![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie od 1 listopada
goszka czekolada jest dobra, jak dobrze pamietam, bo ma duzo magnezu chyba o to chodzi, a co do diety to troche przystopowalam i jestem na siebie zal i nie mam motywacji na dietowanie POMOZCIE JESTEM ZALAMANA, TO CHYBA PRZEZ TE PONURE DNI!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Siema lachony
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
Groszek20 witam ponownie
![]() Nie opuszczaj nas już :P A pogoda rzeczywiście straszna..Ja się skusiłam dzisiaj na 5 kanapek.. (chlebek deseczka,kawałek wędliny,kawałek sera i ketchup) głupio troche... ale chyba zmieściłam się jakoś w 1000 kcal... Mam nadzieję,bo jednak odechciało mi się liczyć ![]() ![]() Przez okres nic mi się nie chce,jadłabym tylko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
Laski ja dzis 3ci dzien zazywam Slimitin i powiem wam...szał!! nie zeby to jakas reklama czy cos byla ale pierwszy raz nie chce mi sie na okraglo jesc
![]() ![]()
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
slimith a co to jest...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim.
mam dzisiaj doła ![]() ![]() ![]() Właśnie groszek co to jest ten slimitin?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
agusia2410!! Nie martw się. To dobrze,że cokolwiek spada
![]() Ja jestem już po obiedzie. Na śniadanie zjadłam ciemną bułkę z serkiem wiejskim,a na obiad kotleciki sojowe z warzywami na parze ![]() I ponawiam pytanie...Bo też nie wiem co to jest to Slimitin,a zaciekawiło mnie to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
To są tabletki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
Według mnie to takie cuda jak tabletki nie działają.. Kiedyś brałam Lineę,i nie widziałam jakichś większych efektów. Może tylko świadomość ich brania motywowała mnie do diety.
Jeżeli chodzi o suplementy to ja biorę Vitapil,ale to nawet bez diety,gdyż mam straszne problemy z włosami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Ja piłam nie dawno AquaSlim.. Hmmm nie piłam tego długo, bo wypicie 1,5 litra wodu w jeden dzień to za dużo. Teraz piję zieloną herbatę, podobno pomaga.. no ale jakoś nje widzę jeszcze efektów. Plus jest taki, że nie mam takiej ochoty na jedzenie
![]() Na szczęście problemów z włosami nie mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie miałam kłopotów z włosami tylko z paznokciami na wiosnę po mojej poprzedniej diecie. Kupiłam tylko dobry krem do rąk i paznokci zniszczonych i wróciłam do normalnego odżywiania (no i zaczęły pojawiać sie nowalijki na moim ogrodzie -rzodkiewka, truskawki koperek sałata - i dużo tego jadłam po zimie sama nachodziła ochota) i wszystko wróciło do normy.
podobnie z włosami, napewno to skutek braku jakiś pierwiastków w twojej diecie. Też próbowałam aquaslim, wypiłam całą serię i podobnie ciężko było wszystko wypić przez dzień, zwłaszcza że jak dla mnie miało dziwny smak i niezauważyłam efektów. Edytowane przez agusia2410 Czas edycji: 2010-11-17 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
A może to jakieś uczulenie ? Chociaż nie wiem , czy uczulenia mogą objawiać się w takiej postaci...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
Uwierzcie ja brałam mnóstwo tabletek do tej pory, z tym że brałam je i nie czulam zadnej różnicy no chyba ze bylo mi nie dobrze, tylko tyle. Te sa inne. Przynajmniej na mnie działaja inaczej. Wiadomo wszystko zalezy od organizmu. zwaze sie i pomierze w nd to napisze wam czy sa jakies efekty wagowe
![]()
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
hej groszek - a ile dałaś za te tabletki, jak często bierzesz i ile jest w opakowaniu (jeśli to nie tajemnica)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Cześć grochu!!
