jego urlop... - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-15, 19:12   #181
Merys
Zakorzenienie

Dot.: jego urlop...

Dasz rade, tylko musisz trzymac sie swojego postanowienia i nie nabierac sie na slodkie slowka i maslane oczy.
Dobrze ze znalazlas sobie jakies zajecie powodzenia.
Merys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-15, 19:37   #182
ilkas
BAN stały

tylko nie odpisuj !
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-15, 19:49   #183
n-nika
Zadomowienie

Nie odpisuje
...mam już tego dość kocham go, ale nie zasługuje na to... nie dam mu szansy, bo wiem dobrze że i tak się nie zmieni... od początku zawsze było "coś"... i bez zmian...

Cieżko mi będzie teraz znowu wrócić do samotności... bo tak bardzo mnie przerażała przed nim... a już myślałam, że wkońcu będe szczęśliwa - na całe życie już mi się nie chce czekać na miłość... nie chce mi się już od nowo wszystkiego zaczynać ...

-
Urządzamy Nasz dom
zaKochana
n-nika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-15, 20:20   #184
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n-nika Pokaż wiadomość
Cieżko mi będzie teraz znowu wrócić do samotności... bo tak bardzo mnie przerażała przed nim... a już myślałam, że wkońcu będe szczęśliwa - na całe życie już mi się nie chce czekać na miłość... nie chce mi się już od nowo wszystkiego zaczynać ...

Przestań Dziewczyno, bop znowu wpadasz w telenowelę. Masz DOPIERO 21 lat,a piszesz jakbyś miała 70 lat i była po 14 rozwodach.

Sama sobie wybierasz takich patałachów, którzy mają Cię gdzieś, i wolą sobie zrobić radosnego imprezotripa po Turcjach i Gracjach niż z Tobą marznać nad morzem. Jesteś nadzwyczajnie zdesperowana i sama się nakręcasz tą "samotnością", więc łapiesz pierwszego lepszego idiotę, który zechce na Ciebie popatrzeć. Nie możesz tak robić, bo sama siebie krzywdzisz, zobacz kim się zauroczyłaś i jak teraz cierpisz.

Zastanów si e nad sobą, bo z tego co pamiętam to już kolejny taki gamoń z którym się spotykasz.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-15, 20:33   #185
n-nika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Przestań Dziewczyno, bop znowu wpadasz w telenowelę. Masz DOPIERO 21 lat,a piszesz jakbyś miała 70 lat i była po 14 rozwodach.

Sama sobie wybierasz takich patałachów, którzy mają Cię gdzieś, i wolą sobie zrobić radosnego imprezotripa po Turcjach i Gracjach niż z Tobą marznać nad morzem. Jesteś nadzwyczajnie zdesperowana i sama się nakręcasz tą "samotnością", więc łapiesz pierwszego lepszego idiotę, który zechce na Ciebie popatrzeć. Nie możesz tak robić, bo sama siebie krzywdzisz, zobacz kim się zauroczyłaś i jak teraz cierpisz.

Zastanów si e nad sobą, bo z tego co pamiętam to już kolejny taki gamoń z którym się spotykasz.

a co ty śledzisz moją historie czy co... moja sprawa z kimś się spotykam... a to, że nie wychodzi mi tak jak powinno to już mój problem... a tak w ogóle to nie pisz jak nie wiesz kto za kim biegał na początku...i przez związek.... nie znasz mnie więc nie osądzaj, że jestem zdesperowana i że sama sobie łapie idiotów...
-
Urządzamy Nasz dom
zaKochana
n-nika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-15, 20:42   #186
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n-nika Pokaż wiadomość
a co ty śledzisz moją historie czy co... moja sprawa z kimś się spotykam...
To po co założyłaś wątek ?
Cytat:
a to, że nie wychodzi mi tak jak powinno to już mój problem...
Jakby był tylko Twój problem, to nie szukałabyś pomocy u innych.
Cytat:
a tak w ogóle to nie pisz jak nie wiesz kto za kim biegał na początku...i przez związek....
No może onb za Tobą biegał, ale teraz przed Tobą uciekł.
Cytat:
nie znasz mnie więc nie osądzaj, że jestem zdesperowana i że sama sobie łapie idiotów...
Tylko po ostatnim poście widać o Tobie dużo. I tak, sama sobie wybierasz idiotów, przecież nikt Cię chyba nie zmusza, żebyś spotykała się z nimi ?

