|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
sub
#182 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
A w rossie są jakieś nowe kosmetyki made by rossman. Ładnie pachną, są żele, balsamy i nie wiem czy coś jeszcze.
Widziałam za niecałe 4 zł żele. Ktoś stosował? ![]()
#184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
nie wiem czy mogę tu podać adres jakiegoś bloga? w każdym razie wiele kobiet na blogach tłumaczy krok po kroku jak wykonać zakwas, niekiedy nawet ze zdjęciami. to naprawdę nie jest trudne, skoro mi wychodzi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Wyślij na PW
![]() Właśnie siedzę i robię sobie manicure. Kupiłam w Rossmanie z Wibo odżywkę express growth za śmieszne pieniądze i maluję nią paznokcie. Rosną szybciej i trochę mniej się łamią. A kolor ma taki delikatny różyk, a pod światło lekko fioletowy z drobinkami. Bardzo ładny efekt daje i można spokojnie do frencha używać, ale ja jeszcze taka zdolniacha nie jestem. Cały czas mówię, że muszę iść do kosmetyczki zrobić sobie żele, ale tylko na mówieniu się skończy, bo jak pomyślę, że to trzeba uzupełniać i kolejna kasa z kieszeni, to mi się odechciewa. Wolę własne pomalowane odżywką i ładnie spiłowane. |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie polecam żeli, najpierw wydajesz ok 70 zł, wszytsko ładnie pieknie, pozniej pojawia sie odrost i trzeba uzupełnić, a to klejne 50zł po ok 3 tyg ![]() ![]() aha no i miałam takiego pecha że non stop mi sie łamało cuś jak mocniej sie w coś uderzyłam ![]() a co do tej pierożnicy własnie ogladam na stronce i jakoś mnie nie przekonuje ![]() ![]() Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-08-24 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
został mi jeszcze jeden rozdzial pracy.. wrr myslicie, ze jutro ogarne? nie chce mi sie dziś juz straaasznie :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
8 godzin pracy za mną. Zmykam się kąpać i do spania, bo jutro muszę napisać dwa razy tyle co dziś. Mam nadzieje, że dam radę i nie zawalę zlecenia
![]() Dobrej nocy spd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz walczę z moimi pazurami, bo niestety one mi się nie udały i od zawsze są słabe, łamliwe i o dziwnych kształtach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |||||||
Copyraptor
|
NADROBIŁAM! Jesteście szalone
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja wygrałam blender tu, na wizażu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I oj, lepiej, żebyś je trzymała w dobrych warunkach, bo ja straszna kosa jestem na bojowniki w kulach, i skalary w akwariach 30l.. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie używam drożdży w ogóle, bo mam na tyle mocny zakwas, że nie muszę. I jedno muszę skorygować - chlebów na zakwasie NIE WOLNO piec w metalowych blaszkach! Keksówki odpadają! Zakwas to (nomen omen ![]() ![]() I dziewczyny, zakwas można suszyć i przechowywać w takiej formie - jeżeli chcecie, to ja się moim podzielę ![]() ![]() ![]() ![]() Będzie miała zasubskrybowany wątek ![]() ![]() ![]() Ja się strasznie martwię finansami ostatnio, bo wybieramy się na dość drogie wakacje, i okazało się, że nagle trzeba kupić całkiem sporo sprzętu (oczywiście megadrogiego)... |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Odprawiłam małż do pracy i zaraz ide kawkę robić ![]() a gdzie to się wybieracie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Cześć SPD
![]() dziś od rana jestem złośliwa, więc ostrzegam ![]() ![]() Danaeee spróbuj wcierać olejek rycynowy w paznokcie, mi pomogło. Co do pieczenie chleba to się właśnie zastanawiam czy by nie spróbować, bo ostatnio chlebek podrożał. Może najpierw spróbuję zrobić bułki. Podsyłam Wam bloga z wypiekami chlebków, bułeczek, może się przyda KLIK Co do żeli czy akryli na paznokcie to kwestia odpowiedniego założenia i można chodzić miesiąc i mieć piekne paznokcie. Tak jak Danaeee pisała. ![]() Wczoraj o 22.00 było przymusowe łóżeczko ![]() Napiłabym się kakaa ![]() No do tego żem dziś złośliwa to jeszcze mam dobry humor, z rana "crazy zdziśka " słuchałam ![]() ![]() I mam dylemat co jutro na obiad zrobić. Myślałam, że zupa na 3 dni starczy a tu niestety ![]() ![]() cholerko Ty to często chyba w konkursach wygrywasz ![]() i odzywaj się częściej ![]() Wczoraj przyszedł nam rachunek za wodę od 30.06 do 24.08 - 85 zł w tym był urlop i pralka praktycznie co dzień chodziła, a wcześniejszy rachunek mieliśmy na 65 zł; prąd wczoraj sprawdzałam to 65 zł na miesiac
Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2010-08-25 o 06:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE ]Ja też mam rybki~ co masz fajnego?
I oj, lepiej, żebyś je trzymała w dobrych warunkach, bo ja straszna kosa jestem na bojowniki w kulach, i skalary w akwariach 30l.. ![]() Ja się strasznie martwię finansami ostatnio, bo wybieramy się na dość drogie wakacje, i okazało się, że nagle trzeba kupić całkiem sporo sprzętu (oczywiście megadrogiego)...[/QUOTE] mam akwarium 90-100l wiec rybek jakoś dużo nie mam ![]() ![]() ![]() ![]() a co do Twoich wakacji i tego sprzetu to nie wiem jakiego rodzaju on jest ale może nie trzeba go kupować tylko da się wypożyczyć? ![]() ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- dziewczyny czemu mi znow źle zacytowało? co ja źle z tym robie;/ Edytowane przez nurek119 Czas edycji: 2010-08-25 o 06:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
zjadłas jeden nawias kwadratowy, jak ich nie ma to źle cytuje;tam na początku przy: ja tez mam rybki brakuje jednego]
#199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Cytat:
ja zrobiłam sobie na swoją studniówkę i żałowałam jak nigdy. pamiętam do dziś (choć było to daaaawno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no ale niektórzy są zadowoleni ![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
![]() w ogóle pod względem światła ja jestem świr. jak jestem w pokoju to w kuchni MUSZĘ mieć zgaszone. tak byłam nauczona i nienawidzę marnotrawienia światła ![]() a jak mieszkaliśmy u "teściów" to rachunki były po 400 zł za prąd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Halo halo z samego rana!
![]() Nie nadążam Was cytować ![]() Przede wszystkim witam nowe SPD! Nasze grono z każdym dniem się powiększa ![]() ![]() Z moich wczorajszych silnych postanowień prawie nic nie wyszło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wracając do wczorajszego dnia. Zatem wróciłam z apteki i wzięłam się za sprzątanie. Odkurzyłam pokój i moja siostra dzwoni "Idę do ciebie!". No i po sprzątaniu ![]() ![]() Ale przywiozła mi 54 kartoniki tamponów za 5,40zł! ![]() ![]() Także jak wyszła, to pozmywałam - a była góóóóóra naczyń, i późnym wieczorem się wykąpałam i w rezultacie dopiero przed północą poszłam spać... A miałam położyć się wcześniej... Dziś muszę posprzątać resztę, bo jest naprawdę syf ![]()
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do prądu to my mamy kuchenke elektryczną, tv, lap i pralka średnio 2 razy na tydzień ![]() a w ramach oszczędania, wyprałam trochę prania ręcznie a teraz płukanie plus wirowanie w pralce (15min program) = mniej prądu i wody ![]() ![]() aaa no i znów 10 zł wygralam w totka ![]() ![]() Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-08-25 o 07:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
proszę
![]() Cytat:
I ![]() ![]() I chyba mam lenia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
#205 |
Wtajemniczenie
|
dziń dobry wszystkim!! ale jestem połamana po nocy, cały kręgosłup mnie boli. robie małemu kaszke i potem sobie cos na ruszt, ale coś lekkiego bo mam zamiar zadbać o moja nadwagę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ech, muszę to w końcu kiedyś wyprasować... ![]()
![]() |
#208 |
Wtajemniczenie
|
chyba się źle czuję dzisiaj. i mam głupie pytanie
![]() co to jest Kasia? jak gosposia do wynajęcia to też chcę ![]() P mi pokrzyżował plany na dziś i pięknie rozwinął na next week. chciałam jechać na rynek do MIASTA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja też mam lenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
zasubskrybować watek ![]() aleście naprodukowały ![]() ![]() wy tu o wakacjach, a ja do pracy muszę ![]() ![]() ![]() miłego dzionka zyczę ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.