|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Tak nieśmiało zapytam: bardzo jesteście jeszcze na mnie złe
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() synuś sliczniutki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#182 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
dzieki za odp. ![]() Cytat:
![]() tak pytam bo chce malej zrobic cos innego, nie wiem czemu obiadku nie chciala dzis moze jej sie znudzilo....... a nie miksuje juz jedzonka, dalam rozgniecione widelcem i zjadla bez problemu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja tez nie lubie kotow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
Magi zycze Wam zeby infekcja sobie szybko poszla i obylo sie bez szpitala
![]() Aga no ciekawa jestem wyniku testu ![]() Czeko ja juz Danielkowi dawalam jajecznice i zolty ser . Unholy fajne zakupki ![]() ![]() Wojtusia mi sie podoba ta pierwsza torebka , co Svi ja ma. Svi kotek jest przeslodziutki ![]() Witam nowe mamusie ![]() Mateuszek sliczny chlopak i jaki juz duzy ![]()
#184 |
Zakorzenienie
|
Ja już mówię dobranoc. Jeszcze nie odespałam. Wyjechaliśmy z Władysławowa ok 18.40 a w domu byliśmy na 1:20. Jeden postój na tankowanie i akurat mała się obudziła to pobiegała chwilę, wypiła mleko i dalej w trasę. Musiałam małża zmienić w czasie drogi bo zasypiał.
A najlepsze jest to, że nie mamy ciepłej wody od pon i tak do końca tygodnia ![]() ![]() Idę, pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Rozeznanie
|
Ach wiem co jeszcze chcialam napisac Skierko Z Amelki sliczna dziewczynka , taka fajna blondyneczka.
#186 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- A wiecie co ja dziś robilam przez 3 godz w robocie..... siedziałam i czytałam nasze początki doszłam do pierwszych porodów i ryczalam jak bóbr.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() codziennie myjesz wlosy? Cytat:
a wogole 1 czesc poczekalni tez fajna jak sie wszystkie poznawalysmy ![]() wypilam desperadosa, zjadlam creme brulle ![]() ![]()
![]() |
#188 | |||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kurde braku wody wspólczuję... Cytat:
Popatrzę jeszcze jutro może coś znajdę ![]() Idę już spać, dobranoc. ![]() W sypialni mamy wiatrak ![]()
![]() |
#189 |
Rozeznanie
|
o a u nas bruk bo niby zabytkowa dzielnica i konserwator zabytkow nie pozwolił na asfalt...kucze to może lepiej w ogole zrezygnować z kupna.....
milej nocki.... ja dziś sama to pewnie szybko nie pójde spać ... ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ---------- te mi sie podobaja ale nie wiem który wybrać??? http://allegro.pl/item1172487900_roz...mocja_hit.html http://allegro.pl/item1165491109_bab...daz_zolty.html i ten http://allegro.pl/item1169197164_woz...n_polecam.html |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja conajmniej 6lat brałam tabletki i każdy jeden raz był do środka. Zdarzało mi się pić piwko, winko, drineczka i takie tam, tak więc uszy do góry ![]() a samemu to nie łaska, tylko siłą trzeba? ![]() ![]() Mari ja się nie boczyłam i nie boczę. Unholy-całkowiecie rozumiem.Pytałam z ciekawości.Zakupy bombowe.W twoim stylu ![]() Cass przytulam wirtualnie Svi on jest boski ![]() Wpadłam bo wiedziałam ze w nowej częsci nastukacie kilka stron. Zawsze was ogarnia takie szaleństwo ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- aaaa Skierko, co to za zapalniczki ![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() buahahaha no tak znasz nas ![]() oko szpiega ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- ale sie zdolowalam TZ juz byl pod domem bo ojciec pojechal go zastapic na noc, napuscilam mu wode na kapiel, zrobilam jedzenie a on do mnie dzwoni, ze ojcu cos sie stalo, dostal mega goraczki i caly sie telepie i pojechal z nim do szpitala ![]() mam nadzieje, ze to nic powaznego TZ mowi, ze objawy sa jak na zatrucie salmonella
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mamy taki pchacz jak wstawiala Anula i jest fajny ![]() Cytat:
![]() Mateuszek przecudnej urody ![]() Marico, nie gniewamy sie ![]() ![]() Miramej ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Sweet, ja kroje nalesniki na malutkie kawaleczki i Antek mimo 2 zebow daje rade ![]() Svi, Biszkopcik sliczny ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Svi, mam nadzieje, ze z Tesciem to nic powaznego ![]() Antonio ma ponad 40 stopni goraczki, a ja w pracy ![]() ![]() Na razie tempka zbita czopkami, maz smsuje mi na biezaco, ale ciezko mi bardzo byc tu a nie w domu ![]()
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-08-05 o 00:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
Czyli jednak te spacerówki są do bani na bruk i górki??? to chyba dam sobie luzik...'
