Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-08, 14:52   #181
Janusz_G
Raczkowanie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

musimy jak najwięcej info o naszej stronie puścić w net - myślę moje Panie i Panowie że w ten sposób będziemy mogli skupić jak najwięcej wartościowych ludzi - otwartych sercem na czyjeś cierpienie
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 14:54   #182
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
musimy jak najwięcej info o naszej stronie puścić w net - myślę moje Panie i Panowie że w ten sposób będziemy mogli skupić jak najwięcej wartościowych ludzi - otwartych sercem na czyjeś cierpienie

Bardzo chętnie się tym zajmę, tylko żeby móc puści info w eter potrzebna jest ustalona data, godzina i trasa.

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 14:54   #183
Lavaza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Dlaczego nie ma? Na pewno wiele osób się znajdzie jeśli zostanie ustalony termin i godzina. Wtedy info pójdzie do prasy i trójmiejskich portali i ludzie z całą pewnością nie zawiodą.

Miejmy nadzieję...
Lavaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 14:55   #184
Dafne_
Przyczajenie

Niezależnie od tego kiedy i o której marsz się odbędzie, na pewno będę tam z grupą znajomych.

pomóż Karolince!
Dafne_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 14:56   #185
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

Cytat:
Rozmawiałem z mama Iwonki , dziękuje wszystkim za stworzenie strony i czynny udział w poszukiwaniach . Miałem fajne pytanie - czy coś wiesz na temat marszu , bo z prasy dzwonią czy to prawda . Więc potwierdziłem że to prawda . Mama Iwony o tym wiedziała tylko nie zna szczegółów heheh - już jest głośno - dobra nasza sprawa

wow szybko i bardzo dobrze
Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 14:58   #186
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 15:03   #187
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Na stronie powinien być gdzieś jeszcze bardzo widoczny szybko rzucający się w oczy numer. Ktoś kiedyś może chcieć szybko się skontaktować i nie bedzie mu sie chciało szukać. Chyba że ja jakaś slepa jestem i nie widze

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-08, 15:03   #188
88_kasia_88
Raczkowanie

Cytat:
Rozmawiałem z mama Iwonki , dziękuje wszystkim za stworzenie strony i czynny udział w poszukiwaniach . Miałem fajne pytanie - czy coś wiesz na temat marszu , bo z prasy dzwonią czy to prawda . Więc potwierdziłem że to prawda . Mama Iwony o tym wiedziała tylko nie zna szczegółów heheh - już jest głośno - dobra nasza sprawa
Super, to dobrze,że prasa sama się interesuje sprawą marszu. Im głośniej o tej sprawie tym lepiej!

UWAGA!!!
http://www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU
88_kasia_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 15:04   #189
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dafne_ Pokaż wiadomość
Niezależnie od tego kiedy i o której marsz się odbędzie, na pewno będę tam z grupą znajomych.
Świetnie, wstępnie jeszcze deklarowały się: Spaza, Sandrunia88 no i ja, więc już kilka osób się znalazło. A na wizażu świat się nie kończy
No i termin powinien być jak najszybszy moim zdaniem, nie ma na co czekać

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2010-08-08 o 15:07
titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 15:26   #190
Mia_bianca
BAN stały

Tak, termin ma byc jak najszybszy ale dzis jest niedziele i nic sensownego nie wymyslimy. Wiec cierpliwosci, jutro powinno sie cos wyklarować. Ale nie o 8 rano, predzej po południu.

http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl/forum/index.php
Mia_bianca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 15:31   #191
atena9
Przyczajenie

