![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie 3-latki!! :)
wrzuc ze 2 puszki pomidorow w puszce krojonych, smietana, troche pietruszki, ja czesto robie tez lane kluski
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
toć ja nie ogrządkach
![]() u mnie mama zawsze miała kawałek działeczki ![]() ![]() mnie by wystarczył kawałek przed domem gdzie trawę można zasiać i trochę kwiatów latem ![]() Iga na spacerze z tatą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Jowisz, pomidory z puchy bo teraz nie ma sezonowych. Zresztą z puszką mniej roboty bo się kupuje już obrane i nie trzeba się bawić ze skórkami
![]() ![]() Ja z koncentratu nie robię bo dla mnie to nie pomidorowa, tylko rosół zabarwiony na czerwono. Przepis prosty, ale wrzucam na nasz kulinarny bo i tak ruch tam kiepski ostatnio ![]() Co do ogródka... to chyba wszystko zależy od tego jak bardzo się lubi w ten sposób spędzać czas. Całe życie mieszkałam w domu z wieeeeelkim ogrodem i teraz brakuje mi tego typu robótek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas pogoda do dup. szaro za oknem, jutro moze bedzie lepiej. Nocka ok, budzila sie co 3godz., raz sama wzielam zeby nakarmic, bo mialam juz takie kamienie. Teraz od rana smacznie spi, karmilam w miedzyczasie raz i nawet jeszcze z pokoju jej nie wyciagalam, bo tak smacznie chrapie . Wieczorem prosznicowalam piersi i pozniej oklady z kapusty chyba pomogly, bo juz nie boli tak bardzo, mala pozatym jadla w miare regularnie wiec wyciagala. Teraz sa obolale, ale nie jak wczoraj. tz pojechal do nowego warsztatu z umowa najmu zalatwiac i cos wymiarowac, mam nadzieje, ze dzis troche pobedzie w domu. B caly czas szaleje, nie moze zrozumiec, ze trzeba delikatnie z mala. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
ja już sobie spokojnie czekam
![]() ![]() a jutro obiad jemy tu ![]() http://www.artemis-taverna.pl/menu.html |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() JA DZISIAJ mega porządki porobiłam, tylko tak wsiąkłam w łazienkę, że okien już nie zdążę, o 14 zbieramy się na mecz, potem na spacer na lotnisko pooglądać samoloty ![]() U nas się wypogadza, już nawet słońce świeci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Witam
u nas też pochmurno co do ogródka to fakt - na wiosnę to robi się z przyjemności, ale potem jak można wygrać opalanie a praca - to już nie jest przyjemność tylko obowiązek Ale ja lubię iść np. rano urwać sobie świeżego pomidorka, czy jakąś papryczkę koszenia u nas też dość sporo bo pół dnia muszę na to poświęcić, ale syna mam już na tyle dużego że prawie zawsze on kosi //no chyba że mnie najdzie opalanie się w ruchu //no ale to wtedy sąsiady mają pokutę, bo jak ja chodzę w stroju - to oni siedzą w domu i nie wychodzą ![]() ![]() Dziś się Karolkowi urwał guzik w spodniach //nagle zaczął mi szafki przekopywać -bo szuka kleju chciał przykleić guzik klejem veronku super że mała ci tak dużo śpi - możesz przynajmniej odpocząć no i dobrze że z cycami już lepiej Anka może wytłumacz M. że za nie długo dobrze by było żeby łóżeczko odstąpił swojej siostrzyczce bo ona nie będzie chciała się urodzić jak nie będzie miała łóżeczka I w pewnym momencie on dojrzeje do tej myśli- zatęskni za siostrzyczką i może będzie chciał się przenieś do łóżka ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Judi poślij do nas też tego słoneczka bo u nas zaciągnięte na maksa ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Jak by któraś nie miała co robić to miałabym małą prośbę o zerknięcie w moje grządki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Jowisz napisz na priva o co kaman
Verona, gratulacje wywala mnie z wizazu, wiec napisze tylko, ze u nas jest bosko ![]() Chlopaki spia to moglam was nadrobic. Jowisz dziekuje ci za zainteresowanie w mojej sprawie ![]() A my sie byczymy, slonce swieci, luuuzik.... bylam dzis w miescie i kupilam jakies perfumy i kolorowke-tanio jak barszcz... wogole to wlasnie sie skapnelam, ze dzis sobota ![]() jutro wynajmujemy auto i ruszamy na zwiedzanie wyspy ![]() pozdrowionka!## Verona, imie w koncu wybrane?? Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2011-04-02 o 14:01 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Dziś praktycznie cały dzień byłam na zewnątrz, normalnie zagonić to moje dziecko w chatę to kosmos jakiś
![]() Chcialam coś wcześniej napisać, ale nie było mi to dane ![]() Ver_Onka myslcie nad imieniem koniecznie ![]() ![]() ![]() Mijuś udanego urlopu ![]() ![]()
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
hej
taboretowałam się i przyjechała objedzona nawet było znośnie pobawiłam się z małą Zuzią co ma 9 miesięcy może uda mi się zdjęcie wrzucić ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
verpnko koniecznie musicie jutro coś postanowić bo 6 już nie długo a po niedzieli twój tz znów nie będzie miał czasu |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Mija
![]() ![]() ![]() Veronka rozwala mnie Wasz luz ![]() ![]() Kasiulka fajne te muffinki z tej stronki co wkleiłaś ![]() dzis była taboretowa ![]() ![]() ![]()
#197 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
takuśna może zwracają się do małej po prosu dzidzia
Ja wam powiem że też zawsze długo wybierałam imię najszybciej wybrałam do Karolka Bo ja zawsze miałam imię wybrane do dziewczynki a do chłopca nie, a później nic mi nie pasowało |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
no my dlugo nie mówilismy po imieniu, dugo była niunka albo mała
![]()
#201 |
Zakorzenienie
|
No w końcu zrzuciłam te zdjęcia - okazało się że musiałam instalować telefon by coś tu umieścić
Jakość nie najlepsza bo z tel. kom. Ja zawsze zdjęcie prędzej zrobię tel. niż aparatem bo tel mam zawsze przy sobie a z aparatem się nie chodzi wszędzie 1. to dzisiejsze Karolek z 9 m. Zuzią 2.Karolek tak wydostaje się z łóżeczka 3. Bal przebierańców Darka /najstarszy syn/ 4.Karolek prawie zawsze z takim uśmiechem 5.Karolek z ostatniej wizyty w szpitalu Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2011-04-02 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
o jakie ładne zdjęcia
![]() ![]() ![]()
#203 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczor!
Veronka, malusia sliczniusia! ![]() Kristi, ale Karolek ma czarne jak wegielki oczka ![]() i jaki przystojniacha ![]()
#204 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Anisia tak ma bardzo ciemne oczka Jak okulistka kazała mi przed pierwszy zakropleniem oczów popatrzeć czy ma równe źrenice /Myślałam że to bedzie bardzo prosta czynność A jego oczy takie całe czarne że nie umiałam dojrzeć tych źrenic, a on mi jeszcze uciekał tym wzrokiem To był nie lada wyczyn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
takusna mam wolny piatek
![]() wiec jak co to sie mozemy zgadac ![]()
#206 | |
Zakorzenienie
|
w piątek na 13.30 ide do dentysty
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cestusia jestes jeszcze? chciałam Cie wypytac o Kraków ![]() ![]()
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
hello
dziewczyny, co Wy mi tu wypisujecie, jak mam Mikiego przetłumaczyć, przecież napisałam że żadne teksty na zrozumienie do niego nie docierają ![]() ![]() dziś pierwszą noc spędził na sofie, o 5 słyszę jak woła ," mama , mama oć niunia spać " musiałam się zwlec i dospaliśmy razem do rana ![]() tak dumam czy rozkręcenie łóżeczka coś by poprawiło w tej kwestii ![]() a jakby co to potrzebuję pomocy na ogrodzie ![]() bo ja niegrządkowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
No to teraz my, dzisiaj
![]()
#210 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale dzisiaj był pięknyyyy dzień !!! cudooooo ![]() ![]() ![]() Kasiula piękne z Was lanencje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.