![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: co sądzicie o bonprix
Cytat:
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Może akurat zeszła im ta sukienka.. nie wiem, ale w takim razie po co udostępniają artykuł do sprzedaży na stronie? Zresztą, oczywiście, najpierw zamówiłam a potem dopiero poczytałam opinie... o BP. Już powinno mi dać do myślenia to, że wysyłają towar tylko za pobraniem.. gdybym zapłaciła przelewem i tyle czekała....
a dziewczyny wyżej mają rację, że nigdy nie wiadomo czy przyślą za 2, 3 tygodnie, w moim przypadku jeszcze trochę i będzie grubo ponad miesiąc, a grubą gotówkę zawsze trzeba mieć w domu pod ręką.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
Pytanie do dziewczyn,które ubierają się w bon prixie najlepiej takie,które zamawiały przez internet ubrania.
Mianowicie mam kilka rzeczy z bon prixu ze sklepu w Łodzi czyli sama je przymierzałam i tak spodnie mam rozmiar jedne 44 drugie 46 ,płaszczyk rozmiar 44 a bluzka rozmiar 44/46(ta bluzka mogłaby być ciaśniejsza). Chciałabym zamówić wiele rzeczy przez internet bo są śliczne i podobają mi się jednak w prawdziwym sklepie ich niema.Możecie mi powiedzieć jaki rozmiar mam zamawiać przez internet?Dodam,że wolę bardziej dopasowane ubrania niż luźniejsze poprostu lepiej się czuję w takich. Serdecznie proszę o pomoc i z góry dziękuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja normalnie noszę ciuchy S/M i zamawiam u nich 36/38 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No tak zmierzyłam się i wychodzi mi rozmiar 46,ale tą bluzkę co mam ze sklepu rozmiar 44/46 jest ciut za luźna i niechce poprostu kupić za luźnej rzeczy a niewiem czy w sklepie normalnym i internetowym jest ta sama rozmiarówka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Przyczajenie
|
Nie polecam nikomu bonprixa. Zamówiłam chyba 5 ciuchów i wszystkie odesłałam. Były ogromne,kiepskiej jakości i chyba nawet modelka nie wyglądałaby w nich dobrze. I nie dajcie się nabrać na te pozytywne recenzje produktów na ich stronie, oni po prostu negatywne odrzucają- napisałam dwie,żadna nie przeszła. Na ich plus trzeba zaliczyć to,że dość szybko oddają kasę, ok.10 dni. Jeśli ktoś lubi kupować ciuchy przez internet to polecam halens. Dużo zamawiałam i przeważnie było ok. Najlepsze są ubrania ich własnej marki -halens, i next,ale one są dla mnie dość drogie. Rozmiarówka raczej standardowa. Na przesyłkę czeka się dość długo-ok 2 lub 3 tygodnie i niestety nie ma możliwości wyboru między kurierem a pocztą. Ale ciuszki fajne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
a ja od jakiegoś roku regularnie wchodzę na stronę sklepu i się zachwycam tymi wszystkim ciuszkami. We Wrocławiu niestety nie ma ich sklepu, a ja nigdy nie kupowałam ciuchów przez internet. Wiem, że zawsze można zwrócić, ale to nie to samo. Zwykle nie mam dobrego oka do ubrań. Jak nie założę i nie zobaczę na sobie to nie wiem, czy będzie mi w tym ładnie. Musiałabym wydać kilkaset złotych za jednym razem, aby to miało jakiś sens. Kupiłabym wtedy kilka ciuchów z założeniem że pewnie niektóre (większość) będę musiała oddać. Ale jak się naczytałam że ubrania przychodzą oddzielnie to i takie rozwiązanie nie miałoby żadnego sensu..... Ehhhhh........pozostaje mi "ślinienie" do monitora :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Dot.: BonPrix
ja chce kupic stroj kapielowy ale pewnie w ciagu tyg nie dojdzie a na wtedy mi potrzebny;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
a ja niew iem czy zamówiłam sobie to co chciałam zamówić, nic mi sie nie wyświetliło, że zakupiłam przedmioty... i nie wiem... wykonałam wszystkie kroki... jakoś tak dziwnie. na maila też mi nic nie przyszło...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
BON PRIX na allegro, real fotki
Przeglądając ostatnio allegro trafiłam na paru użytkowników którzy sprzedają tanio ubrania, co prawda są to licytacje ale i tak można znaleźć coś dla siebie.
Napisałam do jednej dziewczyny która tam kupowała i odpisała mi że są to ubrania Bon Prix - nowe i ładne ![]() I teraz ciekawi mnie czy za 15zł można rzeczywiście kupić sukienkę z dobrą jakością. Co najdziwniejsze sprzedający mają same pozytywne komentarze ![]() Może jest tu jakaś wizażanka która zamawiała coś od tych użytkowników i może podzielić się opinią na temat tych rzeczy i wkleić real zdjęcia? ![]() http://allegro.pl/show_user.php?uid=24600608 http://allegro.pl/show_user.php?uid=23596496 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Konto usunięte
|
Dot.: BON PRIX na allegro, real fotki
to chyba sprzedaz wysylkowa bon prix?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
BAN stały
|
Dot.: BON PRIX na allegro, real fotki
Ja kupiłam kiedyś na allegro żakiet za 22zł +przesyłka
jakosc bardzo dobra, fajny kolor, jestem zadowolona na metce jest własnie bonprix niestety nie mam jak zrobić teraz zdjęcia temu żakietowi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
bikini bon prix rozmiary
Witam, mam takie pytanie, chciałabym zamówić bikini w bon prix ale widzę taką informację: "Obowiązkowe latem bikini dwustronne z kolekcji b.p.c. beach. Troczki wiązane na szyi i z tyłu. Do noszenia na obu stronach: jedna w czarnym kolorze, druga z roślinnym wzorem. Figi z dekoracyjnymi kokardkami po bokach. Dla pań o rozm. miseczki A + B." Następnie na dole wybieram rozmiar bikini. Czy to znaczy że miseczki są tylko w rozmiarze a i b? ale widzialam gdzie indziej oznaczenie a-b. Co to znaczy?
link bikini http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...25.1.&pr=96750
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Dot.: bikini bon prix rozmiary
kupiłam tam kiedys majtki w rozmiarze 36, przyszły tak duże, jakby to były XXl;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Rozeznanie
|
Właśnie wiem, że są tam różne rozmiarówki, ale co mają oznaczać te opisy na bikini jeśli chodzi o miseczkę
![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
pewnie chodzi o to że miseczka pasuje tylko na rozmiar a i b, a niżej masz do wyboru rozmiar majciochów i obwód stanika pod biustem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
kupilam szlafrok rozmiar 36/38 i jest za duzy mimo iz chuda nie jestem ;/
![]() |
#199 |
Przyczajenie
|
Fanki Bon Prix.
Czy są tu jakieś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzeniona Zmorah
|
Dot.: Fanki Bon Prix.
Podbijam pytanie
![]() Podobają mi się zwłaszcza bluzki, ale, że ja jakaś taka od zawsze nieproporcjonalna jestem, to muszę mieć rzeczy dobrze dopasowane korygujące sylwetkę. Bo mam górę 38, mały biust, a dół od bioder 40 i mam ten problem, że jak bluzka jest dobra w biuście, to na dole mi opina, a lubię luźniejsze rzeczy, ale jednak nie "ciążowe" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Przyczajenie
|
Nie zamawiaj nic od nich! Ja zamówiłam, nieświadoma ich oszustw. Zamówiłam strój kąpielowy dostępny w chwili zamówienia a odpisali mi meilem, że dziękują za złożone przeze mnie zamówienie ale niestety w chwili obecnej nie maja tego towaru na magazynie i nie wiedzą kiedy będzie. Każą mi cierpliwie czekać. Za trzy tygodnie wylatuję na urlop i jeżeli do tego czasu mi nie przyślą to się wścieknę . Oczywiście już wysłałam im pieniądze . Zawsze tak robię ale teraz po tym doświadczeniu chyba będę płaciła przy odbiorze a w razie takiego lub podobnego zachowania firmy podziękuję za towar i go nie odbiorę.
Polak mądry po szkodzie, teraz to sobie poczytałam o nich opinie i na dzień dzisiejszy to bym ich olała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
Nie warte te ciuchy tych pieniędzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Tak szkoda czasu na tego typu zakupy
![]()
![]() |
#204 |
Zakorzeniona Zmorah
|
Dzięki za pomoc dziewczyny, właśnie mnie odwiodłyście od dużych zakupów w bp, być może kiedyś coś u nich zamówię, ale nie w nagłej potrzebie, tylko raczej z ciekawości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
Ja z ich oficjalnej strony zamawiałam tylko raz - jakieś cztery/pięć lat temu i byłam zadowolona z zakupów. Tylko trzeba wziąć pod uwagę, że ich np. 38 to jest tak naprawdę 40.
Bardzo często zamawiam ich produkty dla mamy, ale kupuję je na Allegro. Tam jest coś w rodzaju "outletów", ciuszki z poprzednich kolekcji za ułamek ceny. I np. bluzka, która na stronie była po 109 zł., my kupiłyśmy za 12 zł. Jakościowo te rzeczy też były spoko, mama ze wszystkiego, co jej kupiłam była zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
Ja zamawiam w BP bardzo często. Mam kartę klubową uprawniającą do 10% zniżki. Mam bardzo dużo ciuchów od nich. Trzeba brać pod uwagę, że większość rzeczy trzeba brać o rozmiar mniejszy niż się nosi faktycznie. Jakość ubrań poprawiła się i na prawdę można trafić fajne ciuszki. Mam super sukienki, które zwracają uwagę
![]()
![]() |
#207 |
Przyczajenie
|
Ja uwielbiam BonPrix! Kupuje tam już od 5 lat i nie miałam jeszcze porażających problemów. Często zaglądam na fajny serwis gdzie są kody rabatowe Bonprix. Zawsze to jakaś oszczędność, gdy możesz obniżyć cenę o 30-40zł albo jakiś spory procent od produktu. Polecam wam serdecznie, ponieważ sama korzystam i wiem, że to sprawdzony sposób na super ciuchy w niższych cenach!.
Teraz jest rabat na darmową dostawę! A jak ktoś chce katalog, to ja np. nie zamawiam tylko oglądam online. Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Z tego co mówią niektórzy to niektóre rzeczy ze zdjęć są zupełnie inne niż na żywo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
WEdług mnie szkoda czasu, lepiej kupić coś na Allegro
![]()
![]() |
#210 |
BAN stały
|
W Bon Prix niektóre ciuszki są naprawdę fajne, mam kilka. polecam stroje kąpielowe i bieliznę .
Ostatnio znalazłam stronę z odzieżą z Bon Prix za połowę ceny lub mniej, kupiłam tam śliczną sukienkę, która w katalogu jest za 140 zł a na stronie była za 27 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.