|
|
#181 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Jak kobieta zabija miłość-Brak szacunku do facetów
Cytat:
![]() a skąd ty wiesz jak kiedys było? generalizujesz ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
Mozesz to wklejac kazdej płaczącej tu na wizażu kobiecie ![]() Panny tak myslace koncza marnie po 50-tce bez faceta ,godnosci i spełnienia w zyciu...taki wybór Edytowane przez love to love Czas edycji: 2011-01-26 o 13:48 |
|||
|
|
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#183 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
kiedy brakuje argumentów zaczyna sie ciasny umysł,bolaca głowa hehe,błędne zalozenia..itd..ok,masz prawo bronic tych złych kobiet w tym wątku w koncu bycie kobeita do czegos zobowiązuje..racja? W koncu wbicie facetowi ,,noza ,, w plecy ,to takie typowe i oczywiscie symbolizuje ten piekny partnerski związek ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
Edytowane przez love to love Czas edycji: 2011-01-26 o 13:57 |
||
|
|
|
|
#184 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam faceta,ale jako partnera,ktoremu nie musze płacić za sex,bo on jest ze mną dla mnie-nie dla pieniędzy.nie usługuje mnie,ani ja jemu,bo nasz związek oparty jest na miłości,przyjaźni i równouprawnieniu.jeśli ty szukasz jniewlonicy to pewnie ją znajdziesz,jednak musisz się mocno postarać Cytat:
---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
lepsze takie,niż straszenie swojej kobiety prostytutkami.to się nazywa życie |
||||
|
|
|
|
#185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja nie chce faceta co sie o mnie nie stara, tylko lezy i czeka az mu z Boza i moja pomoca pała stanie!!!! No napewno bede spelniona
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#187 |
|
BAN stały
|
Podobno prostytutka to zawód, a kur** to charakter!
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
nie krytykuje prostytutek,bo bez nich nie było by straszenia,.
![]() Istnieje wiele sposobów, by nie ulec pokusie, lecz najpewniejszy to tchórzostwo.— Mark Twain ja wiem,że was boli nasza świadomość i trudno wam sie do tego przyznać. to bardzo widac po waszych postach w obu watkach. boicie się być kolejnymi w sexie,boicie się porównań i boicie się ,że nie bedziecie ostatnimi. to ludzkie,bo my czujemy podobnie. ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Najpierw zgromadź fakty, potem możesz przekręcać je tak, jak ci się tylko podoba.— Mark Twain
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-01-26 o 14:09 |
|
|
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
I to jaka, super!
1. Nie marudzi 2.Nie wymaga orgazmu 3.Nie musisz sie STARAC 4. Zawsze pochwali, zebys znow przylazl itp itd................. Ideal, no aniol nie kobieta ![]() Chyba wasze oczekiwania tylko taka moze spelnic...
|
|
|
|
|
#190 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
,nawet nie jest o takich jak mój zwiazek ..wiec o czym ty piszesz? po co i do kogo? nie ten temat
|
|
|
|
|
|
#191 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#192 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Coś w tym jest, choć jedno się z drugim może łączyć
|
|
#193 |
|
Rozeznanie
|
Zdrowy rozsadek mi mowie, ze to nie mozliwe.
Przeciez ile mozna, litosci
Edytowane przez Krakovianka Czas edycji: 2011-01-26 o 14:15 |
|
|
|
|
#194 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty zarzucasz,że kobiety o poglądach feministycznych płaca za sex,a ja się pytam,skąd takie spostrzezenia? odpowiadam ci na własnym przykładzie ,nie z kosmosu,że mówisz nieprawe. boli cię,że kobieta ma swoje zdanie,że ma prawo głosu ![]() dlaczego uważasz,że ty możesz rzucać oskarżenia bez podania przykładów,bo to twój wątek? sory,to nie twój prywatny wątek. EDIT- jeśli łakniesz męzkiego poklasku dla swoich wynaturzeń znajdź sobie męski świat i formu z męskim gronem (nie moge go podac publicznie ,żeby nie była to reklama),jeśli masz odrobine chęci to znajdziesz go wsród archiwalnych wątków tu na wizażu.a jeśli się tyciu ukorzesz i poprosisz to napisze ci na PW
|
|
|
|
|
|
#196 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Dlatego własnie w tym i nie tylko watku taki opór...oczywiscie w pewnej przenosni(nikt tu mam nadzieje nikogo nei stara sie obrazic) |
|
|
|
|
|
#197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śmieszy mnie tyklo twoje stwierdzenie,na ktore nie odpoisałęś do tej pory jakoby tylko kobiety były złe,a mżężczyźni było ok. jeszcze raz się pytam,czy byłes w związku z mężczznami,że masz taką opinię,czy oceniasz innych na podstawie siebie ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() jak to mówią-psy szczekają,a karawana jedzie dalej
|
||
|
|
|
|
#198 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() co do drugiej ...hmm twoje ego musiało zostac ostro urazone...a pisałas ze jestes ideałem(w zwiazku). Margo chyba po prostu przestane ci odpowiadac bo ty nie rozumiesz co sie pisze do ciebie...ciagle chcesz mi wrzucic powiazywanie moich ostatnich watków choc pisałem wyraznie ze one sie nie łączą...wykaż troszke asertywnosci...
|
|
|
|
|
|
#199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mylisz się, nie czuję powinności obrony całego rodzaju żeńskiego a solidarność jajników z wszystkim kobietami jest mi obca. Po prostu jak ktoś wrzuca wszyatkie kobiety do jednego worka i niesłusznie wini za wszystkie swoje porażki, interweniuję, bo to nijak się ma do rzeczywistości. To człowiek kształtuje swoją rzeczywistość i ma to, na co zgadza się, co zresztą w wielu wątkach powtarzałam zaślepionym kobietom tkwiącym w jakiś toksycznych związkach. Ale łatwiej winić za swoje rozczarowania wszystkich dookoła, z braku laku nawet kota sąsiada, niż szukać (przynajmnniej cząstki) winy w sobie. Alec co ma związek partnerski do metaforycznego wbijania facetowi noża w plecy? ![]() Nie widzę zależności.
Edytowane przez tacyta Czas edycji: 2011-01-26 o 14:30 |
|
|
|
|
|
#200 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() widzisz nic nie rozumeisz...ten watek jest o kobietach nie o facetach...o facetach sa tu inne watki..uffff w tym watku powinno byc wiecej merytorycznych wpisów od mezczyzn tymaczsem ...
|
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
to jest jedyny watek dla facetow ,,,w ktorym to narzekamy na kobiety...GADAMY O KOBIETACH wiec nie rozumiem skad kobiety tutaj sie wziely???? tym bardziej ze gadka jest o nich a one pojedynczo NA SILE CHCA sie WYBIELAC jakie to one nie sa dobre NA TLE NASZYCH narzekan....i powiem wam dziewczyny ze mnie nie obchodza WASZE osoby...bo po 1 z wami nie mam do czynienia...po 2 nie znam was (i nie chce znac) po 3. nie obchodzi mnie jakie jestescie normalne czy stukniete....
WIEC darujcie sobie odbijania naszego generalizowania bo to wam nic nie da....i bedziemy to robic az nie trafimy na jakas porzadna a czy panna margo czy inna panna XYZ jest taka czy owaka nie obchodzi nas.... |
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy mam ci zacytowac twoje odpowiedzi? po drugie-tak zabolało mnie moje ego,bo nigdy nie musiałam płacic za sex,a ty uznałeś to za fakt nie za domysł. gdzies w każdym watku podświadomie obrazasz innych i masz pretensję,że ktoś ci to wypomina. ja wiem,że mnie nie lubisz i wisi mi to,możesz nie odpowiadać,ale nie zamkniesz mi możliwości wypowiedzi co bardzo ci sie nie podoba. widzę,że i tobie wciskam twój guzik bezpieczeństwa i dotykam twojego ego
|
|
|
|
|
|
#203 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
maskra...nie o tym jest ten watek..piszesz nie na temat..jakas plaga
|
|
|
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego musisz chyba sobie poszukać męskiego forum i tam wylewać swoje żale |
|
|
|
|
|
#205 |
|
BAN stały
|
Ja miałem same porażki i sądzę, że brak zaangażowania odwróci losy tej wojny damsko-męskiej.
|
|
|
|
|
#206 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nikogo nie obrazam aczkolwiek jak ktos sie czuje urazony to prosze pisac do moda. Ja cie nie znam wiec nie moge cie z góry lubic czy nie...ale szczerze ci powiem ze bardziej lubie ![]() Moje ego zostaje naruszone zawsze kiedy ,ktos narusza moje ,,zasady,, lub wchodzi z butami na mój dywan ..tutaj nikt tego nie zrobił bo to tylko anonimowe forum...i nie mozna sie zbytnio przejmowac kazdym zgryzliwym postem urazonej wizazanki(dobrze pisze?).Ale jesli moje słowa ciebie obrazaja to przepraszam ,postaram sie tak formuowac zdania by cie nie dotknac
|
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
Ludzie znajdzcie czlowieka w czlowieku. Ty love to love zostalek kopniety w zadek i od razu wszystkie baby sa zle. Ani razu nie przyszlo ci do glowy 'kurde dlaczego ja ciagle trafiam na te zle. Ech moze w koncu trafie na jakas normalna dziewczyne ktorych jest do groma'? Rozejrzyj sie w kolo i zobaczysz ze sa szczesliwe zwiazki hetero. Bo z tego co piszesz mozna wywnioskowac ze pan tylko z panem bedzie szczesliwy a wredne baby niech same sobie zycie zatruwaja.
Co do pan ile razy wy przeklinalyscie meski rod? Oni tez moga czasem pojeczec, tyle ze bez zbednego uogulniania panowie prosze bo nie zapominajcie ze stwierdzenie ze wszystkie kobiety to k. bez serca moze urazic normalne dziewczyny.
|
|
|
#208 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Akurat kobiety w moim zyciu nie traktuje jako porazki..raczej jako przypadek na który my faceci jestesmy niejako skazani,oczywoiscie jest super jak kobieta jest w porzdku...ale takich to ze swieczka.Głupio jest z zyc kims kto po prostu nie do konca ci odpowiada..ale po co mieszac komus w głowie..? To nie jest gra w remika..zeby sobie wymieniac karty... pozdrawiam ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
Edytowane przez love to love Czas edycji: 2011-01-26 o 14:46 |
|||
|
|
|
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
Fakt nie bylo nigdzie o k bez serca ale bylo wiele innych porownan z ktorymi nie moge sie zgodzic jako ze kazda jest taka, smaka i owaka, albo ze lubimy manipulowac facetami. Zeby byc z kims czasem trzeba cos od siebie dac, ale to idzie w dwie strony.
Jesli trafi sie na kogos kto tego nie doceni trudno. Poboli i przestanie i gdy najmniej sie tego spodziewamy znowu przyleci spasiony amor w pampersie i zdzieli nas strzala. I tak w kolko. Najpierw motylki potem kopniak, znowu motylki i moze po ktoryms kopniaku trafi sie na swoj maly prywatny skarb.i co wtedy bedziesz rozmyslal ile ta niewiasta meskich serc zlamala? Nie. Bo bedzie sie tylko liczyc ze tobie z nia dobrze.
|
|
|
#210 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mgólbyś miec pretensję do mnie,gdybyś użył sformuowania,że większość Cytat:
![]() ale i tak wiem,że kłuje cie woczy Cytat:
nadepnąłes na moje ego,nie słyszałeś,jak zapiszczało? o kurcze to tylko gumowa kaczuszka Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
nie !! bawi mnie tylko twoje stwierdzenie,że wątek powstał,aby powyżalać się na kobiety,a odzew męski był taki mały. odpowiedziałam ci tylko,że to nie zamkniety watek tylko dla mencizn,a fakt jest niepodwazalny.mniej tu jawnych facetów niż kobiet. to tyle |
||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.