![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: niesmak po randce...
W moim odczuciu nie na początku znajomości.
Tzn. nie wyobrażam sobie dziewczyny, która najpierw podrywa faceta, później prosi go o numer telefonu, następnie zaprasza na randkę, potem na następną, pierwsza dzwoni i wysyła smsy. Jak dla mnie te wszystkie środki służą zrobieniu dobrego wrażenia przez mężczyznę.
Ciekawostka na dziś Edytowane przez Amitri Czas edycji: 2011-01-03 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rekordzista byl pewien wymoczek (bo jak inaczej to nazwac), ktory juz na randce przy herbacie pytal mnie czy na pewno chce z nim spedzic wieczor... no prosze Was, zeby sie czlowiek musial tlumaczyc czemu przyszedl. ![]() Cytat:
![]() Jesli kobieta ubierze na randke mini i szpilki i uwaznie slucha anegdoty i kawaly opowiadane przez faceta, no to chyba sie stara wlasnie i go nie olewa. Nie musi od razu pisac 100 smsow, bo moze wyjsc przez to na nachalna i efekt bedzie odwrotny. *** Wlasnie teraz doczytalam, ze niektorzy mysla, ze pierwsze randki ludzi dobrze zarabiajacych w wieku 25+ sa niesamowicie wystawne. Nic bardziej mylnego. Jezeli wiadomo, ze facet stawia, to kobiecie glupio siasc mu na portfelu na dzien dobry, nawet jesli ona wie, ze on jest dyrektorem banku. Mimo wszystko grzecznosciowe koszty spotkania, naprawde nie powinny wychodzic poza grzecznosciowe kwoty. Chodzi przeciez o to by sie poznac, a nie naciagnac. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja nigdy nie miałam problemów żeby po randce napisać pierwsza. Chcę to piszę, nie będę czekać czy on się odezwie bo on może czekać na to samo;] i nie widzę w tym dalej nic złego.
Fenris ![]() Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2011-01-04 o 13:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() dopytywanie się a spytanie RAZ ,, masz ochotę na to i tamto?" to chyba zupełnie rożne sprawy. Edytowane przez 201803300917 Czas edycji: 2011-01-04 o 15:00 Powód: literówki :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Ja tam lubię być adorowana. Lubię widzieć, że komuś zależy i nie sądzę, że druga strona czuła się przez to źle. Dziewczyna może pisać smsy czy dzwonić, ale dla mnie naturalniejsze jest to w wydaniu mężczyzn. No i też wydaje mi się, że do zimnej księżniczki mi daleko.
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
Jeden facet woli zdobywać i adorować, drugi lubi być na równi adorowanie i bycie adorowanym. Pierwszy z nich będzie się lepiej dogadywał z jedną z Was, drugi z Drugą.
![]() O ile nie popadamy w skrajności, to wszystko jest ok: chcesz podrywać, podrywaj, nie to nie. A nawet te, które świadomie w którejś skrajności są, też mają do tego prawo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z pierwszego Twojego postu wynikało że dziewczyna nie powinna pisać czy dzwonić ![]()
![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po czyms takim to nawet telefon z samego rana od przystojniaka nie pomoze. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
Czytam i czytam, i to kolejny wątek po którym nóżki całuję Tżtowi, że do mnie na początku związku powiedział: słuchaj, ja jestem facet i jak cię zapraszam to płacę, a jeśli tak bardzo źle się z tym czujesz to kiedyś postawisz mi kawę.
A teraz już majątek mamy wspólny, ale mimo to i tak mi drań nie pozwoli zapłacić w restauracji bo "on wie, że to nasze wspólne pieniądze, ale to on jest jednostką płacącą" ![]()
![]() |
#191 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obie strony powinny wykazywac zainteresowanie druga strona w rozmowie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie lubię przeginki w żadną stronę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#195 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja z reguły kasy nie mam więc z mojej strony randki często są gotowane w domu:p on z reguły ma kasy więcej niż ja więc mnie gdzies zaprasza a ja z reguły staram się pokryć chociaż część rachunku..chociaz zdarza się, że kasy nie mam ale wtedy jak wiem, że on płaci wybieram coś tańszego ![]()
Fenris ![]() Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2011-01-06 o 09:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.