jak zmienić się w miesiąc?;) czyli eksperymant dla wszystkich, pragnących zmian - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-04-18, 01:39   #181
imaginegirl
Raczkowanie

GG do imaginegirl
Dot.: jak zmienić się w miesiąc?;) czyli eksperymant dla wszystkich, pragnących zmian

a propos ubran Dziewczyny macie jakies sposoby na odswiezenie szafy na wiosne niewielkim kosztem?? potrzebuje zmiany a niestety srodkow finansowych na koncie brak

natchnełyscie mnie i ide naolejowac włosy przed snem
imaginegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-18, 10:29   #182
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95
Dot.: jak zmienić się w miesiąc?;) czyli eksperymant dla wszystkich, pragnących zmian

Brawo
A ja zaczynam spełniać marzenia
Stary 2011-04-18, 16:30   #183
Linusiaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez imaginegirl Pokaż wiadomość
a propos ubran Dziewczyny macie jakies sposoby na odswiezenie szafy na wiosne niewielkim kosztem?? potrzebuje zmiany a niestety srodkow finansowych na koncie brak

natchnełyscie mnie i ide naolejowac włosy przed snem
Nowa seria apaszek w przeróżnych kolorach i nowa tania biżuteria Kilka zaskakujących połączeń apaszek z resztą i efekt odświeżenia murowany. Własnoręcznie skrocić przydługą spódnicę, bądź naszyć coś np na ramiączka sukienki (patent z gazety). Na starą torebkę można naszyć naszywkę, np kilka kwiatków. Możesz też kupić kilka tanich lakierów do paznokci pod kolor apaszek (bądź zupełnie kontrastowych), używać apaszki w pasie do przewiązania sukienki (patent z jednej ze stron) zamiast paska i już wygląda się inaczej. .
Linusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-18, 18:45   #184
malaczarna885
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Brawo
A ja zaczynam spełniać marzenia
Pochwal się

A ja chcialam się upięknić i niestety się oszpeciłam Ale jutro to naprawię, mam nadzieję
malaczarna885 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-18, 20:04   #185
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Ojj, długo by wymieniać! Po świętach zacznę prawdopodobnie chodzić na lekcje emisji głosu, pod koniec maja mam poważny koncert, nasz amatorski teatr muzyczny się rozwija i chyba w końcu nam się uda wystawić nasz spektakl... Wszystko się powoli układa tak, jakbym chciała
Stary 2011-04-27, 00:42   #186
Mellodya
Raczkowanie

Jak tam Kochane po świętach?
Przyznaję się, że opuściłam swoje postanowienia na ten czas, ale już się rehabilituję

dotka95 - gratuluję i 3mam kciuki za sukcesy! ;*
Mellodya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-27, 23:06   #187
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

przesadziłam z kaloriami w święta
Najgorsze jest to że nadal jestem u rodziców a tutaj strasznie tłusto się je
zawiechaczarny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-29, 19:43   #188
Honey7
Zakorzenienie

Witam was dziewczyny ;*
Od maja zaczynam:
*jeść regularnie i w małych ilościach
*robić brzuszki
*robić ćwiczenia na uda
*dbać o skórę
*pomyśleć nad własnym stylem (dobrać odpowiednie kolory i kroje ubrań)
*kurs IT

codziennie będę tu pisać ile udało mi się zrobić i zobaczymy efekty po miesiącu

a co do jedzenia w święta to ja również przesadziłam, znów przytyłam 2 kg :/
Stary 2011-04-29, 20:00   #189
platekrozy
Zakorzenienie

Witam!Można dołączyć?
Chciałabym zrzucić z 3 kg po zimie,ale póki co zamiast chudnąć to jem więcej
platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-29, 20:54   #190
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej
Można się przyłączyć?
Więc od maja chciałabym:
-zrzucić brzuszek biegając i ćwicząc callanetics
- pozbyć się wreszcie problemów z cerą i nawilżyć całą skórę
-"zniszczyć" cellulit
- dorobić się ładnej opalenizny
- wzmocnić paznokcie
- uratować włosy przed wypadaniem
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-30, 12:36   #191
Honey7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Honey7 Pokaż wiadomość
Witam was dziewczyny ;*
Od maja zaczynam:
*jeść regularnie i w małych ilościach
*robić brzuszki
*robić ćwiczenia na uda
*dbać o skórę
*pomyśleć nad własnym stylem (dobrać odpowiednie kolory i kroje ubrań)
*kurs IT

codziennie będę tu pisać ile udało mi się zrobić i zobaczymy efekty po miesiącu

a co do jedzenia w święta to ja również przesadziłam, znów przytyłam 2 kg :/
zrobione:
30 brzuszków zrobionych
po 20 skłonów bocznych również
5 minut ćwiczeń na nogi
już wiem jakie kolory do mnie pasują (o dziwo w szafie mam większośc ubrań w dobrych kolorach ) teraz tylko wypracować własny styl, wieczorem poszukam jakiś ciekawych inspiracji na necie
regularne jedzenie jak na razie idzie dobrze, bo nie podjadam, ale za to dużo coli piję ;/
Stary 2011-04-30, 18:25   #192
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

