![]() |
#182 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różowy zmywacz KillyS - wycofany???
Cytat:
![]() A tak w ogóle to Ty masz jeżynowy? Ja ciągle kupuję wiśniowy, bo tylko na taki bezacetonowy trafiam ostatnio. Pierwszy raz tylko miałam malinę, ale w sumie ta wiśnia jest bardziej wiśniowa niż malina malinowa. Szkoda tylko, że kokos jest już z acetonem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
hmm niewiem czy była już o nim mowa,ale najlepszy zmywacz wg mnie oczywiście, to BeBeauty z Biedronki.Pachnie wanilią i kokosem
![]() Jest tani wydajny i dobrze zmywa.Mam 3 buteleczkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo a kto go robi dla biedronki?
![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ja o nim wspominałam ![]()
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmywacze do paznokci - zbiorczy
Dla mnie absolutnym hitem sa zmywacze do paznokci Sally Hansen, po nich paznokcie były w idealnym stanie. Ale ponieważ są cholernie drogie i dowiedziałam się, że w Stanach kosztują grosze w porównaniu z Polską, zeźliłam się i odkryłam zmywacze do paznokci Isany. Niezłe, ale ponieważ stosuje też rózne kremy i maści do rak i paznokci, nie wiem, czy dobry stan pazurków to dobroczynny wpływ zmywacza, czy też tych pozostalych specyfików.
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
Też stosuje zmywacze isany, niestety ten zielony zawiera aceton;/ ale bez wiekszych problemow te zmywacze daja sobie rade z wzorkami, i brokatem, dlatego polecam
![]()
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
są dostępne w drogeriach Rossmann, ponieważ są dla niego produkowane
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
zielony stworek
|
A który zmywacz jest na tyle silny,że da radę usunąć krwisto czerwony lakier nie zużywając przy tym połowy opakowania?
Miałam: Cree-słaby jest,ale paznokci nie niszczy Rossmann-tego wycofali i zastąpili Isaną ![]() Lidl-najgorszy!!!! jakiś kupiony w kiosku z kwiatkiem-nie da rady zmyć odżywki,a co dopiero czerwony lakier ![]() Co polecicie mocnego bez acetonu do 10zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
ja zawsze zużywam tylko jeden wacik, no chyba że lakier ma wyjątkowo wredny brokat to dwa
![]()
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
odświeżam wątek, mam małe pytanie dot. zmywaczy
ostatnio w sklepie przy zakupie lakieru dostałam gratis "zmywacz do paznokci chusteczka", wygląda jak próbka kosmetyku tylko trochę grubsza ![]() Czy znajdę gdzieś takie "zmywające chusteczki" w sprzedaży regularnej?
![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam takie chusteczki z Eva Natura (ziołowa formuła bez acetonu). W opakowaniu jest 10 sztuk - każda w osobnej saszetce. Dostałam w prezencie więc nie powiem gdzie kupiłam i za ile ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tych chusteczek nie ma w KWC, w googlach też się nie pojawiają, może to była jakaś edycja limitowana lub coś w tym stylu? No nic, szukam dalej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
* zmywacze essence - świetnie pachną po prostu bomba ;]
*też mam takie chusteczki nasączone zmywaczem ale kupiłam je w Niemczech, a w Polsce czegoś takiego nie widziałam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
A ja szczerze polecam zmywacz z olejkiem z wiesiołka jest bezacetonowy, perfumowany (ślicznie pachnie jak na zmywacz
![]()
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Zmywacz-czy wogóle można zakupić dobry?
Jestem zrozpaczona zmywaczami, z którymi miałam do tej pory do czynienia.
Kiedyś przwyiozłam ze Stanów zwykły zmywacz za 3 dolary, który zmywał lakier bez problemów i nie niszczył przy tym płytki. Tamten zmywacz już się skończył, więc musiałam zakupić nowy. Donegal, zachwalany przez sprzedawczynię okazał się totalną porażką. Nie dość, że męczyłam się ze zmyciem lakieru (tarłam paznokcie, bo nie chciał zejść), to jeszcze skórki, paznokcie i palce były po nim wysuszone jak nigdy dotąd. Wcześniej miałam różne zmywacze ze średniej półki i też nie były najlepsze. Czy możecie coś polecić? Będę wdzięczna. Chyba istnieje w miarę dobry zmywacz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmywacz-czy wogóle można zakupić dobry?
Jasne, że istnieje
![]() Moje typy: 1. Avon - zmywacz do paznokci z odżywką http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1121 kosztuje 19,90, ale często są promocje i można go kupić za 9,90 nie niszczy paznokci, szybko i dokładnie zmywa 2. Cree - zmywacz bezacetonowy zapachowy http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2664 kosztuje ok. 7 zł również nie niszczy, ale czasem zostaje biały nalot na paznokokciu, pięknie pachnie 3. Loton - zmywacz bezacetonowy kupiłam go ostatnio, kiedy w środku akcji zabrakło im zmywacza, poszłam do najbliższego kiosku i trafił mi się ten ![]() Zaskoczył mnie, bo po jednym dotknięciu zmył cały lakier. Nie wiem narazie czy niszczy paznokcie, bo użyłam go tylko raz. Narazie jest ok ![]() Kosztuje 1,65 zł. Wklejam fotkę w załączniku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Też polecam cree. Ja nie miałam problemu z nalotem. I naprawdę super zapach
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Rozeznanie
|
Od siebie mogę polecić zmywacz do paznokci Inglot (w pomarańczowej buteleczce) - bardzo szybko można pozbyć się lakieru, paznokcie i skórki pozostają lekko natłuszczone, nie zawiera acetonu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Różowy Jednorożec
|
Moim faworytem jest zmywacz Silcare Basic. Choć nie spotkałam go jeszcze w żadnej drogerii.
![]() ![]()
![]() |
#210 |
BAN stały
|
dziewczyny co myślicie na temat tego tego zmywacza?
mam go i stosuję i w sumie nie narzekam.. ale może jest szkodliwy i za jakiś czas zauważę na paznokciach skutki jego stosowania.. http://www.allegro.pl/item403917133_..._ml.html#photo (nie znalazłam innej fotki jak na all ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.