![]() |
#181 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy są tutaj jakieś prostytutki (utrzymanki też)?
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Btw. Mnie chociaż silikon uratuje, a na Twojego smutnego korniszonka i to nie pomoże... Och, wyjaśniłam zagadke czemu to poszukujesz prostytutki (tak, wmawiaj, że sie brzydzisz itp. to po co wątki zakładasz?! Ja sie meduz brzydze i nie prowadze o nich dyskusji ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#182 | ||||||||
BAN stały
|
Cytat:
2. Nie jestem ekspertem od kobiet. Trudno mi o sobie powiedzieć nawet jako amatorze. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
Tak sie jeszcze zastanawiam, co bys ty hrabio takiej tu napisal jak by sie juz zglosila?
Ze sie brzydzisz? To czemu chcesz wiedziec ktora to? W zargonie psychologow chyba sie na to projekcja mowi. Zglaszam sie dobrowolnie ![]() Co prawda hipotetycznie, ale daj se chlopie upust ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Miło to słyszeć, że mam jakiś wpływ na kobietę/kobiece. Oj, na impotencję jeszcze nie cierpię. Brzydzę się prostytutkami, ale jakoś mogę z nimi rozmawiać. Zwłaszcza nie widząc ich. Przecież są z gatunku Homo Sapiens, to nalezy im się troska i uwaga? ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
1. Co ciebie skłoniło do prostytucji? 2. Jak planujesz życie po zerwaniu z prostytucją? 3. Czy powiesz o tym epizodzie partnerowi wiążąc się z nim? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Film nie zastapi ci "zywej wizazanki" co to bedzie Ci sie spowiadac ![]() Brawo, sport to zdrowie, cwicz kiedys sie to przyda ![]() Edytowane przez Krakovianka Czas edycji: 2011-01-04 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Rozeznanie
|
Hrabio, wybacz ale dzis nie moge byc juz prostytutka, bo mi sie spac chce juz
![]() Oj, bedziesz ty mial wilgotne sny dzis ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Konto usunięte
|
o widze ze i z twojego watku zrobili twoj portret psychologiczny;p,ja mam kolezanke prostytutke i ona ma feceta,nie kryje sie z tym zbytnio bo mieszkamy za granica i nie ma tu jej rodziny.pytalam co nia kieruje i co czuje.odpowiedz byla jasna zamyka oczy i widzi szmal to jedyny mechanizm napedowy.przy okazji podejzewam ze sie dowartosciowuje-zrzucila 20 kilo w ciagu roku i uwierzyla ze jest sex boginia(wiem dziwny sposob:/)czytam to miedzy wierszami kiedy opowiada mi jak to faceci placa za jej usugi i chca specjalnie ja nastepnym razem.znam rowniez i czarna strone jej zawodu brudne tylki smierdzace penisy zolto czarne zebiska i nieswierze oddechy no ale wiesz przeciez placa i chca ja widziec znowu to sie liczy i zawsze mozna zamknac oczy..
ona chyba czuje sie z tym dobrze bo moze pozwolic sobie na wiecej niz inni ludzie z przecietnymi zarobkami ale widze ze jej psychika jej wartosci moralne sa juz gleboko spaczone np.twierdzi ona ze wszyscy mezczyzni zdradzaja zony i ze ona niemialaby nic przciwko gdyby jej maz chodzil na dzi..ki pod warunkiem ze zapewnialby jej wystarczajaco wyskoi standard zyciowy.to nie jest normalne. kiedys zapytala mnie czy nie chce posprzatac w tym burdelu stawka dwa razy tyle co zarabiam normalnie na godzine,powiedzialam nie bo nie chce byc kojarzona z tym miejscem.zapytalam jej czemu ona tam nie posprzata skoro siedzi tam caly dzien czasami bez roboty(wczesniej sprzatala w hotelach) a ona ze za tyle to jej sie nie chce. mysle ze bedzie jej ciezko wrocic do normalnego zycia ale narazie nie ma takiej potrzeby aby z tym zrywac bo jak mowilam jej facet to toleruje.swiat jest dziwny,a ja jestem moherowym zdewocialym beretem ktory zazdrosci jej kasy(to moj rys psychologiczny ktory nakreslily wizazanki w moim watku) |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;24169308]o widze ze i z twojego watku zrobili twoj portret psychologiczny;p,ja mam kolezanke prostytutke i ona ma feceta,nie kryje sie z tym zbytnio bo mieszkamy za granica i nie ma tu jej rodziny.pytalam co nia kieruje i co czuje.odpowiedz byla jasna zamyka oczy i widzi szmal to jedyny mechanizm napedowy.przy okazji podejzewam ze sie dowartosciowuje-zrzucila 20 kilo w ciagu roku i uwierzyla ze jest sex boginia(wiem dziwny sposob:/)czytam to miedzy wierszami kiedy opowiada mi jak to faceci placa za jej usugi i chca specjalnie ja nastepnym razem.znam rowniez i czarna strone jej zawodu brudne tylki smierdzace penisy zolto czarne zebiska i nieswierze oddechy no ale wiesz przeciez placa i chca ja widziec znowu to sie liczy i zawsze mozna zamknac oczy..
ona chyba czuje sie z tym dobrze bo moze pozwolic sobie na wiecej niz inni ludzie z przecietnymi zarobkami ale widze ze jej psychika jej wartosci moralne sa juz gleboko spaczone np.twierdzi ona ze wszyscy mezczyzni zdradzaja zony i ze ona niemialaby nic przciwko gdyby jej maz chodzil na dzi..ki pod warunkiem ze zapewnialby jej wystarczajaco wyskoi standard zyciowy.to nie jest normalne. kiedys zapytala mnie czy nie chce posprzatac w tym burdelu stawka dwa razy tyle co zarabiam normalnie na godzine,powiedzialam nie bo nie chce byc kojarzona z tym miejscem.zapytalam jej czemu ona tam nie posprzata skoro siedzi tam caly dzien czasami bez roboty(wczesniej sprzatala w hotelach) a ona ze za tyle to jej sie nie chce. mysle ze bedzie jej ciezko wrocic do normalnego zycia ale narazie nie ma takiej potrzeby aby z tym zrywac bo jak mowilam jej facet to toleruje.swiat jest dziwny,a ja jestem moherowym zdewocialym beretem ktory zazdrosci jej kasy(to moj rys psychologiczny ktory nakreslily wizazanki w moim watku)[/QUOTE] O matko, to rzeczywiście, a mówią, że jaka praca, taka płaca... ![]() A ta dziewczyna nie boi się, że złapie jakiegoś syfa? Co na to tak wogóle jej facet...?! ![]() No Hrabio, zaczyna się Twój wieczór ![]() ![]() Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-01-04 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | ||
Konto usunięte
|
padłam
![]() ale wstałam no tak, a w razie jakby się trafiło bzykanko, panienka kupi gumki za własną kasę, żeby nie być posądzoną o materializm nie wydaje mi się, to nie pogodzenie a frustracja przebija z tego i sylwestrowego wątku Cytat:
jw. - nie martw się, panienka kupi w razie czego ![]() Cytat:
dodam jeszcze od siebie - żal mi Cię chłopaku - nie masz ani kasy, ani klasy - wizaz jest miejscem babskich pogaduszek, więc gdyby to porównać do realnej rzeczywistości to tak jakbyś wparował do knajpy, podszedł do stolika gdzie siedzi kilka kobiet i zadał pytanko - "która z was jest prostytutką" - myślę, że potrafisz przewidzieć reakcję. Tutaj ratuje Cię jedynie to, że niechcący stałeś się obiektem śmiechu - wątek z sylwestrową wycieczką i ten daje obraz zdesperowanego, zakompleksionego i sfrustrowanego chłopaczka. Wywijasz piąsteczkami, odsądzając nas od czci i wiary, a w głębi ducha marzysz, żeby jakaś kobieta obdarzyła Cię względami... a najciekawsze jest to, że zazwyczaj jeśli wątek zakłada dziewczyna, że nie ma chłopaka itp. to w sobie upatruje wad - w swoim wyglądzie, zachowaniu. Tutaj jest kolejny watek faceta, który o swój brak powodzenia oskarża kobiety - bo wredne sucze, wolą się prostytuować albo sprzedać bogatemu chamowi, a na Monte nawet nie spojrzą ![]() Na koniec porada gratis - to w sobie poszukaj przyczyn tego braku atrakcyjności. Edytowane przez 2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 Czas edycji: 2011-01-04 o 22:34 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No to wyobraźmy sobie, że każdy ma działalność. Kodeks pracy nas nie zobowiązuje bo pomiędzy firmą np. Zara i firmą "moją" np. Sprzedawczyni 1000days jest umowa cywilno prawna. Czyli jeśli na prawdę złamię nogę czy będę w zagrożonej ciąży to żadnej kasy nie ma, zostaję bez pieniędzy. Dojdzie do tego, że ludzie będą pracować chociaż nie powinni (porządna grypa czy skręcona kostka). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
no nie mogę! kolejny pacjent, który wszędzie widzi prostytutki i galerianki i ma kompleks małego... portfela.
mawis udzieliła ci dobrej rady- powinieneś z niej skorzystać. |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
BAN stały
|
Zapytałem o tylko o prostytutki, a napisały wszystkie, które nimi nie są.
Szczerze mówiąc rozbroiło mnie, że facet akceptuje to, co robi jego dziewczyn. Zamurowało mnie. A co ja wam takiego zrobiłem drogie panie. Rzucacie się na mnie, jakbym kogoś zabił. |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zapytałeś 'czy są tu jakieś'. A nie 'proszę żeby odezwały się prostytutki jeśli tu jakieś są'. Każdy więc ma prawo wyrazić swoje zdanie i odpowiedzieć na twoje pytanie. Nie podoba się to nie pisz. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Btw, przypomniało mi się jak koleżanka opowiadała mi, że w LO miała znajomą - tzw. "utrzymankę". Dziewczyna jeździła sobie na szalone weekendy ze swoim sponsorem, dostawała prezenty, którymi ochoczo chwaliła się w szkole. To był dla niej powód do dumy. Cóż, jak widać, różni są ludzie, różne mają zasady moralne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dla niej był to powód do dumy pewnie dlatego, że dorosły facet się nią zainteresował..? Edytowane przez karolynka90 Czas edycji: 2011-01-04 o 23:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale za jedno mam mój szacunek - nie ukrywała kim jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a twoja obawa, że natrafisz na 'ex-ladacznicę', która ten fakt przed tobą zatai są śmieszne biorąc pod uwagę, że nie masz zadnego życia seksualnego i pewnie nie będziesz nigdy miał. to tak jakbym ja siedząc na tyłku w Warszawie drżała przed wulkanami i tygrysem bengalskim |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
PS. W sumie mogę na takie wpadać, jak będę odwiedzać "panie". Dzi***** wart jest dzi***. Skoro nie idę do seminarium, dlaczego mam planować całe życie w celibacie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;24169308]o widze ze i z twojego watku zrobili twoj portret psychologiczny;p,ja mam kolezanke prostytutke i ona ma feceta,nie kryje sie z tym zbytnio bo mieszkamy za granica i nie ma tu jej rodziny.pytalam co nia kieruje i co czuje.odpowiedz byla jasna zamyka oczy i widzi szmal to jedyny mechanizm napedowy.przy okazji podejzewam ze sie dowartosciowuje-zrzucila 20 kilo w ciagu roku i uwierzyla ze jest sex boginia(wiem dziwny sposob:/)czytam to miedzy wierszami kiedy opowiada mi jak to faceci placa za jej usugi i chca specjalnie ja nastepnym razem.znam rowniez i czarna strone jej zawodu brudne tylki smierdzace penisy zolto czarne zebiska i nieswierze oddechy no ale wiesz przeciez placa i chca ja widziec znowu to sie liczy i zawsze mozna zamknac oczy..
ona chyba czuje sie z tym dobrze bo moze pozwolic sobie na wiecej niz inni ludzie z przecietnymi zarobkami ale widze ze jej psychika jej wartosci moralne sa juz gleboko spaczone np.twierdzi ona ze wszyscy mezczyzni zdradzaja zony i ze ona niemialaby nic przciwko gdyby jej maz chodzil na dzi..ki pod warunkiem ze zapewnialby jej wystarczajaco wyskoi standard zyciowy.to nie jest normalne. kiedys zapytala mnie czy nie chce posprzatac w tym burdelu stawka dwa razy tyle co zarabiam normalnie na godzine,powiedzialam nie bo nie chce byc kojarzona z tym miejscem.zapytalam jej czemu ona tam nie posprzata skoro siedzi tam caly dzien czasami bez roboty(wczesniej sprzatala w hotelach) a ona ze za tyle to jej sie nie chce. mysle ze bedzie jej ciezko wrocic do normalnego zycia ale narazie nie ma takiej potrzeby aby z tym zrywac bo jak mowilam jej facet to toleruje.swiat jest dziwny,a ja jestem moherowym zdewocialym beretem ktory zazdrosci jej kasy(to moj rys psychologiczny ktory nakreslily wizazanki w moim watku)[/QUOTE] Z tego co pamietam w swoim watku pytalas o to jak to mozliwe ze facet wiaze sie z prostytutka a dziewczyny ci odpowiedzialy ze to ich sprawa a tobie g do tego, bo nikt nikogo za raczke nie bedzie prowadzil. Swoja droga buhahahaha pozwol ze cie wysmieje. Jak mozesz nazywac kolezanka kogos po kim jezdzisz jak po lysej kobyle. Z wrogami sobie poradze ale boze bron mnie przed kolezanka taka jak ty. Nikt ci nie kaze z nia rozmawiac i jedyna osoba ktora moze analizowac jej zycie jest ona sama.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dość. Kolejny taki wątek i autor zapozna się z banem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.