Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-02, 11:33   #181
Eirene1987
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Ja bym się przeszła na jakąś domówkę w Sylwestra ... ale na razie nikt się nie pali do organizacji
to tak jak u mnie wszyscy gadają że trzeba zrobić a nikt nie proponuje a jeszcze mamy tak że mamy takich przyjaciół - z nimi chcemy na bank a jeszcze do tego tż kiedyś tam się z bratem ugadał i z kolegą i co? ja mam zrobić u nas sylwka na ponad 10 osób tak? w domu rodziców gdzie za ścianą jeszcze dziadkowie na dodatek i na dodatek tż tą służbę ma w nowy rok a może się okazać że i w sylwka - wtedy sylwek wizażowy

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
aguś ja też się przyodzieję w jakąś suknię wizażową
eirenne no kochana to będziemy balować haha
będziemy sobie zdjęcia pstrykac w kieckach i wstawiać

Cytat:
Napisane przez kolba Pokaż wiadomość
W krakowie ślicznie - świeci słońce i w miarę ciepło!!! Tak mi zaświeciło do mieszkania, że zaraz za porządki się zabieram

Umawiacie się już na ocenę 30go tygodnia?? Chodzi o usg.
ja się nie umawiam bo mi mój gin to robi zawsze i tak już mówił że następne usg jesli się nic nie będzie działo to w 30tygodniu buu to po nowym roku sporo jak ja wytrzymam

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Sylwestra albo w domu, abo domowka u kolegi. Czuje sie swietnie, brzuch jest co prawda spory, ale w koncu w ciazy jestem to top modelka nie bede, a pozniej to juz dupa blada z imprezami bedzie. Tz w sumie za rok mlody bedzie mial 9 mcy, a poniewaz nie bede karmic piersia to najwyzej jakby cos bylo na rzeczy to sie zostawi u babci, lub dziadkow. W kazdym razie jak wypali u kumpla to na bank pojedziemy.
hehe moja mama już się śmieje że babcia i dziadek będą się zamiennie wnukiem zajmować a będą mieli kiedy - 3 wesela nas czekają w sierpniu

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 11:37   #182
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

mowicie tak o chrzinach
my idziemy w niedziele do kuzyna meza i tez nei bardzo mam sie w co ubrac...

wyciagnełam z szafy białą koszule kopertową nie zapne sie w niej oczywiscie ale zawiaze te pasy nad bzuchem i na góre załoze chyba taka tunike z wiskozy na ramiączkach grubych ona ma pod szyją takie pasy srebrnych złotych i rudych cekinów no i chyba dzinsy do tego ..... bo nic nei mam

laski czy 100 lub 150 zł wystarczy na prezent na chrzciny dla dziecka kuzyna?
czy to nei za mało?

black masz ogrzewanie??????? bo wąłsnei na teletrójce mowili ze na siekorniku siadło ogrzewanie bo rozwaliło rury

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 11:39   #183
maggol111
Raczkowanie

Jok3r superzapowiada sie ten szpital i te warunki bardzo kuszące, ja sie własnie nad nim zastanawiam z racji tego, ze mam najblizej do niego. tylko mam dylemat bo lek., do którego chodzę, pracuje w innym szpitalu oddalonym ok. 30km od Sosnowca i chyba wolałabym rodzic tam gdzie on pracuje, ale mam jeszcze duzo czasu do namysłu
ale moze wybiore sie do szkoły rodzenia jak zorganizują w tym szpitalu , bo mysle ze teraz przeniosą SR ze Szpitala z 2.
maggol111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 11:39   #184
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SammaMia Pokaż wiadomość
ego_ego spisalas sie na medal
no chociaż jedna zauważyła jak się namęczyłam
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 11:41   #185
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
czy to nei za mało?
absolutnie nie ja bym dała w zależności jak blisko jestem z tymi osobami myślę że 100 w zupełności starczy w końcu to chrzciny a nie wesele

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
no chociaż jedna zauważyła jak się namęczyłam
jak to kochana wszystkie jesteśmy dumne z ciebie

Stary 2010-12-02, 11:43   #186
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
witam w nowej części wątku

ślicznie wyglądaliście

co ty gadasz, że ci głupio
ślicznie wyglądasz i brzuszek też nie należy do największych

fajna sprawa, tylko nie wiem gdzie to jest poszukam na necie i sprawdzę jaki mam dojazd

kurcze troszkę to daleko od przystanku, muszę pogadać z mężem, może by mnie podrzucił
Black na którą sie zapisałaś jakby co

