![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jego urlop...
Dasz rade, tylko musisz trzymac sie swojego postanowienia i nie nabierac sie na slodkie slowka i maslane oczy.
Dobrze ze znalazlas sobie jakies zajecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
BAN stały
|
tylko nie odpisuj !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
Nie odpisuje
![]() ...mam już tego dość ![]() ![]() Cieżko mi będzie teraz znowu wrócić do samotności... bo tak bardzo mnie przerażała przed nim... a już myślałam, że wkońcu będe szczęśliwa - na całe życie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama sobie wybierasz takich patałachów, którzy mają Cię gdzieś, i wolą sobie zrobić radosnego imprezotripa po Turcjach i Gracjach niż z Tobą marznać nad morzem. Jesteś nadzwyczajnie zdesperowana i sama się nakręcasz tą "samotnością", więc łapiesz pierwszego lepszego idiotę, który zechce na Ciebie popatrzeć. Nie możesz tak robić, bo sama siebie krzywdzisz, zobacz kim się zauroczyłaś i jak teraz cierpisz. Zastanów si e nad sobą, bo z tego co pamiętam to już kolejny taki gamoń z którym się spotykasz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a co ty śledzisz moją historie czy co... moja sprawa z kimś się spotykam... a to, że nie wychodzi mi tak jak powinno to już mój problem... a tak w ogóle to nie pisz jak nie wiesz kto za kim biegał na początku...i przez związek.... nie znasz mnie więc nie osądzaj, że jestem zdesperowana i że sama sobie łapie idiotów... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
No ale szugar ma rację i stara się Ci pomóc, to Ty wybierasz facetów jakich wybierasz. I też nie za bardzo rozumiem rozpaczliwego lęku przed byciem bez faceta, przecież jesteś młodziutka, całe życie przed Tobą, a Ty piszesz jakbyś desperacko chciała już zaraz znaleźć faceta, wyjść biegiem za mąż i trzymać się go choćby nie wiem co. Co takiego strasznego jest w braku faceta? Jeszcze niejednego w życiu poznasz, jeszcze niejeden związek możesz stworzyć.
Ale lepiej zacznij ustalać wyższe "standardy", bo mnie się ten obecny facet z opisu wydał już jakiś nie teges, pisałaś o długach, o nieopłacaniu jakichś rzeczy na czas (czyli nieodpowiedzialny), do tego oczekiwanie od Ciebie prasowania jego rzeczy na wyjazd (próba zdominowania Cię i wykorzystywania dla własnej wygody) i na deser wyjechał na wakacje bez Ciebie (ma Cię w nosie, niestety) i pisze ckliwe smsy (manipulant). Powiedz, czy naprawdę ma Ci brakować TEGO faceta, czy BYCIA W ZWIĄZKU? Bo to dość odrębne sprawy. No serio, ja nie chcę być niemiła ani złośliwa, po prosty nie mogę pojąć czemu tak strasznie chcesz kogoś mieć, kiedy masz jeszcze tyle czasu na szukanie odpowiedniego kandydata. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Osobiście, robie sobie babskie wypady. Taka babska psychoterapia. Narzekamy na męzów, mówimy jakie jesteśmy piękne i doskonałe ![]() Uważam , że jak w związku jest zaufanie, to osobny wyjazd, to nie diabeł ![]() A chore jest dla mnie spędzanie 24 na 24, to może prędzej zabić związek niż oddzielny wyjazd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Męski wyjazd na ryby lub inny zrozumiem, ale nie zrozumiem spędzania 2tygodniowych(albo 1tyg.) wakacji w Turcji, Grecji itp. osobno. Odpoczywać można też raazem i ja osobiście nie wyobrażam sobie spędzania wakacji bez chłopaka.
![]() |
![]() |
#191 |
BAN stały
|
ach, te marsjańskie gumy w majtach
![]() ![]() ![]() A nie jechac sobie na wywczas, żeby to jeszcze po Andach łaził, ale koleś pojechał na turnus/drinki z palemką. ![]() Ona nawet nie wie, gdzie on jest, była Turcja, potem jest komunikat, że leci własnie do Grecji ![]() ![]() ![]() Ale jak fajnie, że jak wróci to zabierze ją gdzies na wspólny wypad i będzie o nią walczył [(co za postawa !)], ja bym złośliwie zażądała najpierw badań na obecność hiv i reszty ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-08-18 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
po 3 miesiącach znajomości trzeba od siebie odpoczywać 2 tygodnie i podpierasz się przy tym zdaniem psychologów... to ja wolę być sama całe życie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
ochu ... szalałaś, żeby jeszcze sobie pomyślał, że ma go za jakiegoś narkomana ?! W związku trzeba sobie ufać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na miejscu autorki wątku, spokojnie poczekałabym na przyjazd TŻta i zobaczyła jak się sprawy mają. A może po tym wyjeździe, przyjedzie naładowany miłością, jak PRL-owski nabój gazem do syfonu, że tylko fuuuuch ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- wakacje można podzielić, część spędzić razem, część osobno |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
a część z panem Włodkiem, a część z mamusią ...
Dobra, spadam, bo przesadzam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
boniuuuuuu, nie mogę normalnie ......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
O rany ...
Dobra, poszłam stąd już naprawdę teraz, obiecuję. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty z TZtem odpoczywacie razem, no i super. Ale ludzie są różni, są introwertycy, i ekstrawertycy. Na szczęście nie ma jednej recepty. Każdy związek musi wypracować swoją własną "receptę" A autorce wątku życzę jak najlepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wątek nie dotyczy Ciebie, a autorce samotne wczasy pana nie pasowały, (nie nadużywaj również skrótu TŻ, bo nie bardzo pasuje do tej relacji) ew. chciała je podzielić, ale pan nie bardzo miał na to ochotę gaz do syfonu ![]() skoro tak szukamy pozytywnych aspektów - pan zrobił n-nice przysługę, by nabrała dystansu do tej znajomości i realistycznie oceniła to wielkie ajlowiu i trzeźwiejszym okiem spojrzała na ten związek |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
goreta
nie do końca chyba przeczytałaś w czym problem tak naprawdę. Facet bez jej aprobaty pojechał sobie na dwa tygodnie lizać drinki na tureckiej plaży, oferując jej jakiś "weekend" potem, bo musi sobie odpocząć. No błagam, ty masz męża, a ona 4-miesięczny "związek", w którym powienien być "szał ciał" i wielka "love". A nie decyzje, jakby się wiele lat razem i z problemami spędziło.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.