TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-23, 15:00   #181
agnieszka09
Wtajemniczenie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

POP tez mi sie podoba ten pomysl...i fajnie te pieniazki dostawac...ale mam nadzieje,ze sie oduczy.nie przeklina nalogowo czy duzo...ale i tak mnie drazni to wiec jak prosze i nie dziala to trzeba sposobem

no a te kg niech bedzie(bedzie mi milej) faktycznie nie bylo widac

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

i mam pytanie.czy robicie juz zupy na wywarze z miesa i warzyw czy dalej tylko na wywarze z warzyw dla maluchow...

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 15:06   #182
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Oglądacie rozmowy w Toku? Bo ja myślałam że mam pier***ca na punkcie mojego kota ale tam to są wariatki.
Ja Igora kocham ale nie postawię go ponad własne dziecko.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 15:12   #183
agnieszka09
Wtajemniczenie

az przelaczylam na tvn
ja kiedys psy do domu sprowadzalam jak bylam gowniara jeszcze...raz przyprowadzilam ogormnego psa,przyblede...mam sie wsciekla ale potem okazal sie byc pupilem

moja mala od 12 spi...i spi...ide zerknac bo moze juz sie bawi pocichu

wczoraj wieczorem w szoku bylam.po kapieli polozylam ja spac ...a ta zamiast isc spac to kolysanek sluchala

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-02-23, 15:14   #184
CAROLAJKA
Raczkowanie

Mrowak jest stabilny nie wywrotny ma na kółkach gumowe osłonki to znaczy nasz ma a ten z linku to nie wiem trzeba by było poczytać czasem Ala Dane wsadzi do tego wozka i ja wozi po domu bo na siedzaco sie miesci
CAROLAJKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 15:16   #185
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Dziękuję za życzenia

jak mi się nie chce dzisiaj być w pracy,do domu

Co za historie,jeju co to będzie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Całkowicie się zgadzam.
Moja siostrzenica krzesełkiem turystycznym odcięła sobie (dosłownie)palec serdeczny - jej mama była obok. Na szczęście udało się go przyszyć i się przyjął. Koleżanka z synkiem bawiła się w berka na podwórku - mały zawisł powieką na krzaku. Z gałęzią jechali na pogotowie. Pewnie każda z nas widziała albo słyszała o podobnych "przygodach" .

A cudaka na komary nie mam. Czy to jest to co emituje jakieś dźwięki ?
masakra,mojego szefa synek włożył paluszek do jakiegoś silnika maszyny,która była cała obudowana nikt nie wie jak on to zrobił,przez jakąś krateczkę tteż mu palca ucięło ale odratowali 1,5 roczku,nie wyobrażam sobie jaki to ból musi być.

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
smaruj to troszkę uelastyczni tego bliznowca .
To się powinno od razu smarować . i powinnas 3 razy dziennie smarować
Ania no widzisz,mogłam wcześniej zacząć,ale kupie a nóż widelec coś pomoże.

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
Z nowych rzeczy- Ola potrafi wstać sama, bez przytrzymywania się czegokolwiek. Chwilę stoi, kiwa się i pada na pupkę

Poza tym u nas wsio po staremu, zajrzyjcie do nas, to się przekonacie. Michał opowie jak mu w nowej pracy, mój Krzychu opowie, jak to jest nie móc znaleźć pracy Dziewczynki się pobawią, my poplotkujemy, zapraszam.
Tylkooliwka- pamiętasz, że umówiliśmy się na połowę marca? A może damy radę wcześniej?
Dusiaczka nie ma problemu oprócz tego weekendu,bo jest party a tak to ja się dostosuję,zapraszam do mnie nawet w następną sobotę lub niedzielę obojętnie.

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
i mam pytanie.czy robicie juz zupy na wywarze z miesa i warzyw czy dalej tylko na wywarze z warzyw dla maluchow...
Agniesia ja już dawno nie gotuję osobno,tylko odszumowuję,tylko,że ja gotuję tylko indyka lub cielęcinę bo Danek nie może jeść kurczaka bo go wysypuje.
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 15:17   #186
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

pop ogladam i tych ludzi trzeba leczyc!!!
kretynizm totalny
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 15:20   #187
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Oglądacie rozmowy w Toku? Bo ja myślałam że mam pier***ca na punkcie mojego kota ale tam to są wariatki.
Ja Igora kocham ale nie postawię go ponad własne dziecko.
Ja oglądam.Rozwaliło mnie to jak ta babaka odmówiła kasy na bluze dla dziecka za 80zł(bo kasy nie ma)po czym poszła kupić PSU kurtke za 150zł.
Dobrze,że tam mają takich fajnych,konkretnych psychologów-co to nie boją się nazywać rzeczy po imieniu.

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Agnieszka ja już od dawna daje na mięsnym wywarze.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 15:21   #188
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ten grzywacz z jezykiem ---- hahahaa wymieklam!
A.Camus
Stary 2011-02-23, 15:21   #189
anakazar
Zakorzenienie

Ale wiecie co?ja wole,żeby się roiło od takich właśnie ludzi niż od s****ysynów,którzy zdzierają ze zwierząt skóre żywcem.Niech sobie ubierają je,kochają jak wariaci-lepsza taka miłość niż krzywda.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-02-23, 15:22   #190
Darusiaaaa
Zakorzenienie

agnieszka moja mala to je juz takie zupy jak my normalne.
A.Camus
Stary 2011-02-23, 15:27   #191
agnieszka09
Wtajemniczenie

dzieki dziewczyny

ANAKAZAR dobrze napisalas lepiej niech rozmieszczaja ,choc nawet przeginaja niz morduja i sie znecaja

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

TYLKOLIWKA to moze jakies wagaryszef napewno zrozumie maly wybryk

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-02-23, 16:07   #192
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

ja na warzywnym.. bo zaczełam w koncu sama gotowac.. i jestem taka z siebie dumna.. 2 razy w tyg jest słoiczek np. z królika lub cielęcinki bo tego robic nie bede.

A ja słysząłm gdzie wyczytałam że dopiero po roku podaje sie na miesnym.

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:13   #193
Justys76
Raczkowanie

Martuko znalazlam takie, o to chodzilo?
http://www.diapers.com/product/subca...FcTb4Aod0lXsKw

http://www.cityministrollers.com/bab...2011-s/131.htm

http://www.buybuybaby.com/searchSKU....ni+double&go=1&

http://www.toysrus.com/search/index....S/2255957&sr=1

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=bab...emCondition=11

Na kazdej stronie sa w mniej wiecej takiej samej cenie.
Justys76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:14   #194
agnieszka09
Wtajemniczenie

MADZIWNIA widzialam zdjecia na nk ale swietnie sie bawiliscie...i brawa dla Ciebie

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-02-23, 16:24   #195
libra777
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cigi piszesz że nie widzisz nic złego w zostawianiu dziecka w samochodzie albo psa? zobacz tuhttp://polskalokalna.pl/wiadomosci/l...stanie,1550853

Ja też nie mam zamiaru nikogo pouczać ale zgadzam się z Izazulą i CAROLAJKĄ w sprawie uważania czym dzieci się bawią i mówienie że nie ma szans żeby coś tam połknęło czy urwało jest bardzo optymistyczne też wolę dmuchac na zimne.
Agnieszka ja też od dawna gotuję normalne zupy
Anakazar mam rade dla Ciebie , jak Ci sie tak podoba rozmiar do 86 to trzaśnij sobie drugiego bejbika
Yoonka zdrówka życzę dla Tosi

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Mrowak ja dawałam Ibufen D u nas najlepiej działał tam nawet jest napisane że przy bolesnym ząbkowaniu , w dzień nie daję jakoś się przemęczamy jak jest tragicznie marudny to na noc daję i maść Dentinox N
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:26   #196
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
ja na warzywnym.. bo zaczełam w koncu sama gotowac.. i jestem taka z siebie dumna.. 2 razy w tyg jest słoiczek np. z królika lub cielęcinki bo tego robic nie bede.

Ja teraz szukałam w necie to piszą że od 7 mc można na wywarze. Tylko na wywarze z samego mięsa, bez kości.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:34   #197
anakazar
Zakorzenienie

Libra to nie takie proste,bo musiałaby się musowo trafić dziewczynka

A co do tych niebezpiecznych rzeczy to ja też chucham na wszystko,bo jak Nina miała chyba z 5 miechów to dorwała zakrętke od żywca i wsadziła sobie do buzi i był ryk jeden wielki,bo jej się korek w buzi zaklinował-szybko dałam radę wyciągnąc,choć łatwo nie było.

A mój kot to złodziej tych zakrętek co jakaś dorwie to nosi w pysku i turla sobie i teraz pilnuję,żeby każdą jedną schować(bo je zbieram dla siostry do szkoły)Bo jak leży tam gdzie Nina dostępu nie ma to i tak kot ją ściągnie.

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Wiecie co?dawałam Ninie tran i sama łyżeczke łyknęłam i to jest obrzydliwe,że brak słów.I pierwsze co to też musiałam po nim odkaszlnąc-a dziecku się dziwie;/

Stary 2011-02-23, 16:42   #198
CAROLAJKA
Raczkowanie

Martuko a nad innym rodzajem wozków sie zastanawialiście ??
ja jak zaszłam w ciąże to na początku miałam upatrzony taki wozek
http://cgi.ebay.pl/Poussette-double-...item4156d7bee4
u nas też miały być bliźniaki nieststy się nie udało zdrowa i zywa urodziła się tylko Danutka
ten waży 13 kg
są jeszcze takie co ważą 14
http://cgi.ebay.pl/Poussette-double-...item4156b8fd9e
ten też mi się podobał
http://cgi.ebay.pl/3-roues-Marathon-...item33651de482
ale waży już 18
ten pierwszy to taki typowo dla osob mieszkających gdzieś blisko lasu albo gór
CAROLAJKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:48   #199
P0P70
Zakorzenienie

Ja to prawię codziennie przekonuję się o tym jaka to jestem nieuważna. Niby wszystko sprawdzam, wyszukuję jakiś małych rzeczy a i tak to moje dziecko ma jakiś radar i zawsze coś wynajdzie. Albo mi gdzieś ucieknie. Niby zawsze przy niej ktoś z dorosłych jest bo my tylko samą to w kojcu zostawiamy (trzeba też od czasu do czasu do WC iść). No i coraz więcej siniaków ma odkąd zaczęła chodzić samodzielnie.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:53   #200
Justys76
Raczkowanie

Martuko tu masz jeszcze kilka wozkow dla blizniakow z roznych firm.

http://www.buybuybaby.com/StylePage....rnt=0&ipp=1000&
Justys76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 17:01   #201
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja to chyba zle napisalam spinacze to sa tak jak to nazywa pop klamerki nie maja zadnej sprezynki ani niczego, to takie cos jak klamry do wlosow , dostalam od kuzynki bo u nas w domu zawsze sie uzywalo zwyklych spinaczy ale to fajniejsze bo wieksze i wystarczy spokojnie jedna na jedna rzecz a co do wypadkow to przeciez 3/4 z nas jest przykladem tego ze przy nas tez moze sie cos stac, ilu z nas dziecko przy nas!!!!! spadlo z lozka?
uderzylo sie? szlo nabilo guza? tak jest , roznie moze byc niestety.
Jak mala jest ze mna to sie z nia bawie i mneijszymi rzeczami ale wtedy nie odstepuje jej na krok i juz jak widze ze chce cos zrobic to nie ma mowy, zabieram.
Nie dopuszczam jej do zadnych kabli, o tym nie ma nawetr mowy, wszystkie sa pochowane.

co do zostawiania psow czy dzieci w samochodzie ja jestem do tego nastawiona strasznie! nigdy bym nie zostawila nawet chomika latem w samochodzie a co dopiero dziecko czy psa. Strasznie mnie wkurza jak ktos zostawia zwierzaki latem przy zamknietych oknach! przeciez on moze sie tak udusic i takich przypadkow kazdego lata jest tysiace-niestety! a co dopiero dziecko.....
A.Camus
Stary 2011-02-23, 17:22   #202
cigi
Rozeznanie

