|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
Cytat:
![]()
![]() |
#182 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() no widzisz wazysz 5 kg mniej ![]() ![]() Cascada Ty sie na tym troche znasz.... kupilam ostatnio ten szampon i odzywke https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ie.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ia.html&next=1 co o nich myslisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Raczkowanie
|
xLADYx czy przedłużane wloski nie osłabiły kondycji twoich naturalnych? ja nosiłam przez jakiś czas clipy, ale bardzo wytarły mi włosy w niektórych miejscach i ją strasznie cienkie teraz
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() muszę powiedzieć ze włoski fajne, miękkie i lśniące są po tym zestawie, wiec jak na tą cenę (zapłaciłam w tesco na promocji 12,99zł za zestaw) to jest rewelacja ![]()
![]() |
#184 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Kotka bierz te z 4 great hair i sie nie zastanawiaj, mowisz,ze clipy Ci pasowaly to te tez beda ![]() i troche na pewno je ponosisz, ja nosilam tak 4-5 miesiecy te wloski i nic sie z nimi nie dzialo, tylko to byly ciemne,a jasne moga sie szybciej niszczyć ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() odzywka napewno jest dobra ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#187 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0f0603ed06f411a5d3d78a7 f01b50240947bf49a_6024742 79be1e;24990803]Szkoda, że nie przetestowałaś. Ale teraz ten kolorek wyszedł Ci bardzo ładnie, w sam raz na wiosnę ![]() Działa, działa! Pierwsza notka bardzo fajna. To ja już mogę zaproponować parę tematów do kompendium ![]() - oxydanty a stopień rozjaśnienia - jakie odcienie farb gaszą, żółć, rudość itd. - info o numerach farb - jakie cyferki odpowiadają jakim kolorom i odcieniom Tyle na razie mi przychodzi do głowy ![]() trafne tematy na pewno będą pożyteczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczynki przestańcie marudzić na te wasze rozmiary,wagę i figurkę ![]() ![]() ![]() ![]() Bunny już opczytałam bloga, początek super czekam na ciąg dalszy i życzę wytrwałości i weny ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
ufffff przeczytałam wszystkie części. Bardzo dużo się dowiedziałam o pielęgnacji włosów.Czy może się do was przyłączyć jeszcze jedna blondynka? ![]() ![]() blond bunny swietny pomysł na założenie bloga. Na pewno tez będę Twoją wierną czytelniczką. Pozdrawiam wszystkie śliczne blondyny ![]()
................... Idzie ulicą blondynka ładna, porusza się z gracją, jest bardzo zgrabna. Jest uwodzicielska... Uśmiecha się kusząco. Piękne oczy mienią się błękitem, mężczyźni patrzą na nią z zachwytem, patrzą też na nią zazdrosne kobiety, zazdrość przejawia się w zawiść...niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
kotka, asia
dziekuje za miłe słowa ![]() Princeska to ja mam 165, podobnego wzrostu jesteśmy. A wg mnie liczą się też wymiary bo założe się ze jakby wziąć mnie, Princeske i caskadę każda z nas tego samego wzrostu i napisać wymiary kazda miałaby tez inne. Co tam waga, ja też chce być chudsza ale mi zależy na centymetrach a nie wadze. Zresztą przecież może ktoś ma więcej mięści a nie tłuszczu i i tak więcej waży a nie wisi mu nic. Róznie to bywa asia może mimo rozmiaru ktory wcale nie jest duzy, masz duzo mięśni? Ja dziś byłam poogladac ciuchy i nic nie ma, naprawde same szmaty i to dosłownie. Za to kupiłam w Rossmanie ![]() ![]() Ale wszystko było w promocji i zapłaciłam 35zł ![]() Princeska ja mam tę maskę co pokazujesz z Loreala, bardzo ją lubię, dawno jej używalam ale kiedyś uzywałam praktycznie co mycie i bardzo poratowała moje włosy martyska witaj i koniecznie wstaw zdjęcia ![]() buahot te clipy sa podobno bardzo dobre, 110 gram ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-10 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dobra pranie wstawione teraz czas odkurzyc chate ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#193 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() Bunny super,że założyłaś bloga, zaraz będę czytać ![]()
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ty znowu na zakupach ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
casckada snowhitee dziękuję
![]() Ten kolor sam w sobie jest dość ciepły,ale refleksów nic nie pokrył i jest jak lubię czyli chłodno - ciepło. Owszem, mam ciemniejsze włosy ale to naprawdę o 1 ton. Ale musze Wam powiedzieć że szkoda ze to sie zmywa-czytałam na forum i pani sprzedawczyni mowila ze kilka myć i po kolorze. A szkoda bo farba nie jest tania. Ale może bede robila odrosty Majirelem 9,13 i na to robiła refleksy skoro kolor tak mi się podoba. I powiem jeszcze jedno-ten szampon baaardzo zmiękcza, wygładza włosy, naprawde wierzcie mi nigdy po farbowaniu moje włosy nie były w tak dobrym stanie, jak po najlepszej masce, są tak miękkie i gładkie że nie mogę się nadziwić jak to możliwe? snowhitee czytalam nieraz ze N&E 522 i 532 maja 9%, pozostałe 6% caskada chcialam jakieś ciuchy moze kupic,ale naprawde nic nie było Podziel się co wyczaiłaś, zawsze korzystam z Twoich pomysłów ![]() ![]() A co do wagi to moze masz małe kosci i jestes drobna? Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-10 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No właśnie nie wiem ![]() ![]() Tak.. nie raz jak ich nie ułożę to z racji tego, że są mocno pocieniowane to wyglądają jak psu z gardła wyrwane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bunny brawo ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oczywiscie jak kupie jakis kosmetyk to napewno sie pochwale obiecuje..zdradze ze juz jestem na tropie czegos dobrego znow i jeszcze nikt go tu nie chwalil.... ostatnio dolaczylam do swoich olejow na wlosy olej arachidowy taki kuchenny i dziala rowniez swietnie jak moj stary migdalek...wogole bez oleji na wlosy nie wyobrazam sobie swojej pielegnacji..