Cytat:
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
Stary 2010-08-15, 20:43   #187
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

No ale szugar ma rację i stara się Ci pomóc, to Ty wybierasz facetów jakich wybierasz. I też nie za bardzo rozumiem rozpaczliwego lęku przed byciem bez faceta, przecież jesteś młodziutka, całe życie przed Tobą, a Ty piszesz jakbyś desperacko chciała już zaraz znaleźć faceta, wyjść biegiem za mąż i trzymać się go choćby nie wiem co. Co takiego strasznego jest w braku faceta? Jeszcze niejednego w życiu poznasz, jeszcze niejeden związek możesz stworzyć.

Ale lepiej zacznij ustalać wyższe "standardy", bo mnie się ten obecny facet z opisu wydał już jakiś nie teges, pisałaś o długach, o nieopłacaniu jakichś rzeczy na czas (czyli nieodpowiedzialny), do tego oczekiwanie od Ciebie prasowania jego rzeczy na wyjazd (próba zdominowania Cię i wykorzystywania dla własnej wygody) i na deser wyjechał na wakacje bez Ciebie (ma Cię w nosie, niestety) i pisze ckliwe smsy (manipulant). Powiedz, czy naprawdę ma Ci brakować TEGO faceta, czy BYCIA W ZWIĄZKU? Bo to dość odrębne sprawy.

No serio, ja nie chcę być niemiła ani złośliwa, po prosty nie mogę pojąć czemu tak strasznie chcesz kogoś mieć, kiedy masz jeszcze tyle czasu na szukanie odpowiedniego kandydata.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-15, 22:41   #188
Hultaj
BAN stały

Cytat:
wiem że nie mam się odzywać, ale
fajnie odwrócił kota ogonem.
Cytat:
"Dzien dobry, wiem że nie mam się odzywać, ale jakoś nie moge... Jak mi nie wierzysz, że mi zależy na Tobie to mi przykro z tego powodu... ale co ja na to poradze? sam na to zasłużyłem... Miłego dnia"
niezły z niego manipulator. Tzn., jak dla mnie raczej slaby, ale Ty się łapiesz.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-18, 10:59   #189
goreta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
"Sparowani" ludzie za zwyczaj razem jeżdżą na urlop. Zresztą widziałaś - powinno się razem jeździć

No tak, powiedziałaś jak byś sie z tym czuła, ale Ty jesteś w zupełnie innej sytuacji niż autorka wątku.

I luzik
Psychologowie radzą, żeby od czasu do czasu od siebie odpocząć, w pozytywnm tego słowa znaczeniu. Będąc ze sobą codziennie, można wpaść w rutyne. Osobny wyjazd jak najbardziej OK Możemy na związek popatrzeć z dystansu, zatęsknic , i po przyjeździe kochać jeszcze bardziej

Osobiście, robie sobie babskie wypady. Taka babska psychoterapia. Narzekamy na męzów, mówimy jakie jesteśmy piękne i doskonałe Dlaczego faceci tak nie mogą?
Uważam , że jak w związku jest zaufanie, to osobny wyjazd, to nie diabeł
A chore jest dla mnie spędzanie 24 na 24, to może prędzej zabić związek niż oddzielny wyjazd.
goreta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-18, 11:14   #190
m@rtynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goreta Pokaż wiadomość
Psychologowie radzą, żeby od czasu do czasu od siebie odpocząć, w pozytywnm tego słowa znaczeniu. Będąc ze sobą codziennie, można wpaść w rutyne. Osobny wyjazd jak najbardziej OK Możemy na związek popatrzeć z dystansu, zatęsknic , i po przyjeździe kochać jeszcze bardziej

Osobiście, robie sobie babskie wypady. Taka babska psychoterapia. Narzekamy na męzów, mówimy jakie jesteśmy piękne i doskonałe Dlaczego faceci tak nie mogą?
A chore jest dla mnie spędzanie 24 na 24, to może prędzej zabić związek niż oddzielny wyjazd.

Męski wyjazd na ryby lub inny zrozumiem, ale nie zrozumiem spędzania 2tygodniowych(albo 1tyg.) wakacji w Turcji, Grecji itp. osobno. Odpoczywać można też raazem i ja osobiście nie wyobrażam sobie spędzania wakacji bez chłopaka.

Razem! KCKM
m@rtynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-18, 11:24   #191
Hultaj
BAN stały

ach, te marsjańskie gumy w majtach ; oni nie są ze soba razem na tyle by musieć od siebie odpoczywać i łapać dystans, nie mieszkają nawet jeszcze wspólnie, staż mają 3 miesięczny i na dobra sprawę to zainteresowany laską 26 latek powinien chcieć wykorzystac sytuację jaką stwarza mozliwość wspólnego urlopu i mieć u boku i w łóżku 21latkę (i nie ważne, Bałtyk czy zagranamica, bo tak się niektorzy pultają, że dziewczyna by chciała wymusić sponsoring wycieczki), a nie jak wcześniej, musieć się spotykac po katach i odwozić do rodziców. (Za to facet jest prawdziwie mięski i znakomicie pamięta, że ma dziewczynę, gdy nie ma mu kto gaci poprasować).
A nie jechac sobie na wywczas, żeby to jeszcze po Andach łaził, ale koleś pojechał na turnus/drinki z palemką. Ja bym się podłamala, gdyby po 3 miesiącach bawienia się w związek, wolał jechać na urlop sam, bo ma mnie po dziurki w nosie (odpoczywać od pracy nie równa się konieczności odpoczywania od partnera), ale za to jak on za mną zatęskni (i tęskni), srali muchy będzie wiosna.
Ona nawet nie wie, gdzie on jest, była Turcja, potem jest komunikat, że leci własnie do Grecji , można takiemu partnerowi ufać, nie powiem; nie wiesz, gdzie w jakim kurorcie jajka opala, ale wierz, że nie pojechał na kurfa mać jeśli się co utrafi , jak za starych dobrych ale przecież wciąż kawalerskich czasów, prawdaż.
Ale jak fajnie, że jak wróci to zabierze ją gdzies na wspólny wypad i będzie o nią walczył [(co za postawa !)], ja bym złośliwie zażądała najpierw badań na obecność hiv i reszty .

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2010-08-18 o 11:28
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-18, 11:28   #192
baskinka
Raczkowanie

Cytat:

albo wątek przejrzałaś mocno pobieżnie a jeśli na serio uważasz, że
po 3 miesiącach znajomości trzeba od siebie odpoczywać 2 tygodnie i podpierasz się przy tym zdaniem psychologów...

to ja wolę być sama całe życie

śliczne torebki z rabatem
użyj kodu 6be2a50b i kup torebkę 5% taniej

baskinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-18, 11:37   #193
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym złośliwie zażądała najpierw badań na obecność hiv i reszty .
ochu ... szalałaś, żeby jeszcze sobie pomyślał, że ma go za jakiegoś narkomana ?! W związku trzeba sobie ufać.

Cytat:
(...)
Stary 2010-08-18, 11:42   #194
sine.ira
BAN stały

Cytat:
nie wiesz, gdzie w jakim kurorcie jajka opala, ale wierz, że nie pojechał na kurfa mać jeśli się co utrafi , jak za starych dobrych ale przecież wciąż kawalerskich czasów, prawdaż.
Jesteś mojom idolkom
Ożeń siem ze mnom
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-18, 12:03   #195
goreta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez baskinka Pokaż wiadomość
albo wątek przejrzałaś mocno pobieżnie a jeśli na serio uważasz, że
po 3 miesiącach znajomości trzeba od siebie odpoczywać 2 tygodnie i podpierasz się przy tym zdaniem psychologów...

to ja wolę być sama całe życie
przeczytałam wątek, i przeczytałam , że miłośc kwitnie od maja. Krótko, tym bardziej nie robiłabym fochów, że facet wyjechał sam. A może ten krótki związek, był tak intensywny, że ma potrzebe zajęcia się tylką sobą przez jakiś czas. Może jest mu to potrzebne? Są różni ludzie z różnym charakterami, potrzebami. Osobiście w pełni odpoczywam sama ze sobą. Potrzebuje samotności, żeby się zregenerować, i wtedy nawet mąż mi przeszkadza, bo chce byś SAMA
Na miejscu autorki wątku, spokojnie poczekałabym na przyjazd TŻta i zobaczyła jak się sprawy mają. A może po tym wyjeździe, przyjedzie naładowany miłością, jak PRL-owski nabój gazem do syfonu, że tylko fuuuuch będzie

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez m@rtynka Pokaż wiadomość
Męski wyjazd na ryby lub inny zrozumiem, ale nie zrozumiem spędzania 2tygodniowych(albo 1tyg.) wakacji w Turcji, Grecji itp. osobno. Odpoczywać można też raazem i ja osobiście nie wyobrażam sobie spędzania wakacji bez chłopaka.
wakacje można podzielić, część spędzić razem, część osobno
Stary 2010-08-18, 12:06   #196
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:

a część z panem Włodkiem, a część z mamusią ...

Dobra, spadam, bo przesadzam.

Cytat:
(...)
Stary 2010-08-18, 12:13   #197
m@rtynka
Zadomowienie

Cytat:
przeczytałam wątek, i przeczytałam , że miłośc kwitnie od maja. Krótko, tym bardziej nie robiłabym fochów, że facet wyjechał sam. A może ten krótki związek, był tak intensywny, że ma potrzebe zajęcia się tylką sobą przez jakiś czas. Może jest mu to potrzebne? Są różni ludzie z różnym charakterami, potrzebami. Osobiście w pełni odpoczywam sama ze sobą. Potrzebuje samotności, żeby się zregenerować, i wtedy nawet mąż mi przeszkadza, bo chce byś SAMA
Na miejscu autorki wątku, spokojnie poczekałabym na przyjazd TŻta i zobaczyła jak się sprawy mają. A może po tym wyjeździe, przyjedzie naładowany miłością, jak PRL-owski nabój gazem do syfonu, że tylko fuuuuch będzie

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Pierwszą część wakacji w Grecji, a następny tydzień w Turcji. A dziewczyna bidna liczy jeszcze na wkację nad morzem ze swoim partnerem, który już pewnie czasu dla niej nie znajdzie.

Razem! KCKM
Stary 2010-08-18, 12:14   #198
goreta
Raczkowanie

Cytat:
a część z panem Włodkiem, a część z mamusią ...

Dobra, spadam, bo przesadzam.
jak ktoś ma chęć i ochotę to i mamusią może i z panem Władkiem i z kim tam jeszcze chce. Będzie wesoło

Wiesz, zaczynają mnie bawić te Twoje złośliwości
Stary 2010-08-18, 12:16   #199
sine.ira
BAN stały

Cytat:

Wiesz, zaczynają mnie bawić te Twoje złośliwości
One mi tutaj razem z Hultajką zrobiły dzisiaj dzień
Padam
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-18, 12:18   #200
goreta
Raczkowanie

Cytat:
Pierwszą część wakacji w Grecji, a następny tydzień w Turcji. A dziewczyna bidna liczy jeszcze na wkację nad morzem ze swoim partnerem, który już pewnie czasu dla niej nie znajdzie.
a moze znajdzie i zrekompensuje czas, który spędziła bez niego. Czego życzę
Stary 2010-08-18, 12:21   #201
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
boniuuuuuu, nie mogę normalnie ......

Cytat:
(...)
Stary 2010-08-18, 12:25   #202
goreta
Raczkowanie

Cytat:
boniuuuuuu, nie mogę normalnie ......
jak nie możesz , to puść.... Chociaż nie, lepiej udaj się do toalety
Stary 2010-08-18, 12:31   #203
szugarbejb
Zakorzenienie

O rany ...

Dobra, poszłam stąd już naprawdę teraz, obiecuję.

Cytat:
(...)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-18, 12:35   #204
goreta
Raczkowanie

Cytat:
O rany ...

Dobra, poszłam stąd już naprawdę teraz, obiecuję.
nie, zostań i napisz jeszcze coś fajnego, przecież masz co
Wyrocznią jesteś i w ogóle....
Stary 2010-08-18, 12:38   #205
m@rtynka
Zadomowienie

Cytat:
Generlanie uważam, że chłopak zlał swoją dziewczyne i wymyślił sobie najgłupszy, a zarazem najprostszy sposób wytłumacznie swojego wypadu. Wyraźiłam swoję zdanie pare/parenaście postów wcześniej i zdania nie zmienie. Bo zarówno Ja i jak mój pranter nie wyobrażmy sobie spędzania wakacji osobno bo potrafimy odpoczywać zarówno w swoim towarzystwie.

Razem! KCKM
Stary 2010-08-18, 12:49   #206
goreta
Raczkowanie

Cytat:
Generlanie uważam, że chłopak zlał swoją dziewczyne i wymyślił sobie najgłupszy, a zarazem najprostszy sposób wytłumacznie swojego wypadu. Wyraźiłam swoję zdanie pare/parenaście postów wcześniej i zdania nie zmienie. Bo zarówno Ja i jak mój pranter nie wyobrażmy sobie spędzania wakacji osobno bo potrafimy odpoczywać zarówno w swoim towarzystwie.
wiesz co? ja raczej nic nie przypuszczam. Nie mogę ręczyć że ją lekceważy i że ma jej dość. Nie mogę również ręczyć, że będzie wielkie LOVE jak przyjedzie. Może być różnie, a jak, okazę się jak przyjedzie.

Ty z TZtem odpoczywacie razem, no i super. Ale ludzie są różni, są introwertycy, i ekstrawertycy. Na szczęście nie ma jednej recepty. Każdy związek musi wypracować swoją własną "receptę"
A autorce wątku życzę jak najlepiej
Stary 2010-08-18, 12:50   #207
baskinka
Raczkowanie

Cytat:

to przeczytaj jeszcze raz, ale ze zrozumieniem
wątek nie dotyczy Ciebie, a autorce samotne wczasy pana nie pasowały, (nie nadużywaj również skrótu TŻ, bo nie bardzo pasuje do tej relacji) ew. chciała je podzielić, ale pan nie bardzo miał na to ochotę

gaz do syfonu a w wersji pesymistycznej obawiam się, że raczej może przyjechac co najwyżej napakowany syfem, którym poczęstuje go przygodna panienka

skoro tak szukamy pozytywnych aspektów - pan zrobił n-nice przysługę, by nabrała dystansu do tej znajomości i realistycznie oceniła to wielkie ajlowiu i trzeźwiejszym okiem spojrzała na ten związek

śliczne torebki z rabatem
użyj kodu 6be2a50b i kup torebkę 5% taniej

baskinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-18, 12:55   #208
m@rtynka
Zadomowienie

Cytat:
wiesz co? ja raczej nic nie przypuszczam. Nie mogę ręczyć że ją lekceważy i że ma jej dość. Nie mogę również ręczyć, że będzie wielkie LOVE jak przyjedzie. Może być różnie, a jak, okazę się jak przyjedzie.

Ty z TZtem odpoczywacie razem, no i super. Ale ludzie są różni, są introwertycy, i ekstrawertycy. Na szczęście nie ma jednej recepty. Każdy związek musi wypracować swoją własną "receptę"
A autorce wątku życzę jak najlepiej
Ok. To, że ktoś sobie chce spędzić czas osobno rozumiem, ale nie rozumie faceta, który to kocha swoją dziewczynę taaak bardzo mocno, że ciężko mu spędzić z nią 2tyg. wakacji, a poźniej jechać sobie samemu na 2-4dniowy wyjazd . I w dodatku po 3-miesiącach bycia ze sobą, to on powinnien w pierwszej kolejności myśleć o wyjeździe ze swoją dziewczyną, którą to podobno kocha i jeste w niej zakochany. A teraz wielce pisze jej sms-y że tęskni. No litośći!

Razem! KCKM
Stary 2010-08-18, 12:57   #209
goreta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez baskinka Pokaż wiadomość
to przeczytaj jeszcze raz, ale ze zrozumieniem
wątek nie dotyczy Ciebie, a autorce samotne wczasy pana nie pasowały, (nie nadużywaj również skrótu TŻ, bo nie bardzo pasuje do tej relacji) ew. chciała je podzielić, ale pan nie bardzo miał na to ochotę

gaz do syfonu a w wersji pesymistycznej obawiam się, że raczej może przyjechac co najwyżej napakowany syfem, którym poczęstuje go przygodna panienka

skoro tak szukamy pozytywnych aspektów - pan zrobił n-nice przysługę, by nabrała dystansu do tej znajomości i realistycznie oceniła to wielkie ajlowiu i trzeźwiejszym okiem spojrzała na ten związek
daleka jestem od tak cynicznych osądów
Stary 2010-08-18, 12:57   #210
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

goreta
nie do końca chyba przeczytałaś w czym problem tak naprawdę.
Facet bez jej aprobaty pojechał sobie na dwa tygodnie lizać drinki na tureckiej plaży, oferując jej jakiś "weekend" potem, bo musi sobie odpocząć. No błagam, ty masz męża, a ona 4-miesięczny "związek", w którym powienien być "szał ciał" i wielka "love". A nie decyzje, jakby się wiele lat razem i z problemami spędziło.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości