Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-23, 08:55   #181
Sparta
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 13

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
DUK-DUK!!!
No to i ja witam się w 13-tej części. Wczoraj się z Wami rozstałam w 12, a dziś zastaję już 6 nowych stron w następnej części!!! Ale jesteście płodne...

Ja dziś odnotowałam kolejny mały spadeczek o 0,3, co mnie uradowało nader. Przekonałam sie też o prawdziwości twierdzenia moich dukanowych koleżanek, iż ważyć należy się ok kwadransa po obudzeniu, gdyż jak tylko wstałam i po siusiu poleciałam na wagę to ujrzałam cudowne 60,7 (pierwszy raz zero po szóstce) i już miałam zacząć świętować , lecz już po owym kwadrancie bezduszne urządzenie bezlitośnie wskazało 61,1 i to wskazanie pozostało już niezmienne... Tak więc moja dzika radość została odrobinę przytępiona Ale 30 dkg zeszło tak czy siak, więc jest się z czego cieszyć

Ponadto odkryłam pod koniec trzeciego tygodnia dukania, że z porcelanką kłopociki odeszły w siną dal. Tak po prostu. Nic w tym kierunku nie robiłam, niczego nie przyjmowałam, stosuję się do zasad, łącznie z otrębami. Nie wiem czy na pewno codziennie te 3 łyżki dokładnie wchłaniam, czasem pewnie mniej, ale czasem też może więcej - zależy od tego co jem i ile ich się zawiera w poszczególnych daniach - nie licze tego aż tak skrupulatnie. Miałam kłopoty, musiałam się jakoś bardziej naprężać z mniejszym lub większym skutkiem, ale od kilku dni one zwyczajnie same się skończyły. Pewnie organizm przyjął do wiadomości tę zmianę żywienia i zaakceptował ją - tak sobie kombinuję. Może potrzeba mu tej chwili na przywyknięcie do nowych zwyczajów.
Co o tym sądzicie, siostry?

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

O, ja miałam to samo z moją starą ikeową weteranką - za każdym wejściem inne wskazanie - totalna dezorientacja. Kupiłam nową, elektroniczną, wprawdzie opłakałam tu na forum fakt, że automatycznie dwa kilo mi na niej "przybyło", ale teraz jestem zachwycona jak widzę każe 0,1 nawet, które mi schodzi stopniowo.
POLECAM tę samą operację
Dokładnie, ja tez miałam masakrę z porcelanką, ale teraz to codziennie. Nawet na P

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 09:02   #182
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
ale powiem CI ze ja mam cos teraz głupiego w głowie bo .... ciagle mysle ze nic nie schudłam, ze tylko dzieki mniejszym ubraniom to widze ale ze jak stoje w bieliznie przed lustrem to jestem taka jak 14 kg wiecej temu Luby mnie sprowadza na dobra droge i tłumaczy ze jest inaczej... hehehe
lesia a masz fotki które mogą rozwiać Twoje wątpliwości ? bo przecież my tych ubytków w lustrze nie ujrzymy dlatego że przebywamy ze sobą 24h na dobę, widzimy się stale i niedostrzegalny jest ubytek masy ale po ciuszkach fotkach możemy doskonale zaobserwować i dostrzec różnicę
14 kg wiesz ile to jest hmmm 3 wody 5 litrowe postaw koło siebie to wtedy będziesz Ty z przed DUKANIA
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 09:03   #183
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
gosiuncia18 moj brzuch wygladal jak w 7 miesiacu ciazy ( mowie serio, bez sciemy) wrzuce zdjecia jeszcze raz poprawa jest nieziemska, choc jeszcze mam brzusio to juz mniejszy, zobacze co i jak za nastepne 10kg
Spokojnie, ja widzę znaaaaaczną różnicę pomiędzy zdjęciem majowym a pozostałymi. Rzeczywiście masz jeszcze zaokrąglony brzuch, ale zobacz ile już go utraciłaś... Dukaj sierpliwie dalej, widzę, że cel jeszcze wciąż przed Tobą. Stopniowo będzie Ci spadał, no przecież, że nie rósł... Nie zauważyłam ile masz wzrostu, jeśli jesteś niska tak jak ja, na przykład, to 73 kilo to wcale niemało, wyobraź sobie jak osiągniesz swój cel - brzuch zniknie (i już może nawet nie powróci ). Będziesz zgrabną laseczką z płaskim brzuszkiem. Tylko się nie zniechęcaj.
A teraz i tak nie jest tak źle. Przyjrzyj się dokładnie jak było
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 09:04   #184
sonia26
Raczkowanie