śliczna aż żałuje że nie ja

joker obejrzałam o ten nowej porodówce w sosnowcu i matko ale wypas tam będzie co raz mocniej się nad tym szpitalem zastanawiam

ja robię powtórne bo mama kota a w życiu tokso nie przechodziłam i trzeba to kontrolować

nuna, coralady śliczne brzuszki

o tym samym niedawno rozmawialiśmy z mężem ogólnie to chciałabym w innym kościele chrzcić bo u nas to taka mała sekta jest, niby duże miasto a człowiek czuje się jak na wsi (bez urazy oczywiście )

gosik dzięki

monti
idz i od razu kup więcej dla nas a potem się pochwal brzuszkiem
Jak obejrzalam ten filmik to od razu zachcialo mi sie rodzic W kazdym razie juz jestem o wiele spokojniejsza, bo nie dosc, ze luksusy to jeszcze personel przechodzi ze starego, a tam sa super polozne i pielegniarki, wiec jak jeszcze uda mi sie zalatwic pokoj jednoosobowy z dostawka dla meza to zyc nie umierac. Prawie jak wczasy

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
na masową impreze w plenerze na pewno bym się nie wybrała, ale prywatka czy jakiś bal czemu nie

no brzusio już jest też miałam się pochwlić ale jakoś nie umiem zebrać się by te zdj zrobić.

Acha co do kalendarzy to ja będę robić w empiku, odbiór osobisty jeszcze mogę wybrać i myślę że do świąt dają rade zrobić. Na dniach go stworze i zobaczymy, Cena 49,99 (bez przesyłki)
Gdzie to moge obejrzec czy pocztac?, bo jestem na etapie kupowania i na razie siedze na alle i sie zdecydowac nie moge to moze w empiku pojdzie lepiej.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 11:57   #187
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
absolutnie nie ja bym dała w zależności jak blisko jestem z tymi osobami myślę że 100 w zupełności starczy w końcu to chrzciny a nie wesele

my idziemy do bratanka tż i mam zamiar się zmieścic z prezentem w 100zł
a może nawet 80

u nas nie chadzamy do kuzynostwa na chrzciny

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 12:00   #188
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
my idziemy do bratanka tż i mam zamiar się zmieścic z prezentem w 100zł
a może nawet 80

u nas nie chadzamy do kuzynostwa na chrzciny
no u nas z tym kuzynowstwem zyjemy bardzo blisko
zawsze wspolnie spedzamy swieta urodziny i wszystkie uroczystości

Stary 2010-12-02, 12:03   #189
megi2015
Zadomowienie

dziewczyny jestem po glukozie. rano oczywiście ledwo co autem wyjechałam z podwórka dobrze że mąż o tej samej godzinie wyjeżdżał do pracy co ja jechałam na badania i trochę mi drogę już rozjeździł. ogólnie to masakra. wypiłam 75 gram glukozy bez cytryny małymi łyczkami i siedziałam 2 godziny w przychodni.
ale dla polepszenia humoru od razu po badaniu pojechałam do takiej hurtowni i kupiłam sobie 2 koszule do szpitala i szlafroczek. tylko wymienię sobie chyba na dłuższy, bo ten mam do kolan i koszule spod niego wystają. za 2 tyg. ma być dostawa więc może uda się wymienić. do domu wróciłam głodna jak wilk i wkurzona - bo nie miałam gdzie zaparkować i zostawiłam samochód prawie na ulicy mam nadzieję że mnie nie odholowali haha
Tą glukozę robi się jeszcze raz w ciąży?? czy tylko to jedno badanie??
bo drugi raz chyba tego nie zniosę

Nuna i coralady śliczne brzusie

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy wszystkie kobiety w ciazy musze zrobic ten test na glukoze? Mieszkam w Irlandii i tutaj sie tego nie robi, wiec moze powinnam go zrobic jak bede w Polsce? Co myslicie?

A tak wogole to chcialam was sie jeszcze zapytac czy wybieracie sie gdzies na Sylwestra? W sumie ja bym poszla, ale moja tesciowa sie upiera ze nie powinnam nigdzie isc bo to nieodpowiedzialane, ze moze mnie ktos popchnac, ze petarda moze mi zrobic krzywde etc....wiec zwatpilam przez chwile
Jakie macie plany?
sylwester chyba w domu, albo u znajomych. w sumie póki co żadnych konkretnych planów nie mamy

Cytat:
W krakowie ślicznie - świeci słońce i w miarę ciepło!!! Tak mi zaświeciło do mieszkania, że zaraz za porządki się zabieram

ja mam dzwonić i zapisać się na początku stycznia - więc pewnie zadzwonię w przyszłym tyg. się umówić na wizytę
Stary 2010-12-02, 12:09   #190
aja1
Zakorzenienie

Ale jestem wkurrrrrrr.............. nasze prawo jest do dla złodziej a nie dla normalnych ludzi.
1,5 roku temu facet nie zapłacił mi za faktury jakieś 9.000 zł, faktury podpisał. Poza tym robiłam jeszcze z nim na domkach w wawie (które obecnie sama robię) i tam też mnie oszukał, ale papierów na to nie mam. Mało tego od właścicieli tych domków wyłudził zaliczkę 50.000zł. Założyliśmy sprawę w sądzie, i co po pół roku sprawa zostaje umorzona z powodu: "braku danych dostatecznie uzasadniających podejrzenie popełnienia czynu zabronionego"," Niewywiązanie się z warunków umowy nalezy tłumaczyć raczej problemami finansowymi Spółki "X" aniżeli chęcią oszukania pokrzywdzonych"
Czyli niepotrzebnie brałam pożyczkę na 4 lata, bo ja musiałam zapłacić podatek, Vat i pensje ludziom, choć nie - mogłam nie płacić i tłumaczyć się ****a trudną sytuacją finansową firmy. GDZIE JEST W TYM KRAJU SPARWIEDLIWOŚĆ???

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 12:09   #191
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
mowicie tak o chrzinach

wyciagnełam z szafy białą koszule kopertową nie zapne sie w niej oczywiscie ale zawiaze te pasy nad bzuchem i na góre załoze chyba taka tunike z wiskozy na ramiączkach grubych ona ma pod szyją takie pasy srebrnych złotych i rudych cekinów no i chyba dzinsy do tego ..... bo nic nei mam

czy to nei za mało?

black masz ogrzewanie??????? bo wąłsnei na teletrójce mowili ze na siekorniku siadło ogrzewanie bo rozwaliło rury
Ja daje zawze tyle na ile mnie w danym momencie stac. To nie wesele, zeby bog wie ile wydawac na noworodka. Miedlugo na komunie to tzreba bedzie samochody kupowac, bo jak dasz zegarek to sie jeszcze rodzice obraza, a dziecko Cie wysmieje. Jesli nie stac mnie na jakis wypasiony prezent to daje kase i rodzice sobie doloza do czegos. My tez mamy te chrzciny dziecka szwagierki i tez nie wiem jak to bedzie, bo w koncu oni juz maja wszystko, a my jeszcze spore wydatki, wiec tez nie stac nas na prezenty za 200-300zl. Dam tyle ile bede mogla i juz. Nie obraza sie, bo to by bylo smieszne, a przynajmniej sobie do czegos doloza.

Cytat:
Napisane przez maggol111 Pokaż wiadomość
Jok3r superzapowiada sie ten szpital i te warunki bardzo kuszące, ja sie własnie nad nim zastanawiam z racji tego, ze mam najblizej do niego. tylko mam dylemat bo lek., do którego chodzę, pracuje w innym szpitalu oddalonym ok. 30km od Sosnowca i chyba wolałabym rodzic tam gdzie on pracuje, ale mam jeszcze duzo czasu do namysłu
ale moze wybiore sie do szkoły rodzenia jak zorganizują w tym szpitalu , bo mysle ze teraz przeniosą SR ze Szpitala z 2.
Ja sie wlasnie zastanawiam czy isc do tej szkoly rodzenia, bo rozne opinie juz slyszalam. Poza tym jak wroce do SC to bede juz w 31 tyg, wiec nie wiem czy to nie za pozno troche. Wiem, ze niektore porady sie nie sprawdzily mamom, bo np kompletnie nie zdaje egzaminu przygotowanie do karmienia piersia. Kapanie tez w sumie kazdy po swojemu robi, wiec nie wiem czy bedzie mi sie chcialo w te sniegi zasuwac, zeby posluchac o oddychaniu, ktore mnie akurat kompletnie nie dotyczy skoro mam miec cc.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 12:17   #192
Jok3r
Zadomowienie

Obiecane zdjecie brzucha i kota-nicponia malego.

Za moment zabiore sie za cykanie zdjec siaty ciuszkow.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00062.jpg (60,7 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00063.jpg (58,6 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00046.jpg (68,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00057.jpg (63,5 KB, 25 załadowań)
Stary 2010-12-02, 12:17   #193
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
To już nowy wątek? Nawet się nie zorientowałam kiedy melduję się
melduję się i ja
dopiero się skapowałam że jest już założony hehe
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 12:18   #194
agaaga89
Zakorzenienie

Joker pobijasz wszystkich swoim gniazdkiem super brzucho !

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 12:20   #195
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
To jak Wy o sukienkach, to ja pochwalę się zdjęciami ze swojego ślubu sprzed miesiąca jedno z domu, jedno z sesji i z drugiego dnia, bęcol już miałam niezły w dniu ślubu ale bez problemu kupiłam sukienkę
ślicznie wyglądałaś!!
ja brałam slub to był 11 tydzień, a sukienke miałam zamówioną pół roku wcześniej, na szczęście brzuszka nie było jeszcze, wiec bez problemu się w nią zmieściłam

nie no już 7 stron...........a ja 2 dopiero nadrabiam, ehhhhhh
chyba wieczorem skończe, bo mam kupe roboty :-/
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 12:22   #196
diatoma
Zadomowienie

Jok3r ale brzuch duży , mój to nic przy Twoim. CUdowny jest taki duży !!!!Niedługo też taki osiągnę. w końcu jestem miesiąc za Tobą

12. 09. 2015 Tosia

Edytowane przez diatoma
Czas edycji: 2010-12-02 o 12:23
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 12:23   #197
SammaMia
Raczkowanie

Wymiatasz Jok3r Zastanawiam sie co za miesiac pokazesz ?

Oluś
SammaMia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 12:25   #198
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:

no własnie myslimy z mezem o 100 i jakims pluszaku

nie było by problemu jak by to prezent był do kupienia ale oni chcą kasę bo juz ponoc wszytsko co potrzeba mają

Stary 2010-12-02, 12:30   #199
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
czy to nei za mało?
ja uważam, że wystarczy tyle bez przesady to nie twój chrześniak

Cytat:
no to dziękuję

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Ale jestem wkurrrrrrr.............. nasze prawo jest do dla złodziej a nie dla normalnych ludzi.
1,5 roku temu facet nie zapłacił mi za faktury jakieś 9.000 zł, faktury podpisał. Poza tym robiłam jeszcze z nim na domkach w wawie (które obecnie sama robię) i tam też mnie oszukał, ale papierów na to nie mam. Mało tego od właścicieli tych domków wyłudził zaliczkę 50.000zł. Założyliśmy sprawę w sądzie, i co po pół roku sprawa zostaje umorzona z powodu: "braku danych dostatecznie uzasadniających podejrzenie popełnienia czynu zabronionego"," Niewywiązanie się z warunków umowy nalezy tłumaczyć raczej problemami finansowymi Spółki "X" aniżeli chęcią oszukania pokrzywdzonych"
Czyli niepotrzebnie brałam pożyczkę na 4 lata, bo ja musiałam zapłacić podatek, Vat i pensje ludziom, choć nie - mogłam nie płacić i tłumaczyć się ****a trudną sytuacją finansową firmy. GDZIE JEST W TYM KRAJU SPARWIEDLIWOŚĆ???
w tym kraju nie ma sprawiedliwości i przekonałam się o tym juz nie raz trzymam za Ciebie kciuki

Cytat:

brzuchol duży i ładny a kocur, to faktycznie nicpoń, gdzie on tam wlazł
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 12:31   #200
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SammaMia Pokaż wiadomość
Wymiatasz Jok3r Zastanawiam sie co za miesiac pokazesz ?
Jestem przerazona, bo juz teraz sie kulam

Cytat:

nie było by problemu jak by to prezent był do kupienia ale oni chcą kasę bo juz ponoc wszytsko co potrzeba mają
Wiesz co, bo to teraz to kazdy woli kase. Wiesz mozna ja odlozyc na konto dla dziecka, albo kupic cos porzadnego na co normalnie by nie bylo stac,a jesli rodzice sa spoko to docenia kazdy grosz.

Ogladam wlasnie te sukienki od typa co to Izka nie wygrala aukcji i sa zarabiste i nie drogie. Kurcze zaczynam powaznie rozwazac zakup.
Stary 2010-12-02, 12:34   #201
Montii
Zakorzenienie

joker niezłe gniazdko dla mateusza.

ja podobną kieckę widzialam w vero modzie ale L i byla za duza zdecydowanie a szkoda, byla beżowa za 49 zł

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 12:38   #202
patrycja_22
Rozeznanie

Cześć kochane
ale mam nadrabiania po przymusowej przerwie na wizażu
Dziewczyny śliczne brzuszki macie a każdy jest inny

Byłam ostatnio w TAKO oglądać wózki i na 99% wezmę wózek z tej firmy tylko mam dylemat między Warriorem a Jumperem x
Może macie jakieś spostrzeżenia?
Warriora się podobno łatwiej prowadzi no i wizualnie też mi się bardziej podoba.
Na kolor już się zdecydowałam, będzie chyba zielony
http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=361

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 12:39   #203
aguchaw1
Raczkowanie

Jok3r noo muszę przyznać, że brzuszek masz już pokaźny ale piękny!!
aguchaw1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 12:48   #204
87czarna
Zakorzenienie

jokr Duży ten Twój brzusio! Ale,aleeeee...mój jest prawie identyczny

Co do Sylwestra,w tym roku będę siedziec w domu z rodzicami. Tż nie da rady przyleciec z Anglii,więc nie będę się nigdzie pchac

Glukozy jeszcze nie miałam robionej i jak na razie położna mi o niej nie wspominała,ale podejrzewam,że przy najbliższej wizycie będzie coś wspomniane.

Powiem Wam,że ja też się rewelacyjnie czuję! Śmieję się z Mamą,że dzięki tej aktywności powinnam bezboleśnie przejśc poród

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 12:51   #205
blackrose4u
Wtajemniczenie

Cytat:
black czy ty jak byłas w czestochowie to widziałas gdzies moze wózek jedo fyn 4ds?
nie kojarze, a nie jest to jakiś firmowy wózek?
Cytat:
Mamuśki, jeszcze raz bardzo bardzo dziękujemy za ciepłe słowa !
Mnie dorwało wirusisko i mam nie wystawiać nosa z domu przez weekend albo i dłużej jakby nie przeszło taka piękna zima (w czewie słoneczko i lekki chłód) a ja siedzę w kocu i z herbatą z miodem

Co do sylwestra, to chyba rozkręcę jakąś imprezę na wizażu bo mój będzie na służbie pisze się któraś?

Dziewczyny, super brzuchy !!! Każda już ma widoczną piłeczkę, ech, kiedy to Nam wyrosło, dopiero co się "chwaliłyśmy" mdłościami ja chyba zaraz dorzucę swój Montii a gdzie Twój bebech?
to kuruj się i ja się pisze na sylwestra bo nasze plany to siedzenie w domu
Cytat:

ja mam dzwonić w przyszłym tygodniu bo w feminie nie mają jeszcze grafiku na styczeń a ja właśnie na początku stycznia będę w 30stym tc
Cytat:
Sylwestra albo w domu, abo domowka u kolegi. Czuje sie swietnie, brzuch jest co prawda spory, ale w koncu w ciazy jestem to top modelka nie bede, a pozniej to juz dupa blada z imprezami bedzie. Tz w sumie za rok mlody bedzie mial 9 mcy, a poniewaz nie bede karmic piersia to najwyzej jakby cos bylo na rzeczy to sie zostawi u babci, lub dziadkow. W kazdym razie jak wypali u kumpla to na bank pojedziemy.
wiesz co ja to mam w planach zaraz po porodzie jak tylko się pozbieram wyskoczyć gdzieś pubu, wiem że to drastycznie brzmi ale narazie mnie rozsadza pod tym względem no ale zobaczymy jak to faktycznie będzie po porodzie
Cytat:
hehe moja mama już się śmieje że babcia i dziadek będą się zamiennie wnukiem zajmować a będą mieli kiedy - 3 wesela nas czekają w sierpniu
u nas szykują się dwa w czerwcu. Mam nadzieje że uda nam się na nie wyskoczyć
Cytat:
mowicie tak o chrzinach

czy to nei za mało?

myślę że to już sporo kasy. Rozumiem jakbyście byli chrzestynmi. A tak to jakiś upominek starczy tle ile jesteście w stanie teraz dać.
A co do prądu to mam od dwóch dni mega spadki napęcia. Wieczorem muszę po ciemku siedzieć, bo żarówka wariuje. Teraz włączyła pralke i na chwile odmówiła mi współpracy bo nie ma stablinego zasilania
Cytat:

no brzusio już spory, fakt a tu link http://www.empikfoto.pl/cennik,kalendarze.html

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 12:52   #206
subtelle
Raczkowanie

Jok3r piękny brzuszek duży

Jadę dziś na izbę, poproszę o ktg bo nadal nie czuję ruchów. to już 4 pełne doby. bardzo się boję.

Odebrałam wyniki hormonów tarczycy. i o ile od początku miałam je idealne, tak teraz mam cholerną niedoczynność. I mogę zapomnieć o jakimkolwiek przypływie energii... śpię wszędzie i zawsze, zero sił na cokolwiek. I zaczęłam tyć.

subtelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 12:53   #207
Montii
Zakorzenienie

toż to nie lada wyzwanie samej sobie zrobić zdjęcie już wklejam mieszkanko mojego synka ;-)

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 12:54   #208
87czarna
Zakorzenienie

Dawaj Montii

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 12:56   #209
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
no u nas z tym kuzynowstwem zyjemy bardzo blisko
zawsze wspolnie spedzamy swieta urodziny i wszystkie uroczystości
no to co innego - ale to nie jest wasz chrześniak? bo wtedy to wiadomo troszkę inaczej trzeba dać - ale też bez przesady oczywiście myślę tu o jakichś no nie wiem 300zł jakoś - jak chrześniak a jak nie to 100wystarczy w zupełności.

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
nie ma sprawiedliwości. wiem że cię to nie pocieszy za bardzo ale w polsce sprawiedliwości nie ma. ja już się nie raz i nie dwa przekonałam o tym u mnie co prawda o mniejszą kasę chodziło ale o auto - poszło do kasacji bo facet pijany w nie przywalił straciliśmy na tym około 5000tys i co? do dziś nie dostałam informacji z sądu o sprawie... a facet który w nas wjechał to syn policjanta... parę takich rzeczy jeszcze mieliśmy dlatego nie wierzę w sprawiedliwość na tym świecie naprawdę

Cytat:

jokr śliczny brzuszek wieeelki ale ci zazdroszczę wiem że to ciężar i ciężko ci się ruszać ale widać fajnie ten brzuszek a kot super - w tej torebce najlepiej sobie siedzi

Cytat:

no i prawidłowo w sumie ja też bym kasę wolała żeby kupić coś porządniejszego dla dziecka. u mnie to co prawda tylko będą rodzice nasi, dziadkowie, rodzeństwo i chrześni no i 2 pary zaprzyjaźnione ale zawsze coś tam się nazbiera

Stary 2010-12-02, 12:57   #210
blackberry09
Raczkowanie

ja pewnie też z wami będę w sylwestra siedzieć na forum bo mąż w nowy rok ma pierwszą zmiane miałam nadzieje ze gdzieś wyskoczymy bo przez ten remont przez miesiąc nawet nigdzie nie wyskoczyliśmy, ale planujemy w niedzielę nadrobić

a dziś w ramach ćwiczeń odśniezałam z mężem podwórko :P żeby mógł wyjechac autem do pracy, nie lubie jak jeżdzi w taką pogodę. Ale troche ruchu mi sie przydało bo juz mam dośc siedzenia w domu , od połowy wrzesnia siedze w domku na L4 i juz czasami mam tego dośc,
Ja za tydzien jade do gin to sprawdzi co tam u małej, ostatnio daje mi niezłe kopniaki codziennie i pewnie tez cos wspomni o glukozie...

co do chrzcin, też uważam ze 100zl to jest wystarczający prezent, chrzestni to wiadomo ze muszą dać więcej, ale to są chrzciny, nie ma co przesadzac bo co dalej, komunia, wesele to niw wiadomo ile trzeba by dawac

Edytowane przez blackberry09
Czas edycji: 2010-12-02 o 13:01
blackberry09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości