Przerzedzanie w³osów, dobranie fryzury... - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-07-09, 20:54   #181
TheTerrorCat
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2
Ciê¿kie w³osy - fryzura

Witam!
Nie wiem czy mo¿e by³ tutaj podobny w±tek, ale jestem nowa a tych w±tków trochê tutaj jest wiec postanawiam za³o¿yæ nowy.

Mianowicie chodzi o to ¿e moje w³osy s± ciê¿kie, d³ugie i oklapniête (moze dlatego ¿e s± a¿ takie d³ugie - prawie do po³owy pleców ok 55cm+) i mam ochotê zmieniæ trochê fryzure bo ta najzwyczajniej mi siê znudzi³a. Powiedzia³am o tym mamie a ona mi odpowiedzia³a ¿e raczej nie bêdzie taka jak bym chcia³a bo mam za ciê¿kie w³osy

http://imageshack.us/photo/my-images...tylesbyge.jpg/ takie co¶ bym chcia³a mieæ na g³owie, ale nie jestem pewna czy takie u³o¿enie na moich ciê¿kich w³osach jest wg mo¿liwe, a nie chce tak ¿e zetnê teraz i potem siê oka¿e ¿e nie bêd± siê uk³adaæ

Pozdrawiam i z góry dziêkuje za pomoc
TheTerrorCat jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-10, 15:55   #182
blond bunny
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 069
Dot.: Ciê¿kie w³osy - fryzura

Cytat:
Napisane przez TheTerrorCat Poka¿ wiadomo¶æ
Witam!
Nie wiem czy mo¿e by³ tutaj podobny w±tek, ale jestem nowa a tych w±tków trochê tutaj jest wiec postanawiam za³o¿yæ nowy.

Mianowicie chodzi o to ¿e moje w³osy s± ciê¿kie, d³ugie i oklapniête (moze dlatego ¿e s± a¿ takie d³ugie - prawie do po³owy pleców ok 55cm+) i mam ochotê zmieniæ trochê fryzure bo ta najzwyczajniej mi siê znudzi³a. Powiedzia³am o tym mamie a ona mi odpowiedzia³a ¿e raczej nie bêdzie taka jak bym chcia³a bo mam za ciê¿kie w³osy

http://imageshack.us/photo/my-images...tylesbyge.jpg/ takie co¶ bym chcia³a mieæ na g³owie, ale nie jestem pewna czy takie u³o¿enie na moich ciê¿kich w³osach jest wg mo¿liwe, a nie chce tak ¿e zetnê teraz i potem siê oka¿e ¿e nie bêd± siê uk³adaæ

Pozdrawiam i z góry dziêkuje za pomoc
oczywiscie ze jest mozliwe takie ulozenie fryzury nawet z twoich ciezkich wlosow!
po pierwsze musialabys dobrze wytlumaczyc fryzjerce czego oczekujesz i poddac sie dobremu strzyzeniu u profesjonalisty.
takie strzyzenie wymaga jednak w wypadku ciezkich, prostych lub gestych wlosow mocniejszego cieniowania i degazu- przerzedzenia pasm by by³y l¿ejsze i lepiej sie uk³ada³y.
Mimo to, nastaw sie ze co rano i tak musia³aby¶ spêdzic chwilkê z uk³adaniem fryzury- na ¿el, lakier itp.
czy jeste¶ na to gotowa?
gdy wstaniesz z ³ózka taka fryzura bedzie ci sterczec w rozne strony, wiêc codzienne uk³adanie to mus.
niemniej da sie j± osiagnac na kazdych wlosach- w najgorszym wypadku jesli mialabys naprawde ciezkie wlosy i niepodatne na jakiekolwiek zabiegi trzeba bedzie te krotkie partie podtapirowac przy skorze i beda tak sie ukladac
Stary 2011-07-21, 15:32   #183
a89cf3a23284efc7c0f9f754320cc5f7980b731d_63c1f0836b721
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1
Exclamation

.

Edytowane przez a89cf3a23284efc7c0f9f754320cc5f7980b731d_63c1f0836b721
Czas edycji: 2016-04-24 o 12:21
a89cf3a23284efc7c0f9f754320cc5f7980b731d_63c1f0836b721 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-21, 16:01   #184
Agaaa-a
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 700
Dot.: Grube i gêste w³osy ;/

Zapomnij o takich w³osach jak dziewczyny z linka , poniewa¿ to jest zupe³nie inna struktura w³osa . Nawet jak fryzjer " usunie polowe" to i tak nie bêdzie tego efektu .
Musialaby , kto¶ wyci±gn±æ Ci w³osy na szczotce , byæ mo¿e u¿yæ prostownicy , a do tego wszystkiego naladowac na w³osy ro¿ne kosmetyczne cuda .
Tamte w³osy s± gladki , ¶liskie , Wiotkie i cienkie natomiast Twoje krêcone , grube , puszace z tego co widzê.
Ta 2 z linka ma jeszcze inne w³osy ni¿ ta z 1 linka

Edytowane przez Agaaa-a
Czas edycji: 2011-07-21 o 16:05
Agaaa-a jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-21, 17:12   #185
Anethka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 852
Dot.: Grube i gêste w³osy ;/

Cytat:
Napisane przez Agaaa-a Poka¿ wiadomo¶æ
Zapomnij o takich w³osach jak dziewczyny z linka , poniewa¿ to jest zupe³nie inna struktura w³osa . Nawet jak fryzjer " usunie polowe" to i tak nie bêdzie tego efektu .
Musialaby , kto¶ wyci±gn±æ Ci w³osy na szczotce , byæ mo¿e u¿yæ prostownicy , a do tego wszystkiego naladowac na w³osy ro¿ne kosmetyczne cuda .
Tamte w³osy s± gladki , ¶liskie , Wiotkie i cienkie natomiast Twoje krêcone , grube , puszace z tego co widzê.
Ta 2 z linka ma jeszcze inne w³osy ni¿ ta z 1 linka
Jakim cudem skoro widaæ, ¿e to ta sama dziewczyna (to samo ubranie i ³añcuszek)

KLIK
Anethka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Fryzury i styling

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.