GG do sonia26

Witam i ja, DUK DUK,
u mnie waga w miejscu dziś po wczorajszych urodzinach (zjadłam wiesniaka o 16:00 a do nocy już nic nie jadłam bo nic dla mnie tam nie było oprócz Coli zero) wiec głodna wróciłam i zjadłam pół twarogu o 23:30 i poszłam spać. Zawsze waga w nocy spadała o kilogram i wiecej a wczoraj było wieczorem 56,1 a rano 55,8 wiec przez noc spadło 0,3 głodówki się nie opłacają na tej diecie
Gratuluję spadków
11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg
23.01.2011 III Faza 62 [B]

pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm
sonia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 09:05   #185
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
lesia a masz fotki które mogą rozwiać Twoje wątpliwości ? bo przecież my tych ubytków w lustrze nie ujrzymy dlatego że przebywamy ze sobą 24h na dobę, widzimy się stale i niedostrzegalny jest ubytek masy ale po ciuszkach fotkach możemy doskonale zaobserwować i dostrzec różnicę
14 kg wiesz ile to jest hmmm 3 wody 5 litrowe postaw koło siebie to wtedy będziesz Ty z przed DUKANIA
z checia bym pokazala fotki ale jakis mam bład i nie moge ich wrzucic na forum
jak mi informatyk naprawi kompa to pokazeobiecuje
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 09:10   #186
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
ale powiem CI ze ja mam cos teraz głupiego w głowie bo .... ciagle mysle ze nic nie schudłam, ze tylko dzieki mniejszym ubraniom to widze ale ze jak stoje w bieliznie przed lustrem to jestem taka jak 14 kg wiecej temu Luby mnie sprowadza na dobra droge i tłumaczy ze jest inaczej... hehehe
Mi się też tak wydaje że nadal mam tyłek jak szafa, mimo iż wszyscy mówią że jest inaczej

Stary 2010-07-23, 09:11   #187
Krolowa_Margot
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Wiem, że ten sypki nie ma aspartamu, tylko nie ma go u mnie w sklepach, a jak TŻ był mi kupować słodzik do kawy, wysłałam go do apteki, a panie w aptekach mówią, że słodzików nie mają, kupił w jakimś sklepie. Ogólnie słodzików w tabletkach, to dziś widziałam chyba pięciu różnych firm, ale jak pamiętam dziewczyny tu pisały, że niektóre słodziki w tabletkach po rozpuszczeniu nie nadają się do pieczenia. Moje pytanie jest takie, jeśli nie dostanę sypkiego do pieczenia, to który w tabsach mam kupic, żeby nadał się do wypieków na już, bo jeśli gdzieś zamówię ten w proszku, to będzie do mnie szedł tydzień.
Ja używam do pieczenia słodzika w tabletkach Sweetie Gold i polecam Rozkruszam tabletki łyżeczką albo rozpuszczam w minimalnej ilości wrzątku. Ja gdy go używam daje zwykle trochę więcej tabletek niż w większości przepisów (np. do sernika daje 43, gdy jest napisane 35), ale nie wiem czy to wynika z tego, że traci częściowo właściowości słodzące czy raczej z mojego uwielbienia do słodkiego ale raczej bym optowała za tym drugim

Cytat:
hejatoo juzzzzzzzzzz 13 czesc !!!!! a moja chyba 7:P
na wadze spokoj ale to mi nawet nie przeszkadza
rodzice szykuja sie na wyjazd bo jada na 2 tygodnie nad morze aleee im zazdroszczea ja emigruje do Lubego hehehepewnie pojawie sie w poniedzialek dopiero z jakimis wiesciami wagowymi hehehebo Luby nie ma neta w domciu ale... od tej pory jak zobaczylam "5" na wadze coraz mniej mysle o 3 fazie hehehe moze tylko jak juz 100 razy pisalam brakuje mi owoców i moze zrobie tak jak czarownica???? dorzuce owoce??eeee zobaczy sie
poza tym wybieram sie ddzis do fryzjera, ale pewnie nikt mnie z biegu nie przyjmie.. tylko w przyszłym tyg ale to sie zobaczy hehehe
ps: gratki za spadki WSZYSTKIM
Uważam, że pomysł z owocami nie jest dobry, bo wydłużysz tylko II faze, moim zdaniem lepiej zacisnąć zęby wytrzymać jeszcze troche, by już za chwile móc się cieszyć owocami, ale - "legalnie"

Pochwalę się, gdyż dziś zobaczyłam na wadze 5 z przodu, pierwszy raz od 2 klasy gimnazjum (czyli 5 lat)

Nie przejmujcie się zastojami! Ja przetrwałam ponad dwutygodniowy przy wadze 62 i odkąd minął spada mi co tydzień równiótko 1 kg w dół trzeba przeczekać i być dobrej myśli

Ja teraz też się spodziewam zastoju, podobnie jak spodziewałam się przy 62 - wage 59 utrzymywałam ponad rok. Ale mówię szeptem, żeby znowu nie wykrakać
Krolowa_Margot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 09:11   #188
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DAISSY Pokaż wiadomość
Witam Was Dziewczyny To i ja przyłączę się do wielbicielek tej diety Chciałam Wam powiedzieć, że byłam na tej diecie od lutego, schudłam ponad 7 kilo - wagę utrzymuję do tej pory i jestem przeszczęśliwa Z rozmiaru 40 przeszłam na rozmiar 36, wyglądam zgrabnie i zdrowo, chodzę uśmiechnięta - bo w końcu dobrze czuję się w swoim ciele. Było warto!
No witaj, jak miło przeczytac taki pościk
Widzisz, takiej motywacji własnie potrzebujemy (pewnie my wszystkie, co, dziewczynki?). Ciesze się, że do nas dołaczyłaś
Stary 2010-07-23, 09:12   #189
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Mi się też tak wydaje że nadal mam tyłek jak szafa, mimo iż wszyscy mówią że jest inaczej
to masz tak samo jak ja... buhahaha tylko ze ja mam tak z brzuchem i udami:P bo tyłek nawet jest okey
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv
Stary 2010-07-23, 09:12   #190
suushi89
Raczkowanie

O jejku, wczoraj jeszcze pisałam w 12, a teraz juz 6 strona 13 Jestescie bombowe
Gratki za spadki, u mnie wzrost Nie wiem już co robić, przybyło mi na PW. Raz spada, raz rośnie, tylko, że rośnie więcej niż spada, więc chudnę odwrotnie Wiem, że porcelanka, którą noszę od 3 dni mi zawyża, ale NIC nie mogę na nią poradzić
Ale wytrzymam! mam nadzieję.

Miłego dnia, ja spadam do pracy. Wieczorem znowu was nie nadgonię.
Stary 2010-07-23, 09:14   #191
karolinusienka
Zakorzenienie

duk duk

padaaa
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 09:14   #192
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkadzi Pokaż wiadomość
witam!!
A ja juz kupiłam sobie nawet książki i jakoś nie mogę się zmusić do tej diety. A przydałaby mi się.
Musisz to poczuć w swojej głowie - że to JUŻ i że zaczynasz.
Zapraszamy. To wcale nie boli, naprawdę się nie katujesz, nie chodzisz głodna. Z dozwolonych produktów mozna komponować naprawdę pyszne jedzonko. Zachęcam, z nami będzie Ci łatwiej
Stary 2010-07-23, 09:14   #193
missines
Raczkowanie

DUK, DUK Dukaneczki!!!

U mnie znowu spadek, to cud!!!! - 0,3 kg Od dzisiaj PW więc pewnie cuda się skończą hihih

Muszę zjeść coś konkretnego, zraziki drobiowe, sałatkę i inne cuda. Mniam!!! Na PP totalne nudy miałam.

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
wczoraj znajoma mówi do mnie że na dukanie zdrowo można być tylko 2 miesiące później można wpaść np w anoreksje hmmm dość mało przekonywująca teoria
O matulu, znowu jakieś bajki To jest chyba fizycznie niemożliwe, aby akurat PRZEZ DUKANA wpaść w anoreksję. Przy takim trybie odzywiania i takiej ilość żarełka nie ma szans.

Natomiast w anoreksję można wpaść teoretycznie w każdej chwili i nie przez diety.
Anoreksja to przecież zaburzenie psychiczne, powodujące wyniszczenie organizmu z powodu niedożywienia. Do tego dieta i akurat Dukan nie są potrzebne, to już będzie indywidualny problem.

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 09:18   #194
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suushi89 Pokaż wiadomość
O jejku, wczoraj jeszcze pisałam w 12, a teraz juz 6 strona 13 Jestescie bombowe
Gratki za spadki, u mnie wzrost Nie wiem już co robić, przybyło mi na PW. Raz spada, raz rośnie, tylko, że rośnie więcej niż spada, więc chudnę odwrotnie Wiem, że porcelanka, którą noszę od 3 dni mi zawyża, ale NIC nie mogę na nią poradzić
Ale wytrzymam! mam nadzieję.

Miłego dnia, ja spadam do pracy. Wieczorem znowu was nie nadgonię.
dla mnie na porcelankę dobrze działa kawa juz jej sam zapach powoduje, ze lece do lazienki
nie wiem ile dzisiaj na wadze, bo jej nie mam. dowiem sie dopiero w przyszly weekend jak zawitam do domu mam nadzieje, ze nie bedzie na plusie.

wiem,ze glodowanie nic nie daje...ehhh
dzisiaj na obiadek planuje rybke w porach zobaczymy co z tego wyjdzie
Stary 2010-07-23, 09:18   #195
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
to masz tak samo jak ja... buhahaha tylko ze ja mam tak z brzuchem i udami:P bo tyłek nawet jest okey
Ja mam z brzuchem, udziskami i tyłkiem blee

Stary 2010-07-23, 09:20   #196
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
DUK, DUK Dukaneczki!!!

U mnie znowu spadek, to cud!!!! - 0,3 kg Od dzisiaj PW więc pewnie cuda się skończą hihih

Muszę zjeść coś konkretnego, zraziki drobiowe, sałatkę i inne cuda. Mniam!!! Na PP totalne nudy miałam.

O matulu, znowu jakieś bajki To jest chyba fizycznie niemożliwe, aby akurat PRZEZ DUKANA wpaść w anoreksję. Przy takim trybie odzywiania i takiej ilość żarełka nie ma szans.

Natomiast w anoreksję można wpaść teoretycznie w każdej chwili i nie przez diety.
Anoreksja to przecież zaburzenie psychiczne, powodujące wyniszczenie organizmu z powodu niedożywienia. Do tego dieta i akurat Dukan nie są potrzebne, to już będzie indywidualny problem.
za spadek

na PW zawsze szaleje i najadam sie przeroznych warzyw ja tez dzisiaj PW a narazie z warzyw zjadłam ogórka konserwowanego ehhhh a marzy mi sie pomidor

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
ja tez witaj w klubie
Stary 2010-07-23, 09:27   #197
jestemtutylkonachwile
Zakorzenienie

Duk Duk (podoba mi się ) hehe

Witajcie w 13ej części (mojej 4ej).

A propos słodzika- należy kupować specjalny do pieczenia. Aspartam w wysokiej temperaturze staje się niestabilny i rozkłada się, co dodatkowo jest przyczyną, że traci smak. Natomiast sam cyklaminian o dziwo staje się słonawy przy zbyt wysokiej temperaturze. Dlatego też należy stosować specjalnie przygotowane słodziki do pieczenia ciast.
Osobiście słodzik zamawiam w aptece ze strony http://www.*******/. (w w w.d o z. p l )
Już tłumaczę o co chodzi:
1. Wybieramy produkt
2.Dodajemy do koszyka
3. Realizujemy zamówienie
4. Wybieramy aptekę, gdzie mają dostarczyć towar- produkty odbieramy w aptece współpracującej z tą stroną.

Sussina gold kosztuje tu ok 8,9 zł czyli jeszcze taniej niż w Almie.

A propos porcelanki- oczywiście i ja nie uniknęłam problemów. Nie mówiąc już o przeżyciach i bolączkach związanych z brakiem porcelany. Zdaje się że otręby zdrowo poharatały mi jelita i na PW odstawie je na pewno, wciskając w siebie jedynie warzywa.
Jednak co mi ostatnio pomogło:
Kupiłam sobie błonnik w proszku- po zalaniu wodą przybiera konsystencję jak kisiel.
Dziś z obrzydzeniem wypiłąm na czczo łyżkę oleju parafinowego- działa bez dwóch zdań!
Podam rady Maszkuleczki z innego forum na zaparcia. Wymienia między innymi na zaparcia:
1. odstawienie otręb i zajadanie się warzywami
2. podjadanie powideł z rabarbaru
3. picie oleju parafinowego na czczo
4. robienie brzuszków
5. masaż brzuszka- od parwej strony masować w górę i tak samo masować po lewej stronie
6. ostatecznością mają być medykamenty o działaniu przeczyszczającym.

Na koniec się pochwalę:
Na Dukanie jestem od 17 maja zaczynałam z wagą 62,3 kg,
dziś jest 67 dzień mojej diety i ważę już 55,7kg do celu brakuje mi 1,6 kg.

Powodzonka!!! Miłego dnia

Edytowane przez jestemtutylkonachwile
Czas edycji: 2010-07-23 o 09:40
jestemtutylkonachwile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 09:27   #198
Kasiulek1029
Raczkowanie

Ja tez witam i melduje sie w nowej czesci
Dzisiaj moj 26 dzien Dukania i jestem mega ciekawa jaki spadeczek zliczylam, ale od tygodnia jestem na mazurach i nie mam dostepu do zadnej wagi.
Jak wroce to pierwsze co wskakuje na wage, a to bedzie akurat podsumowanie 1 miesiaca, mam nadzieje ze bede sie wam miala czym pochwalic
Kasiulek1029 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 09:29   #199
jestemtutylkonachwile
Zakorzenienie

aj... blokują stronkę w w w. d o z. p l Oczywiście bez spacji.
Stary 2010-07-23, 09:29   #200
missines
Raczkowanie

Cytat:
Dołaczam do klubu, mnie to samo "boli"

Lesia chyba już kiedyś pokazywałaś swoje fotki (o ile z kimś innym nie mylę) już wtedy była ogromna różnica i fajna laska z Ciebie była.
A teraz jak masz 5tkę z przodu to musi być REWELKA!
A to niedowierzanie powinno zamienić się w dumę ......bo tak naprawdę to wielki SUKCES zrzucić zbędny balast w tak naprawdę krótkim czasie.

Ja nadal nie wierzę że uda mi się osiągnąć wymarzony cel na wadze. Spadki motywuja każdego, ale każdy zastój nasuwa czarne mysli: A może na mnie to nie działa? itp.

......................... ................
Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
za spadek

na PW zawsze szaleje i najadam sie przeroznych warzyw ja tez dzisiaj PW a narazie z warzyw zjadłam ogórka konserwowanego ehhhh a marzy mi sie pomidor
Ja od rana buszuje po Twoim blogu !!!!!
O żesz - koktajl kakaowy! Juz mam na liście. Ale poczekam 3dni do imieninek, bo ponoć teściówa ma mi kupić mikser. Starty w którym robiłam tylko koktajle umarł śmiercią naturalną.

Edytowane przez missines
Czas edycji: 2010-07-23 o 09:40
Stary 2010-07-23, 09:36   #201
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
Dołaczam do klubu, mnie to samo "boli"

Lesia chyba już kiedyś pokazywałaś swoje fotki (o ile z kimś innym nie mylę) już wtedy była ogromna różnica i fajna laska z Ciebie była.
A teraz jak masz 5tkę z przodu to musi być REWELKA!
A to niedowierzanie powinno zamienić się w dumę ......bo tak naprawdę to wielki SUKCES zrzucić zbędny balast w tak naprawdę krótkim czasie.

Ja nadal nie wierzę że uda mi się osiągnąć wymarzony cel na wadze. Spadki motywuja każdego, ale każdy zastój nasuwa czarne mysli: A może na mnie to nie działa? itp.
tak pokazywalam, ale nie wiem w ktorym wątkua teraz sie spsuło i dupka nawet nie moge buziek wklejac ani pogrubiac tekstubleeeeeeeeeeeeee
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv
Stary 2010-07-23, 09:38   #202
jestemtutylkonachwile
Zakorzenienie

OO Lesia mamy tyle samo wzrostu
Dasz rady na pewno. Powiedz mi jak Ci idzie na Vacuu? Zastanawiam się nad nim.
Stary 2010-07-23, 09:41   #203
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
Napisane przez jestemtutylkonachwile Pokaż wiadomość
OO Lesia mamy tyle samo wzrostu
Dasz rady na pewno. Powiedz mi jak Ci idzie na Vacuu? Zastanawiam się nad nim.
vacu? za***iaszcza sprawadopiero 8 razy bylam, w tym tygodniu musialam sobie odpuscic bo mam@ ale w przyszłym znow ide
ja tam jestem zadowolona fajna skóre sie ma po tym, taka delikatna gładziutkaa to czy chudne dzieki vacu... hmm? to nie wiem bo niby chudne niby spadaja mi centymetry ale czy akurat od vacu czy od diety??? moze od vacu + dieta hehehehe
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-23, 09:45   #204
jestemtutylkonachwile
Zakorzenienie

Co jaki czas chodzisz? Bo chyba kiedyś pisałaś, ze najlepiej chodzić codziennie. Jednak taki karnet to nietania przyjemność, więc cały czas się zastanawiam
Ja ostatnio ćwiczyłam callanetics i szczerze powiem- dało mi popalić, zakwasy nie z tej ziemi ;P jednak ostatnio w związku z przeprowadzką z mieskzania studenckiego do rodziców- nie było czasu na ćwiczenia ale mam postanowienie poprawy
Stary 2010-07-23, 09:45   #205
missines
Raczkowanie

Kusi mnie to VACU ale mam obawy, czy przy moim wzroście chociaż głowa mi będzie wystawać z tej komory

Stary 2010-07-23, 09:45   #206
Inspiracyjna
Wtajemniczenie

GG do Inspiracyjna

Duk Duk

dzisiaj jest tak ciepło że nie mam ochoty na śniadanie blee chyba zjem marchewkę

zmieniam się na lepsze - DLA SIEBIE !
Inspiracyjna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-23, 09:47   #207
jestemtutylkonachwile
Zakorzenienie

Cytat:
Kusi mnie to VACU ale mam obawy, czy przy moim wzroście chociaż głowa mi będzie wystawać z tej komory

Hehe matko M usisz przemyśleć żeby Cię podciśnienie nie zgniotło.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-23, 09:50   #208
missines
Raczkowanie

Cytat:
Hehe matko M usisz przemyśleć żeby Cię podciśnienie nie zgniotło.
: hahaha:

Stary 2010-07-23, 09:51   #209
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
Co jaki czas chodzisz? Bo chyba kiedyś pisałaś, ze najlepiej chodzić codziennie. Jednak taki karnet to nietania przyjemność, więc cały czas się zastanawiam
Ja ostatnio ćwiczyłam callanetics i szczerze powiem- dało mi popalić, zakwasy nie z tej ziemi ;P jednak ostatnio w związku z przeprowadzką z mieskzania studenckiego do rodziców- nie było czasu na ćwiczenia ale mam postanowienie poprawy
ja chodze 2 razy w tygodniu5 razy bym nie dala rady
place za karnet 10 wejsc 170zlpojedyncza wejsciówka 20zl!
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv
Stary 2010-07-23, 09:53   #210
jestemtutylkonachwile
Zakorzenienie

Cytat:
ja chodze 2 razy w tygodniu5 razy bym nie dala rady
place za karnet 10 wejsc 170zlpojedyncza wejsciówka 20zl!

We wrocku za 10 wejść 25o zł... Jest różnica. ;/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości