![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część XI ::..
Morelko, no faakt, ja po zimowej przerwie jak wsiadam na rower to masakra, a specjalnie sobie takie damskie profilowane zamówiłam
coś mi dziś nie idzie jedzenie, w sumie wmuszam w siebie choć samo białko, więcej się boję taka ciekawostka: zamawiam jajka u nas na "wsi" wychodzi mi, że tygodniowo zjadamy ... 45 w czwórkę |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Od jakiegoś czasu regularnie was podczytuje. SB znam od zeszłej wiosny. Schudłam wtedy na niej 8 kg, z czego po zimie wróciły 2. Zachowałam wiele nawyków: nie jem ziemniaków, białego pieczywa – w ogóle oduczyłam się jeść jakiekolwiek pieczywa, sporadycznie używam, gdy robię jakieś tosty pełnoziarnistego, nie smażę na tłuszczu. Niestety moją zgubą są słodycze. Chciałabym przestać je jeść, a przy okazji zgubić się ok. 5-7 kg i postanowiłam zacząć od jutra. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
no i 1 dzień mam za sobą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niech moc będzie z nami! buzi maleństwa ![]()
CEL - 56kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mielnus Czas edycji: 2011-03-28 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja po badaniu i wczesniejsze domniemania sie spełniły- będziemy mięć synka ![]() a najbardziej mnie cieszy ze jest zdrowy i pięknie sie porusza i wogóle ![]() ![]() ![]()
![]() |
#185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
Jurcia, to też moje drugie podejście do SB i też poprzednim razem schudłam jakieś 8kg.
Dzisiaj był pierwszy dzień drugiej fazy. I okazało się, że na pierwszej schudłam 3kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście synka także gratuluje, podobno trudniej go "zmajstrować" (przynajmniej tak jest u mnie), ale co tam - grunt że zdrowe ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 |
Rozeznanie
|
teliku ale super!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Telik gratuluje chłopczyka!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobrek
![]() Jest to możliwe, że moja waga ani nie drgnęła?? Niby dopiero 1 dzień minął... dzisiaj mam 2 a waga stoi, jest tyle samo co wczoraj... Hmmm... może za dużo jedzenia było?
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja zaraz jajucha będę jeść i serek ze szczypiorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
mielnus nie przesadzaj... Niektóre dziewczyny dopiero na II zaczęły miec efekty... Poczekaj jeszcze z 3-4 dni i wtedy się zważ
![]() Jejku tak się wczoraj najadłam na kolacje, że myslalam że peknę... Na szczęście salatką a kurczaka z wiesniakiem itp. Czytalam e-booka i zajadalam i jakos tak wszystko weszlo we mnie ![]() A dzisiaj wcinam owsiankę z kiwi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Wtajemniczenie
|
dziękuje dziękuje
![]() muszę sobei zrobic zapasy serka wiejskiego. A wy jakie przekąski stosujecie??? żeby można było zabrać np na uczelnie???
#196 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Powiedzcie mi co dajecie do ciasta zamiast margaryny. Chciałam upiec murzynka z mąki orkiszowej i z fruktozą ale nie wiem jaką margaryne kupić, a w przepisie jest aż kostka. Albo możeci mi zapropanować jakies ciatso w z kilkoma jajkami(musze szybko zużyć) które najlepiej mozna zamrozić.
#197 | |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Telik, gratki ![]() ja ta,m wolę dziewczynki ![]() ![]() Mielnus no proszę Cię, w Twoim przypadku to akurat może być tylko za mało jedzenia, pamiętaj, że zwalnia się metabolizm a z każdym kolejnym podejściem do diety jest coraz trudniej schudnąć Ninaad, bo się w niedzielę czymś przytulam i wczoraj bałam się jeść błonnika dziś już ok ![]() na śniadanko owsianka z morelami i jabłkami i twarogiem ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
np. http://kuchnianaplazy.blox.pl/html/1...21.html?630891 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
O muffinkach myśałam ale najpierw musze blaszke do pieczenia kupić. A mogę je też bez problemu zamrozić ?
Macie jeszce jakieś propozycja na ciasto. A myślicie że ciasto fasolowe mogę zamrozić ? Będzie się póxniej nadawać do jedzenia ?
![]() ![]() Edytowane przez angellka Czas edycji: 2011-03-29 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
hello
Teliczku gratuluje synka ![]() ![]() Aga nie zauważyłam żeby chłopca się trudniej robiło ![]() ![]() ![]() ![]() Ilona marzy mi się jeszcze dziewczynka ![]()
#200 |
Zadomowienie
|
Witam!!
![]() Wraca córka marnotrawna... ![]() ![]() ![]() No więc czas na wiosnę uporać się z resztą kilogramów ![]() ![]() ![]() Od wczoraj robię sobie tydzień I fazy ![]() ![]() ![]() Miczka miło, że o mnie pamietałaś ![]() Telik gratuluję! ![]() ![]() No i witam wszystkie nowe osóbki ![]()
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
No wiesz chodzi o to aby coś wystawało
![]() ![]() Chociaż sąsiad który ma 6 dziewczyn, mówi że to sztuka zrobić dziurkę w dziurce ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale możesz zamrozić jajka, tylko przedtem lekko je ubić ja mam parkę, różnic w wykonawstwie nie odnotowałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o mrożenie ciast, to ja mroziłam już prawie wszystkie, nawet ciasta z galaretkami, z bitą śmietaną, kremami i wszelkie inne wynalazki po jakiś świętach, urodzinach- i nic im nie było, fakt to były standardowe ciasta
![]() Z Sb mroziłam ciasto fasolowe z jabłkami i sernik, i nic im nie brakowało, pycha. Oczywiści nie może długo leżeć w zamrażarce, bo traci smak i aromat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
Aga chyba nie zczaiłam
![]() ![]() Gwiazda też powinnam iść na 1 bo mam fazę bardzo na słodycze non stop podjadam ![]() ![]() ![]() Ilona fajnie Ci ![]() ![]()
#205 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na przepisowym jest dobry przpis na piernik mozna przyprawe z piernika zamienic na kakao i tez bedzie prawie jak murzynek a co do mojego synka to wcześniej przed zajsciem tez marzyła mi sie Dziewczynka, ale potem jak miałam problem to modliłam sie poprostu o dziecko ale za drugim razem bede bardziej zdeterminowana na dziewczynke ![]() mielnus przekąski:sok pomidorowy, kefir, orzechy, pestki dyni, zawijasy, kalarepka, jajo na twardo
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dodam tylko, że to powiedział facet który ma 6 córek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
angellka a Ty na ktorej fazie jesteś, że margaryny chcesz uzywac... To samo paskudztwo, uzywamy masla i oliwy, olejów różnych...
Kurcze zimno na dworze mimo sloneczka... Wciagnęłam porcję winogron i bułeczkę z suszonymi owocami... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Wtajemniczenie
|
Aga spox
![]()
#209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Buziaki dla Teliczątka ![]() Kochana czy pamiętasz przepis na taki sernik na zimno-tam wchodzila zelatyna serek homo, aromat i slodzik. Uwielbiam Twoj blog... Teraz przymierzam sie do buleczek z serkiem wiejskim ![]()
![]() |
#210 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A co do pieczywka to raz piekłam jakieś SB i niestety nie było zjadliwe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.