|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ukochane słodycze
-chalwa pistacjowa turecka
-reisen -sekacz -czekolady i czekoladki niemieckie - czekolada studenska - lody grycan każdy smak -pierniki z cukierni, homemade lub Kopernika -rogal marcinski <3 -ciastka Jezyki - Toffefe -prince polo -ptasie mleczko z goplany Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
kolejnosc przypadkowa :
- sękacz - snickers, - czekolada mietowa Teravita, - czekolada tuskawkowa Wedel - czekolada bakaliowa Milka, - czekolada o smakuy masła orzechowego Wedel, - kakao i czekolada do picia Wedel , - cukierki: trufle rumowe Wawel, kukułki, fistaszki Wawel, kasztanki Wawel, cukeirki Szałwia ![]() - ciastka pieguski orzechowe, - lody grycan, najbardziej caffe late, malaga,m pomarancza - lody owoce lesne Zielona Budka ( uwielbiam woce lesnie ale z tej firmy najlepsze) , ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- - ptasie mleczko waniliowe Wedel, - ferrero roche, - rafaello , - marcepan w gorzkiej czekoladzie , - |
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
- chałwa mleczno-sezamowa,
- Kinder Bueno, - duża Milka jogurtowa i z całymi orzechami, - czekoladki belgijskie nugatowe, - domowe ciasta: murzynek, brownie, drożdżowe, karpatka, oponki, faworki (żadnych tortów i kremów (blee) - z wyjątkiem karpatki), - Merci nugatowe, - domowe kremy czekoladowe, Ciast, drożdżówek i ciastek nie kupuję - wolę sama zrobić ![]() Jako dziecko uwielbiałam wafelki Rallye, ale nie wiem, czy jeszcze je produkują... |
|
|
|
|
#184 |
|
BAN stały
|
Moje ulubione to:
Marcepany wszelkiego rodzaju Nugaty ( najlepiej mi smakowały te w Grecji, niestety ale w Polsce nie miałam okazji spróbowania czegoś tak smacznego jak własnie te greckie nugaty) Czekolada deserowa Jedyna No i mam dużą słabość to mieszanki Wedlowskiej ( szczególnie do cukierków pierrotów i bajecznych). |
|
|
|
|
#185 |
|
Konto usunięte
|
michałki, słowacka czekolada bakaliowa
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio pochłaniam(dosłownie) biedronkową czekoadę z masłem orzechowym dobrze, że jest obrzydliwie słodka bo inaczej pochłaniałabym hurtowo : )
|
|
|
|
|
#187 | ||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja kocham ciasteczka na wagę w spożywczaku koło mnie nazywają się "oponki" są okrągłe czekoladowe z taką jakby masą chałwowo orzechową. Uwielbiam serniki, pianki typu jojo, kwaśne żelki, czekoladę orzechową i Toruńskie pierniki (te oryginalne z Torunia są najlepsze)
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#188 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Pyszne są też rożki z biedronki-słony karmel ![]() wysłano z końca świata...
|
|
|
#189 |
|
Raczkowanie
|
Ja uwielbiam lody pistacjowe. Mogłabym się za nie pokroić
|
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
Wytężyłam umysł i oto są- najulubieńsze
![]() baklava nugat biały czekolada z kinder jajka ciastka chałwowe warszawskie beskidzkie paluszki w czekoladzie<3 czyli nasze polskie pocky góralki lody słony karmel michałki z Hanki tarta oreo maltesers lody daim i ogólnie daim tort bezowy czekolada taka niemiecka kawowo-biała kaffee sahne czekoladki owoce morza ciasto pani walewska i królowa- szarlotka z lodami <3 z moich dzieł- mazurek słony karmel. blok czekoladowy, kruche zwykle ciacha za to nienawidzę nutelli, lukrecji,anyżu, żelek,wszystkiego o smaku truskawki, budyniu..ze słonych to tylko tuc tucki i orzeszki takie w chrupiącej polewie tzatziki albo wasabi albo paprykowej
|
|
#191 |
|
BAN stały
|
Ja najbardziej chyba lody ze wszystkich słodyczy, szczególnie o smaku krówkowym. Same cukierki też czasami podjadam. Mi smakują krówki (cream fudge) wyjątkowo z cukierni Alicja /.../ ale te z Milanówka też są bardzo dobre.
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2017-07-27 o 04:11 Powód: reklama |
|
|
|
|
#192 |
|
BAN stały
|
Czasami sam nie mogę się oprzeć czekoladkom, co ten producent słodyczy xxx do nich dodaje, że są takie pociągliwe? )
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2017-09-21 o 14:46 Powód: reklama |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.