Ja tylko, na chwile, wpadlam sie wybronic, bo zaraz sie tu ze wszystkimi skloce, albo raczej wszyscy ze mna;
Cytat:
A rób sobie co chcesz i dawaj zabawki jakie chcesz.
Widziałam już trochę wypadków i dlatego ja nie daję takich rzeczy do zabawy.
Bez złośliwości proszę
Pewnie, ze bede robila co chce, tylko czemu sie denerwujesz (moze mi sie tak wydaje...)
Tak jak piszesz pozniej, to gdzie i rusz wypadek sie moze stac z udzialem wszystkiego, nawet jak rodzic obok, wiec trzeba by unikac niemozliwej ilosci potencjalnie niebezpiecznych sytuacji i przedmiotow; Garnczkiem tez moze sie walnac, i przeciac glowe (a przednio sie bawi stukajac lycha o garnek), lalka barbi (gmyrelko, uwazaj na Dyzia ) tez moze noge w gardlo dziecku wbic przeciez !! i wieloma, wieloma rzeczami...i naprawde nie uwazam zeby te nieszczesne szczypczyki byly bardziej niebezpieczne od czegos innego (tymbardziej, ze cora ich do buzi nie bierze i nie biega z nimi);
A zlosliwa nie chcialam byc, i chyba nie bylam? O mnie wczesniej pisalyscie (nie tylko Ty), ze przesadzam, ze za bardzo chce corke uchronic (panikara), wiec stwierdzilam, ze chyba ja jednak nie tak bardzo; i tylko to mialam na mysli... o jejku jejku, ja to juz jak cos powiem, to powiem....
Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
usilnie próbuję znaleźć w Twoim poście sygnał, że ironizujesz i żartujesz, ale jakoś nie mogę...? Ty poważnie?
Nie nie zartuje. Ja bylam juz naprawde spora dziewczynka (nie 5 latka), rozumiejaca, jak mojemu tacie zdarzalo sie wskoczyc do sklepu, czy do pracy na pare chwil a ja czekalam w samochodzie. Samochod byl otwarty, a ja siedzialam grzecznie na tylku i czekalam. Na tyle bylam duza, i wychowana, ze wiedzialam, zeby jakichs glupot nie robic, a w samochodzie nic sie nie poniewieralo, a nawet jakby, to wiedzialam juz jak sie obslugiwac. w domu tez w wieku 8 lat sama zostawalam i szykowalam sie do szkoly. Potencjalnie tez niewiadomo co mogloby sie wydarzyc, ale dziecko w ktoryms momencie dojrzewa do pewnych rzeczy i jest na tyle rozumiejace, ze mozna je bez obaw zostawic samo.
Co do psa, to tak jak napisalam; Co moze sie wydarzyc?

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Cigi piszesz że nie widzisz nic złego w zostawianiu dziecka w samochodzie albo psa? zobacz tuhttp://polskalokalna.pl/wiadomosci/l...stanie,1550853
Slyszalam o tym przypadku, tam dzieciaczki mialy 2 i 4 latka, wiec oczywiste jest to, ze taki maluszek moze cos wykombinowac, cos sie moze zdarzyc. Dziecko w takim wieku nie rozumie jeszcze wszystkiego. Ja pisalam o starszych dzieciach.
A co do zostawiania psow (i starszych dzieci) to powiem tak. Rownie dobrze, nie mozna by zostawic samego w domu, czy nie mozna by pozwolic latac po podworku, bo wszedzie cos takiego (nie sprowokowanego aktywnoscia dziecka/psa) mogloby sie wydarzyc. Zapalic moglaby sie chalupa, na ulicy moze potracic samochod i cegla z dachu tez moze spasc.

Powtarzam; nie widze nic zlego w zostawiania zwierzecia w aucie na krotki czas, w odpowiednich warunkach, i STARSZEGO rozumiejacego dziecka na moment tez nie.

Mam swoje zdanie i z nikim sie nie chce tu klocic, wierzcie mi, wystarczy mi tego w zyciu codziennym i nie daze do tego.

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
ja to chyba zle napisalam spinacze to sa tak jak to nazywa pop klamerki nie maja zadnej sprezynki ani niczego, to takie cos jak klamry do wlosow , dostalam od kuzynki bo u nas w domu zawsze sie uzywalo zwyklych spinaczy ale to fajniejsze bo wieksze i wystarczy spokojnie jedna na jedna rzecz a co do wypadkow to przeciez 3/4 z nas jest przykladem tego ze przy nas tez moze sie cos stac, ilu z nas dziecko przy nas!!!!! spadlo z lozka?
uderzylo sie? szlo nabilo guza? tak jest , roznie moze byc niestety.
Jak mala jest ze mna to sie z nia bawie i mneijszymi rzeczami ale wtedy nie odstepuje jej na krok i juz jak widze ze chce cos zrobic to nie ma mowy, zabieram.
Nie dopuszczam jej do zadnych kabli, o tym nie ma nawetr mowy, wszystkie sa pochowane.

co do zostawiania psow czy dzieci w samochodzie ja jestem do tego nastawiona strasznie! nigdy bym nie zostawila nawet chomika latem w samochodzie a co dopiero dziecko czy psa. Strasznie mnie wkurza jak ktos zostawia zwierzaki latem przy zamknietych oknach! przeciez on moze sie tak udusic i takich przypadkow kazdego lata jest tysiace-niestety! a co dopiero dziecko.....
No i ja sie z Toba calkowicie, we wszystkim zgadzam; amen; (co do psa w upale w zamknietym samochodzie tez )

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

mrowak ja mojej malenkiej ani na chwilke nie zamykam w samochodzie samej; zawsze mam moje drzwi otwarte i klucz w kieszeni; bo ja to roztrzepana, cos moglabym glupiego wykombinowac
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 17:22   #203
Darusiaaaa
Zakorzenienie

jesli chodzi o wieksze dziecko 8-10 lat nieraz jechalam gdziers z chrzestnym czy cos i tez musial wskoczyc do kumpla na chwile albo cos to tez czekalam.
A.Camus
Stary 2011-02-23, 17:45   #204
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Ja teraz szukałam w necie to piszą że od 7 mc można na wywarze. Tylko na wywarze z samego mięsa, bez kości.
a no włąsnie bez kosci... toż zapomniałam dopisac.
Cytat:
MADZIWNIA widzialam zdjecia na nk ale swietnie sie bawiliscie...i brawa dla Ciebie
Dziekowac dziekowac...
juz mamy kolejenpomysły np. padł pomysł że dziewczyny maja byc w stroju męskim a faceci za kobiety w jakikolwiek strój

no i jeszcze jedna.. wakacyjna cokolwiek jakikolwiek motyw wakacyjny

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 18:36   #205
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cześć Ale Wy zasuwacie! Niedobre

A czemu nie można na kości gotować zupek?? Ja już od dawna np na skrzydełkach robię albo udku

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 18:47   #206
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość

A czemu nie można na kości gotować zupek?? Ja już od dawna np na skrzydełkach robię albo udku
ja na ćwiartce z kurczaka robię co któryś raz, kilka razy też robiłam na skrzydełkach, ale w dzieciowym programie mówili że skrzydełka za tłuste, dużo lepiej udka Najczęściej robię zupy na filecie z indyka lub kurczaka, dzisiaj na szynce chudej(ale jakoś się już do drobiu przyzwyczaiłam i mi nie smakowało)Na kościach jako takich, że np wiepszowe same kości, to niebardzo bo chodzi o szpik z kości przedostaje sie do zupy. A tutaj to niebardzo wiem czemu ale niezdrowe.

Stary 2011-02-23, 18:49   #207
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość

A Ty tak pilnie dzisiaj pracowałaś,że Cię nie było?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-23, 18:49   #208
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

madziwnia jak bedziesz latem robiła impreze to może i ja się załapiem

Od jutra w TESCo jest oferta specjalna na rzeczy z FP np 2szt smoków z FP lub niekapki to po 3,99, tylko nie we wszystkich sklepach to posprawdzajcie bo chyba warto. Będa tez jakieś zabawki FP do kąpieli, itp

Stary 2011-02-23, 19:19   #209
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
A Ty tak pilnie dzisiaj pracowałaś,że Cię nie było?

madzia
dzięki za odpowiedź

a jak ja jestem to ciiiisza

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-02-23 o 19:45
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 19:48   #210
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
To jeszcze do kompletu. Dzieci koleżanki (dziewzynka 4 lata i chłopiec 2 lata) zrzuciły telewizor a później mały gonił z nożem kuchennym swoją siostrę. To miał być miecz ale mu się pomyliły . Dodam że przed nim nie ma szans nic schować wyżej - wlezie wszędzie bez problemu
nieźle , SZymek mi raz przyszedł z nozem do mnie , od te pory ma kategryczny zakaz dotykania szuflady gdzie sa noże i tego nie robi , 2 latka już mozna tego nauczyć .

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
przy dziewczynce podobno mniej się tyje, ale ciężej się znosi. Ja przy pierwszym przytyłam jakoś 23 kg, a przy drugim to juz około 28 też różnie się znosi ciążę zależnie od wieku.

Sprawdziłam to coś z x-landera i właśnie do odstraszania komarów, na baterie słoneczne, cena około 29 zł, więc chyba wypróbuję na majówkę
jakoś nie wierze w to że przy dziewczynce to a przy chłopcu tamto cere tylko miałam gorszą niż przy szymku ale to już sprawa horonów

Cytat:
POP tez mi sie podoba ten pomysl...i fajnie te pieniazki dostawac...ale mam nadzieje,ze sie oduczy.nie przeklina nalogowo czy duzo...ale i tak mnie drazni to wiec jak prosze i nie dziala to trzeba sposobem

no a te kg niech bedzie(bedzie mi milej) faktycznie nie bylo widac

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Od 8 miecha można

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość

od 8 miesiąca

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości