Wszystko o Avonie - część 16 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-14, 15:18   #181
ankoro
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 16

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
ja dostalam podobnego smsa od mojej OMS, ale jej chodzilo o pogonienie mnie, bo pozno zlozylam pierwsze zamowienie z k1

Liderki szaleją, bo mają fajny program z super nagrodą, ale warunkiem jest 100% aktywność podległych konsultantek. Do mnie też dzwoniła liderka, a przez ostatnie lata jakoś zapominała o mnie, nawet jak byłam w AC.
Stary 2011-01-14, 16:14   #182
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Liderki szaleją, bo mają fajny program z super nagrodą, ale warunkiem jest 100% aktywność podległych konsultantek. Do mnie też dzwoniła liderka, a przez ostatnie lata jakoś zapominała o mnie, nawet jak byłam w AC.
to teraz już wiem dlaczego moja liderka do mnie dzwoniła niby powiedzieć o spotlight ale pytała sie czy w k2 będę składać zamówienie dziwiło mnie to bo ja już miałam spotligh w domu, a liderki maja podgląd naszych zamówień jak juz wyślemy do avonu, bo sama mi kiedyś mówiła jak miałam inny problem ale niech jej będzie w końcu to jej praca i stara się jak może
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 16:53   #183
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Któraś dziewczyna prosiła o fotkę szminki PW SunKissed Ginger,wrzuciłam na katalogowy

Ja też pamiętam te naklejane lakiery na paznokcie,drogie były jak diabli ale jak długo się trzymały a naklejki na paznokcie z Color Trend używacie? ja tak,te białe,lubię

Kochane polećcie lakier do paznokci,ma być jaśniuteńki jak do francuskiego manicure,ale nie przezroczysty,i nie różowy...waham się czy ładniejszy Vanilla Shake,czy Perfectly Flesh,miałyście któryś?
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:03   #184
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Któraś dziewczyna prosiła o fotkę szminki PW SunKissed Ginger,wrzuciłam na katalogowy

Ja też pamiętam te naklejane lakiery na paznokcie,drogie były jak diabli ale jak długo się trzymały a naklejki na paznokcie z Color Trend używacie? ja tak,te białe,lubię

Kochane polećcie lakier do paznokci,ma być jaśniuteńki jak do francuskiego manicure,ale nie przezroczysty,i nie różowy...waham się czy ładniejszy Vanilla Shake,czy Perfectly Flesh,miałyście któryś?
ja prosiłam o zdjecia, dzięki
mam vanilia shake, wrzucałam zdjęcia na katalogowy, tylko trzeba malować 3 razy bardzo cienko, bo się smugi robią, chyba że ja mam jakiś felerny egzemplarz
Stary 2011-01-14, 17:13   #185
kasia_86_
Raczkowanie

Czy któraś z was drogie panie wie jaki jest kosmetyk i za ile za 1000 zł (ten o nr 79012) w katalogu o1 a który mogę zamówić w 02? pozdrawiam
kasia_86_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:13   #186
mardy bum
Rozeznanie

Uwaga! Głupie pytanie- jak zamówie teraz dostawę kurierską, to dostanę z katalogami paczkę? :P
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:20   #187
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
Uwaga! Głupie pytanie- jak zamówie teraz dostawę kurierską, to dostanę z katalogami paczkę? :P
przecież katalogów nie dostajesz za darmo, jak je zamówisz to dostaniesz jak nie to nie, chyba że ja czegoś nie rozumiem
Stary 2011-01-14, 17:43   #188
mardy bum
Rozeznanie

dobra, już niekatulane, ogarnęłam temat xD
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:47   #189
AnulkaOpole
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Właśnie porównałam zapach moich Simply Because z jej próbką i okazuje się, że zapach troszkę się różni, ale to naprawdę niewielka różnica. Chociaż jak pokazywałam próbkę mojemu chłopakowi, to mu się bardzo podobały A jak mu pokazałam już zakupione perfumy, to stwierdził, że mu się nie podobają i próbka ładniej pachnie
Mi próbka i zapach w katalogu bardzo się podobały i zamówiłam SB dla siebie, ale jak przyszły to była tragedia! Jak dla mnie w ogóle innych zapach Musiałam dać go Mamie, bo nie byłam w stanie wytrzymać w jego bliskiej odległości Wprawdzie po czasie jest ładniejszy, ale na początku - masakra. (Oczywiście Mama go wprost uwielbia )

Cytat:
Napisane przez damngirl90 Pokaż wiadomość
Stały upust na 2 wody Urban Edge 40% działa w k2, tak?
Tak

A. Allais
AnulkaOpole jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 17:48   #190
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez kasia_86_ Pokaż wiadomość
Czy któraś z was drogie panie wie jaki jest kosmetyk i za ile za 1000 zł (ten o nr 79012) w katalogu o1 a który mogę zamówić w 02? pozdrawiam
tak, info o tym na poprzedniej stronie, koszt 5,5 , EDT BST
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:03   #191
Oja 84
Zadomowienie

Czy któraś z Was zamawiała w kat 17 ten zestaw z super shockiem i perełkami rozświetlającymi z koronkowej edycji i mogłaby mi podać z faktury nr na te perełki? bo w kat jest kod ale na cały zestaw a na fakturze jest ten zestaw rozbity na części i wtedy miałabym kod na same te perełki to może wtedy mi uznają?
przepraszam, że ponawiam pytanie ale bardzo mi na tym zależy

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:09   #192
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was zamawiała w kat 17 ten zestaw z super shockiem i perełkami rozświetlającymi z koronkowej edycji i mogłaby mi podać z faktury nr na te perełki? bo w kat jest kod ale na cały zestaw a na fakturze jest ten zestaw rozbity na części i wtedy miałabym kod na same te perełki to może wtedy mi uznają?
prosze bardzo
17 5272-0 ROZSWIETL. PERELKI/ TWARZY 1 22.88

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 18:11   #193
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
nie jest pewna czy to jest to:
17 7619-0 ROZSW.PERELKI/TW DIAM.EDYC 1
to u mnie było z pędzlem kabuki.. to o to Ci chodzi?
Stary 2011-01-14, 18:28   #194
Oja 84
Zadomowienie

dziękuję dziewczyny:ro za:

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Stary 2011-01-14, 18:37   #195
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

Dziewczyn y powiedzcie i czy ten zestaw PLATINUM zAM czy w jegi skład wchodzi tonik oczyszczajacy bądż mleczko>? o to chodzi klientce a tam jest tak pobieżnie napisane i się nie orientuje, a jej koniecznie chodzi o cos oczyszczającego.
Stary 2011-01-14, 18:46   #196
Oja 84
Zadomowienie

Zadzwoniłam właśnie do avonu i miły Pan dopisał mi te perełki z koronkowej edycji do następnego zamówienia nie można było tak od razu? przecież te od tych zwykłych różnią się tylko opakowaniem...

Stary 2011-01-14, 18:51   #197
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
Dziewczyn y powiedzcie i czy ten zestaw PLATINUM zAM czy w jegi skład wchodzi tonik oczyszczajacy bądż mleczko>? o to chodzi klientce a tam jest tak pobieżnie napisane i się nie orientuje, a jej koniecznie chodzi o cos oczyszczającego.
ja tam toniku nie widzę, tylko mleczko oczyszczające, wg mnie zestaw nieopłacalny, bo kremiki są po 15ml a cena mimo wszystko niemała a Ty pokazujesz klientce AM??
Stary 2011-01-14, 18:55   #198
damngirl90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ja tam toniku nie widzę, tylko mleczko oczyszczające, wg mnie zestaw nieopłacalny, bo kremiki są po 15ml a cena mimo wszystko niemała a Ty pokazujesz klientce AM??
ale sam krem pod oczy ma normalnie 15 ml jak w zestawie i kosztuje 60 zł w katalogu.
damngirl90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 19:00   #199
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

Cytat:
dorwała się do katalogu jak robiłam jej paznokcie a w środku było AM, oglądając katalog chciała własnie takie oczyszczające mleczko, a sama jej zaproponowałam zestaw z AM,bo jej o to 15zł nie chodzi, produktów więcej będzie mieć.
Nigdy nie pokazuję nikomu AM jedynie mamie czy siostrze, ale nie jest dla mnie problemem zamówić coś bardziej opłacalnego dla klientki, bo te 4,25, kt.óre zarobiłabym na samym mleczku nie oberwą mi za bardzo kieszeni, a ta pani zamawia u mnie w ogóle pierwszy raz, z reszta nie jest obeznana w naszych sprawach co to AM i9 netto.
Stary 2011-01-14, 19:20   #200
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez damngirl90 Pokaż wiadomość
ale sam krem pod oczy ma normalnie 15 ml jak w zestawie i kosztuje 60 zł w katalogu.
ja nie napalam się na takie promocje aby gromadzić coś na zapas, bo problem ze sprzedaniem tego mam- ciężko u mnie o klientki około 60tki one mają "zbyt duże doświadczenie i są za mądre", hihihi, aby z mojego polecenia kupować drogie kosmetyki, bo "one wiedzą lepiej niż ja co im trzeba" - a tak naprawdę to chodzi mi o to, że one kutwią i najlepiej by było aby dostawały kosmetyki za 5zł , bo resztę z wydatków ewentualnych na kosmetyki przekażą na Radio M
Stary 2011-01-14, 19:22   #201
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

Cytat:
ja nie napalam się na takie promocje aby gromadzić coś na zapas, bo problem ze sprzedaniem tego mam- ciężko u mnie o klientki około 60tki one mają "zbyt duże doświadczenie i są za mądre", hihihi, aby z mojego polecenia kupować drogie kosmetyki, bo "one wiedzą lepiej niż ja co im trzeba" - a tak naprawdę to chodzi mi o to, że one kutwią i najlepiej by było aby dostawały kosmetyki za 5zł , bo resztę z wydatków ewentualnych na kosmetyki przekażą na Radio M

ale ja nie gromadze nic na zapas, klientka dostanie cały zestaw. Tez mam pierwszy raz taka klientkę, pod 60 to ona nie ma, ale taki zażyczyla sobie tonik czy mleczko, wte.
Stary 2011-01-14, 19:29   #202
MaT
Wtajemniczenie

Zwracam uwagę, że ZESTAW UWODZICIELKI (51110) na podglądzie zamówienia do katalogu 2/2011 wyświetla się z kwotą 77,99 zł, choć w katalogu kosztuje on 19,90 zł.

Na dole drobnym drukiem jest info, że jest on dostępny w cenie regularnej i tak go Wam policzą, jeśli nie zakupicie szminki "Uwodzicielskie nawilżenie" oraz produktu ze stron 14-17 i 25-39.
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 19:30   #203
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
ale ja nie gromadze nic na zapas, klientka dostanie cały zestaw. Tez mam pierwszy raz taka klientkę, pod 60 to ona nie ma, ale taki zażyczyla sobie tonik czy mleczko, wte.
ależ ja wiem że nie gromadzisz, skoro kupująca od razu sie zainteresowała. Ja odpowiadałam na inny post, gdzie zaznaczyć chciałam tylko że osobiście wyleczyłam się z takich promocji i gromadzenia zapasów dla ewentualnej chętnej w przyszłości - bo nie jeden już raz nic mi z tego nie wyszło
Stary 2011-01-14, 19:32   #204
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mortyshja Pokaż wiadomość

składałam wcześniej zamówienie i wodę już mam u siebie.
a Ty ? robiłaś zamówienie ? zamawiałaś sobie wodę ?
no wlasnie skladalm zamowienie nawet duze i w pierwszych dniach katalogu i dlatego nie rozumiem tego esa???? i pytalam czy to moze z automatu wszystkim wysylaja
Stary 2011-01-14, 19:43   #205
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Zwracam uwagę, że ZESTAW UWODZICIELKI (51110) na podglądzie zamówienia do katalogu 2/2011 wyświetla się z kwotą 77,99 zł, choć w katalogu kosztuje on 19,90 zł.

Na dole drobnym drukiem jest info, że jest on dostępny w cenie regularnej i tak go Wam policzą, jeśli nie zakupicie szminki "Uwodzicielskie nawilżenie" oraz produktu ze stron 14-17 i 25-39.
o matko !!
dzięki za info , to jakiś ich nowy sposób na te z nas które nie liczą ilości asortymentu i wbijają n wszelki wypadek większą liczbę podobnych ofert ja np mam zamówienie na 7 szminek i 15 artykułów z tej drugiej cześci oferty i chciałam wpisać 10szt zestawów uwodzicielki- och jak dobrze że nie wpisałam jeszcze
Stary 2011-01-14, 19:51   #206
agata2121
Przyczajenie

hej ;]
sorry za zmiane tematu ... jestem nowa na tej stronie internetowej i kompletnie sie gubię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdzie można zadac jakiekolwiek pytanie ??
agata2121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 19:54   #207
niejestemtwoja
Zakorzenienie

ja od dawna kupuję kosmetyki z AVONU i ogólnie jestem bardzo zadowolona tylko mam takie pytanie: Czy wiecie może, czy podkład/puder z Avonu niszczy cerę, czy pozwala jej w jakiś sposób swobodnie oddychac ?

12.05.13 r. - ostatnie farbowanie włosów
23.12.13 r. - blond pasemka
niejestemtwoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 19:59   #208
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez agata2121 Pokaż wiadomość
hej ;]
sorry za zmiane tematu ... jestem nowa na tej stronie internetowej i kompletnie sie gubię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdzie można zadac jakiekolwiek pytanie ??
no tutaj śmiało

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Napisane przez niejestemtwoja Pokaż wiadomość
ja od dawna kupuję kosmetyki z AVONU i ogólnie jestem bardzo zadowolona tylko mam takie pytanie: Czy wiecie może, czy podkład/puder z Avonu niszczy cerę, czy pozwala jej w jakiś sposób swobodnie oddychac ?
mojej pozwala- nie mdleję a tak poważnie, nie mam żadnych problemów wynikajacych z "zatykania" wiec chyba nie zatyka porów
Stary 2011-01-14, 20:01   #209
niejestemtwoja
Zakorzenienie

dokia - no to w takim razie mogę ze spokojnym sumieniem częściej go używac, bo tak to starałam się robic to rzadziej

12.05.13 r. - ostatnie farbowanie włosów
23.12.13 r. - blond pasemka
niejestemtwoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-14, 20:03   #210
malutka84
Zakorzenienie

Mam pytanie do konsultantek, które mają gdzieś w domu etui avonu na próbki i go nie używają. Może któraś by mi je odsprzedała?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości