|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
aha. a którym planem wy jedziecie? jak on jest podpisany? bo teraz widze ze jest ich kilka a wlasnie ten ktory ja sprawdzalam to wlasnie w nim byly te filmiki
![]()
#182 |
Raczkowanie
|
niemozliwe chyba bo te filmy są w planie dopiero w 4tym miesiącu treningu
jest "shedule" i tam jest plan i w innym folderze jest plan dla poczatkujacych, i ja tym ide, on jest bez hiitow. na poprzedniej stronie w zalacznikui gdzies wrzucalam, a ten podstawowy chyba na poczatku tematu jest wklejony |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
aha kapuje
![]() ![]() ![]() aha no wiec narazie sie te 3 miesiace pocwiczy ![]() ![]()
#184 |
Raczkowanie
|
łuuuuuuu padam na pyszczek
zrobilam dziś wczorajszy i dzisiejszy dzien w sumie 80 min i ponad 600kcal spalonych ..... uuuuuffff |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
pobrałam cały program, są tam wszystkie filmiki, plany i wgl cały zestaw
![]() Jutro (a właściwie już dzisiaj) zaczynam z wielkim rozmachem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
mircia zapisałaś linka? "dla potomności"? bo moze ktos bedzie chcial a jak sprawdzone źródło i wszystko jest....
ja wlasnie uzupelnilam sobie "dzienniczek" co kiedy cwiczylam i pomierzylam sie przed sniadaniem i wogole.... fakt ze jestem doslownie 1-2 dni przed @ ale w cm ani w wygladzie NIC sie nie zmieniło..... porażka jakaś... motywacja aż mi spadła lekko.... ale trudno, będę próbować dalej |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
ciezko powiedziec, zaczelam na poczatku sierpnia 2.08 pocwiczylam tydzien, potem tydzien bylam z synkiem w szpitalu , i teraz od pn znowu cwiczylam.
wiec 1 tydz cwiczen 1 tydz przerwy (mało ruchum, ale dieta szpitalna wiec nie przytylam a nawet 1kg schudlam) 1 tydz cwiczen |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
no raczej nie. dziewczyny juz po tygodniu widzialy efekty. to bardzo intensywny trening, tym bardziej jak ja wc zesniej w domu na tylku tylko siedzialam to efekty powinny jakies juz byc....
tak mi sie wydaje... ale poczekam jeszcze.... zobaczymy po @ bo narazie to napuchnieta pewnie jestem, za tydzien sie zmierze i zważe jak już "odpuchnę" ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- no i jeszcze @ dostalam.... super |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie jutro mija pierwszy tydzień. Zauważyłam poprawę kondycji, jestem też bardziej rozciągnięta ![]() ![]() ![]() Głowa do góry handmadeearings ![]() Ja dziś ćwiczyłam core 20 (pierwsze co mnie nie zmęczyło, jednak siłka się na coś przydała ![]() ![]() Do następnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
nie licze kalorii, nie mam na to czasu, ale ze nie raz liczylam i ogolnie duzo czytam to wiem miej wiecej co kiedy jesc itp zamykam sie w 1200-1500kcal dziennie, cwiczeniami spalam jakies 300-600kcal dziennie (wczoraj zrobilam 2 traning wiec bylo wieej), na podstawowe funkcje życiowe i czynnosci domowe spokojnie spalam więcej, moze ujemnego bilansu nie mam ale nigdy nie odchudzalam sie na ujemny bilans bo to jak głodzenie sie dla mnie. staram si trzymać tych wytycznych http://www.programy.u.waw.pl/zapotrz...ie-kalorie.php tam na dole jest kalkulator. samym liczeniem schudlam kiedys 10kg w rok i to bez cwiczen
licze na to ze terazniejszy brak efektow spowodowany jest @ i nagromadzeniem wody, zobaczymy za 2 tyg po miesiącu |
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Tak zapisałam linka
![]() Zjadłam obiad jakąś godzinę temu i za godzinkę zaczynam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Moje wrażenia:
ćwiczenia są super, bardzo pozytywne !! właśnie wyszłam spod prysznica i jestem jeszcze trochę czerwona na twarzy, ogólnie to lało się ze mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Pobawiłam się troche tym kalkulatorem. Przy opcji "brak aktywności fizycznej" wskazuje, że musiałabym zjadać niecałe 600kcal aby schudnąć 1 kg tygodniowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze pamiętam, że wcześnie "zahartowało"Cię Insanity? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie robiłam HIIT - dzisiaj mój pierwszy dzień, zrobiłam Fire Class 30 i Stretch 10. Ale chyba odwołam to co powiedziałam, bo nogi czują, że trenowały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
Mircia: faktycznie coś pokręciłam
![]() ![]() Znalazłam nową gumę na all jakby ktoś był zainteresowany: http://allegro.pl/show_item.php?item=1182220400 Ja klikłam jednak tą potrójną, do której link był wstawiony kilka stron wcześniej. U mnie w sportowym pojedyńcza kosztuje 44 zł, więc opłaca się zakupić na all. Edytowane przez kalija Czas edycji: 2010-08-22 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też się cieszę, mam zamiar dotrwać do końca, lubię mieć plan i się go trzymać, nie muszę kombinować, co ćwiczyć jutro itd. ![]() Dziewczyny, zwracacie uwagę na posiłki okołotreningowe ? Co do tej gumki, to ja chyba będę używać hantli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
Witam kochane Wizażanki!
Zmotywowana Waszymi pozytywnymi opiniami o turbo fire, sama postanowiłam spróbować ![]() ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
ja zwracam uwagę na to że by jeść te 2h przed cwiczeniami, a po cwiczeniu zeby nie jesc nic ciezkiego i bardziej białko i warzywa niż pieczywo
dobry jest nabiał po wysiłku, np serek wiejski albo twarog z warzywami albo chudą wędliną drobiową Mircia, ale Insanity byloby dla ciebie ciekawe, bo to baaaaaardzo intensywny trening mi sie znowu krzyż odezwał na wieczór więc nie wiem czy dam rade zrobic cale 40 min stretchingu |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na razie planuję wytrzymać min. 3 miesiące z TF ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Insanity polecam, ale rzeczywiście z początku wydaje się hardkorowe... Ściagnelam 3 treningi HIIT z Turbo Fire, probowalam na razie 15, pozostale też wydają się fajne. Pewnie wplotę je w swoje treningi, całe Turbo Fire raczej za mało siłowe i zbyt lekkie jak dla mnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
ja dzis zobaczylam na YT fragmenty Insanity i stwierdzilam ze za chiny ludowe bym nie dala rady !
no.... dalam rade 40 min, choc pierwsze 10 normalnie ziewalam i równowagi nie mogłam utrzymać aż sie mój TŻ śmiał.... spojrzalam na przyszly tydzien a tam dopiero w pt i nd stretching a tak to ciagle Fire i Fire.... matko jak ja dam rade to nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Damy radę
![]() ![]() Ja zrobiłam sobie fotki z stroju kąpielowym z przodu i z tyłu i będę robić porównanie po każdym miesiącu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja wlasnie koncze 4 tydzien insanity, zostal mi miesiac i tydzien i myslalam, ze pozniej sobie turbo fire zrobie ale jak wy mowicie, ze to jest 'lzejszy' trening to chyba zostane na drugim miesiacu insanity.
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego myślę, że kolejność powinna być Turbo Fire-Insanity |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam już Hiit 15, 20, 25 i 30 (to z wersji Advanced, pewnie cięższy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.