Witam Was wszystkich!
Czytam to forum, śledzę wszystkie informacje o Iwonie i doszłam do kilku wniosków. Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy, to fakt, iż praktycznie nigdzie nie można znaleźć wypowiedzi znajomych Iwony. Często, jeśli ktoś zaginie przyjaciele wrzucają filmiki na youtube, organizują różne akcje, a tutaj cisza...obcy ludzie bardziej przejmują się jej losem niż koledzy. I nie mówię tutaj o rodzinie tylko o znajomych. I może właśnie dlatego Iwona miała już dosyć pseudo przyjaciół (np. koleżanka posądzająca ją o być call girl) i postanowiła się odciąć od tego wszystkiego. Pokłóciła się, być może z jedyną osobą, którą uważała za bliską i postanowiła "zniknąć". A teraz, gdy zrobił się tak duży szum po prostu boi się odezwać i wrócić.
Czytałam również gdzieś na forum, że niedaleko miejsca, w którym ostatni raz widziano Iwonę jest duży parking i może być też tak, że wsiadła do jakiegoś auta, stąd brak jakichkolwiek śladów. Logiczne wydaje się, że gdyby ją ktoś gonił, to zapewne znaleziono by jej buty, bo ona by je upuściła, a napastnik raczej nie zwrócił by uwagi na ten fakt. Chyba, że byłaby to przygotowana akcja.
Zastanawia mnie również jej przyjaciółka A.... myślę, że faktycznie mogła ona wiedzieć o spotkaniu Iwony z jakimś znajomym, dlatego wczesniej nie poinformowała mamy Iwony o tym, że ona nie spała u niej. Może tak właśnie się umówiły, że A będzie ją kryła? Wydaje mi się bardzo dziwny fakt, że mieszkając w tym samym bloku Iwona miała spać u koleżanki, tym bardziej, że miała klucze do domu. Jeśli wczesniej zaplanowała, że będzie u niej nocować, to po co jej klucze? Jeśli miała wrócić do domu tego samego dnia? Inaczej by było jeżeli miała nocować u kogoś innego i wrócić później. Wydaje mi się to nielogiczne, bo jakoś nie wyobrażam sobie i nie słyszałam o czymś takim, że ktoś, kto ma kilka kroków do domu woli spać u koleżanki a nie we własnym łóżku
Moje wnioski oparłam na tym, że Pan Jackowski do tej pory nie wskazał trafnie miejsca pobytu Iwony, co może oznaczać, że dziewczyna żyje. Jak wynika z jego statystyk ma ona duuużo więcej rozwiązanych spraw, jesli chodzi o znajdowanie zwłok, a nie żyjących ludzi. Może dlatego nie potrafi dokładnie określić co się stało z Iwoną.
Jest też druga, gorsza strona medalu, mianowicie to, że Iwona faktycznie padła ofiarą przestępstwa....
Czytała ostatnio artykuł o zamordowanej Anicie ze Słupska i po prostu wcześniej nie mogłam sobie wyobrazić, że takie rzeczy dzieją się u nas naprawdę.
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...azdrosci_.html

Została ona zamordowana przez byłego chłopaka i dziewczynę, którą uważała za swoją "najlepszą przyjaciólkę" Jak widać mordercami są też najblizsi nam ludzie.... Oczywiście nikogo tutaj nie oskarżam, ale uważam, że powinno się skupić nie tylko na Panu Ręczniku, który może być zupełnie niewinnym czlowiekiem, ale również na znajomych Iwony, być może coś wiedzą....
atena9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-08, 15:31   #192
juno1987
Raczkowanie

Hej,
zastanawiam się czy to pisać, ale postanowiłam że lepiej napisać niż później, jeżeli okaże się to pomocne, żałować. Czytając wątek nie natknęłam się na post poruszający ten temat. Ale przeglądałam inne fora w poszukiwaniu informacji które mogłyby wylądować na stronie i natknęłam się na taki post:

moze warto sprawdzic Dodane 3 dni temu
na jednym z fbl, dokladnie pod tym postem http://www.photoblog.pl/#honeyyyy/72114749
pojawił się komentarz w tej sprawie, nie wiadomo ile w tym prawdy, czy to glupi zart? moze warto by to sprawdzic

nadawca, tresc komentarza :
kojarze - 04/08/2010 23:11:18

''Honoratko . Ta dziewczyna ze zdjęcia ta iwona wieczorek . ja ją kojarzę . widziałam ją już jakiś czas temu ja też mieszkam w sopocie , wracałam z mężem i córką ona siedziała taka poobijana na przystanku .ta dziewczyna . moja córka odwiedzała twój profil tutaj i spytała mnie się czy to nie ta dziewczyna co tam była . owszem jestem pewna że to ona . zaproponowaliśmy jej pomoc ale ona nic nie mówiła . i potem poszła . nie wiedziałam że zagineła to było napewno po 17 niewiem ale chyba był 20 lub . ale nie jestem pewna .''
tu jest srona z której pochodzi cytat: http://www.mmtrojmiasto.pl/blog/entr...%BA%C4%87.html

Sprawdziałm na tym blogu i rzeczywiście taki komentarz tam jest. Jeżeli wprowadzam zamieszanie to bardzo przepraszam nie taki jest mój zamiar.
juno1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 15:36   #193
inc0rrect
Zakorzenienie

mozecie przypomiec o jaki marsz chodzi?

Ja dzisiaj jade nad morze wiec moze pojdziemy ze znajomymi ale nie deklaruje bo nie moje auto i nie moja benzyna (z kolobrzegu spory kawalek)
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 15:47   #194
Lavaza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez juno1987 Pokaż wiadomość
Hej,
zastanawiam się czy to pisać, ale postanowiłam że lepiej napisać niż później, jeżeli okaże się to pomocne, żałować. Czytając wątek nie natknęłam się na post poruszający ten temat. Ale przeglądałam inne fora w poszukiwaniu informacji które mogłyby wylądować na stronie i natknęłam się na taki post:

nadawca, tresc komentarza :
kojarze - 04/08/2010 23:11:18

''Honoratko . Ta dziewczyna ze zdjęcia ta iwona wieczorek . ja ją kojarzę . widziałam ją już jakiś czas temu ja też mieszkam w sopocie , wracałam z mężem i córką ona siedziała taka poobijana na przystanku .ta dziewczyna . moja córka odwiedzała twój profil tutaj i spytała mnie się czy to nie ta dziewczyna co tam była . owszem jestem pewna że to ona . zaproponowaliśmy jej pomoc ale ona nic nie mówiła . i potem poszła . nie wiedziałam że zagineła to było napewno po 17 niewiem ale chyba był 20 lub . ale nie jestem pewna .''
tu jest srona z której pochodzi cytat: http://www.mmtrojmiasto.pl/blog/entry/5853/Iwona+Wieczorek+zagin%C4% 99%C5%82a!+Pom%C3%B3%C5%B C+j%C4%85+odnale%C5%BA%C4 %87.html

Sprawdziałm na tym blogu i rzeczywiście taki komentarz tam jest. Jeżeli wprowadzam zamieszanie to bardzo przepraszam nie taki jest mój zamiar.
Jezus Maryja czemu ludziepiszą takie rzeczy w necie zamiast od razu dzwonić na policję ????
Stary 2010-08-08, 15:52   #195
BeautifulThings87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lavaza Pokaż wiadomość
Jezus Maryja czemu ludziepiszą takie rzeczy w necie zamiast od razu dzwonić na policję ????
Może Ona już zadzwoniła na policję? Oby! My i tak wiemy bardzo mało o tej sprawie w porównaniu z Policją.
BeautifulThings87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 15:52   #196
juno1987
Raczkowanie

Właśnie dlatego zastanawiam się czy to nie jest jakaś durna prowokacja! Ale mimo to postanowiłam zgłosić to do Itaki. Mam nadzieję że to dobry pomysł, jeżeli okaże się to bzdurą to mam nadzieję że ta osoba poniesie konsekwencje!
juno1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 16:02   #197
Lavaza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BeautifulThings87 Pokaż wiadomość
Może Ona już zadzwoniła na policję? Oby! My i tak wiemy bardzo mało o tej sprawie w porównaniu z Policją.
hmmm to pewnie Lidia 90 przed napisaniem swojego tekstu tutaj tez na początku konsultowala się z policją ??- idac tokiem twojego rozumowania ???
Pani z postu stwerdza ze widziała Iwonę na przystanku , wtedy nie wiedziała ze jest zaginioną a teraz juz wie i zamiast iść na policję pisze tutaj , a skad wiem ze nie była na policji ??? Bo z racji prowadzonego śledztwa policja zakazała by jej ujawniać takich info
Stary 2010-08-08, 16:06   #198
BeautifulThings87
Raczkowanie

no , masz rację.
BeautifulThings87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 16:10   #199
visionAM
Zakorzenienie

Może Pani na przystanku pomyliła się, dziewczyn podobnych do Iwony jest na prawdę sporo...
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 16:11   #200
annamalg
Przyczajenie

http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/art...MORZE/29065373
annamalg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 16:13   #201
1985SiWA
Zakorzenienie

ciekawe czy to prowokacja i kolejna bujda puszczona ot tak sobie przez kogos bardzo bezmyslnego. Choc wolalabym aby to okazalo sie prawdą.
Stary 2010-08-08, 16:13   #202
Viperkaaa
Raczkowanie

Dziewczyny, ma któraś link do zdj butów Iwony?
Stary 2010-08-08, 16:17   #203
agusiaki
Rozeznanie

Od 17 lipca codziennie, absolutnie kazdego dnia po kilka razy dziennie przeszukuję internet w poszukiwaniu nowych informacji n/t Iwony. Głównie GW podaje jakiekolwiek nowo odkryte fakty na bieżąco. Codziennie wchodzę i sprawdzam czy się wyjaśniło, czy dziewczyna sie odnalazła. Okropnie to przeżywam, choć nie dotyczy to mnie. Mój syn jest młodszy od Iwony, ale niedługo pewnie jak ona będzie chciał iśc na impreze ze znajomymi do Sopotu. Ja boję się już teraz. Ludzie nie rozpływają się w powietrzu!
Nie mogę się pogodzić z tym zaginięciem. Duchowo wspieram mamę Iwony - Kobieto masz ogromną siłę i odwagę. Przesyłam masę dobrej energii i niech ona pomoże w rozwiązaniu tej sprawy jak najszybciej. Najgorzej żyć w niepewności i niewiedzy.
Jak będzie marsz to chętnie dołączymy z rodziną na znak braku przyzwolenia na takie sytuacje. Będę śledzić nadal wpisy.

Marzysz o kolorze włosów jaki ma Ashley Simpson?? Odpowiedź znajdziesz TUTAJ
agusiaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 16:28   #204
Dafne_
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez atena9 Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkich!
Czytam to forum, śledzę wszystkie informacje o Iwonie i doszłam do kilku wniosków. Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy, to fakt, iż praktycznie nigdzie nie można znaleźć wypowiedzi znajomych Iwony. Często, jeśli ktoś zaginie przyjaciele wrzucają filmiki na youtube, organizują różne akcje, a tutaj cisza...obcy ludzie bardziej przejmują się jej losem niż koledzy. I nie mówię tutaj o rodzinie tylko o znajomych. I może właśnie dlatego Iwona miała już dosyć pseudo przyjaciół (np. koleżanka posądzająca ją o być call girl) i postanowiła się odciąć od tego wszystkiego. Pokłóciła się, być może z jedyną osobą, którą uważała za bliską i postanowiła "zniknąć". A teraz, gdy zrobił się tak duży szum po prostu boi się odezwać i wrócić.
Czytałam również gdzieś na forum, że niedaleko miejsca, w którym ostatni raz widziano Iwonę jest duży parking i może być też tak, że wsiadła do jakiegoś auta, stąd brak jakichkolwiek śladów. Logiczne wydaje się, że gdyby ją ktoś gonił, to zapewne znaleziono by jej buty, bo ona by je upuściła, a napastnik raczej nie zwrócił by uwagi na ten fakt. Chyba, że byłaby to przygotowana akcja.
Zastanawia mnie również jej przyjaciółka A.... myślę, że faktycznie mogła ona wiedzieć o spotkaniu Iwony z jakimś znajomym, dlatego wczesniej nie poinformowała mamy Iwony o tym, że ona nie spała u niej. Może tak właśnie się umówiły, że A będzie ją kryła? Wydaje mi się bardzo dziwny fakt, że mieszkając w tym samym bloku Iwona miała spać u koleżanki, tym bardziej, że miała klucze do domu. Jeśli wczesniej zaplanowała, że będzie u niej nocować, to po co jej klucze? Jeśli miała wrócić do domu tego samego dnia? Inaczej by było jeżeli miała nocować u kogoś innego i wrócić później. Wydaje mi się to nielogiczne, bo jakoś nie wyobrażam sobie i nie słyszałam o czymś takim, że ktoś, kto ma kilka kroków do domu woli spać u koleżanki a nie we własnym łóżku
Moje wnioski oparłam na tym, że Pan Jackowski do tej pory nie wskazał trafnie miejsca pobytu Iwony, co może oznaczać, że dziewczyna żyje. Jak wynika z jego statystyk ma ona duuużo więcej rozwiązanych spraw, jesli chodzi o znajdowanie zwłok, a nie żyjących ludzi. Może dlatego nie potrafi dokładnie określić co się stało z Iwoną.
Jest też druga, gorsza strona medalu, mianowicie to, że Iwona faktycznie padła ofiarą przestępstwa....
Czytała ostatnio artykuł o zamordowanej Anicie ze Słupska i po prostu wcześniej nie mogłam sobie wyobrazić, że takie rzeczy dzieją się u nas naprawdę.
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...azdrosci_.html

Została ona zamordowana przez byłego chłopaka i dziewczynę, którą uważała za swoją "najlepszą przyjaciólkę" Jak widać mordercami są też najblizsi nam ludzie.... Oczywiście nikogo tutaj nie oskarżam, ale uważam, że powinno się skupić nie tylko na Panu Ręczniku, który może być zupełnie niewinnym czlowiekiem, ale również na znajomych Iwony, być może coś wiedzą....
Parking jest na końcu parku, przy Jana Pawła. Według mnie obejmuje go monitoring z rogu ulic i podejrzewam, że gdyby Iwona dotarła do tego parkingu to byśmy o tym wiedzieli... lub raczej wiedziałaby policja

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

A jeśli chodzi o sprawę ze znajomymi Iwony i o to, że rzekomo nie pomagają- cóż tego tak na prawdę nie wiemy w jakim stopniu są zaangażowani, poza tym myślę, że gdyby działali dniami i nocami to pojawiły by się głosy, że są nadgorliwi bo na pewno mają coś do ukrycia.

pomóż Karolince!
Dafne_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 16:33   #205
agam285
Przyczajenie

w Jastrzębiej Górze, którą wskazał jasnowidz jest pensjonat "Krystek". Ot takie skojarzenie
agam285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 16:38   #206
Janusz_G
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Viperkaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ma któraś link do zdj butów Iwony?
postaram się je dostać bezpośrednio od mamy Iwonki
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 16:40   #207
kasieniaaa1000
Przyczajenie

Hej dziewczyny! Przesyłam wam link do stronki, na której siedzę, już od kilku dni. To jest strona jasnowidzów itp. zobaczcie co na niej ci jasnowidze piszą na temat Iwony.

Link : http://www.afterlife-knowledge.com.p...r=asc&start=54
kasieniaaa1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 16:42   #208
Viperkaaa
Raczkowanie

Cytat:
postaram się je dostać bezpośrednio od mamy Iwonki
Byłabym bardzo wdzięczna, Panie Januszu.
Stary 2010-08-08, 16:49   #209
joyeuxe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez juno1987 Pokaż wiadomość

tu jest srona z której pochodzi cytat: http://www.mmtrojmiasto.pl/blog/entry/5853/Iwona+Wieczorek+zagin%C4% 99%C5%82a!+Pom%C3%B3%C5%B C+j%C4%85+odnale%C5%BA%C4 %87.html
Troszkę mi się wierzyć w tę wersję nie chcę. Załóżmy, że to była Iwona. I w momencie kiedy ją ktoś zaatakował, odmawia pomocy i odchodzi(chyba, że była w szoku)

Tak jak większość, dziwi mnie to, że jest zero wiadomości, komentarzy od znajomych.

No, ale nie mnie tu oceniać. Liczę i 3mam kciuki, że się jednak odnajdzie. Szczególnie żywa.
joyeuxe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 16:50   #210
Czarnulka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agam285 Pokaż wiadomość
w Jastrzębiej Górze, którą wskazał jasnowidz jest pensjonat "Krystek". Ot takie skojarzenie
A , czy wiesz może jak nazywa się właściciel tego pensjonatu ?
Lidia 90 w swojej wypowiedzi wspominała o jakimś Krystianie (krystek) , może to nie była osoba fikcyjna i ktoś taki naprawdę istnieje .. Co oczywiście nie oznacza ,że to co napisała o Iwonie jest prawdą .

Edytowane przez Czarnulka19
Czas edycji: 2010-08-08 o 17:04
Czarnulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości