że kalosze i wszystkie zakryte buty zostały w sznie... chciałam dziś kupić botki jesienne na obcasie ale jednak nie kupiłam
![]()
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
W taka pogode to najlepiej w japonkach - wszystko jedno, czy Ci przemokna, czy nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
Ejjj to co wyszło, że ja jestem najstarsza?
![]() Ja też dziś miałam problem jakie buty założyć ![]() ![]()
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
widzę że koncepcje już masz [jak mi się podobają hamaki!
![]() ![]() u mnie też zimno i pada cały dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Delicja, w takim razie podrzuc mi cos fajnego, moze sie zainspiruje
![]() Dzisiaj pogoda taka beznadziejna, ze nawet moj pies uciekal do domu ze spaceru. Teraz gryzie butelke i dzieki temu mam chwile dla siebie (z psem jak z dzieckiem, caly czas potrzebuje mojej uwagi). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Poszło PW
![]() ja to bym chciała pieska ... ale nie mam. W blokach nie mam sumienia trzymać na 4 piętrze owczarka niemieckiego (bo takie mi się podobają ![]() może zakupię sobie koszatniczkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Delicja
![]() Z psami to jest tak, ze pol dnia przesypiaja lub chca sie bawic. Ja uwazam, ze jesli mieszkanie ma wiecej niz 2 pokoje, to trzymanie w nim psa nie stanowi problemu, nawet tego najwiekszego - pod warunkiem, ze wychodzi sie z nim czescto i na dlugie spacery. Ja nie mam duzego psa, ale kiedys mialam i wlasnie mialam go w bloku, byl to bokser i wyobraz sobie, ze cale dnie spal, nawet nie szalal i nie biegal, bo mu sie nie chcialo. Natomiast ten moj obecny - rany... biega jak strzala po calym domu, czasem bez powodu, czasem za pilka lub czymkolwiek innym. Robi bardzo duzo ruchu wokol siebie (aktualnie spi, ufff), wiec absorbuje uwage domownikow na tyle, ze jak jestem z nim sama, to caly czas musze byc blisko, caly czas musze mu podrzucac jakies zabawki, tarmosic go, droczyc sie, bo inaczej siada przy krzesle lub lozku i piszczy proszac o moja uwage ![]() Pies to OGROMNY obowiazek, na bardzo wiele lat, takze porzadnie trzeba sie nad taka decyzja zastanowic. Ja zdecydowalam pohopnie, ale gdyby nie tamta chwila, to pewnie do dzisiaj pozostalabym przy marzeniach. A tak? Mam moje kudłate dziecko, przyjaciela, ktorego kocham i jestem naprawde szczesliwa - zawsze potrafi poprawic mi humor ![]() Edytowane przez pumas Czas edycji: 2010-07-28 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Oj chciałabym, duże pudło
![]() Na szczęście na tyle wyglądam (27), przynajmniej tak obstawiali w poprzedniej pracy ![]() Ponieważ ja taka filigranowa jestem. Niestety ja ![]() Przekroczyłam już ten magiczny wiek którego większość się boi i co ja mam powiedzieć.... Urokiem osobistym z młodymi laskami nie wygram ![]()
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-07-28 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Pumas ... projekt wgrywam już na serwer - zaraz puszczę linka na PW
![]() co do uwag: * nad kanapą - proponowałabym tryptyk (np coś takiego: http://www.drukowaneobrazy.pl/allegr..._tryptyk09.png ) * na ścianie na lewo od drzwi - postawiłabym jakąś lampę stojącą - bardzo minimalistyczną np. http://c.meble.pl/gfx/uzytkownicy/15...1943934024.jpg ) * no i firany i zasłony do okien - niestety w bibliotece programu tego nie było więc jeszcze trzeba będzie wymyślić ![]() to tyle ![]() ciekawa jestem - co Ty na to? Link biegnie na PW wraz z hasłem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
titina, wiek to nie wszystko, pamietaj. Na stanowiska, na ktore startujesz, lepiej i milej sa widzane osoby 25+ niz jakies siksy (wybaczcie siksy
![]() ![]() Delicja, dziekuje Ci bardzo za projekt! Odpisalam na maila. W ogole podalas mi taka jedna strone z inspiracjami, siedzialam dzisiaj 2h, tak mnie wciagnela i mam chyba nowy patent na kuchnie ![]() ![]() Delicja, a co z hamakiem??? nie uwzglednilas go pipo.... ![]() Doszlam do wniosku, ze mam bardzo male, nieukladne mieszkanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
No
![]() ![]() poprasowałam, zaraz jeszcze ogarnę pokój bo z rana (przedwczoraj ![]() ![]() a jutro po pracy na drinka.. nie wiem co ubrać ![]()
![]() |
![]() |
#203 |
Konto usunięte
|
Widzę, że o wieku i wyglądzie rozmawiacie... Ja wyglądam jak nastolatka i może to być minusem do jakiejś poważniejszej pracy, bo uznają, że wyglądam za młodo, chociaż jestem już stara
![]() Zrobił mi się wysyp ogłoszeń w zusie, więc pojadę z kilkoma listami motywacyjnymi... Ciekawe, czy gdzieś się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Ja całe życie miałam psa w moim rodzinnym domu. Wpierw była to dalmatynka arystokratka, nie cierpiąca innych suk, z dystansem do obcych ludzi. Niestety trzeba było ją uśpić
![]() ![]() ![]() Po jakimś czasie (zresztą bardzo krótkim) pojawiła się golden retrieverka. Dla niewtajemniczonych wyglądają jak labradory z długą sierścią. Rodzice pojechali tylko zobaczyć do Żywca ostatnią sunię z miotu no i przyjechali z blond kulką a właściwe sporą już kulą rozrabiarą o brązowych oczach i słodkim pyszczku. ![]() ![]() ![]() ![]() Titina to ja już nie wiem ile masz latek, po 30?
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-07-28 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Bossy, fajna nuta... Choc to nie moj styl, to jednak czasem lubie odmiennosc
![]() Z kim na tego drinka leziesz?? Ubierz sie ładnie hehe, no zalezy, z kim idziesz ![]() Ja wlasnie drinkuje, sama! Bo chlop moj gra w pilke, wiec jedynym towarzystwem jest pies, ktory sie wlasnie obrazil na mnie. Ariena, my tez musielismy uspic nasza bokserke, miala raka z przezutami, nawet nie wstawala, tylko plakala. Kocham psy, a teraz, jak po 5 latach zdecydowalam sie na wlasnego, jestem jeszcze szczesliwsza! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Chyba mi wcięło posta z wczoraj
![]() ![]() ![]() Teraz "w nagrodę" pozwoliłam sobie na chipsy z tzatzikami oraz malinowe piwo... nie sprzyja to mojej diecie, ale co tam ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Julka, gratuluje ! Fajnie, ze cos zalapalas !! Czasem takie jest szczescie, ze czlowiek od niechcenia cos zrobi, a przynosi to swietne rezultaty
![]() Bossy, integracja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Tak
![]() Julka - moje gratulacje. Też tak dostałam ostatnie dwie prace - z CV wysłanego od niechcenia ![]() ![]() bossy - ja też jestem imbirową maniaczką ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.