![]() Co do suplementów diety to ja bralam juz term line, aple fit i niestety żadnych efektow nie zauważyłam. Za to w wakacje 2009 roku udalo mi sie zakupić meridie i wtedy owszem schudłam 5 kg przez miesiac, ale jak sie pewnie orientujecie meridia to tabletki dla ludzi z duza nadwaga a poza tym zostaly wycofane z rynku bo uznano je za niebezpieczne. Na meridi rzeczywiście chudło sie bez problemów i wyrzeczeń, ale na pewno nie było to dobre dla zdrowia. Teraz zastanowiłabym sie drugi raz zanim bym ja wzieła. Pozatym u mnie problem polega na tym że mam złe nawyki żywieniowe i jeśli tego nie zmienie to nigdy nie schudne i nie utrzymam dobrej wagi;( Dziewczyny macie może takie staniki do ćwiczeń? Bo ja chciałam sobie kupic bo slyszalam ze cwiczenie bez specjalnego stanika szkodzi piersia. Bylam wczoraj w H&M i tam były chyba takie sportowe ale jak zalozylam i skakalam w nim to nie czulam jakis efektow "trzymania" piersi skakaly jak pileczki razem ze mna... Nie wiem czy w normalnym sklepie z bielizna dostane taki stanik i ile on bedzie kosztował...czy ktoras z was ma jakies doswiadczenia z tego typu bielizna? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
fasolka,to ja mam takie ze dwa,ale już od bardzo dawna,więc nie pamiętak gdzie kupiłam i ile kosztowały,ale jeżeli nie pomagają Ci te ,co mierzylaś,to może rozmiar mniejsze? żeby mocno ściskały?
Ja dzisiaj lece na samym sałatkach: na śniadanie sałatka gyros + ciemna bułka teraz z białek kapusty,również z ciemną bułką. Na obiado-kolację planuję ryż,ale nie wiem z czym go zjeść.. mogłabym z jakiś jogurtem naturalnym,albo z warzywami na parze...Ale nie chce aby te warzywka mi się przejadły,bo jem je praktycznie codziennie ![]() Niedługo idę do ortodonty - nosze aparat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Ja też nosze aparat ! Jeszcze trochę mi zostało, bo noszę dopiero od 2 miesięcy
![]() a co do odchudzania to mam pytanie: Czy macie też takie głupie uczucie ze np. w jeden dzień jesteście chude i nawet wydaje się Wam ze ubrania luźniej leżą, a zaraz potem (np. po jedzeniu) macie wrażenie, że przytyłyście z 5 kg? Podejrzane to jest bardzo i nie do końca normalne... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() chocolateheart08 co do Twojego pytania....to ja też tak mam;/
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj na przekąskę poobiednią zjadłam surókę z kapusty czerwonej z jogurtem naturalnym i ziołami i strasznie mi ciąży
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Ja tu już kiedyś zaglądałam, ale ocz. się poddałam...Teraz już nie mogę, do świąt/ sylwestra muszę schudnąć i to dużo. Wszystko przez to moje siedzenie przed komputerem i lenistwo bo nie chce się tyłka podnieść do ćwiczeń... Ech.. Fajnie by było mieć takiego aniołka, który mnie kontroluje i ostrzega. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie od jutra ale od dzisiaj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- może i dobrze ale uczucie nie za przyjemne ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- postanowiłam więc poprawić sobie humor ![]() ![]() pomalowałam włosy na śliwkową oberżynę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Ojej a co tu tak pusto
![]() Wszyscy pospali czy powyjeżdżali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Kurcze tu naprawdę nikogo nie ma, czyżbym została sama???
![]() A ja chcę się pochwalić i do czegoś przyznać. ![]() ![]() Od środy jestem na SB, nie chciałam mówić bo jak by mi się nie spodobało to wróciłabym do starej diety a wy krzyczałybyście że skacze z kwiatka na kwiatek( wiem że to nie służy). Ta dieta służy mi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie diety są niezdrowe i szybki spadek wagi. ![]() Ale gratuluje w każdym razie spadku. A tak ogólnie moge się przyłączyć? chciałabym zrzucić 3kg
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Cześć Tynusia - pewnie że możesz sie przyłączyć
![]() ![]() SB chyba nie jest taką złą dietą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
A ja Wam powiem, że nie mam jakiejś specjalnej diety. Staram się nie przekraczać 1000kcal i nie jeść słodyczy ( co mi nawet dobrze idzie
![]() ![]() Chociaż coraz częściej zastanawiam się czy nie zabrać się za siebie dopiero po nowym roku. Bo zaraz będa święta , a wiecie jak to jest. Wyjątkowe potrawy to i jedzenie bez umiaru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Cześć chocola - w końcu ktoś sie odezwał
![]() Nie poddawaj sie i nie przerywaj diety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.