|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: AWANTI - hurtownia odzieży - wątek ZAMÓWIENIOWY (przeczytaj PIERWSZY post)
Ponieważ poznikały rzeczy z naszego zamówienia i nie będzie 20 sztuk i będziemy musiały dobrać
uczestniczki Awanti 5: starlit Carolajna24 sanndras Plotkaraaa Kala! gosiaczek6 Goniak2 strawberka mnka niczka88 edytujecie swoje poprzednie posty poniżej arkusz w awanti 5 lest link do posta każdej z was klik -> arkusz awanti możecie dobrać nowe rzeczy -> edytujecie swój post- nie piszecie nowego! -> zostawiacie tam poprzednią listę (to samo tyczy się zdjęć) -> starą listę oddzielacie linia: ----------------------------------------------------------- i podajcie nowe rzeczy według poprzednich zasad ![]() Dodajecie nową liste do jutra godz 12 Tak że jak przyjdzie weryfikacja z awanti żebym miała już gotowe rzeczy wypisane które dobieramy. Proszę sprawdzić na stronie czego nie ma i mniej więcej obliczyć czy musicie mi zrobić dopłatę za nowe rzeczy. Olu pozwoliłam sobie skorzystać troche z Twojego posta ![]()
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Dot.: AWANTI - hurtownia odzieży - wątek ZAMÓWIENIOWY (przeczytaj PIERWSZY post)
Olencjaaa pozwoliła mi dołączyć do awanti2, bo mam u niej butki z Sigmy
![]() Tak więc moje zamówienie: 4295. Zara - 23 zl rozmiar XS lub S 4233. Zara - 23 zł rozmiar XS lub S 421. H&M - 24 zł rozmiar XL ---------------------------- 4304. Mango - 26 zł rozmiar XS lub S Edytowane przez fablous Czas edycji: 2010-10-04 o 07:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Organizatorkaaa :)
|
Cytat:
![]()
![]() |
#185 |
|
mam jeszcze taką uwagę, żebyście jutro po 11:30 nie ruszały swojej zastępczej listy
chcę sobie wszystko wpisać żeby jak dostanę weryfikację natychmiast to wysłać jeżeli nie będzie jutro weryfikacji będziecie mogły edytować ZASTĘPCZĄ LISTĘ: -> rzecz której nie chcecie / nie ma piszecie na szaro i wyrzucacie zdjęcie -> rzecz którą dobieracie piszecie na czerwono i dodajecie zdjęcie
#186 |
Raczkowanie
|
Za zgodą Olencji dołączam do zamówienia awanti2 ponieważ mam nadwyżkę z poprzedniego zamówienia
![]() 4162. Jennyfer - 19 zł rozmiar M (nie ma) 4214. Bsuisses - 29 zł rozmiar M 4281. Much More - 32 zł rozmiar M (nie ma) --------------------------------------------- 4279. Much More - 32 zł-tylko m i l rozmiar M 4290. Vero Moda - 29 zł rozmiar M Edytowane przez squirrelkaa Czas edycji: 2010-10-03 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
|
Cytat:
![]() a tymczasem czekamy na weryfikacje ![]()
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Osoby z mojego zamówienia - nadal nie otrzymałam weryfikacji - mam cierpliwie czekać - tyle się dowiedziałam
EDIT jednak zmiana ![]() edytujcie drugą część listy - tą pod kreską.. usuncie to czego nie ma już na stronie i wrzućcie to co byście chciały dobrać 1 częsci nic nie zmieniacie bo ona już jest w hurtowni i czekamy na weryfikacje zmieniacie tylko to co oddzielałyście kreską ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... Edytowane przez Brydzia_ Czas edycji: 2010-10-03 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Osoby z mojego zamówienia.
Jeżeli przyjdzie weryfikacja i okaże się , że jest poniżej 20 rzeczy prawdopodobnie będziemy dobierać rzeczy. Więc jak coś wam się spodobało z tego co dorzucili , albo jeszcze coś wypatrzyłyście to dopiszcie to do swojego posta na czerwono odkreślając nowe rzeczy od starych kreską ---- . Dodajcie też zdjęcia w poprawnej kolejności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Organizatorka :)
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny z mojego zamówienia, proszę abyście też zrobiły w swoich poprzednich postach taką czerwoną dodatkową listę w razie by nie było Waszych wcześniejszych rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
|
Osoby z mojego zamówienia - nadal nie otrzymałam weryfikacji
Proszę edytujcie drugą część listy - tą pod kreską.. usuńcie to czego nie ma już na stronie i wrzućcie to co byście chciały dobrać normalnym kolorem (to co wcześniej pisałam o czerwonym i szarym teraz nie ma zastosowania bo tworzycie zupełnie nową zastępczą listę) 1 części nic nie zmieniacie bo ona już jest w hurtowni i czekamy na weryfikacje zmieniacie tylko to co oddzielałyście kreską Proszę o dokonanie zmian najpóźniej do godz 11:00 jutro
#192 |
|
DOSTAŁAM WERYFIKACJE
![]() właśnie wysłałam im nową listę więc proszę trzymać kciuki żeby wszystko sprawnie poszło
#194 |
Zadomowienie
|
u nas też
![]()
#195 |
Zakorzenienie
|
![]() ze względu na to , że u mnie kompletna cisza , zadzwoniłam do awanti i Pani powiedziała , że dzisiaj dostanę weryfikację. Oby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
|
WŁAŚNIE ZAPŁACIŁAM ZA NASZE ZAMÓWIENIE !!!
![]()
#197 |
|
W moim wątku uzupełniłam co jest z zamówienia
Dziewczyny może któraś z was chce dobrać: 4198B. Pineapple - 22 zł rozm M ![]() 4260. Vero Moda - 29 zł kolor BRĄZOWY rozm M (będzie też dobre na L) ![]() Jeżeli na te rzeczy zgłosi się nowa nowa osoba- możesz poczekać z wysyłką na nowe zamówienie- wtedy wchodzisz bez kolejki
#198 |
Komplikatorka
|
Olencjo ja ten sweter mogę wziąć
![]() A wysyłka może być razem z butkami z Tandemu - oczywiście jeśli się zgodzisz ![]()
"Sens zdarzeń pojawia się z opóźnieniem. Trzeba tylko przeczekać. To co dziś jest czystym cierpieniem, po czasie okazuje się przedsionkiem szczęścia i mądrości". Edytowane przez Dagunia Czas edycji: 2010-10-07 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Zapłaciłam za nasze zamówienie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | |
|
Cytat:
![]() spodnie dalej wolne!
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Mam paczkę. Jest kilka marynarek i o dziwo w rozmiarach 36- 38 zaraz zaznaczę co jest a czego nie ma
![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Proszę o adresy do wysyłki razem z kontem ( numer , adres- proszę nie pisać "ten z którego przyszło " ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Mam za dużo rzeczy . Więc może ktoś by się pokusił na : 2528. Fishbone - 13zł-tylko L WYPRZEDAŻ!!!!!!!! L oraz 2414 - Amisu - m - 10zł ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Masakra ![]() Mam 2x ( M i L) ![]() oraz ![]() rozmiar 42 |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
ja poproszę czarną i szarą marynarkę
![]() obie Lki jednak ![]() EDIT: po ile one? EDIT2:walnęłam byka, więc wezmę tę Lkę szarą, a souvenir (prawdopodobnie) będzie miała do odstąpienia Lkę, tę która przyszła jej zamiast Ski, więc jeśli mi ta XL z uwagi na błąd nie przypadnie, to mogę wziąć tą souvenir a nawet wolę czarną też Lkę, choć XL też nie pogardzę ![]() Edytowane przez martasdz Czas edycji: 2010-10-08 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
cotynato jestem chętna na koszulkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
cotynato, wprawdzie jestem spoza Twojego zamówienia, ale chętnie przygarnę szarą marynarkę L
![]() Edit: widzę, że już L nie ma, może być M ![]()
#205 |
Rozeznanie
|
mogę tą czarna 42 przygarnąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
cotynanto ja jestem chętna na czarną marynarkę rozmiar 42
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
W takim razie :
maadelajn - biała koszulka. martasdz: Szara L , czarna XL Niuniuska - Szara M Czyli pozostały mi jeszcze pudrowe legginsy. Zaraz wyślę wam dane do przelewu. ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Eulera łapiesz się na marynarkę 42 , jeżeli nadal jesteś zainteresowana to wrzucam do twojej paczki. Proszę aby pisały tu już tylko osoby które chcą PUDROWE LEGGINSY. |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Rozeznanie
|
cotynato te leginsy to nie sa moje przypadkiem?
bo u mnie napisalas przy zamowieniu ze ich nie ma, a ja je zamawialam ![]()
#210 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.