|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie od 1 listopada
goszka czekolada jest dobra, jak dobrze pamietam, bo ma duzo magnezu chyba o to chodzi, a co do diety to troche przystopowalam i jestem na siebie zal i nie mam motywacji na dietowanie POMOZCIE JESTEM ZALAMANA, TO CHYBA PRZEZ TE PONURE DNI!!!
|
|
|
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Siema lachony
)) wracam do was wprawdzie u mnie bez zmian ale moze teraz bedzie postep jakis wkoncu ) )
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo mnie też nosiło od południa i miałam nieodpartą ochotę na podjadanie, w końcu skusiłam sie na dwie kostki gorzkiej czekolady |
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
Groszek20 witam ponownie
![]() Nie opuszczaj nas już :P A pogoda rzeczywiście straszna..Ja się skusiłam dzisiaj na 5 kanapek.. (chlebek deseczka,kawałek wędliny,kawałek sera i ketchup) głupio troche... ale chyba zmieściłam się jakoś w 1000 kcal... Mam nadzieję,bo jednak odechciało mi się liczyć Jem "na czuja" ![]() Przez okres nic mi się nie chce,jadłabym tylko To najprzyjemniejsza część dnia,bo przynajmniej przez chwilę nie myślę o bólu
|
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
Laski ja dzis 3ci dzien zazywam Slimitin i powiem wam...szał!! nie zeby to jakas reklama czy cos byla ale pierwszy raz nie chce mi sie na okraglo jesc
mam nadzieje ze beda tak dzialac do konca mojej diety bo sa kluczem do sukcesu nie podjadam!!
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
slimith a co to jest...
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim.
mam dzisiaj doła ![]() Właśnie groszek co to jest ten slimitin??
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zadomowienie
|
agusia2410!! Nie martw się. To dobrze,że cokolwiek spada
Tak na prawdę przy zdrowiej diecie zaczyna się chudnąć po około misiącu. Na początku to tylko woda leci.Ja jestem już po obiedzie. Na śniadanie zjadłam ciemną bułkę z serkiem wiejskim,a na obiad kotleciki sojowe z warzywami na parze Strasznie się najadłam !I ponawiam pytanie...Bo też nie wiem co to jest to Slimitin,a zaciekawiło mnie to
|
|
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
To są tabletki
Suplementy diety
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
Według mnie to takie cuda jak tabletki nie działają.. Kiedyś brałam Lineę,i nie widziałam jakichś większych efektów. Może tylko świadomość ich brania motywowała mnie do diety.
Jeżeli chodzi o suplementy to ja biorę Vitapil,ale to nawet bez diety,gdyż mam straszne problemy z włosami Może macie podobne? Odkąd pamiętam używam szamponów,maseczek,tablet ek i i tak wypadają... Na czubku głowy mam tak rzadkie włosy,że normalnie widać mi łysą głowe... Mam straszne kompleksy przez to Chodziłam nawet do różnych dermatologów i specjalistów od włosów... Już nie wiem,co może mi pomóc!
|
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Ja piłam nie dawno AquaSlim.. Hmmm nie piłam tego długo, bo wypicie 1,5 litra wodu w jeden dzień to za dużo. Teraz piję zieloną herbatę, podobno pomaga.. no ale jakoś nje widzę jeszcze efektów. Plus jest taki, że nie mam takiej ochoty na jedzenie
Moim zdaniem to te wszytskie tabletki bardziej działają na nasz mózg. Łykamy je i łykamy a one powodują wiekszą mobilizację do ćwiczeń itp. Nie wierzę w ich cudowne moce. Na szczęście problemów z włosami nie mam Kiedyś bardzo rozdwajały i łamały mi się paznokcie. Było to spowodowane pewnie brakiem witamim, jak wyczytałam na necie. KUpiłam odzywkę i maczłam w ciepłym oleju. Pomogło i teraz jest dobrze
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie miałam kłopotów z włosami tylko z paznokciami na wiosnę po mojej poprzedniej diecie. Kupiłam tylko dobry krem do rąk i paznokci zniszczonych i wróciłam do normalnego odżywiania (no i zaczęły pojawiać sie nowalijki na moim ogrodzie -rzodkiewka, truskawki koperek sałata - i dużo tego jadłam po zimie sama nachodziła ochota) i wszystko wróciło do normy.
podobnie z włosami, napewno to skutek braku jakiś pierwiastków w twojej diecie. Też próbowałam aquaslim, wypiłam całą serię i podobnie ciężko było wszystko wypić przez dzień, zwłaszcza że jak dla mnie miało dziwny smak i niezauważyłam efektów. Edytowane przez agusia2410 Czas edycji: 2010-11-17 o 21:30 |
|
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
A może to jakieś uczulenie ? Chociaż nie wiem , czy uczulenia mogą objawiać się w takiej postaci...
|
|
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
Uwierzcie ja brałam mnóstwo tabletek do tej pory, z tym że brałam je i nie czulam zadnej różnicy no chyba ze bylo mi nie dobrze, tylko tyle. Te sa inne. Przynajmniej na mnie działaja inaczej. Wiadomo wszystko zalezy od organizmu. zwaze sie i pomierze w nd to napisze wam czy sa jakies efekty wagowe
pozdrowka
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
hej groszek - a ile dałaś za te tabletki, jak często bierzesz i ile jest w opakowaniu (jeśli to nie tajemnica)
|
|
|
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
Cześć grochu!!
![]() Co do suplementów diety to ja bralam juz term line, aple fit i niestety żadnych efektow nie zauważyłam. Za to w wakacje 2009 roku udalo mi sie zakupić meridie i wtedy owszem schudłam 5 kg przez miesiac, ale jak sie pewnie orientujecie meridia to tabletki dla ludzi z duza nadwaga a poza tym zostaly wycofane z rynku bo uznano je za niebezpieczne. Na meridi rzeczywiście chudło sie bez problemów i wyrzeczeń, ale na pewno nie było to dobre dla zdrowia. Teraz zastanowiłabym sie drugi raz zanim bym ja wzieła. Pozatym u mnie problem polega na tym że mam złe nawyki żywieniowe i jeśli tego nie zmienie to nigdy nie schudne i nie utrzymam dobrej wagi;( Dziewczyny macie może takie staniki do ćwiczeń? Bo ja chciałam sobie kupic bo slyszalam ze cwiczenie bez specjalnego stanika szkodzi piersia. Bylam wczoraj w H&M i tam były chyba takie sportowe ale jak zalozylam i skakalam w nim to nie czulam jakis efektow "trzymania" piersi skakaly jak pileczki razem ze mna... Nie wiem czy w normalnym sklepie z bielizna dostane taki stanik i ile on bedzie kosztował...czy ktoras z was ma jakies doswiadczenia z tego typu bielizna? |
|
|
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
fasolka,to ja mam takie ze dwa,ale już od bardzo dawna,więc nie pamiętak gdzie kupiłam i ile kosztowały,ale jeżeli nie pomagają Ci te ,co mierzylaś,to może rozmiar mniejsze? żeby mocno ściskały?
Ja dzisiaj lece na samym sałatkach: na śniadanie sałatka gyros + ciemna bułka teraz z białek kapusty,również z ciemną bułką. Na obiado-kolację planuję ryż,ale nie wiem z czym go zjeść.. mogłabym z jakiś jogurtem naturalnym,albo z warzywami na parze...Ale nie chce aby te warzywka mi się przejadły,bo jem je praktycznie codziennie ![]() Niedługo idę do ortodonty - nosze aparat Ale mam nadzieję,że nie wiecej niż dwa miesiące i mi go zdejmą
|
|
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
Ja też nosze aparat ! Jeszcze trochę mi zostało, bo noszę dopiero od 2 miesięcy
a co do odchudzania to mam pytanie: Czy macie też takie głupie uczucie ze np. w jeden dzień jesteście chude i nawet wydaje się Wam ze ubrania luźniej leżą, a zaraz potem (np. po jedzeniu) macie wrażenie, że przytyłyście z 5 kg? Podejrzane to jest bardzo i nie do końca normalne... |
|
|
|
|
#199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() chocolateheart08 co do Twojego pytania....to ja też tak mam;/
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj na przekąskę poobiednią zjadłam surókę z kapusty czerwonej z jogurtem naturalnym i ziołami i strasznie mi ciąży
, nie zjadłam dużo a czuję jakbym miała pęknąć |
|
|
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#202 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Ja tu już kiedyś zaglądałam, ale ocz. się poddałam...Teraz już nie mogę, do świąt/ sylwestra muszę schudnąć i to dużo. Wszystko przez to moje siedzenie przed komputerem i lenistwo bo nie chce się tyłka podnieść do ćwiczeń... Ech.. Fajnie by było mieć takiego aniołka, który mnie kontroluje i ostrzega. Od jutra zabieram się do roboty...
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) do roboty!!!
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie od jutra ale od dzisiaj , na zmianę menu już dzisiaj za późno ale kilka ćwiczonek nie zaszkodzi---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- może i dobrze ale uczucie nie za przyjemne ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- postanowiłam więc poprawić sobie humor , ale tak bez grzeszków,pomalowałam włosy na śliwkową oberżynę , ale fajnie jeszcze takich nie miałam (a miałam różne). niemyślcie sobie że jestem cała fioletowa - z natury mam ciemne włosy więc wyszła tylko taka poświata fioletowa
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej a co tu tak pusto
![]() Wszyscy pospali czy powyjeżdżali
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze tu naprawdę nikogo nie ma, czyżbym została sama???
A ja chcę się pochwalić i do czegoś przyznać. ![]() Od środy jestem na SB, nie chciałam mówić bo jak by mi się nie spodobało to wróciłabym do starej diety a wy krzyczałybyście że skacze z kwiatka na kwiatek( wiem że to nie służy). Ta dieta służy mi |
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie diety są niezdrowe i szybki spadek wagi. ![]() Ale gratuluje w każdym razie spadku. A tak ogólnie moge się przyłączyć? chciałabym zrzucić 3kg
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Tynusia - pewnie że możesz sie przyłączyć
tylko nie wiadomo czy jeszcze ktoś sie zjawi bo od dwóch dni pustki.![]() SB chyba nie jest taką złą dietą , poczytaj sobie, jem bardzo dużo warzyw nabiału (chociaż w Ifazie trochę okrojony) i mięsa i ryb, smacznie, nie ma wydziału a jest efekt. Fakt że też ćwiczę 20min rowerek stacjonarny, 20min hula hop i 20 min ćwiczeń na brzuszek (tu jest pies pogrzebany ).
|
|
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
A ja Wam powiem, że nie mam jakiejś specjalnej diety. Staram się nie przekraczać 1000kcal i nie jeść słodyczy ( co mi nawet dobrze idzie
). Piję zielona herbatę i jak mi się zachce to poćwiczę Hmm zobaczymy co z tego wyjdzie. Liczę na efekty. Chociaż coraz częściej zastanawiam się czy nie zabrać się za siebie dopiero po nowym roku. Bo zaraz będa święta , a wiecie jak to jest. Wyjątkowe potrawy to i jedzenie bez umiaru
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć chocola - w końcu ktoś sie odezwał
![]() Nie poddawaj sie i nie przerywaj diety : wyobraź sobie że robisz miejsce na świąteczne zajadanie, gwarantuje że jeżeli teraz schudniesz to w święta będziesz bardziej uważać na to co jesz bo nie będziesz chciała tego zaprzepaścić |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

)) wracam do was
, bo mnie też nosiło od południa i miałam nieodpartą ochotę na podjadanie, w końcu skusiłam sie na dwie kostki gorzkiej czekolady 
mam nadzieje ze beda tak dzialac do konca mojej diety bo sa kluczem do sukcesu

- z natury mam ciemne włosy więc wyszła tylko taka poświata fioletowa

tylko nie wiadomo czy jeszcze ktoś sie zjawi bo od dwóch dni pustki.
).