![]() |
#181 | |
Raczkowanie
|
Dot.: podziękowania dla gości za przybycie na wesele
Cytat:
www.zaproszenia-slubne.com/slubne/woreczki.php i pudełeczka już zamówiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
sprawdź linki, które wrzuciłam w tym wątku na 3mieście http://forum.trojmiasto.pl/Pudeleczk...?hl=szablon#hl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
krzesełka są naprawdę fajniutkie i zdecydowanie zgadzam się z Tobą co do ceny moich wymarzonych pudełeczek... powalająca! Znalazłam też na allegro gipsowe aniołki i uznaliśmy z narzeczonym, że jeśli nie będziemy mieli sił na wycinanie i składanie papierowych pudełeczek, kupimy formę (ok. 30zł na allegro) i gips modelarski i sami zrobimy podziękowania. Zawiniemy w przezroczystą folię, zwiążemy wstążeczką i przeczepimy krótkie podziękowanie. Taki upominek z pewnością jest trwalszy... bardzo fajne pudełeczka... że też ja ich wcześniej nie znalazłam. Bardzo dziękuję i pozdrawiam Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-02-05 o 17:28 Powód: proszę nie pisać post pod postem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
na jedynym forum znalazlam zdjecie pudełeczek w kształcie takiego samochodziku retro... po prostu rozkoszne
![]() na aniolki tez patrzylam i zdecydowanie taniej wychodza bo tylko 60 gr za szt ![]() ![]()
![]() |
#186 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
PS. Mam jeszcze wiele innych szablonów.. więc jeśli ktośbyłby zainteresowany.. to proszę pisać.. Ja sama zrobiłąm podziękowania.. w kształcie krzesełek.. i powiem tak.. pracy troszeczkę jest.. ale jaka satysfakcja ![]() poniżej link do pudełeczek.. może się Wam przydadzą ![]() http://picasaweb.google.pl/pysia46p/...eat=directlink Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-02-05 o 17:27 Powód: proszę nie pisać post pod postem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
ja też się rozglądam za takimi pudełeczkami znalazłam fajne na allegro wklejam linka
![]() http://www.allegro.pl/item526530195_...r_migdaly.html 3 zł za wszystko ja bym musiała zamówić koło 100 wieć troche za nie zapłacę Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-02-05 o 17:26 Powód: proszę nie pisać post pod postem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
ja tez chcialam na poczatku robić podziękowania, ale w końcu zrezygnowałam z tego pomysłu. sama bede robnić tylko zawieszki na alkohol i etykiety do ciasta. zakupilam na razie 2 arkusze kolorowego kartonu, zeby przetestować jak mi to w ogole wyjdzie
![]()
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
do każdego z pudełeczek włożę po 5 migdałów w lukrze, zgodnie z symboliką są to życzenia szczęścia, długowieczności, bogactwa, zdrowia oraz cudownych dzieci. o reakcji gości napiszę po 10 października
![]()
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
lub tutaj http://www.allegro.pl/item521595617_..._urodziny.html ps. to jest niezle ![]() http://www.allegro.pl/item520159888_...owe_wzory.html
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2009-01-15 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Konkretnie chodzi mi o takie czekoladki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
to czerwone to jest czekolada? niezle, z takimi jeszcze nie spotkalam sie
![]()
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
aha, to spoko
![]()
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezenciki i podziękowania dla gości :-)
ja zamawiam z domu czekolady pralinke plus pudelko
pralinki beda bialo-zielone a pudelka przezroczyste ![]() koszt ok 5zl z nadrukiem z ktorego chyba rezygnuje wydaje mi sie to troche tandetne no ale jeszcze zobaczymy ![]() wpadłam na super pomysl w male pudeleczka mozna pakowac miniaturki perfum np. tych ktorych sami uzyjemy dla kobiet nasza wersja dla mezczyz wersja pana mlodego ![]() ogolnie drogi prezent bo sama miniaturka kosztuje od 15zl do nawet 50zl ale jesli naprawde mamy malo gosci albo duzo pieniedzy ![]() ciekawe Edytowane przez apoolonia Czas edycji: 2009-02-01 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Przyczajenie
|
usunięte przez moderatora
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-12-19 o 12:25 Powód: reklama/spam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-12-19 o 12:25 Powód: retusz moderatora - usunięcie linku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
BAN stały
|
x
Edytowane przez nieposkromionaa Czas edycji: 2011-02-17 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak aniołki zrobisz sama, np malusieńkie, pomalowane z masy solnej to nie wyjdzie Ci tak dużo, a może to być fajny dodatek do ciasta, migdały (draże) wychodzą drogo, jeśli kupujesz profesjonalne, np. na draze.pl, ale jak chcesz zrobić sama, to możesz sporo zaoszczędzić. Wystarczy w hurtowni kupić trochę organtyny, pociąć w kwadraty, nasypać kilka mini-cukiereczków, np. lentilków albo malutkich landrynek na wagę i związać cienką sznurkową wstążką ozdobną do której dołączysz drukowany bilecik. Myślę, że koszt tego będzie umiarkowany. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Też zaczęłam zastanawiać się nad małym podarunkiem dla gości. Fotograf obiecał nam zdjęcia z podziękowaniami, ale nie wiem czy dadzą radę je zrobić na ten sam dzien, zapewnia że tak, ale wiecie jak to bywa.
Myślałam o organzie z migdałami...ale u jednej cioci już syn dawał taki podarek. Więc może organza plus ferreo roche i rafaello? Z kokarda i podziękowanaimi. Ale żeby to łądnie wygladało to potrzebuję z 3 takie czekoladki w organzie, co może wyjśc dośc drogo ![]()
![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
No własnie dziewczyny, a czy jak dajecie gosciom np. takie pudeleczka z czekoladkami to dostają oni jeszcze ciasto w pudełku. Mam zamiar kupić takie pudełeczka i do tego doczepic bilecik, z jednej strony by bylo imie i nazwisko goscia (taka winietka) a z drugiej podziekowanie. No i nie wiem czy do tego jeszcze dawac ciasto w pudelku, ciasto musialabym zamowic dodatkowo, bo to co jest na sali to na wesele i na poprawiny a nie na wynos, no i takie pudelka kartonowe to tez dodatkowy koszt...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
mój mail: bluish7@o2.pl z góry dziękuje i pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
mój mail bluish7@o2.pl dziękuję i pozdrawiam |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem jak było u brata - 10 blach ciasta, bo oni rozdawali. My kupimy z 5 blach ciasta i przyszykujemy draże (podziękowanie + winietka) koszt wyjdzie taki sam lub mniejszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
BAN stały
|
x
Edytowane przez nieposkromionaa Czas edycji: 2011-02-17 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
Aż tyle? 1 kg? Każdej parze gości (zwykle tak się daje) to jednak trochę drogo jak dla mnie. Ja nie patrzę co powie moja mama czy teściowa - migdały w lukrze (draże) już zamówiłam, koszt obdarowania wszystkich gości to 170 zł, a ile jeszcze zostanie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.