![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
Dot.: studniówka 2011 sukienki
ejj dziewczyny ? aco myslicie o tej ? i do niej zwykłe czarne czółenka? i czarna kopertówka? czy e tam ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Przyczajenie
|
oj z pośpiechu pomysłka * nie sprosta i nie uszyje dokładnie takiej . , chodzi mi o tamta kremową/biała co wcześniej wam pokazywałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
To co? Żadna z Was nie pomoże mi z czerwoną sukienką pare postów wyżej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
Madzia ..
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
A jak wam sie podoba ta?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Madzia, ja bym w perły poszła, a rękawiczki to jak wolisz, ale jak już to bardziej matowe niż błyszczące
![]() Kasia - ładna jest ![]() ![]() ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Przyczajenie
|
Dzięki
![]() Kasia-sukienka ładna, prosta, elegancka. A co do góry to jakiś ładny naszyjnik powinien to załatwić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Przyczajenie
|
Czeeść
![]() Jestem tutaj pierwszy raz więc od razu proszę o wyrozumiałość ;P Chciałam się zapytać o poradę.. otóż generalnie jestem szczupła, nie mam szerokich ramion ani ( niestety ) dużego biustu :| ( 75B) W pasie jestem chudziutka i na to nie narzekam natomiast gorzej jest niżej .. Mam dużą pupę ( co w zasadzie mi nie przeszkadza) ale przy tym dość spore- umięśnione nogi. Mam 174cm i obw bioder 107cm :s Problem w tym,że mój przyjaciel zaprosił mnie na swoją 100dn a jest mojego wzrostu i nie mam możliwości założenia obcasów. Wyłącznie balerinki... Mogłybyście mi prosze poradzić jaki kształt sukienki byłby najlepszy? Myślałam nad tymi tulipankami.. miałam taką na weselu z Preety Girl, bardzo delikatna i moim zdaniem ok, ale tylko do szpilek : http://lh3.ggpht.com/_lC3xgHyR9WA/TO...0-%20Kopia.JPG Na swoją studniówke na pewno założe wysokie szpilki pomojajac fakt,że moja głowa jako jedyna bedzie wystawała pewnie z tłumu ;P Chciałabym sukienke która połozy nacisk na pupe natomiast ukryje te masywne nogi i małe piersi. Myślałam o takiej z zabudowanym przodem i odkrytymi plecami az do pupy- widziałyście może coś takiego fajnego? ![]() A na tę studniówke z przyjacielem, doradziłybyście mi co zrobic? ![]() Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
dziewczyny jak myślicie czy czerwony matowy kolor sukienki pasuje do jasnej blondynki? z tym, że będe dosyć opalona i włosy będe miała spięte? sukienka jest dość prosta natomiast chce zainwestowac w dodatki naszyjnik srebrny branzoletke i kolczyki może troche delikatniejsze bo naszyjnik chcę mieć widoczyny ogólnie myślę o biżuterii z cyrkoniamii... do tego srebrna kopertówka i np. czarno srebrne buty? jak myślicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
moncheeri_m wyobraziłam sobie ten look i wyszła mi naprawde seksowna kobieta. Choć na studniówce nie chodzi o bycie sexy, ale moim zdaniem wszystko co opisałaś będzie tobie pasowało.
Drogie wizażanki. Byłam dzisiaj na małym polowaniu na sukienki i przypasowały mi trzy w kolorach różowy(taki zwykły róż, nie amarant czy fuksja czy pudrowy) czerwony i taki złoto-brązowy. Ta pierwsza różowa najbardziej mi sie podobała, choć zastanawiam się czy będzie do mnie pasowała. Dodam,że jestem ciemną brunetką, mam ciemne oczy i ciemną ich oprawę, taka południowa uroda. Jaki kolor wg was mógłby mi najbardziej pasować ? Edytowane przez Whizzy Czas edycji: 2010-11-25 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
http://szafa.pl/c2895974-hm-czerwona.html
co do teeeeeeeeego? myślałam o zwykłych czarnych szpilkach i czarnej biżuterii.. bolerko odpada,nie?:p
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
A co myślicie o tej?? Bardzo mi sie podoba i mysle,że sobie ją kupie na studniowke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Przyczajenie
|
http://www.topshop.com/webapp/wcs/st...archTerm=jones by jones&pageSize=20
a co myślicie o takiej sukience? Nadaje się na studniowkę? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Przyczajenie
|
ok wkleiłam zdjęcie, bo chyba coś pomyliłam z linkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, Lipsy London zrobiła promocję na przesyłkę.
Jest darmowa do każdego miejsca na świecie. Sama mam dwie suknie tej firmy i są piękne. Może któraś z Was wybierze coś sobie na studniówkę, korzystając z tej okazji ![]() http://www.lipsy.co.uk/ u dołu strony z sukienkami są suknie w promocji Dodatkowo kod na 10% rabat na zakupy: partyissue1 i link do real zdjęć sukienek: http://www.facebook.com/lipsylondon#!/lipsylondon?v=photos Edytowane przez mourie Czas edycji: 2010-12-03 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Przyczajenie
|
Kurczę ja też mam problem z długimi sukniami... Czy ktoś może mi polecić jakieś sklepy, w których znajdę długie sukienki? A i allegro i sklepy internetowe odpadają, ponieważ boję się tam kupować..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Przyczajenie
|
kiedy bedzie najwiekszy wybor sukienek, moze jest ktos z wroclawia i mi powie jak tam w galeriach to wyglda czy sa juz sukienki i jest duzy wybor?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Przyczajenie
|
Cześc dziewczyny !
![]() Szyję taką sukienkę, co o niej myslicie? Co do niej dobrac? Jaki makijaz? Taki na Marylin Monroe plus czarne krótkie (czy długie lepiej?) rękawiczki? czarne czółenka bez palców? Proszę o rady. Oto sukienka. http://www.shoppingthetrend.com/cele...ot-Talent.html Edytowane przez Monita8 Czas edycji: 2010-12-06 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Drogie kobietki, kupiłam już sukienke, teraz pozostaje mi kwestia dodatków.
Mianowicie sukienka jest ciemno brązowa, taka czekoladowa, no i proszę, powiedzcie mi, jakie dodatki by do tego pasowały? od kilku dni poszukuję butów brązowych, najlepiej delikatnie mieszanych ze złotem, ale.... nigdzie nie moge znaleźć!!!! Czy czarne obuwie również mogło by pasować ? Czy ktoraś z was widziała moze jakies w miare imprezowe buty, brązowe ? pomóżcie ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będą o wiele lepiej wyglądać niż jakieś brązowo-złote na siłę! jeśli kupisz czarne buty, to i naszyjnik i bransoletkę możesz założyć czarne, kopertówka również w tym kolorze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
No to troche odetchnełam, gdyż w powszechnych galeriach w bardzo przystępnych cenach sa butki i torebeczki przede wszystkim czarne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
a ja bym radziła srebrne dodatki myślę ze bedzie za ponuro i nijako brązowa sukienka i wszystkie dodatki czarne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
ale srebrny do brązowegoo ? to chyba nie pasuje <nie>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Raczkowanie
|
jak srebrny Ci nie odpowiada wpisz w google "brown dress" i poszukaj stylizacji na której bedziesz chciała się wzorować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#210 |
Przyczajenie
|
Myślę ze jakby coś nie leżał zawsze można zrobić małą poprawkę u krawcowej. Albo najlepiej wydrukuj zdjęcia i zapytaj krawcowej ile by kosztowało uszycie takiej, wtedy mozesz wybrać czy bardziej się opłaca poprawiać czy szyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.