|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girls cz. XXI
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kevin musi byc!!!
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
Ja już wyspamowana. Od razu lepiej się czuję. A na petycji chętnie się podpiszę.
|
|
#184 |
|
Wtajemniczenie
|
ten Harry szalu nie zrobil
2,5h trwal dla mnie to za dlugo ale ogolnie jak na HP to calkiem calkiem na sniadanie do lozka bym poszla
|
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Ja to wam powiem, że chyba mam małe uzależnienie od zakupów hehe Z domu nie mogę wyjść to przez internet zrobiłam zakupy i zamówiłam sobie czarne rurki.. bo u mnie niby tyle sklepów a akurat takich nie ma, i kurtkę na zimę Wsumie nie dziwie sie że Harry na dwie części skoro jedna trwa 2,5 h. Też bym sobie go obejrzała
|
|
|
|
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Jeszcze 12 dni i lece do Polski. Juz sie zapisalam na uzupelnienie barwnika w makijazu permanentnym brwi ) Nie mogę sie juz doczekac
|
|
|
|
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
) )tylko ja bym wolala taka grubsza od tych co zwykle robią mniej wiecej taka jak zalaczylam wsumie jeszcze troszku grbsza taka jak Elinerem elejnerem czy jak tam mowicie;D
Edytowane przez d0tkaaa Czas edycji: 2010-11-22 o 10:56 |
||
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
weekend mnie nie było i tyyyle stron ! super , że wątek ruszył
zdjęcia super aż chce mi się zadbać dzisiaj o siebie wiec idę zaraz maskę na włosy nałożyć i pazurki pomalować ![]() biała perła do mnie niedługo przybędzie zamówiłam na allegro ![]() dziewczyny , jakich podkładów używacie ? mój się własnie kończy miałam rimmel lasting finish , stay matte też używałam i myślę co zakupić - żeby był lekki , ładnie krył ale nie tworzył maski , i za matowy efekt też się nie obrażę Witam wszystkie nowe
|
|
|
#190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba na koncu XX czesci jest to
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
BAN stały
|
Ja zaczełam używać Maca Studio Fix i jestem bardzo zadowolona, lepszego jak na razie nie miałam, podobno podkłady vichy i clinique sa dobre. jeszcze zależy jaką kto ma cerę
![]() Co do Kevina to musi być co rok leciał i się oglądało ![]() ![]() Też muszę iść na poprawkę permamentnego brwi ale to już chyba po świętach teraz mam za dużo wydatków , zaczełam już prezenty kupować
Edytowane przez ccamilacc Czas edycji: 2010-11-22 o 12:15 |
|
|
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
od 2 tyg uzywam podkładu matujacego KOBO chyba 23 zl kosztuje... i jestem bardzo zadowolona, zawsze buzia mi sie blyszczala po nalozeniu kazdego podkladu (po vichy tez) a teraz niespodzianke mialam bo nawet po kilku h twarz jest matowa. Ma dziwna konsystencje, taka inna... wydawalo mi sie ze szybko go zużyje, ale coś czuje, ze jednak wystarczy go spokojnie jeszcze na długo. Dobrze kryje (naczynka, krostki) i ma takie jakby pudrowe wykończenie. Nie czuje się w nim jak w masce (jak było w przypadku Vichy)
zadowolone jesteście z permanentnych brwi? Mi sie marzą takie ale Tz mi nie pozwala bo mówi, ze nie chce żebym była sztuczna, ehh faceci nic nie rozumieją |
|
|
|
|
#193 |
|
CORELIPS
|
Aaaa moja kuzyneczka pasuje do tej opcji! [bo stylem tego nie nazwę, chociaż chociaż...]
najpierw nie moglam przelknac rozowego pokoju, ale sama dobrze sie czuje z tymi kobiecymi gadzetami, pol sportowo-pol seksownie sie ubieram. jest dobrze |
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
wpadłam sie przywitac tylko bo musze sie ogarnac i leciec na miasto, tak mi sie nie chce ze szok ![]() przypominam sie o konkursie, jesli ktos jeszcze nie oddał głosu to baaardzo baaardzo prosze
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Siwa jakiego lakieru używasz do tapiru
?
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
tam na zdjeciach które zalaczylam do konkursu, Taft Czarny.
Teraz wyczailam nowy, mega mocny u fryzjerki i musze go kupic kiedys bo normalnie jak psiklam tak wlosy zostały hahaha nie pamietam nazwy ale poszukam jak wroce i napisze
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? ![]() poszukaj, poszukaj ![]() ja mam teraz garniera z bambusem najmocniejszy i musze powiedziec , ze jest tapir jest lakier - 5 min nie ma śladu
|
|
|
#198 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja wczoraj oddalam? A to Ty na foto???Piekna!!! a tak w ogole to witam sie laseczki! Ze mna zle ![]() Choroba mnie dopadla na dobre! Jak narazie zadne leki nie pomagaja;/ Nie bylo mnie kilka dni a tu ile naskrobane!! Ide nadrabiac... |
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
troche mniej "betonowgo":P zreszta w pracy tez go uzywam jak ktos nie Lubi miec tapiru czy mocno przylakierowanych włosow https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-do-wlosow.htm duze i dobre lakiery polecam
|
|
|
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
to ja tez się dołączam do pisania
![]() mam zamiar zacząć bardzo dbać o siebie. dobrym podkładem wg. mnie jest jeszcze Astor Perfect Stay 24h. a znacie może jakieś dobre i tanie mgiełki których używa się przed prostowaniem włosów by ich nie niszczyć ? buziaki ;* |
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale susze i tez się niszczą idę jutro na kosmetykowe zakupy
|
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Ja co prawda nie gadzinka, ale odpowiem
te kosmetyki Kobo sa w naturze taka calkiem spora szafa i jak bylam ostatnio, to byla peeeeeeelna
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję jutro będę szukać
|
|
|
|
#206 |
|
Przyczajenie
|
Chyba kupię sobie Colorstaya, mam teraz podkład Inglot YSM ale powoli się kończy. Tylko tak patrzę tego Colorstaya na KWC to opinie są skrajne, boję się trochę że wydam tyle na jakiś bubel.
Ogółem załatwiłam sobie wczoraj małe domowe SPA, nawet zrobiłam sobie rzęsy henną, jestem z nich strasznie zadowolona Dzisiaj mam wolne, wyspałam się, odwiedziłam dermatologa i mam nadzieję wyglądać coraz lepiej.Zdaje się że wpisałam się do was po raz pierwszy dwa tygodnie temu, przez te dwa tygodnie zaliczyłam taki urodowy progres że jestem wręcz wniebowzięta. I już nie uciekam od luster ![]() Lecę teraz posprzątać w domu, jak trzeba to trzeba, potem sobie rozplanuję wydatki urodowe i zobaczę czy do sylwestra się z nimi wyrobię
|
|
|
|
|
#207 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mam zrobione po to zeby je mocniej podkreslic bo sa cienkie, chociaz juz zaczelam zapuszczac,uzywam na brwi olejku rycynowego i zaczynaja ładnie sie zageszczac i mam nadzieje ze z czasem bede miala znowu grube brwi bo te cienkie to wina nadmiernego wyrywania niestety
|
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
Hello
Ja mam Revlona odcień 180 i jestem zachwycona.Co do mgiełki to używam takiej czerwonej firmy Marion. Bardzo fajna i nie ma alko w składzie.
|
|
#209 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny co jest potrzebne na wypad w gory?
nigdy nie jezdzilam na nartach i teraz dostalam propozycje na wyjazd a ja nie wiem co potrzebne wiem ze ciuchy i buty ale sie na tym nie znam
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Raczkowanie
|
tak KOBO w naturze jest
na razie mam ten podkład i korektor, dziewczyny zachwycają się tuszem wiec chyba go kupie i zobaczę jestem z siebie dumna, drugi dzień bez prostowania włosów mam postanowienie, że koniec z ciuchami teraz wydam na kosmetyki do włosów, porządny zestaw pędzli do makijażu-znacie jakiejś dobrej firmy? chodzi mi żeby zainwestować raz a porządnie ![]() Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

Kevin musi byc!!!
wymiana:
2,5h trwal dla mnie to za dlugo 

? 

mam zrobione po to zeby je mocniej podkreslic bo sa cienkie, chociaz juz zaczelam zapuszczac,uzywam na brwi olejku rycynowego i zaczynaja ładnie sie zageszczac i mam nadzieje ze z czasem bede miala znowu grube brwi
nigdy nie jezdzilam na nartach i teraz dostalam propozycje na wyjazd a ja nie wiem co potrzebne