![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: No i jak tam po targach?
Kupiłam dwa: ten biały ze srebrnym połyskiem, który Ty masz (rzeczywiście mało go tam
![]() Zaczynam żałować, że nie kupiłam tego balsamu czekoladowego Italian beauty. Albo chociaż płynu do kąpieli. Do tego stopnia, że ciągnie mnie, żeby tam jutro znów pojechać. Głupia baba ze mnie! I ten lakier, z którego zrezygnowałam w ostatniej chwili. Bo okazało się, że mój się rozwarstwił! ![]() Estello, myśmy też się jakoś nie obkupiły. Bardzo brakowało mi np. Daxa. Poza tym obsługa na niektórych stoiskach była niezbyt skora do pomocy. Albo jej w ogóle nie było, bo sobie gdzieś poszła. No i co to za głupi pomysł, żeby sprzedaż prowadzić tylko w niedzielę? Niektóre stoiska tak miały. ![]() No ale przynajmniej spędziłam czas w baardzo miłym towarzystwie. ![]() Ines, a z tym twoim gardłem aż tak źle? Jak się rozstawałyśmy, to jeszcze mówiłaś. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do wizażanek warszawianek :)
Ami
![]() Mamy bardzo podobne odczucia ![]() ![]() A moje gardlo... jak mowilam caly czas to bylo dobrze... Ale wrocilam do domu a tu pusto... I bylam cicho, do nikogo sie nie odzywalam... I jak przyszedl moj Kochaś to sie okazalo ze slowa z siebie wydusic nie moge ![]() ![]() Najgorsze ze do poniedzialku musze odzyskac normalny glos...
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Z obsluga na targach tak jest-zazwqyczaj nie mozna sie dopchac do stoiska albo nie ma sprzedawczyni albo nikt nic nie wie
![]() Ja kupilam glinke rozowa argiletzu,taki naturalny kremik 10ml na sprobowanie,*****olki do pazurkow,peeling enyzmatyczny drozdzowy bandi,tarke do stop dla mamy ![]() Malo buuu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Oooo no wlasnie! Zapomnialysmy w koncu wrocic do stoiska argiletz.
Estella, ile kosztowala glinka?
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
![]()
No, troszkę odpoczęłam
![]() Dziewczyny, bardzo miło było Was poznać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kilka zdjęć z Targów :)
cd.zdjęć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
cd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
![]()
ostatnie
![]() ps. tuba masująca genialna sprawa, jak wyszłam było mi ciut słabo, ale wrażenia niebiańskie. Jestem za wprowadzeniem ich do gabinetów kosmetycznych w miejsce łóżek opalających, skłonna jestem płacić 10-20 zł za 5-10 minut takiego relaksu ![]() Jeśli chodzi o koszulki- Aguś, napis będzie pękać ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nefretete Czas edycji: 2005-05-21 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
Dlaczego aj nie mieszkam w Warszawie
![]() ![]() Ja też chcę się z Wami -buuuuuuu spotkać- chliiiiip ![]() ![]() I dlaczego Wy musicie być takie diablo śliczne i fotogeniczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Ja przymierzylam koszulke i na mnie pasuje jak ulal
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Buuu... Żałuje ze nie dane mi bylo poznac was wszystkie
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lucille, przyjezdzaj, zawsze ktoras Cie przenocuje ![]() A dziewczyny rzeczywiscie sa sliczne ![]() Od razu widac ze Wizazanki ![]()
![]() |
![]() |
#193 | |
调解人
|
Cytat:
czy moze jestem slepa lub zmęczona i nie widzę? ![]()
![]() |
![]() |
#194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
prosim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
Ja też tak chce
![]() Targi w Katowicach dopiero we wrześniu lub październiku, ciekawe czy tam będą dziewczyny z forum ![]()
![]() |
#196 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
![]()
Kochane Laseczki
![]() Nie potrafię wyrazić, ile radości sprawiłyście mi przychodząc do stoiska ![]() ![]() Ogromnie się cieszę, że mogłam Was poznać. I mam nadzieję, że niedługo znowu będzie okazja się spotkać w tak fajnym gronie. Te koszulki są do przetestowania. Ja też mam obawy, że logo jest zbyt nietrwałe, no i za duże jak na mój gust. Pewnie będziemy kombinować jakieś inne rozwiązania. Trochę koszulek zostało. Jeszcze nie liczyłam, ale zrobię po prostu jakiś konkursik w serwisie. I na pewno wszystkie trafią do Wizażanek. Pragnę jeszcze przeprosić wszystkie Wizażanki, które dzisiaj przyjdą na targi. Dzisiaj nasze stoisko bedzie nieczynne. Bardzo Was przepraszam, ale mam szpital w domu ![]() Jeszcze raz bardzo, ale to bardzo Wam dziękuję za tak piękny dzień. Całuski ![]() ![]() ![]() AgaZ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Aguś
![]() Nam rowniez bylo baaaaardzo milo Cię poznać ![]() Niesamowita z Ciebie kobieta. Skąd bierzesz energie na to wszystko?? ![]() Dziekujemy za koszulki ![]() ![]() Trzymaj sie ![]()
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Na targach bylo bardzo fajnie(oplacalo sie wstac o 4.30 rano i zasnąć o 0.00)!Rozpoznalam Dolly(śliczna dziewczyna)!!Koszulke mam białą(do wyboru jeszcze byla czarna,beż.granat).Na Ib bylo dosyć spokojnie(w poludnie bylo więcej ludzi)
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
调解人
|
Cytat:
![]() Fajne, ciekawe ![]()
![]() |
![]() |
#200 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj żebyś nie żałowała ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
śliczna bluzeczka, czemu ta Wawa tak daleko
![]() a do Krakowa żałują że nie pojechałam, ale cóż matura mnie wykończyła i kilka innych rzeczy ![]() kiedy będą znów w Krakowie targi, mam nadzieje że nie za rok? ![]() gdzie są w wakacje targi? bym zrobiła sobie wycieczke wakacyjną ![]()
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
A ja nie wytrzymałam i wpadłam dziś znowu na targi. Tak tylko na chwilkę. Ten czekoladowy balsam za mną tak chodził. Niestety okazał się za drogi, ale nabyłam takie czekoladowe cudo do kąpieli (pewnie ten sam płyn co Ty, Neonka28
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Ooo, juz jestes
![]() Zazdroszcze Ci tego cudenka do kąpieli ![]() No i powiedz wreszcie jaki cien kupilas ![]() Jeszcze raz dziekuje Ci za dobre checi odnosnie zakupu tej nieszczesnej dwunastki ![]() A mi sie jutro chyba szykuje wolne w pracy ![]() Stracilam glos calkowicie... moge mowic tylko szeptem... A jako ze to moje narzedzie pracy to chyba mnie jutro wysla do domu. Chyba ze ten stos lekow jakie mama mi dzis litosciwie zafundowala pomoze i jutro przemowie glosno i po ludzku. Jeszcze nigdy mnie cos takiego nie spotkalo... Z kazdym dniem jest coraz gorzej. Rano telefonu nie moglam odebrac bo jak tu powiedziec "halo" ![]()
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Cień tym razem z prasowanych: 22. Śliczny wrzosowy, delikatny róż. Cudo poprostu. A przy okazji znalazłam ich włoską stronę ww.magic70.com Może komuś się kiedyś przyda.
![]() A próbowałaś już tych cieni, które kupiłaś? Ja wypróbowałam ten biały skrzący się na srebrno. Ale się lśni... Zakochałam się normalnie. ![]() A z gardłem to tak jest, że najgorzej jest rano po nocy. Mi jak mnie bardzo boli, to pomaga płukanie jodyną. Ale na chrypę to pewnie nic nie da. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Pani kolo mnie wachala ten plyn,zdaj relacje co i jak
![]() Natomiast Pan od tej Pani nie mogl sie nawachac ![]() Ja sie wczoraj tym naturalnym kremem wymazalam,zobaczymy jakie beda efekty po dluzszym stosowaniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to ja tradycyjnie kupilam cienie w kolorach jakie juz mam, ale pociesza mnie to, ze tylko te tak pieknie lśnią. A wyzdrowiec chce baaardzo, tylko to nie takie proste ![]() Mimo ze juz popoludnie, to glosu nadal nie odzyskalam ![]() Rodzina juz nie wie czy sie smiac czy plakac, kiedy patrzy na moje rozpaczliwe proby wydobycia z siebie jakiegos normalnego dziweku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
a ja już się zastanawiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zieleń i turkus ![]()
![]() |
![]() |
#209 | |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrowionka ![]() AgaZ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.