|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: króliki i plotki część 2
z UD to po mnie chodzi ta nowa -> http://cosrocewokowpadnie.blogspot.c...eyeshadow.html ... ale ceny ma na ebayu mordercze
![]() jak mozna nie miec zadnych piatek
|
|
#182 |
|
PIP.
|
no ja tez wlasnie nie wiem jak mozna nie miec
![]() sliczna ta paleta na szczescie dla mojego portfela nie bede na nia polowac, bo niby cienie wszystkie nowe, ale na swtchach wyglada to tak, ze wlasciwie tylko srodkowa kolumna cieni jest inna niz w naked ![]() edit - o tu nawet jest porownanie http://naturalnchicmakeup.blogspot.c...eyeshadow.html
Edytowane przez ilios Czas edycji: 2011-08-19 o 22:43 |
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
UD o ile sliczne to strasznie wtorne ma te paletki
dlatego jak do tej pory to mam tylko jedna The BLack Palette... bo np. nowy Book of Shadow tez jakis taki jak dla mnie podobny jak reszta ale ta z mojego bloga i tak bym chciala hehe...
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Kokietka jest cudna, jak tylko pojawila sie w sprzedazy odrazu polecialam do douglasa i ja kupilam
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
ja wtedy nie kupilam i potem zalowalam, bo wcale nie tak latwo ja bylo dorwac na necie
... ale mam i kocham ... idealna na szybkie dzienne makijaze...a przy okazji wlasnie zaczelam tworzyc kolejna pandorke ... nie moglam sobie darowac, bo na wielu stronach byla do dzis promocja... bransoletka z koralikiem za 88 € (normalnie bransoletka kosztuje 64 €, koralik 29 €) ... i do tego mozna bylo sobie wybrac jeszcze jeden koralik za darmo (tez o wartosci 29 €) ... i tak zamiast 122 € zaplacilam 88 € z darmowa wysylka...do tego zauwazylam, ze ta holenderska strona, na ktorej kupowalam... zdrozala ... i wcale nie maja juz takich fajnych cen... i znalazlam sobie dwie inne hehe... z normalnymi cenami...
|
|
#186 |
|
PIP.
|
ooo, pokaz co masz?
ja ostatnio [tzn moze nie ostatnio, bo pierwsze korale kupilam w marcu, ale bransoletke teraz ] zaczelam zbierac... trollbeadsy tez ![]() ogolnie jest to firma, ktora jako pierwsza wpadla na pomysl bizuterii modulowej ze 30 albo 35 lat temu [pandora 10], ale maja [przynajmniej w Polsce] reklame ja kupilam tam moje korale w promocji, po pierwsze byla promocja, ze jak sie kupi bransoletke z zapieciem, to sie dostaje bon na korale o tej wartosci, a po drugie bony 200/200 - czyli znow - wydajesz 200 zl, dostajesz bon na kolejne 200. teraz sie promocje skonczyly, wiec chce sobie zbierac powoli ![]() trolle maja ZUPELNIE inny klimat niz pandoraone sa takie bajkowe bardziej.. aaa i jesli sie lubi murano, a nie tylko srebro, to trolle maja to murano przepiekne, o wiele ladniejsze niz pandora [problem z trollami jest jesli chcialoby sie zbierac koraliki srebrno-zlote, ktore oni robia z 18 albo 22 karatowym zlotem [pandora robi z 14] i przez to sa makabrycznie drogie ]ooo, to moja bransoletka jest ![]() fotaat.jpg
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
te srebrno - zlote z pandory maja jau wystarczajaco zabojcze ceny
... jak tamte sa jeszcze drozsze to niezle...a to moje nowe malenstwo ![]() *** a w ogole to moj urlop dobiega konca i tak sie rozleniwilam, ze nie wiem jak sie zmusze do wstania w poniedzialek do wstania o 6 rano
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
ojojoj co tu sie dzieje
Pandora szerzy swoje pole dzialania!
