![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Kinia dlatego tak mowie na niego bo moj 5 letni brat nie mowi k i r tez slab :P i ja jestem Tałdia :P, a tż Talol
![]() to PIONA ! ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-18 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Gaja doczytalam co przyrzadzacie.A salatka jakas ?? U mnei obowiazkowwo musi byc na stole salatka
![]() ![]() A jak to swieta jajkowe to moze jajka faszerowane ?? ![]() ![]() Chipsy na swieta i cola ?? ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-04-18 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Konto usunięte
|
Ja jeszcze nie myślałam o Świętach. Jeden dzień D. do mnie przyjedzie, drugi dzień ja u Niego będę zapewne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
Gaja no to prawdziwe przyjecie
![]() Kinia no to ładne prezenty dla rodziców mieli po 9miesiacach ![]() Isabelle tez bym nie miała weny na Twoim miejscu-za dużo zmartwień... idę sie prysznicować ![]()
#185 |
Zakorzenienie
|
Isabelle, na pewno z babcią bedzie dobrze
![]() ![]() ja sie zwijam , bo jutro po5 dniach leniuchowania , praca :P, na szczescie jutro wyjatkowo tylko do 16 ![]() pa;*
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-18 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Konto usunięte
|
Mnie się ostatnio dwa razy z rzędu sniło, że babcia umarła. Dwa różne sny, ale były tak realistyczne, że obudziłam się przerażona. Jak dziś zobaczyłam ten szpital. Ja wiem, że może przewrażliwiona jestem, ale na poczatku tamtego roku umarł dziadek. Babcia bardzo się załamała i ona teraz nawet lekarzowi mówi, że chce odejść do dziadka. Pół roku przed dziadkiem zmarł dziadek, tata mamy. Przeraża mnie to, w tym momencie po prostu mnie to dobiło jakoś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | ||
Zakorzenienie
|
nie odpisal ale prtzyjechal z testem:P
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Gaja proponuję do menu dorzucic jakąś sałatkę
![]() Sylvi czego Ci życzyc po teście? Bobo czy niebobo? ![]() Isabelle trzymaj się kochana ![]() Kinia, jlys Dobrze, że Wam Talol kojarzy się dobrze, mi fatalnie ![]() Ala pokaż pazurki ![]() Kurczę chcę już wam pokazac zdjęcia pokoju, ale czekamy na dostawę łóżka i czekamy ![]()
#189 |
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny.
Sylvi i jak test? |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
no i co z testem?
![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
sylvi rob teraz
![]() ![]() Przypomnialo mi sie jak ja robilam test,a jaka czerwona szlam do apteki po niego a potem farmaceuta mi nawijal jak mam go robic ![]()
#193 |
Zakorzenienie
|
Ja mam w nosie co teściowa pomyśli - mi ma smakować. A czipsy zrobię i tak. Będzie na po wyjściu teściowej i dla rodzeństwa
![]() Cole moje drogie są dla naszych braci, więc nie przesadzajcie z tym śmianiem się - bo poza teściami będzie tez mój i TŻta brat, a oni soków nie pijają ![]() Nie korci Cię Sylvi, żeby teraz zrobić? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Konto usunięte
|
Sylvi ale jak to przytycie jest objawem ciąży to wynik już bedzie miarodajny. Nie tyje się po 3 tygodniach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Kinia, może Twój burak zasugerował farmaceucie, żeś ciemna w temacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
leć sikać. Będziemy miały co opijać na wątku - brak dzidzi
![]() ja co miesiąc radośnie obwieszczam TZtowi, że jeszcze w tym miesiącu nie zostanie tatą, a on zawsze odpowiada HURRA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Burak??
![]() ![]() ![]() ![]() Nie zasugerowal no jak przeciez on nigdy nei byl w tej aptece.A tz kupowal drugi test u siebie na osiedlu i czekal pod apteka az nikogo nie bedzie w srodku i wtedy szybko wszedl i kupil ![]()
#200 |
Zakorzenienie
|
Napij się herbaty. Ona jest moczopędna
![]() Oj, jelitówka fuj. Burak= czerwona twarz= rumieniec= zawstydzenie. Jaśniej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Mój na razie zaliczył tylko podpaski, bo tabsy kupuje w aptece koło przychodni zaraz po wyjściu od gina
![]() Fajny patent z tym czekaniem aż opustoszeje. Mój tak gumki kupował - najczęściej w niezaludnionych samoobsługowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Gaja ale to ja szlam czerwona do apteki a nie tz ,wiec mnie powinnas burakiem nazwac a nie mojego tz
![]() Moj gumki bez problemu kupuje przy 100 ludziach ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-04-18 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
Isabelle takie sny są straszne... ale podobno jak się śni, że ktoś umiera to ta osoba będzie długo żyła
![]() ![]() Sylvi hehe biedny Tż ![]() aQo1 wiesz możesz pokazać bez łóżka ![]() Kinia to straszny był ten farmaceuta ![]() ja jak raz zaczęłam schizować-bez powodu ale co tam-to Tż poszedł po test-wystraszony był jak nie wiem-ale nie wizji dziecka tylko pójścia do apteki ![]() ![]() Gaja przede wszytskim ma smakować Tobie i Tż ![]() ![]() właśnie przeczytałam ze w Czeskiej elektrowni atomowej kilka dni temu był wyciek-na szczescie w porę wykryty...
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-04-18 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jelitówka to zło!
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że Ty i to właśnie napisałam. Ale od nowa:
może rumieniec, który wykwitł Ci na policzkach ... dalej juz tak ja w poprzednim poście. Teraz jaśniej? ![]() Gdyby tylko mi i TZtowi miało smakować to bysmy pizze zrobili ![]() Podpowiem, że mój brat jest w wiecznej ciąży pozamacicznej i to na nim po raz pierwszy zobaczyłam rozstępy. J. brat do niedawna był w pozamacicznej ciązy - na szczeście trochę schudł. Tak, poza colą pijają piwo ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-04-18 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gumki to wg mnie normalny towar, jak chleb prawie, zawsze kupujemy w aptece i wisi nam czy ktoś nam na ręce patrzy czy nie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
No widzisz. A moje cielątko takie wstydliwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
to nic dziwnego że twój brat w ciąży jak tylko colę albo piwo pije, bo zakładając że wypije 4 szklanki coli dziennie, to wychodzi porządny obiad z kcal:/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.