W ramach poświątecznego zrzucania kalorii codziennie ćwiczę po minimum 30 minut. Rozgrzewka z callaneticsu, a potem intensywny trening mięśni brzucha. Będę jeszcze musiała wymyślic coś na nogi

Znowu wyszły mi bardzo ciemne włosy po farbowaniu Farbuję na bardzo jasne brązy, a na głowie mam bardzo ciemne brązy, prawie czarne. Widac taka moja uroda. To nic - jak znowu nie będę farbować przez 4 miesiące to kolor spierze się do średniego brązu
Stary 2011-05-01, 12:02   #193
malaczarna885
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zawiechaczarny Pokaż wiadomość
W ramach poświątecznego zrzucania kalorii codziennie ćwiczę po minimum 30 minut. Rozgrzewka z callaneticsu, a potem intensywny trening mięśni brzucha. Będę jeszcze musiała wymyślic coś na nogi

Znowu wyszły mi bardzo ciemne włosy po farbowaniu Farbuję na bardzo jasne brązy, a na głowie mam bardzo ciemne brązy, prawie czarne. Widac taka moja uroda. To nic - jak znowu nie będę farbować przez 4 miesiące to kolor spierze się do średniego brązu
Jak chcesz zeby Ci wyszedl ładny jasny brązik to kupuj ciemne blondy Kazdy brąz wychodzi ciemniej niz by się chcialo. Nawet jak jest to niby jasny brąz.
Stary 2011-05-01, 22:25   #194
Honey7
Zakorzenienie

*jeść regularnie i w małych ilościach - no dziś niestety podjadłam tylko chipsy, ale regularność była
*robić brzuszki - zrobione
*robić ćwiczenia na uda - zrobione
*dbać o skórę - niestety dzisiaj nie było kremowania ale twarz nawilżę przed snem
*kurs IT- zrobione 3 wykłady

w dodatku podcięłam sobie grzywkę przez co włosy wyglądały na zdrowsze albo to było tylko takie złudzenie
Stary 2011-05-03, 14:16   #195
Diva069
Raczkowanie

Wszyscy chcą to ja też chcę być lepsza, bo przecież
we are what we do, czy jakoś tak : d

postanawiam, że zacznę dbać o siebie :

zapuszczam włoski i je regeneruje
walczę o piękną cerę
nawilżam i ujędrniam ciało
dbam o dłonie i paznokcie
zaczynam jeść zdrowe i regularne posiłki a co się z tym wiążę wprowadzam dobre nawyki żywieniowe .
do mojego życia musi wkroczyć sport
dąże do samorealizacji - realizowania swoich celów, przemiany fizycznej i psychicznej, spełniania marzeń .
koniec z przejmowaniem się głupotami !
odnawiam i zawieram nowe kontakty towarzyskie !
zwalczam lenia i biorę się do nauki i pracy na sobą !

o! ten plan zapewne zostanie ze mną na dłużej, ale od czegoś trzeba zacząć. witaj nowa lepsza ja

dni przelatują przez palce .

photoblog.pl/fornicaras/

Diva069 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-04, 01:14   #196
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

A mnie się zepsuła skóra Dopadł mnie nagle straszny trądzik (a myślałam że mam to już za sobą). To pewnie na tle hormonalnym - @ się spóźnia, zrobiłam już test (na wszelki wypadek powtórzę pod koniec tygodnia, jeśli @ nadal się nie pojawi, bo zamierzam w weekend pić ze znajomymi, więc lepiej wiedzieć na czym stoję) i był negatywny. Nie wiem co mojemu organizmowi odbiło.