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-02-10 o 16:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Yatamanka
to ja nie wiem, ja wstawię jutro lepsze zdjęcie to zobaczysz caskada to chwal się koniecznie, ja korzystam z Twoich pomysłów nagminnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to zwykly szampon z dodatkami poprawiajacymi wyglad wlosa ale bez silikonow ![]() ja w ciazy przytylam ok 10kg i wrocilam do wagi sprzed ciazy nic mi nie zostalo..
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-02-10 o 16:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Princesska masz rację ciemne jakoś są dłużej wytrzymałe niż jasne
![]() Kotka fajna stronka mnie kusi ta metoda silikonowa ale nie znalazłam jeszcze nigdzie jaśniejszych taśm niż kolor 613 a nie chce kupować i od razu farbować bo to też wpływa na włoski ![]() Prezesowa żeby Cię nie skłamać przedłużam zagęszczam włoski chyba bedzie już ok.3-4 latek różnymi metodami pierwsza to była ringi i to była pomyłka ![]() http://www.rapunzelofsweden.pl/1/pl/...od_grp-s1/1191 nic mi się nie wytarło we włoskach zresztą dzięki metodzie na zgrzewy urosły mi włosięta ![]() ![]() Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-02-10 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, wklejam zdjęcia moich włosów w tej chwili.
Czym je ochłodzić? Nie wiem: Vikingiem? Copenhague z Preference? Nie wiem czy one w ogóle chwycą. Co proponujecie? I jak myślicie, jaki to w ogóle poziom? 8? Jaśniejsze włosy - światło dzienne, bardziej rude - zdjęcie z lampą. |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
o kurdę jest mój kolor
![]() Kotka nie lubię Cię ![]() ![]() ![]() Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-02-10 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to super! ja do 6miesiąca przytyłam 4,5kg bardzo się cieszyłam że tak mało ,a potem zaczęłam przybierać po 5 kg prawie na trzy tygodnie okazało się że miałam gestoze czyli zatrucie ciążowe i podchodziłam wodą.Masakra były takie dni że moje stopy wyglądały jak rakiety tenisowe ,kostek nie było widać wcale ,a kapci to nie mogłam na nogę założyż bo się nie mieściła ![]() a w dugiej ciąży było nie lepiej bo okazało się że mam cukrzyce ciążową w dodatku późno wykrytą .Ile ja się najeździłam po lekarzach i wyleżałam w szpitalu przy jednej i przy drugiej ciąży to SZOK!
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
asia
no tak po ciązy czasem ciezko zrzucic, sa dziewczyny co chudna a sa i takie co gorzej im to przychodzi. A o babsztylu nie ma mowy bo jestes niziutka więc na pewno nie wyglądasz źle ![]() No to nabiedziłaś się przy tych ciążach bidulko ![]() caskada ja mam te maske Loreala co Princeska pytała i jest bardzo fajna, zuzyłam juz chyba 2 czy 3 opakowania ![]() A co masz teraz na oku, jakąś odzywkę? ![]() malaika Ty nie masz jednolitego koloru więc ciezko stwierdzić, ogólne wrażenie to poziom 8. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-10 o 16:30 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
blond bunny
Genialnie ![]() ![]() Zaraz prosto w serce ![]() Agatau Przepiękny kolor ![]() ![]()
#209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#210 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Włoski super wyszły! Cytat:
Daj linka na priv do swojego! ![]() Cytat:
![]() kochaneczka twoje wloski też super wyszly, jak zawsze zresztą po tym matrixie ![]() Ślicznie ci w tych popielkach ![]() dziewczyny ale sie dzis rozpisałam ![]() ![]() od jutra nie będę już was tak rozpieszczać ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.