|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Kancia hmmm interesujace.Musze pokazac TZ
Nie wiem jaki jest bol przy korzonkach Asiulka dziekuje za linka ![]() PatkaM jak to kiedys napisala ladnie Pysia - skoro nie udalo sie kupic,znaczy,ze ta nie byla dla ciebie ![]() ![]() Filmik ![]() ![]() ![]() ![]() Karola wspolczuje i przytulam.U nas ostatnio wielkie marudzenia przy zasypianiu ![]() Napisalam do Gosbaj.U mnie nadal pada.... |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
własnie sie rozpadało ale mam przerąbane
![]() sciagnęłam z aparatu foty to wrzucę kilka ![]() 1.tak się bawimy ![]() 2.czekam na spacerek 3.czytam sobie 4.mój ulubiony ludzik do gryzienia 5.czytam co tam ciotki wizażowe pisza ![]() 6.korzystam z tego, ze mama musi Tomka bawic ![]() Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2010-07-28 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
miałam problem wieczorem z zalogowaniem się na wizaż
![]() ![]() a teraz wchodzę a tu 7 stron ![]() jeszcze teraz nie mam zbytnio czasu.. wieczorem jak Julka pójdzie na dobre spać to mam nadzieję, że sobie poczytam na spokojnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Kancia na tej 3 fotce wyglada taki maly-duzy facet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
aldii bo ja lubie jak jest wszystko zamkniete
![]() ![]() ps. przypomniałam sobie o zabawce, Tomek ma coś podobnego tylko V-tech i po niemiecku ale mu absolutnie nie przeszkadza. Ta kula przy lekkim dotknięciu w oznaczone miejsce wydaje dzwięki lub gra muzyczki, Tomek potrafi się nia długo zając ![]() ![]() http://allegro.pl/item1161218959_magiczna_k ula_edukacyjna_do_raczkow ania_simba_hit.html ed: ja mam taką http://allegro.pl/item1162454447_vtech_inte raktywna_kula.html Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2010-07-28 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
Tak na szybko wklejam zdjęcie z dzisiejszej kąpieli. Kupiłam takie krzesełko kąpielowe, dzisiaj dotarło i Adaś je wypróbował. Na moje oko niemowlak był wielce uradowany.
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Kancia śliczny ten Twój mały rozrabiaka
![]() ![]() Karola fajne to! A drogie ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-07-28 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Rozeznanie
|
Zebra - normalnie to dosyć drogie, na allegro ok.80 zł + przesyłka. Na all jest też trochę używanych tańszych. Mi udało się upolować nowe za 55 zł, bo ktoś dostał na prezent, ale dzieciak już za duży był. Jak Adaś wyrośnie to też sprzedam. Ostatnio np. sprzedałam huśtawkę Fisher Price za 85 zł,a kupiłam ją za 90 zł, czyli ogólnie wyniosła mnie całe 5 zeta
![]()
![]() |
#189 |
Rozeznanie
|
karola tez mamy takie krzeselko do kapieli musze wyjac bo widac ze Adasiowi sie podoba-i buzka otwarta
![]() Edytowane przez tajgabajga Czas edycji: 2010-07-28 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Karola fajne to krzeselko.Tez palnowalam Lu takie kupic,ale caly czas mi sie wydawalo,ze jeszcze za mala jest.Jak widac czas najwyzszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale trudno, następny upatrzony błekitny ![]() Sąsiedzi za ścianą robią remont - non stop wiercą, stukają, hukają... Zauważyłam, że Natalka zrobiła się troche płaczliwa... no budzi się z płaczem - co jej się nigdy nie zdarzało, albo w ogóle tak dziwnie się zachowuje...
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Rozeznanie
|
Tajgabajga - ja to podobieństwo też zauważyłam, ale, kurczę z Liverpool'u do Bydgoszczy daleko, więc ojcowie jednak inni
![]() Aldii - z plastiku jest, ale bardzo obłe, żadnych kantów, no i wg mnie bezpieczne. Z leżaczka kąpielowego Adaś już próbował mi uciekać. A ja niedługo wyprowadzam Adasia z sypialni do jego pokoiku. Niestety przypadł mu najmniejszy. Właśnie mu urządzamy, jak skończymy wkleję zdjęcia. Chciałam Adasiowi kupić taką książeczkę do łóżeczka Lamaze: co myślicie, konstruktywnie proszę, bo niezdecydowana jestem. http://allegro.onet.pl/item115720558...ezent_dla.html
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
PatkaM no tak,najgorzej jak baba sobie cos wymysli w kwestii samochodu
![]() ![]() Karola aaaa,myslalam,ze gumowe, bo takie tez sa.Co do ksiazeczki, to kup jesli lubi tego typu zabawki |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Karola_sz swietne krzesełko i Adas jak ładnie w nim siedzi
![]() ![]() Kancia swietne fotki ![]()
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 ![]() Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 ![]() Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2010-07-28 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Karola Tomek dorwał tą ksiązeczke u młodszego kolegi i z rąk nie wypuszczał
![]() podsumowując, jest fajna ale droga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
Aldii - no właśnie nie wiem czy będzie lubił książeczkę, bo jego najlepszą zabawką jest ... mama i następujące czynności na niej wykonywane - miętoszenie po twarzy, wyrywanie włosów, obciążanie kręgosłupa swoim cudnym acz ciężkawym ciałkiem. Może po prostu się sklonuję
![]() Kancia - no właśnie ta cena stoi na przeszkodzie, bo jak ma ją rzucić w kąt to ja dziękuję. Blonde - u nas, kurczę, wszystko drogie, jakbyśmy nie wiem ile zarabiali Idę pod prysznic, bo dziś Dr House leci. Będę oglądać i prasować...
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ząbkujla
hej Dziewczyny
![]() my w końcu w swoim domku. Ciasnym ale własnym (tz wynajętym). Dla przypomnienia byliśmy ponad 2 tyg. u moich rodziców żeby pilnowac ich domu kiedy byli na wakacjach. Powiem szczerze, że ciężko zorganizować się ze wszystkim w piętrowym domu. Biegałam w kółko z góry na dół. W naszym małym mieszkanku wszystko mam pod ręką dzięki czemu mogę robić kilka rzeczy naraz. Moja Justysia nie ma jeszcze żadnego ząbka ale już od 3 miesięcy widać, że bolą ją dziąsełka. Jak ją posadze na kanapie to siedzi sama. Kula się we wszystkie strony i bardzo szybko sie nudzi. Co chwilę domaga się czegoś noowego - nowej zabawki, zmiany otoczenia. kocuraząb - karmisz piersią i dostałąś okres? Ja też karmię i jescze nie dostałąm ? youyou- macie super pomysł na wakacje. Rewelacja ![]() patinka - ślicznie wyglądaliście na chrzcinach. Buty boskie !!! patka 84 - fajna fryzurka, trzymam kciuczki żebyś jak najszybciej miała swoje wymarzone autko karola sz - jesteś niesamowita, że dałaś rade z robotą i 2 dzieciaczków wyderka - Witamy ![]() blonde hair - dużo wytrwałości w bieganiu aldii, gosbaj - spotkałyscie się ? Kurcze jak ja bym chciała spotkać się z którąś z Was. Wybiera się może któraś do Poznania ? Jeśli tak to zapraszam ![]() brzoskwinia - ale fajne mieliście wakacje. Jak zobaczyłam Twoje zdjęcia to zatęskniła za morzem. Super laska jesteś ![]() Kamyk - trzymam kciuki żeby żeby się wszystko jakoś poukładało - pogodzenie pracy i wychowywanie Paulinki, jedzenie Paulinki. azzis - ja też się zastanawiam jak to będzie z Justysią w żłobku. We wrześniu startuje, a ja w najbliższy piątek idę na zebranie to dowiem się co i jak. W poniedziałek wracam do pracy. Lubie swoją pracę i cieszę się że wrócę i będe mogła dokończyć rzeczy, które zaczęłam przed ciążą. Do pracy będe musiałą jednak zabrać duże zdjęcie mojej Justysi. Wiem, że będę ogromnie za nią tęsknić. Szkoda, że nie mogę jej zabrać ze sobą. Jednak podobno w niektórych firmach w Stanach jest to możliwe. Mąż mi mówił że podobno młode matki pracujące w google zabierają do pracy swoje małe dzieciaczki. W sierpniu z Justysią będzie mój mąż. Nazbierał bardzo duzo urlopu. Ma teraz okazję go wykorzystać. Właściwie to zmusili go bo urlopu ma naprawdę mega dużo. Zaraz postaram się wrzucić jakąś fotkę Malutkiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
hallo mamuśki
ale właśnie przeżyłam stres!!! ![]() Chyba niepotrzebnie mu dałam jeszcze tego cycka i się po prostu przeżarł i mu się cofnęło, może niepotrzebnie mu palce do buzi wkładałam ale to były sekundy i tak instynktownie robiłam... ![]() Chyba nic mu nie jest bo zaraz potem się śmiał i był spokojny ale co się stresu najadłam to moje i cały dom na nogi się zerwał ![]() ________________ A z innej beczki to już po zakupach. Jedno mogę stwierdzić to wyprzedaże to mega ściema jest ![]() no ale coś upolowałam ![]() - w C&A jest fajna promocja ciuszków dziecięcych- "3 szt za 2" kupiłam Filipowi dwa fajne dresiki takie na jesień+ bodziaka z długim rękawem Dla siebie oczywiście nie kupiłam tego po co pojechałam, ale kupiłam 5 staników ![]() ![]() Także w końcu mam jakieś ładne, normalne staniki ![]() ![]() Aaa i na koniec kupiłam sobie super miękkie, i wygodne niebieskie trampki w Ecco ![]()
#199 |
Zakorzenienie
|
Kwiat miło Cię widzieć
![]() ![]() Youyou najadłaś się strachu! Odbijasz go po karmieniu? JA nadal odbijam choć słysząłam, ze takich dużych nie tzreba już odbijać. Ale amsz fajnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Justysia
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez odbijam Sebusia po jedzeniu... Youyou dobrze, ze juz wporzadku, niezły stres, ale dobrze sobie poradziłas...moze niepotzrebny byl ten cycek ![]() Kwiat kalafiora witaj! Fajnie, ze juz we własnym mieszkanku ![]() Trzymam kciuki za powrót do pracy ![]() Mi zostalo nieco ponad tydzien ![]()
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Justysia w spacerówce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Kancia- wlasnie na taka kule sie czaiłam, ale widziałam je w normlanym sklepie stacjonarnym i byly droższe niz na all. Moze zachęci moja małą do ruchu
![]() Juz lepiej wychodzi nam podpacie...jak ja kladę na zwinietym kocu, to nie pada bezczelnie na ryjka, tylko blokuje rekami..bedziemy dalej cwiczyc.. Karola- takie podobne krzesełka oglądałam.. http://allegro.pl/item1164929620_smo...t.html#gallery Jesli chodzi o ksiazeczke, to fajna rzecz , kusiła mnie , ale odpusciłam, bo o wydawało mi sie ze mogłam ja kupic jak byla mlodsza, a teraz juz troche pozno, ale tez uwazam ze droga, podobna kupiła Malinka, tylko z Tiny Love. NO i wygląda na to ze pogoda Gosbaj nie rozpieszcza... Patka84- zalecona metoda Bobath... Wiecie co mi sie wczoraj przytafiło, bylam na spacerze z TZ i mała...TZ chciał skrocic droge przez osiedle, poszlismy i nagle łup. DOstałam jak obuchem w łeb. Nogi sie pode mna ugieły. Nie wiadomo jak i skad, dostałam piłką do nogi, ale mocno kopnieta i spadła centralnie pionowo, z góry. NIkt nie zauważył. Szumiało mi w głowie jakbym strzeliła drina. A potem pomysłam, ze mogła spasc pare cm dalej na wozek..a daszek połozony byl. A najlepsze ze na ułamek sekundy wczesniej, przebiegł nam przez drogę czarny kocur i oboje z TZ splunelismy.. ![]()
#204 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem czy nawet w 34J wejdę...
#205 |
Rozeznanie
|
Youyou -
![]() Kwiat kalafiora - śliczna niunia. Ja też niedługo do pracy, ale wcale się nie cieszę. Dużo się tam pozmieniało i już nie będzie fajnie ![]()
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
YOUYOU- no własnei nie ma to jak dobry stanik...ja tez w weekend kupiłam sobie taki porzadny, normalny a nie karmnik...bo juz te zwisy mnie mecza.
Zebra- no wlasnie problem byl wszedzie indziej, ale jak poszłam do Triumpha to mi w koncu babka dobrała idealnie. Sama przymierzyłam ze 4 i wszystkie nie tak, (75D, 70E, itp) Ta spojrzała na mnie i przyniosła mi...65G- i już go nie zdjęłam ![]() ![]()
#207 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() youyou ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() kwiat kalafiora Justysia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do staników to właśnie w wielu sklepach przymierzałam a dopiero te w Triumphie dobrze leżały i trzymały moje "zwisy" ![]() Musiałam zainwestować w parę sztuk bo nie ma opcji abym weszla z staniki z przed ciąży, przeskoczyłam na duże C ![]() ![]() Cytat:
Kancia ale masz przystojniaka!!te niebieskie oczęta niejedną babkę zbajerują ![]()
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Kwiat a Piotruś ma taką flanelke w żyrafy
![]() Pantee własnie mi by się przydał pod 65 ale w biuście to mam niby C ale z nich wyłarzą... a D niby za duże i nie wiem ![]() Widze nie tylko ja nie wiem co z tym biustem począć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.