Svi kciuki trzymam, żeby teściowi nic groźnego nie było...zdrówka... to spadam spać bo juz mi oczy same się zamykają.....jak ja nie luie sama spać eh... |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Marica, niech sie dziewczyny wypowiedza, bo u mnie faktycznie spore gorki bywaja
#195 |
Wtajemniczenie
|
dziedoberek
![]() komunikuję że jednak narazie ponownie mamą nie będę ![]() ![]() Może to tylko żołądek coś kombinuje ![]() aaa no i dziś we nocy CAŁKOWICIE BEZOBJAWOWO ![]() ![]() Lece szykować kasze dla Małego ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() witam się w nowej części wątku ![]() próbuję Was nadrobić ale marnie mi to idzie :/ ... i znów zwale na męza ![]() ![]() Przyzwyczaił się przez ten miesiąc i teraz mu naprawdę cieżko ![]() Magi ![]() ![]() ![]() idę ubrać mojego brzdąca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | ||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() O jakie cudo ![]() Cytat:
![]() Magi trzymam mocno kciuki za syneczka ![]() Mariola jak sie dzisiaj czuje Antos? Ciocie kochane, Ania dziekuje za wszystkie komplementy ![]() Dzien dobry!!! Aniusia poszla do zlobka, maz do pracy, a ja ide pozniej- ranek dla mnie! Nareszcie moge w spokoju wypic kawe, przeczytac gazete i nalozyc odzywke na wlosy ![]() O, momento, ide powiescic pranie ![]() Dobrego poranka mamusie!
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
cały ranek czytałam nasz pierwszy wątek w poczekalni
![]() z aktualnie udzielających się mamuś pierwsza zgłosiła się Cass, a potem Ania (jeszcze nie była w ciąży ![]() ![]() i zgadnijcie jak zaczeła Svi - od razu od plastyki pochwy po porodzie i małej sprzeczki ![]() ale teraz już się poprawiła i inne dziewuszki są bardziej zaczepne ![]() wybieramy się dziś do Świerkocina na safari z sąsiadami - mam nadzieję, ze pogoda nam dopisze
![]() ![]() ![]() 3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-08-05 o 07:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |||||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a nie ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() witajcie mamusie, Amelka uczepiona nogi tylko rozpacza... a mi sie okres zaczal... chyba mi sie wszystko normuje, ten cykl "tylko" ok 43 dni mial ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#200 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Svi ![]() Jakbyś trafiła na moją pierwszą wiadomość to daj znać...chętnie zobaczyłabym jak to się ze ną zaczęło a nie mam kiedy poszukać ![]() .... Cześć czwartkowo... ![]()
![]() |
#201 |
Ola-Unhola
|
![]() ![]() ![]() ![]() Hej ![]() Ja dzisiaj siedzę na stacjonarnym w sypialni, bo mój lapek poszedł do szyfrowania - Małż go do pracy zawiózł. Całą noc mi się śniły ciuch, ja to jednak walnięta jestem ![]() A co do czego, a co z czym...., masakra... ![]() Mariolu, jak Antoś po nocce? Svi, co u Teścia? Został w szpitalu czy wrócił do domu? agga, no to moze jakieś problemy żołądkowe i stąd te zawirowania i opoźnienie @ Ania, Ty tak nie zwalaj na męża, bo jeszcze do niego pojedziemy i mu się dostanie ![]() ![]() skierko, ostatnio zapomniałam ![]() ![]() No to długasny masz ten cykl. Ale mój trwa już dokładnie 21miesięcy ![]() marico, jeżeli masz spore górki i "porządny" bruk, to darowałabym sobie parasolkę. W tych tanich, kółka są tak małe i ich funkcjonowanie pozostawia wiele do życzenia, że Ty czy Twoja Mama namęczyłyście się jeszcze bardziej niż z dużym wózkiem. No chyba, ze kupisz "do sklepu"
#202 | ||
Zakorzenienie
|
Średnio się wyspałam
![]() Codziennie ![]() Cytat:
![]() Super ![]() Cytat:
Svi a jak teść? P4w udanego wypadu ![]() ![]() Dopijam właśnie kawkę. Zaraz budzę małża i idę się myć. Dziś spaliśmy rano na zmianę. Najpierw ja a teraz On dosypia ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Marico też uważam, że jeśli wózek ma jeździć po nierównym terenie to odpuść tę spacerówkę. Ja mam dwa i spacerówki używam tylko do miasta. ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Najlepsze życzenia dla Serafinka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |||
Zakorzenienie
|
Wojtusiu bardzo mi się podoba ta torebka Atmosphere (sama chciałam ją kupić) i podoba mi się trzecia z linków na e-torebki
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() UnholyOne zazdroszczę ci rozmiaru ciuszków ![]() magi trzymam ![]() Svinecko kotek przepiękny Witam z kawką ![]() Kinga jeszcze nie chodzi, mamy 7 ząbków (4 na górze i 3 na dole), chichra się do każdej napotkanej osoby, ale gdy ta zbliży się do niej to ucieka. W załączniku jedno z najbardziej aktualnych zdjęć mojej śmieszki Edytowane przez frida110 Czas edycji: 2010-08-05 o 08:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
doczytałam że Antonio zachorował
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | ||||
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witajcie
ale sie nie wyspalam jakos tez sie zle wczoraj poczulam, nos mi sie zatkal i bylo mi niedobrze i nie moglam zasnac - pamietam, ze o 2 patrzylam jeszcze na zegarek a o 5.30 Marci uraczyl mnie pobudka ![]() a jeszcze na dodatek z rana siegnal z kojca wazon z kwiatami z polki i wywalil do kojca ![]() tesc wrocil do domu, w zasadzie to nie wiedzieli do konca co mu jest, powiedzieli, ze chyba jakas grypa zoladkowa grypa latem ![]() Cytat:
![]() dzieki za troske ![]() ojjj biedny Antonio ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
napisalam, ze jesli urodzilabym naturalnie i bym "sie rozeszla" to bym sobie zrobila plastyke - cos w tym zlego? ![]() a Gizmo zarzucila mi, ze nie bede dobra matka bo nie godze sie na nastepstwa porodu ![]() pisalam wyzej ![]() ![]() tak ![]() w sumie to jeszcze nie wiem ![]()
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry
Mój smyk teraz śpi to mogę nadrobić co napisałyście. U nas nocka nie ciekawa mały z gorączką, przepłakał pół nocy chyba mu ząbki dokuczają bo innych objawów to nie ma, na razie mamy 7 ząbków a gdzie tam koniec tak mi go szkoda, że musi się męczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny !
Mariolu mam nadzieje ze to nic powaznego . Zdrowka dla Antosia . Frida Kinga slicznosci ![]() ![]() Svi zdrowka dla tescia A ja mam do Was prosbe . Wczoraj wyszla w koncu ta gazeta w ktorej mozna glosowac na najsliczniejsze dziecko .No i prosilabym o glosy na Danielka ![]() ![]()
#208 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() he he teraz to się kadzidełka nazywa tak? pewnie popala tylko o tym nie wiesz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kinga słodziutka ![]() Skoro nie jestem w ciąży to ide na fajeczka ![]() ![]() a i jeszcze o pomidorze... dziękujęza uświadomienie mnie. Ja to jednak jestem zielona bo myślałam że może jakieś związki toksyczne skórka zawiera i można zatruć dziecko czy coś w ten deseń ![]() Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2010-08-05 o 09:01 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.