![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chanel, Guerlain, Dior, YSL, Lancome, Versace
Chyba nic na razie nie znalazłam, ale jeszcze przejrzę
![]() ![]()
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się u Ciebie:
Michael Kors Eau De Parfum Set, Edp 45/50ml Może znajdziesz coś u mnie za nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie u ciebie DIOR 5-Colour Eyeshadow, Mauve Chic, używane (ubytek na fotce) bez pacynek, kod 3A06
znajdziesz cos u mnie? poza wątkiem mam nowe Język niemowląt 1 szt oraz nowe Język dwulatka 2 egzemlarze
![]() |
#186 |
🦄
|
Becca, interesuje mnie szachownica Clinique (i może Matin Calin), zajrzyj do mnie.
![]() |
#187 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
A ja tylko przywitać się chciałam
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam... ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
niestety nic nie znalazłam...pozdro ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- hejka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
nieaktualne
![]() Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2011-07-09 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() znajdziesz cos u mnie za Dior, Diorskin Nude, Natural Glow Fresh Powder Makeup SPF 10 lub Comptoir Sud Pacifique?
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko możesz cos jeszcze powiedzieć coś o kolorze dior proszę ? bo nie moge znaleźć swatchy. ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- znalazłam juz mniej więcej jaki to kolorek ![]() tak dla pewności tylko zapytam : to jasny odcień z tonami różu ? byłabys ewentualnie chętna na wymiane tych dwóch kosmetyków za kosmetyki, które Cię interesują w moim wątku ?
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
DR. Martens - czarne martensy za kostkę, rozmiar 38, buty są nowe (nie były nawet przymierzane), orginalne (ze sklepu w IRL), pudełko + ulotka - Masz gdzieś fotki Martensów? Zwykłe, czy lakierowane?
Dior, Diorskin Nude, Natural Glow Fresh Powder Makeup SPF 10 - sypki podkład mineralny, kolor 022 zostało 3/4 opakowania VERSACE NATURAL FINISHING LOOSE POWDER , sypki puder, kolor - b.jasny waniliowy kolor, 30g, zużycie mniej niż 5%, z gąbeczką (nieużywana) w kartoniku, kod103E To mnie zainteresowało, może coś znajdziesz w zamian? Mam np. psray dodający objętości włosom Fekkai
![]() |
#194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolorek jest dokładnie taki jak piszesz ![]() jestem chętna na wymianę dior i flakon na guerlain i flakon...ale wysłać będę mogła dopiero w sobotę bo chwilowo jestem poza domem...jeżeli Ci to odpowiada to zapraszam na PW ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
niestety nic ...tzn. Fekkai mnie interesuje...ale rzeczy, które wymieniłaś są więcej warte... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
hi.a czy masz moze jakies zapachy na wymianke??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
Coś u mnie? - za wszystko lub chociaż goldwell ![]() ubrania/dodatki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=503202 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=519983 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=480280 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za którąś z tych rzeczy? : )
Guerlain Ombre eclat 4 couleurs, cienie w kolorze 440 Corail Ambre, kilka razy użyte, kod 7M02 Lancome Color Focus Duo kolor 103 Night and Day, ubytek różu 30%, khaki - 10% YSL Ombres Vibration Duo kolor 31 Lame bronze/rose petal - róż ubytek 10% a oliwka DIOR 5-Colour Eyeshadow, Mauve Chic, używane (ubytek na fotce) bez pacynek, kod 3A06 Chanel Aqualumiere Gloss - błyszczyk w kolorze 68 (koralowy ), ubytek na zdj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Rozeznanie
|
Masz sporo dobroci, jednak ja dla siebie nic nie znalazłam, szukam jedynie kilku perfum (moja toaletka pęka w szwach od nadmiaru kosmetyków - jestem w trakcie akcji denko)
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
Hej , to mi sie wstepnie podoba ale czy pokazesz zdjecia ?
Guerlain Ombre eclat 4 couleurs, cienie w kolorze 440 Corail Ambre, kilka razy użyte, kod 7M02 DIOR 5-Colour Eyeshadow, Mauve Chic, używane (ubytek na fotce) bez pacynek, kod 3A06 Nina Ricci Plush Duo Eyeshadow, podwójne cienie nr 11 - pudrowy satynowy cień w kolorze żółtoszarym + cień matowy ciemnoszary -zestaw idealny do smoky, tylko testowane, w kartoniku, kod 094 Chanel Aqualumiere Gloss - błyszczyk w kolorze 68 (koralowy ), ubytek na zdj. Korres Natural Product - Soft Touch Lip Pen, nawilżająca szminka do ust, kolor 27 Dark Purple - ciemna fuksja, nowa, w kartoniku, kod 329P Borghese Blush Milano, róż w kolorze Bacio Pink (cukierkowy róż), nowy, tylko testowany, zafoliowany pędzelek, w kartoniku, 6g, kod 3M Versace Intensive Revitalizing Eye Zone Serum, intensywnie nawilżające i uelastyczniające skórę serum pod oczy, 50ml z 5% ubytkiem, w szklanej butelce z pipetą do dawkowania JOHN FRIEDA Luminous Colour GLAZE - Radiant Red, żelowa odżywka dodająca blasku i wzmacniająca kolor farbowanych włosów(włosy rude, miedziane, czerwone, kasztanowe itp.) nowa, w kartoniku, raz użyta Comptoir Sud Pacyfique - Martin Calin Edt, słodkie mleczne i ciasteczkowe perfumy, 100ml z ubytkiem ok.25ml, na boku flakona delikatne wgniecenie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
cos za korektor versace i/lub prasowany puder versace? zapraszam do obu watkow i prosze o odp. u mnie
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety zdjęcia mi znikneły z wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Wieczne Kutango
|
Hejo coś u mnie za pradę candy?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.