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Dimiti jak zawsze hehe... pandora to temat ktory pojawia sie i znika...
a przy okazji paczusie puszcze w poniedzialek...
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
oki łoki
![]() heh jak sie ma bzika pandorowego to przeca nie dziwne ![]() ![]() ciekawe tylko czy wam przejdzie kiedys na co innego ten bzik ?
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
to nie przechodzi... to sie tyko rozwija w roznych kierunkach hehe...
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
ahaaaaa
![]() mi sie podobaja dwie bransoletki lilou, ale cena juz nie za bardzo
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
gdzies je w necie widzialam, chyba u kogos na yt ale w sumie nie znam tych bransoletek...
|
|
#194 |
|
PIP.
|
no tak. bo lilou to polska firma, choc pomysl wziety z kelly melu np i innych zagranicznych
![]() ja mam jednego motylka lilou, ktorego dostalam na urodziny od wizazowych kumpel, z 1 strony ma napisane ilios, a z drugiej off top ![]() ogolnie mi sie mega podoba pomysl lilou, ale nie kupilabym jej sobie sama, bo tak dziwnie isc do sklepu i prosic o grawer dla siebie, mi sie wlasnie idea lilou podoba jako prezent dla kogos bliskiego, np moja Mama dostala ode mnie na dzien matki lilouowe sloneczko z grawerem i strasznie je lubi
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
e tam
ja tam problemu nie widze, zeby isc i powiedziec co chce miec napisane jedyny problem taki, ze najblizszy sklep mam w krkpodobaja mi sie dwie- jedna ten motyw arabski czy jak to sie nazywa za 95zl a druga z aniolkiem i normalnym kolkiem za 165zl wiec trzeba oszczedzac ale ilios fajny prezencik dostalas tez bym taki chciala, ale nikt nie chce zrobic!![]() ![]() jak kiedys pojade do krk to pojde tam do ich sklepu i sie przygladne jak to wyglada na zywo bo przez internet wiadomo
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaz ja ![]() ale jak to polska firma to nic dziwnego, ze sie z nia nie spotkalam...
|
|
|
#197 |
|
PIP.
|
to moja lilou wraz z charmsami
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
ladnie wyglada
... a jak ja sie sciaga ?? czy ona jest zamontowana na stale
|
|
#199 |
|
PIP.
|
do konca zycia musze z nia byc
![]() ![]() ona ma ruchome te supelki
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
ruchome supelki
... wiecie co chcialam sobie kupic takie cus na wypadanie wlosow, oczywiscie u mnie to tylko na ebayu i jak na zlosc sami sprzedawcy i Indii... i ja tego nie rozumiem, bo co sprzedawca to ma napisane, ze "ziolowych" preparatow i to bez wzgledu czy olejki, szampony czy inne cuda... oczywiscie do mnie nie wysylaja w koncu kupilam bo jeden tego w opisie nie mial ale czy produkt dojdzie to nie wiem ...
Edytowane przez desti Czas edycji: 2011-09-11 o 16:55 |
|
|
|
|
#201 |
|
PIP.
|
o ja tej ja teeeeej
wyrzucalam jakies stare watki z subskrypcji i nagle odnalazlam przypadkiem ten
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no proszę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
-> co sroce w oko wpadnie 

na szczescie dla mojego portfela nie bede na nia polowac, bo niby cienie wszystkie nowe, ale na swtchach wyglada to tak, ze wlasciwie tylko srodkowa kolumna cieni jest inna niz w naked
dlatego jak do tej pory to mam tylko jedna The BLack Palette... bo np. nowy Book of Shadow tez jakis taki jak dla mnie podobny jak reszta
... ale mam i kocham
... i tak zamiast 122 € zaplacilam 88 € z darmowa wysylka...
... i wcale nie maja juz takich fajnych cen... i znalazlam sobie dwie inne hehe... z normalnymi cenami...
ja ostatnio [tzn moze nie ostatnio, bo pierwsze korale kupilam w marcu, ale bransoletke teraz