Jeśli chodzi o osiągnięcia, to od jakiegoś tygodnia udaje mi się regularnie ćwiczyć. Codziennie rozgrzewka z callaneticsu i 8 min ABS to minimum.
Stary 2011-05-04, 08:43   #197
Honey7
Zakorzenienie

3 dni minęły a ja schudłam 2 kg, a nie o to mi chodziło poprzez ćwiczenia i regularne jedzenie, bo chciałam tylko zrzucić tłuszczyk z ud i brzucha
Stary 2011-05-05, 21:37   #198
WanilioweChilli
Rozeznanie

Moja... nieplanowana zmiana ^^

http://imageshack.us/photo/my-images...jcie0458y.jpg/

14mm
WanilioweChilli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-05, 22:03   #199
Diva069
Raczkowanie

Waniliowa jak dla mnie zmiana jak najbardziej na plus ! kocham takie "rzeczy"

dni przelatują przez palce .

photoblog.pl/fornicaras/

Diva069 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-06, 15:48   #200
201607061212
Konto usunięte

Cytat:
3 dni minęły a ja schudłam 2 kg, a nie o to mi chodziło poprzez ćwiczenia i regularne jedzenie, bo chciałam tylko zrzucić tłuszczyk z ud i brzucha
Zazdroszczę, ja w ogóle coś schudnąć nie mogę

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Postanowiłam, że zrobię sobie 100 dni bez słodyczy O ile dam radę tyle wytrzymać Ostatnio mnie lekarz postraszył cukrzycą i powiedziałam sobie, że kończę z tym słodkim nałogiem ! Słodycze będę jadła tylko sporadycznie !

Już się nie mogę doczekać, aż będę robiła porządki w szafkach z ciuchami Nie potrzebne ciuchy i niezniszczone oddam, a w następny weekend pojadę do Portu Łódź i kupię coś nowego Chociaż pewnie i tak będą to z 2 - 3 rzeczy, bo drogo jest, ale zawsze coś

Wczoraj zrobiłam sobie listę 100 książek do przeczytania do końca tego roku Na razie z 5 tylko przeczytałam, ale mam nadzieję, że przez wakacje dużo przeczytam i w święta Bożego Narodzenia

Zapuszczam jeszcze włosy Na razie moje mają około 45 cm, a planuję długość 60 cm Zastanawiałam się czy przypadkiem nie kupić sobie jakiś preparatów przyspieszających porost włosów, ale nie wiem czy one nie szkodzą przypadkiem i czy faktycznie tak dobrze działają

Dodatkowo będę też poszerzała swoje zainteresowania. Myślałam, żeby w wakacje zapisać się na kurs fotograficzny i pisania Tylko nie wiem czy w Łodzi i dodatkowo w wakacje takie kursy pisania się odbywają, bo że fotograficzne to wiem

Tak na koniec : nie wiem jakim cudem, ale nawet jak prześpię z 4 godziny to jestem wyspana i rześka Nie mam zielonego pojęcia, jak tego dokonałam ale bardzo się cieszę

Ale się rozpisałam Cóż, przyszła wiosna i od razu dostałam jakiegoś kopa do działania
201607061212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-06, 18:31   #201
malaczarna885
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marcinosz Pokaż wiadomość
Zazdroszczę, ja w ogóle coś schudnąć nie mogę

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Postanowiłam, że zrobię sobie 100 dni bez słodyczy O ile dam radę tyle wytrzymać Ostatnio mnie lekarz postraszył cukrzycą i powiedziałam sobie, że kończę z tym słodkim nałogiem ! Słodycze będę jadła tylko sporadycznie !

Już się nie mogę doczekać, aż będę robiła porządki w szafkach z ciuchami Nie potrzebne ciuchy i niezniszczone oddam, a w następny weekend pojadę do Portu Łódź i kupię coś nowego Chociaż pewnie i tak będą to z 2 - 3 rzeczy, bo drogo jest, ale zawsze coś

Wczoraj zrobiłam sobie listę 100 książek do przeczytania do końca tego roku Na razie z 5 tylko przeczytałam, ale mam nadzieję, że przez wakacje dużo przeczytam i w święta Bożego Narodzenia

Zapuszczam jeszcze włosy Na razie moje mają około 45 cm, a planuję długość 60 cm Zastanawiałam się czy przypadkiem nie kupić sobie jakiś preparatów przyspieszających porost włosów, ale nie wiem czy one nie szkodzą przypadkiem i czy faktycznie tak dobrze działają

Dodatkowo będę też poszerzała swoje zainteresowania. Myślałam, żeby w wakacje zapisać się na kurs fotograficzny i pisania Tylko nie wiem czy w Łodzi i dodatkowo w wakacje takie kursy pisania się odbywają, bo że fotograficzne to wiem

Tak na koniec : nie wiem jakim cudem, ale nawet jak prześpię z 4 godziny to jestem wyspana i rześka Nie mam zielonego pojęcia, jak tego dokonałam ale bardzo się cieszę

