![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerały, kolorówka NYX, Loreal, ELF itd
jeszcze niet
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
O rany przepraszam, że nie odpisałam !!
Tak, paletki mnie skusiły, ale True match jest nr 1 ;D Jaki odcień masz?? I w kompakcie jest? ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- A powiedz mi, ile go masz? ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- No właśnie z tego co widzę, to kolor byłby dobry. W takim razie mam pytanko, bo te paletki spokoju mi nie dają:P Jakie jescze kremiki byś chciała? ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Kej, więc ja się będę starała zdobyć Ci te próbki :P Będziesz mogła poczekać parę dni? ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Postaram się załatwić i to i to, nie wiem w jakich ilościach- napewno jak najwięcej będę mogła ![]()
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
witaj! Interesują mnie u Ciebie cienie w chłodnych brązach i baardzo Lady Million tak z 10ml
![]()
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Za odlewki BB i mleczka Avene chciałabym:
D-pantenol Kwas Salicylowy Kwas mlekowy Tylko kwestia ustalenia, po ile ![]() Z Twojej wish mam też ampułki do włosów Joanna Rzepa, chyba dwóch nie ma w komplecie - nie mam czasu i cierpliwości używać takich rzeczy ![]() Bardzo chciałabym również kilka kulek Beige Chic, o ile są oryginalne, a nie takie w często podrabianym mini-zestawie ![]() Czekam u siebie na odpowiedź ![]()
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
witaj, coś za odlewki:
Chanel Chance EDT 100ml Chanel Mademoiselle EDP 100ml i jeszcze jedną z pomadek nyx?
![]() |
#187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Złe wieści ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
witaj, czy meteorki sa pełnowymiarowe? najchetniej wymienie 5tki za pink fresh, moze masz poza watkiem?
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Jestem zainteresowana, ale tylko w oryginalnym opakowaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
Ok, rozumiem, w takim razie dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Starałam się, no ale niestety...
![]() Więc dla Ciebie pójdzie Effaclar duo i żel ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
Kari Kari wymieniamy się?
![]()
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
podoba Ci się cos u mnie? odp w moim watku
![]() ja bym chciała chanel chance jakas odleweczke jakby dało rade... i cien oasis a jak nie chanel to tylko oasis ![]() Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2011-05-10 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
hej,
byłaś zainteresowana cementem kerastase tak myślę, że chętnie przyganęłabym sample edm( fawn, winged butter) i odsypkę meteorytów beige chic ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=516629
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
ew. to https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1302900304
i jakie masz masła perfecty? ![]()
![]() |
#197 |
Rozeznanie
|
dziękuję, ale nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
chetnie bym ci wszystko dała za perfumy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
najbardziej z odlewek interesuje mnie Chanel : Coco Mademoiselle , Allure , Chance .
z innych zapachow , szukam Elle i Samsary . może masz coś poza watkiem z tych odlewek co wymieniłam , lub inne , które by mnie bardziej zainteresowały ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
to może tak za wszystko co chcesz ode mnie
![]() Chanel Coco Mademoiselle 5ml Dior Miss Cherie EDP - 20 ml Lady Million - 5ml Odlewka Chanel No 5 Eau Premiere (flakonik 10ml - zostało ok.7-8ml) ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- odpowiada , jak najbardziej ![]() ![]() a jakie te atomki masz , bo na alegro są różne ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- za oba balsamy , oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- odpisalam u siebie , bo tak mi łatwiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
Puste szklane flakoniki (do napełniania) - 20ml, 10ml i 5ml EDM Live Justin Live (fiolet) Na wymianę WIELKA PALETA 112 CIENI NYX
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
tusz La Roche mogłabym oddac za jakas odlewkę Miss Dior Cherry jakby to wchodzilo w grę? a baleriny no to różniste mnie interesują -nie wiem co masz. Napewno duże 37 lub mniejsze 38
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2011-05-16 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
![]() pędzel jest niestety już w negocjacjach
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2011-05-16 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
samego hydrolatu chyba nie bardzo opłaca się przesyłać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
A cobra on my left...
|
czyli:
nowa szczotka do masażu odsypki Ultra Pearl Mania NYX Nude i Pearl -po ok. pól sampla EDM? odsypka maski algowej z aloesem z serii gabinetowej Bielenda -3 czubate łyżki stołowe? za NYX Jumbo eyeliner Iced Mocha odsypka Sweetscents Hide a Pore Light -ok. pól sampla EDM odsypka Green Tea -ok. sampla EDM odlewka maski Lorys -ok. 100 ml wydaje mi się, że szczotka jest trocheęwiecej warta niż kredka, stąd proponuję trochę większe odsypki/ odlewki z Twojej strony. Co Ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
A cobra on my left...
|
niestety, zaproponowałam tyle maski algowej, bo zostały mit tylko jakieś 4 łyżki stołowe, a jedną obiecałam innej wizażance....
1 łyżka to tak na raz na twarz po zmieszaniu z woda mineralną, wiec miałabyś na 3 użycia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez _Kari_ ![]() Może znajdziesz cos u mnie za SMASHBOX - Eye Shadow Trio - Artist i oba żele LPR Effaclar?? Jak możesz to prosze odpisz u mnie... link w podpisie ![]() Interesują mnie bigi EDM w oryginalnych opakowaniach. Czy posiadasz Light neutral, beige neutral, Light, Linen, Golden Fair ? ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Nie odpowiedziałaś na moje pytanie ? Ja pytam o bigi podkładów edm w wersji intensive. ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Wtedy nie doczytałam, że masz bigi podkładów ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.