|
|
#181 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 2 :)
Cytat:
![]() ![]() Fajne to ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gumisiek ma mam nawet zdjęcie jego pięknych zębów, jak gryzie kraty w klatce, to może jak wrócę do domu to zarzucę jego zdjęciem ![]() Taki przystojniak z niego Kiedyś myślałam, że to coś złego, ale przeczytałam gdzieś, że to normalne
|
|||||
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
A ja od rana słucham dwóch zespołów i nic, a nic nie robiłam w domu. Mamusia wpadnie i będzie dym robiła
To jest po prostu artystyczny nieładWiecie gdzie można zamówić czarną farbę do ścian? |
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa
I miałam Wam powiedzieć o mej nowej- starej miłości *.* Tak mi się ostatnio coś ubzdurało i odkopałam miłość do dogów niemieckich *.* I siedzę i wzdycham
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Granatowe! *.*
A łaciate wyglądają jak krówki, więc to już w ogóle *.* |
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Maaadzia, no takiego http://images02.olx.pl/ui/2/87/03/18848403_1.jpg
![]() anlejka zobacz sobie bajko/film Marmaduke - rola główna - żółty dog niemiecki
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie od razu wyobraziłam taki kolor, jak ta --> ![]() Ale śliczny Ostatnio ciągle gadam rodzicom o piesku ![]() I widziałam w sobotę ogłoszenie w zoologu, ktoś chce oddać cztery szczeniaczki czarne, i jedną suczkę też czarną Ale póki jest chomiś, to nie będzie pieska ![]() Ale ja nie chcę żeby Gumiś odszedł
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-08-16 o 14:18 |
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na psa nie ma najmniejszych szans. Mieszkam z babcią, a pies jednak czasu potrzebuje. Już kichał to, że spacery, bo to można sąsiada wykorzystać jak idzie ze swoim. Ale moja babcia jest uparta, bo twierdzi, że jestem podobna do swojej mamy, która chciała psa, a później zlała wszystko i w końcu cała opieka spadła na babcię, więc i tak dobrze, że chomika mam, bo o to też wojny były.
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama chce pieska, tata myślę, że też nie miałby nic przeciwko, ale póki jest Gumisiek to nie będzie psa
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
U mnie w mieszkaniu dogadują się wszystkie zwierzaki
3 koty, pies, chomik... Dodatkowo mam jeszcze królika i konia
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak byłam dziwnym dzieckiem, teraz też jestem dziwna. Wszyscy chcieli mieć pieska, kotka, chomika, królika, kij wie co jeszcze, a anlejka? No cóż innego? Dziecko w bloku mieszka to chce konia, delfina, i tu dopiero pies, ale nie byle jaki tylko dog/ westie/ jamnik, kot, ale nie byle jaki, bo norweski leśny. Plany na przyszłość? Oczywiście! Dom na wsi i pełno zwierząt. Nie byle jakich Takie alpaki na przykład *.* Już przemilczę fakt, że marzy mi się Finlandia albo jakiś tam ten kraj *.*
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
aż się boje co znajdę w Rezydencji Letniej Wojtka..
wszystko tam znosi nie wiem gdzie on to upycha i do tego sam tam spi Wogóle, to jest taki duży, że jak wchodzi do tego domku, to przez okno bo w 'drzwiach' się nie mieści
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz, mój gryzoń ostatnio próbował zaciągnąć 'schodki' z klatki do swojego słoika, który jest za nimi. Jak mu się nie udało, to słoik przepychał nosem do rury i próbował go tam wcisnąć.
|
|
|
|
#199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kocham Wasze chomiczki Dziś rano, jak wstałam to Gumisiek spał w misce z żarciem, tzn. miska była pusta, bo całe żarcie wywalił
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Mój sypia w kołowrotku. Wychodzi ze słoika tak koło 22, pogania, pogania, wejdzie do kołowrotka i sobie drzemkę ucina. Tak siedzi i kima. I kocham na niego patrzeć, bo czasem się przewróci, wtedy otwiera oczy i patrzy co to za dziad go popchnął
I wiecie co? Wygrałam kubek z kinder maxi ![]() I stało się coś strasznego... mam simsy trójkę- podróże Koniec ze mną |
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje ![]() |
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pograłam właśnie
Chciałam sprawdzić co i jak Wczoraj oglądałam Paryż, dziś Egipt xD Następna rundka po następnym przepisanym temacie z dydaktyki. Jakąś nagrodę trzeba sobie dać, nje?
|
|
|
|
#204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te chomiczki w kamerce są mega słodkie Tylko zazwyczaj, jak je oglądam to śpią ![]() Cytat:
![]() Tak dawno nie grałam w Simsy
|
||
|
|
|
#205 | |
|
Zadomowienie
|
Ścięłam!
O rety ale teraz krótkie hehe Cytat:
![]() Ale chyba jednak jako miejsce wakacyjnych wypadów, żeby odpocząć od hałasów, bo nie mogłabym żyć w kraju, gdzie jest tak mało słońca Ale to jedyna wada I też mi się podobają koty norwegi!!
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Uff.. mniej więcej ogarnęłam stary i nowy wątek
![]() Wierszyk zaczynający wątek jest super ![]() Gosia, to super że mieliście cudowny ślub i że nerwy Cię nie zjadły the kamm gratuluję małego Kajtusia, niech zdrowo rośnie andere witaj nowa Chomikomaniaczko Bimberek faktycznie podobny do chomcia Madzi Madzia super fryzurka - idealna na upały Ja jak nie zwiążę moich piór, to ledwo żyję gdy jest gorąco ![]() Co do pobytu nad morzem... było cudownie!!! Jak już pisałam - byliśmy w Karwi, to był nasz trzeci raz, bo w 2008 i 2009 roku też tam byliśmy. Miejscowość idealna na wypoczynek - cisza i spokój (no fakt, że na plaży spoooooro rodzin z wrzeszczącymi maluchami, ale jakoś idzie przeżyć). Plaża nie jest tak masakrycznie zatłoczona jak np we Władysławowie. Nie ma dyskotek, a o 23-ej jest cichutko i wszystko pozamykane ![]() Do morza mieliśmy jakieś 5 minut spacerkiem. Pogoda dopisała i to bardzo! Załapaliśmy się nawet na noc spadających meteorytów leżąc o 23-ej na plaży Ostro sobie pofolgowaliśmy, bo obżeraliśmy się naleśnikami, pizzą, kebabami, lodami, goframi, itd. ![]() ale po powrocie okazało się, że waga drgnęła tylko o ok. 1 kg, więc warto było ![]() Niestety tydzień minął i trzeba było wracać do szarej rzeczywistości
|
|
|
|
#209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ok
![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() Współczuję ![]() Mnie czasem wkurza tylko ta grzywka, bo często czoło mam pod nią spocone po jakimś czasie robi się taka ble, mimo, że włosy muszę i tak codziennie myć ![]() Cytat:
![]() A jeśli chodzi o nocleg, to dużo się tam płaci? Spaliście w jakichs domkach, hotelu? Pewnie szybko Wam zleciał ten tydzień
|
||
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej byłoby myć codziennie samą grzywkę ![]() Mieszkaliśmy w kwaterze, ale to był taki większy dom, który w nazwie miał "dom wczasowy". Mieliśmy pokój z łazienką, no i takie pierdółki jak - parawan plażowy, koc, czajnik, tv w pokoju, mikrofalę i lodówkę na korytarzu. Kwatera naprawdę super, czyściutko i przyjemnie, no i ani jednego pająka nie było Edit: kawałeczek Bałtyku (i mnie ) specjalnie dla Was ![]() Załącznik 3338222 Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2010-08-17 o 16:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.

Wszystko przez pogodę 

chciałabym mieć kiedyś żółtego z czarną maską