Ale się rozpisałam Cóż, przyszła wiosna i od razu dostałam jakiegoś kopa do działania
Pochwal się swoją listą ksiązek Moze tez sobie taka stworze
Stary 2011-05-06, 20:51   #202
201607061212
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malaczarna885 Pokaż wiadomość
Pochwal się swoją listą ksiązek Moze tez sobie taka stworze
Trochę tego jest Ale z 10 wymienię może, chyba że chcesz pełną liste to też mogę dać
1. Duma i uprzedzenie - Jane Austen
2. My dzieci z dworca ZOO - Christiane F.
3. Nostalgia anioła - Alice Sebold
4. Pan Samochodzik i złota rękawica - Zbigniewa Nienackiego
5. Zaginiony symbol - Dan Brown
6. Ala Makota - Małgorzata Budzyńska
7. Trudna decyzja panny Pym - Josephine Tey
8. Alicja w Krainie Czarów - Lewis Carrol
9. Charlie i fabryka czekolady - Roald Dahl
10. Hera - moja miłość - Anna Onichimowska

Zaczynam się zastanawiać czy już teraz nie wrócić do pływania. Obecnie nie mogę pływać przez problemy zdrowotne, ale jak bym na basen wróciła to bym ładniejszą figurę miała, miała więcej energii i siły. Tylko pech chce, że akurat teraz mają oczyszczać pływalnię i będzie zamknięta przez jakiś czas
201607061212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-06, 21:04   #203
WanilioweChilli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Diva069 Pokaż wiadomość
Waniliowa jak dla mnie zmiana jak najbardziej na plus ! kocham takie "rzeczy"
Miło mi to słyszeć, ja sama jestem mega zadowolona
No i ścięłam włoski ^^ Ale krótka teraz jestem

14mm
Stary 2011-05-06, 21:49   #204
malaczarna885
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marcinosz Pokaż wiadomość
Trochę tego jest Ale z 10 wymienię może, chyba że chcesz pełną liste to też mogę dać
1. Duma i uprzedzenie - Jane Austen
2. My dzieci z dworca ZOO - Christiane F.
3. Nostalgia anioła - Alice Sebold
4. Pan Samochodzik i złota rękawica - Zbigniewa Nienackiego
5. Zaginiony symbol - Dan Brown
6. Ala Makota - Małgorzata Budzyńska
7. Trudna decyzja panny Pym - Josephine Tey
8. Alicja w Krainie Czarów - Lewis Carrol
9. Charlie i fabryka czekolady - Roald Dahl
10. Hera - moja miłość - Anna Onichimowska

Zaczynam się zastanawiać czy już teraz nie wrócić do pływania. Obecnie nie mogę pływać przez problemy zdrowotne, ale jak bym na basen wróciła to bym ładniejszą figurę miała, miała więcej energii i siły. Tylko pech chce, że akurat teraz mają oczyszczać pływalnię i będzie zamknięta przez jakiś czas
Jak mozesz podac cala to bylo by milo Zaznaczone juz czytalam
Stary 2011-05-06, 22:43   #205
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Kliknęłam sobie właśnie na dozie Białą Perłę, w przyszłym tygodniu zaczynam wybielanie
I też myślę o ścięciu włosów. Myślałam o czymś takim, tylko nie wiem, czy mi będzie pasować i czy będę umiała sobie tak ułożyć włosy... https://wizaz.pl/Fryzury/Galeria-fry...ennie/Burberry
Stary 2011-05-06, 23:29   #206
Honey7
Zakorzenienie

dotka95 do takiej fryzury trzeba mieć czas na układanie, bo jak włosy oklapną to będzie ona strasznie wyglądać

WaniliwoeChilli pochwal się fryzurką
Stary 2011-05-07, 12:58   #207
WanilioweChilli
Rozeznanie

Cytat:
Hm, mogę dać wam linka do zdjęcia na Fejsie.. Innych jak narazie nie mam (chyba, że później zrobię i pokażę )

klik

Nie widać tu niestety tak dobrze tego kształtu, bo włoski są bardzo mocno wycieniowane i sterczą na wszystkie strony (człowiek-kompas! )

14mm
Stary 2011-05-07, 13:46   #208
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cytat:
dotka95 do takiej fryzury trzeba mieć czas na układanie, bo jak włosy oklapną to będzie ona strasznie wyglądać

A to prawda
Ale ściąć się jakoś muszę, bo moje włosy mi się niszczą w tak ekspresowym tempie, że nie dam rady mieć długich
Stary 2011-05-07, 23:33   #209
Honey7
Zakorzenienie

mi też włosy od prostownicy się palą i dlatego teraz zapuszczam ale tylko do ramion i zacznę o nie solidnie dbać

waniliowe ładna fryzurka
Stary 2011-05-07, 23:36   #210
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Tylko że ja nie suszę, nie prostuję, nie farbuję i baaardzo o nie dbam już ponad rok, a efekty są mizerne
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości