![]() |
#181 |
Rozeznanie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: -Perfumy i in.- Duży wybór
Nie ryzykuję z PW więcej
![]() Link do listy moich rzeczy perfumeryjnych na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcount=2252 Dodatkowo mogę się pozbyć zupełnie nie perfumeryjnego żelu do mycia twarzy La Roche-Posay Effaclar 200ml użytego kilka razy. Wysusza ![]()
![]() |
#182 |
Rozeznanie
|
Wysłałam PW.
Na wszelki wypadek cytuję: ![]() Pięknie, nawet nie sprawdziłam, czy link działa ![]() Ja u Ciebie widzę monotematycznie przede wszystkim: Avignon Kyoto Gris Clair Daim Blond Serge Noir Bois Oriental 5 o'clock Rousse Cherqui Poivre Piquant Tea for Two Wszystkie kusicielki dla Ciebie odłożyłam, tylko nie mam w co ulać Zirh Ikon. Jeśli chcesz się pozbyć odlewki Ogródka Śródziemnomorskiego, możemy spróbowac wymiany: Ogródek 9ml + 11 wymienionych wyżej próbek za moje Zirh 18ml + 16 próbek. Hermes jest sporo droższy, byłoby chyba sprawiedliwie. Ale jeśli nie masz ochoty na tak dużą ilość Ikona, dobiorę jeszcze Bandit, Un Bois Vanille oraz Esprit du Tigre a Ikona najwyżej kiedyś Ci podeślę, jak przypadkiem stanę się posiadaczką jakichś sampli czy inszych pojemników. I jak? --------- EDIT: Wysłałam kolejną PW ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez BAHAMONDE Czas edycji: 2010-12-15 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
cacharel
amor amor tentation comme des garcons: avignon kyoto cdg 2 demeter: cinnamon bun wet garden freesia donna karan: chaos [nowa wersja] guerlain: terracota heeley esprit du tigre cardinal hermes: hiris l’artisan verte violette poivre piquant tea for two lutens: gris cliar sa majesta la rose daim blond bois et musc vetiver oriental bois oriental a la nuit 5 o’clock (…) rousse un bois vanille chergui [1,5ml] m.micallef printemps [wiosna] parfum d’empire: wazamba cuir ottoman iskander equistrius penhaligon’s ellenisia elixir parfums de rosine ecume de rose rance: laetitia eugenie robert piguet bandit sonia rykiel belle en rykiel edt twilight ‘słynne wycofane perfumy’ twilight voluspa: cardamon fig capri fig frangipani ysl nu edp Mnie by interesowało cos z powyzszych, jakie pojemnosci mają te próbki? - wtedy cos wybiorę ![]() A Anioła fiołkowego moglabym zrobic 2x po 3 ml + 0,5 ml w próbce firmowej, a i liliowego jakbys chciala to 3 ml we fiolce.
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
niestety nic. Pozdrawiam
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Pour Moi https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1291992962
jest klasyczny 65 D tak samo Wonderbra https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1291993008 bardzo mocno trzyma pod biustem natomiast ten Pour Moi https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1291994511 jest z metki 65 DD, ale to 65 E tak naprawdę ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Podoba mi się u Ciebie Gucci Envy, Frederic Fekkai, Glossing Shine Mist (Mgiełka nadająca połysk do włosów), Małe opakowania past Elmex: -1 zielona do wrażliwych -2 pomarańczowe. ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Niestety nie, żaden nie ma miejsca na wkładki. A interesuje Cię tylko czarny, czy cielisty także? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
Pytalas u mnie o cien essence, u ciebie podoba mi sie tylko mgiełka do włsów a to zbyt duzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Rozeznanie
|
Na wszelki wypadek, zacytuję znów wczorajszą PW:
![]() "W porządku, dołóż fiolkę na Ikona do swojej koperty, to doślę. W takim razie poproszę próbki: Avignon Kyoto Gris Clair Daim Blond Serge Noir Bois Oriental 5 o'clock Rousse Cherqui Un Bois Vanille Poivre Piquant Tea for Two Bandit Esprit du Tigre W zamian za swoje 17 próbek z Zirhiem. Tylko Ikona wyślę później, jak dostanę fiolkę. Deal? ![]() koniec cytatu.
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Puk puk
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Wtajemniczenie
|
Hisoko, niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]()
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
I cóż robimy dalej z naszą wymianką?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się u Ciebie:
Pur Blanca w limitowanej gwiazdce 1/3 Glam Shine Diamant- kolor 161 Amber Carat ( nieużywany) L'Oreal, Glam Shine Reflexion - Sheer Papaya 175 (raz użyty) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
Znajdziesz coś u mnie za Vanille Exquise Avignon Kyoto Wazamba i kilka Lutensiaków ? ![]() Poza wątkiem mogę zrobić niedużą odsypkę meteorków Pastel White, widziałam, że szukałaś ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Jeśli chodzi o Meteorki to parę (5-6?) kulek na spróbowanie mogę odstąpić, sama mam smutną resztkę ![]() Eden jest, mogę oddać do 5ml. Coś się mi z wątkiem porobiło i Eden zniknął w tajemniczych okolicznościach. Ile Lutensów chcesz mi za to oddać? ![]() Od razu uprzedzam, że wysłać bede mogła dopiero w styczniu (początek drugiego tygodnia), teraz spędzam święta z rodziną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
L'Artisan Tea for Two
Robert Piguet Bandit Comme des Garcons: Avignon Kyoto - szkoda, ze nie ma CdG 2 Lutens: Gris Cliar Sa Majesta la Rose Daim Blond Serge Noire Bois et Musc Vetiver Oriental Bois Oriental A la Nuit Ambre Sultan 5 o’clock (…) Rousse Un bois Vanille Chergui [1,5ml] M.Micallef Printemps [wiosna] Molinard Habanita o to bym chciałą ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
65D,albo 60DD tylko to
![]() no nic zazwyczaj tak z wymianami bywa
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Jose Eisenberg 1 ml
Robert Piguet - Bandit 1 ml Lutens Sarassins - 1ml Lutens 5 o'clock (...) -1ml Demeter-Wet Garden-0,5 ml Comme des Garcons: Avignon 1ml Demeter Freesia 0,5 ml Demeter Cinnamon Bun - 1 ml Donna Karan: Chaos [nowa wersja] - 1 ml Heeley Cardinal - 1 ml l’artisan verte violette 1ml Hermes: Terre d’Hermes - 1 ml Hermes Hiris - 1 ml m.micallef printemps [wiosna] - 0,5ml lutens Gris Cliar 1 ml lutens Sa Majesta la Rose 1 ml lutens Daim Blond 1ml lutens Bois et Musc 0,5 ml lutens Vetiver Oriental 0,5 ml Twilight ‘słynne wycofane perfumy’ Twilight - 1 ml Voluspa: Cardamon Fig - 1ml YSL Nu EDP 1 ml lutens a la nuit - 0,5 ml Moge ci odpsikać 6 ml anioła fiołkowego (3x po 2 ml fiolka z podziałką) Mam fiolki do 2 ml i do 3 ml. no i co ty na to? Gdybysmy sie dogadały do godz. 15 mogłabym wysłac przed swietami. Po 15.00 - po swietach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Wtajemniczenie
|
jeśli chodzi o Lutensy, to podoba mi się:
Daim Blond Serge Noire Bois et Musc Vetiver Oriental Ambre Sultan ![]() Ale najbardziej mi na Avignon zależy, a widzę, ze są chętne ![]() Jeszcze mogę się podzielić Meteorkami Teint Rose, Mikołaj mi przyniósł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
nanoszę rezerwację
![]() ![]() I kto będzie gotowy do wysyłki - proszę o info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
I ja musze czesc zmodyfikowac, bo niektóre juz zdążyłam zdobyć w innych wymiankach
![]() może być tak: Feminite du Bois Serge Lutens (1 ml) Aqua Allegoria Lilia Bella Guerlain (1 ml) Opium Fleur de Shanghai YSL ( 1 ml) Angel Pivoine T. mugler (5 ml) Angel Violette T. Mugler 6ml Angel Le Lys T. Mugler (2 ml) Do Re Reminiscence (1 ml) Mira-Bai Chopard (1 ml) Jose Eisenberg 1 mlRobert Piguet - Bandit 1 ml Lutens 5 o'clock (...) -1ml Demeter-Wet Garden-0,5 ml Comme des Garcons: Avignon 1ml Demeter Freesia 0,5 ml Demeter Cinnamon Bun - 1 ml Heeley Cardinal - 1 ml Hermes: Terre d’Hermes - 1 ml Hermes Hiris - 1 ml lutens Gris Cliar 1 ml lutens Sa Majesta la Rose 1 ml lutens Daim Blond 1ml Twilight ‘słynne wycofane perfumy’ Twilight - 1 ml Voluspa: Cardamon Fig - 1ml YSL Nu EDP 1 ml Sarassins - 1ml Penhaligon’s Lilly & Spice - 1 ml Penhaligon’s Elixir - 1 ml Pogrubiłam zmienione/dodane. I jak?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
nic
![]()
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
hej, pytałas u mnie o podkład givenchy - u ciebie niestety wpadły mi w oko tylko te perfumy Jesus'a del Pozo - Ambar
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
podoba mi się
Frederic Fekkai, Glossing Shine Mist (Mgiełka nadająca połysk do włosów) Miniaturki: Bvlgari Omnia Cristalle Gres – Cabotine ![]()
![]() |
#207 |
Wtajemniczenie
|
witaj. znajdziesz cos u mnie za Jesus'a del Pozo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
a te dwie miniaturki ?
![]() Lolita EDP L de Lolita Lolita Minuit za ile próbek byś oddała ? ![]() ![]()
Mrazo---->Kubico---->Houso----> manka ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=828103 -> wymianka Edytowane przez tusiaczek6 Czas edycji: 2010-12-28 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.