![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
musimy jak najwięcej info o naszej stronie puścić w net - myślę moje Panie i Panowie że w ten sposób będziemy mogli skupić jak najwięcej wartościowych ludzi - otwartych sercem na czyjeś cierpienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo chętnie się tym zajmę, tylko żeby móc puści info w eter potrzebna jest ustalona data, godzina i trasa.
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
Niezależnie od tego kiedy i o której marsz się odbędzie, na pewno będę tam z grupą znajomych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wow szybko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Na stronie powinien być gdzieś jeszcze bardzo widoczny szybko rzucający się w oczy numer. Ktoś kiedyś może chcieć szybko się skontaktować i nie bedzie mu sie chciało szukać. Chyba że ja jakaś slepa jestem i nie widze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Albo nie umiem,albo życie tak sprawiło,że o bólu nic nie powiem i ukryję wszystko-nawet miłośc... ...Daj zdrowie moim bliskim, dla mnie tylko trochę siły, może mniej poczucia winy... UWAGA!!! http://www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU |
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i termin powinien być jak najszybszy moim zdaniem, nie ma na co czekać ![]()
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-08 o 15:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
BAN stały
|
Tak, termin ma byc jak najszybszy ale dzis jest niedziele i nic sensownego nie wymyslimy. Wiec cierpliwosci, jutro powinno sie cos wyklarować. Ale nie o 8 rano, predzej po południu.
******* http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl/forum/index.php |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Przyczajenie
|
Witam Was wszystkich!
Czytam to forum, śledzę wszystkie informacje o Iwonie i doszłam do kilku wniosków. Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy, to fakt, iż praktycznie nigdzie nie można znaleźć wypowiedzi znajomych Iwony. Często, jeśli ktoś zaginie przyjaciele wrzucają filmiki na youtube, organizują różne akcje, a tutaj cisza...obcy ludzie bardziej przejmują się jej losem niż koledzy. I nie mówię tutaj o rodzinie tylko o znajomych. I może właśnie dlatego Iwona miała już dosyć pseudo przyjaciół (np. koleżanka posądzająca ją o być call girl) i postanowiła się odciąć od tego wszystkiego. Pokłóciła się, być może z jedyną osobą, którą uważała za bliską i postanowiła "zniknąć". A teraz, gdy zrobił się tak duży szum po prostu boi się odezwać i wrócić. Czytałam również gdzieś na forum, że niedaleko miejsca, w którym ostatni raz widziano Iwonę jest duży parking i może być też tak, że wsiadła do jakiegoś auta, stąd brak jakichkolwiek śladów. Logiczne wydaje się, że gdyby ją ktoś gonił, to zapewne znaleziono by jej buty, bo ona by je upuściła, a napastnik raczej nie zwrócił by uwagi na ten fakt. Chyba, że byłaby to przygotowana akcja. Zastanawia mnie również jej przyjaciółka A.... myślę, że faktycznie mogła ona wiedzieć o spotkaniu Iwony z jakimś znajomym, dlatego wczesniej nie poinformowała mamy Iwony o tym, że ona nie spała u niej. Może tak właśnie się umówiły, że A będzie ją kryła? Wydaje mi się bardzo dziwny fakt, że mieszkając w tym samym bloku Iwona miała spać u koleżanki, tym bardziej, że miała klucze do domu. Jeśli wczesniej zaplanowała, że będzie u niej nocować, to po co jej klucze? Jeśli miała wrócić do domu tego samego dnia? Inaczej by było jeżeli miała nocować u kogoś innego i wrócić później. Wydaje mi się to nielogiczne, bo jakoś nie wyobrażam sobie i nie słyszałam o czymś takim, że ktoś, kto ma kilka kroków do domu woli spać u koleżanki a nie we własnym łóżku ![]() Moje wnioski oparłam na tym, że Pan Jackowski do tej pory nie wskazał trafnie miejsca pobytu Iwony, co może oznaczać, że dziewczyna żyje. Jak wynika z jego statystyk ma ona duuużo więcej rozwiązanych spraw, jesli chodzi o znajdowanie zwłok, a nie żyjących ludzi. Może dlatego nie potrafi dokładnie określić co się stało z Iwoną. Jest też druga, gorsza strona medalu, mianowicie to, że Iwona faktycznie padła ofiarą przestępstwa.... Czytała ostatnio artykuł o zamordowanej Anicie ze Słupska i po prostu wcześniej nie mogłam sobie wyobrazić, że takie rzeczy dzieją się u nas naprawdę. http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...azdrosci_.html Została ona zamordowana przez byłego chłopaka i dziewczynę, którą uważała za swoją "najlepszą przyjaciólkę" Jak widać mordercami są też najblizsi nam ludzie.... Oczywiście nikogo tutaj nie oskarżam, ale uważam, że powinno się skupić nie tylko na Panu Ręczniku, który może być zupełnie niewinnym czlowiekiem, ale również na znajomych Iwony, być może coś wiedzą.... |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
Hej,
zastanawiam się czy to pisać, ale postanowiłam że lepiej napisać niż później, jeżeli okaże się to pomocne, żałować. Czytając wątek nie natknęłam się na post poruszający ten temat. Ale przeglądałam inne fora w poszukiwaniu informacji które mogłyby wylądować na stronie i natknęłam się na taki post: moze warto sprawdzic Dodane 3 dni temu na jednym z fbl, dokladnie pod tym postem http://www.photoblog.pl/#honeyyyy/72114749 pojawił się komentarz w tej sprawie, nie wiadomo ile w tym prawdy, czy to glupi zart? moze warto by to sprawdzic nadawca, tresc komentarza : kojarze - 04/08/2010 23:11:18 ''Honoratko . Ta dziewczyna ze zdjęcia ta iwona wieczorek . ja ją kojarzę . widziałam ją już jakiś czas temu ja też mieszkam w sopocie , wracałam z mężem i córką ona siedziała taka poobijana na przystanku .ta dziewczyna . moja córka odwiedzała twój profil tutaj i spytała mnie się czy to nie ta dziewczyna co tam była . owszem jestem pewna że to ona . zaproponowaliśmy jej pomoc ale ona nic nie mówiła . i potem poszła . nie wiedziałam że zagineła to było napewno po 17 niewiem ale chyba był 20 lub . ale nie jestem pewna .'' tu jest srona z której pochodzi cytat: http://www.mmtrojmiasto.pl/blog/entr...%BA%C4%87.html Sprawdziałm na tym blogu i rzeczywiście taki komentarz tam jest. Jeżeli wprowadzam zamieszanie to bardzo przepraszam nie taki jest mój zamiar. |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
mozecie przypomiec o jaki marsz chodzi?
Ja dzisiaj jade nad morze wiec moze pojdziemy ze znajomymi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Właśnie dlatego zastanawiam się czy to nie jest jakaś durna prowokacja! Ale mimo to postanowiłam zgłosić to do Itaki. Mam nadzieję że to dobry pomysł, jeżeli okaże się to bzdurą to mam nadzieję że ta osoba poniesie konsekwencje!
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pani z postu stwerdza ze widziała Iwonę na przystanku , wtedy nie wiedziała ze jest zaginioną a teraz juz wie i zamiast iść na policję pisze tutaj , a skad wiem ze nie była na policji ??? Bo z racji prowadzonego śledztwa policja zakazała by jej ujawniać takich info |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
no , masz rację.
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Może Pani na przystanku pomyliła się, dziewczyn podobnych do Iwony jest na prawdę sporo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
ciekawe czy to prowokacja i kolejna bujda puszczona ot tak sobie przez kogos bardzo bezmyslnego. Choc wolalabym aby to okazalo sie prawdą.
#202 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ma któraś link do zdj butów Iwony?
#203 |
Rozeznanie
|
Od 17 lipca codziennie, absolutnie kazdego dnia po kilka razy dziennie przeszukuję internet w poszukiwaniu nowych informacji n/t Iwony. Głównie GW podaje jakiekolwiek nowo odkryte fakty na bieżąco. Codziennie wchodzę i sprawdzam czy się wyjaśniło, czy dziewczyna sie odnalazła. Okropnie to przeżywam, choć nie dotyczy to mnie. Mój syn jest młodszy od Iwony, ale niedługo pewnie jak ona będzie chciał iśc na impreze ze znajomymi do Sopotu. Ja boję się już teraz. Ludzie nie rozpływają się w powietrzu!
Nie mogę się pogodzić z tym zaginięciem. Duchowo wspieram mamę Iwony - Kobieto masz ogromną siłę i odwagę. Przesyłam masę dobrej energii i niech ona pomoże w rozwiązaniu tej sprawy jak najszybciej. Najgorzej żyć w niepewności i niewiedzy. Jak będzie marsz to chętnie dołączymy z rodziną na znak braku przyzwolenia na takie sytuacje. Będę śledzić nadal wpisy.
#204 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- A jeśli chodzi o sprawę ze znajomymi Iwony i o to, że rzekomo nie pomagają- cóż tego tak na prawdę nie wiemy w jakim stopniu są zaangażowani, poza tym myślę, że gdyby działali dniami i nocami to pojawiły by się głosy, że są nadgorliwi bo na pewno mają coś do ukrycia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Przyczajenie
|
w Jastrzębiej Górze, którą wskazał jasnowidz jest pensjonat "Krystek". Ot takie skojarzenie
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Przesyłam wam link do stronki, na której siedzę, już od kilku dni. To jest strona jasnowidzów itp. zobaczcie co na niej ci jasnowidze piszą na temat Iwony.
Link : http://www.afterlife-knowledge.com.p...r=asc&start=54 |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
Byłabym bardzo wdzięczna, Panie Januszu.
#209 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak jak większość, dziwi mnie to, że jest zero wiadomości, komentarzy od znajomych. No, ale nie mnie tu oceniać. Liczę i 3mam kciuki, że się jednak odnajdzie. Szczególnie żywa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Lidia 90 w swojej wypowiedzi wspominała o jakimś Krystianie (krystek) , może to nie była osoba fikcyjna i ktoś taki naprawdę istnieje .. Co oczywiście nie oznacza ,że to co napisała o Iwonie jest prawdą .
[glamour]530933[/glamour] Edytowane przez Czarnulka19 Czas edycji: 2010-08-08 o 17:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.