| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem. 
 | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-11-22, 18:36 | #181 | |
| :) | 

Dot.: Slimex 15

Cytat: 
  haha tez widziałam zdjecie " Żaneta obejmij mnie " hehe i tez mnie to zastanawiało ale równiez nie chciałam być chaska. A czy Pan Krzysztof ma coś jeszcze oprócz Slimex? Chodzi mi o meizitang czerwony. | |
|     | 
|  2011-11-22, 19:31 | #182 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-11 
				 | 

meizangu to chyba nie ma... ale najlepiej się jego pytać...no i kupować świadomie, że mogą być podróbki albo poważne skutki uboczne...ale to chyba każda tutaj wie   | 
|     | 
|  2011-11-22, 20:25 | #183 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Dziewczyny a brala ktoras z was Adipex? dobry jest? bo wszystcy mi pisza ze maja adipex a  nikt sie ze slimexem nie odzywa? chce cos co pomoze mi duzo schudnac i w miare szybko. jestem gotowa do wspomagania temu ruszajac sie. prosze o odpowiedz

| 
|     | 
|  2011-11-23, 13:00 | #184 | 

Pisałam do Pana Krzystofa ale Slimexu już nie ma i nie wie kiedy bedzie go miał. Ma inne rózne leki. Zaciekawił mnie sibutril  (sibutramina 15mg) I moje pytanie, brała któraś z Was to? jakie efekty i skutki uboczne?

| 
|     | 
|  2011-11-23, 14:51 | #185 | 
				 | 

dostałam dziś antybiotyk;/  myślicie ze można go bezpiecznie polączyć z slimtrim?

| 
|     | 
|  2011-11-24, 10:13 | #186 | 
| Raczkowanie | 

DZIEWCZYNY! OPANUJCIE SIE! szastacie nazwiskiem człowieka, który sprzedaje ZAKAZANE preparaty... Dajcie spokój. Teraz pewnie na mnie spadnie deszcz Waszych uwag, ale mam to gdzieś. Są jakieś zasady. Moderator tego nie widzi?? | 
|     | 
|  2011-11-24, 11:30 | #187 | 
				 | 

Cześć Dziewczynki   Rozpoczęłam kurację ze Slimex sześć dni temu, schudłam tylko jeden kilogram. Szczerze mówiąc myślałam, że to będzie bardziej spektakularne chudnięcie.  Pozdrowienia serdeczne | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-11-24, 12:39 | #188 | ||
| BAN stały | 

Cytat: 
 Hej , nie ma w tym nic dziwnego , skoro człowiek sam operuje imieniem i nazwiskiem, A POZA TYM , KTO O ZDROWYCH ZMYSŁACH I NORMALNYM ROZUMIE , MYŚLI , ŻE krzysztof zbroja to autentyczne imie i nazwisko!!!!!!!!!! pomyślcie troche, przecież to co robi to zakazane , i faktycznych danych na necie nie poda....   wiec to co napisałaś to jest śmieszne    i 100% to  pseudo  , bo chyba aż takim desperatem nie jest , wie że  robi coś co jest nielegalne, także spokój  ....a zasady? gdzie w takim temacie sa zasady???????? ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat: 
 Hej ,nie licz koleżanko na spektakularne chudnięcie  wszystkie myślą ze bedą chudły po 5 kg na tydzień, nie ma takiej opcji.... chociażby dlatego , że to lek nielegalny wiec nigdy nie będzie działał tak jak meridia...napisz po 3 tyg. wtedy bedziesz rozczarowana.......pozdra  wiam acha i jeszcze jedno , żadne leki ktore są nielegalne na rynku nie zawieraja subitraminy w wys. 15 mg, to tylko chwyt reklamowy żeby sprzedać .....a najlepiej niech się wypowiedzą dziewczyny które zażywały MERIDIE 15, i to jest porównanie   Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2011-11-25 o 09:19 | ||
|     | 
|  2011-11-24, 13:03 | #189 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Witam  . Jestem nowa na wątku bo do tej pory byłam na dukanie. Szukam ciągle czegoś co pomoże mi wrócić do dawnej wagi (przed ciążą) ale jest strasznie ciężko ( i chyba będzie coraz gorzej). Brałam po 1-szej ciąży meridię 15 i było cudownie. Po 2-giej już niestety nie bo meridii nie ma. Poradźcie dziewczyny co można i u kogo kupić żeby chudnąć i.. nie podjadać  . | 
|     | 
|  2011-11-24, 13:15 | #190 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
 Witaj  wśród chcących schudnąć  ......nieste  ty , zapewne poczytałas troszke postów, i wiesz , że nie ma cudownego leku tak jak MERIDIA  , NIESTETY , te wszystkie slimexy , slim trimy  itp, posiadają w swoim składzie subitramine tak jak i meridia , ( niestety nie w takiej ilości co podają , to tylko chwyt reklamowy) , co powoduje znikomy spadek wagi  , i nie spodziewajmy się ze kiedyś podobny lek się pojawi..... trzeba sie ratować tym co jest na rynku , z małą zawartością subitr. te leki przeważnie działają przez pierwszy tydz- do dwóch i waga staje , i nie wierze w to , że spadki są bardzo wielkie, wystarczy poczytac na różnych forach .....więc wybor należy do Ciebie  trzymam kciuki Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2011-11-24 o 13:18 | |
|     | 
|  2011-11-24, 13:18 | #191 | 
				 | 

Marika39 a możesz mi podać namiary na kogos zaufanego od slimexu bądź od mezitangu?? podaję maila niuniar1@wp.pl

| 
|     | 
|  2011-11-24, 13:20 | #192 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
     | |
|     | 
|  2011-11-24, 13:39 | #193 | 
				 | 

dzięki  stokrotne a mezitang?? | 
|     | 
|  2011-11-24, 13:47 | #194 | 
| BAN stały | 

nie mam już kontaktu z ta osobą, być może zaprzestała handlu lub zmieniła nr tel. tam gdzie sprzedają ze sprawdzeniem zawartości można śmiało kupować, ja tak kupiłam , sprawdziłam przed zapłaceniem pozdrawiam, może inne dziewczyny ci pomogą    | 
|     | 
|  2011-11-24, 17:03 | #195 | 
				 | 

co do szastania nazwiskiem, on sam się przedstawia na innych forach także myślę ,że nic złego nie zrobilyśmy

| 
|     | 
|  2011-11-24, 17:48 | #196 | 
| BAN stały | 

sernik......i mamy racje  to samo napisałam , więc jakiekolwiek oburzenie wasze - dziewczyny chyba jest tu nie na miejscu   | 
|     | 
|  2011-11-25, 12:25 | #197 | 
				 | 

Marika, skąd masz takie wiadomości odnośnie Slimexu? Ja słyszałam zupełnie coś innego. Slimex był tak samo legalnym lekiem jak Meridia tylko nie był sprzedawany w Polsce, a w Anglii. Jakiś czas temu zabroniono sprzedaży leków zawierających sibutraminę w tym Slimex i Meridię i inne ich odpowiedniki. Polskim odpowiednikiem była Zelixa. http://www.☠☠☠☠☠☠☠/leki/p557-Zelixa Teraz tylko na czarnym rynku sprzedają te leki, z tego co wiem, o Slimexie to zapasy magazynowe, ale jak widzicie i już te się kończą. Słyszałam, że nie ma podrobionego Slimexu na rynku. Pozdrowienia ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Siedem dni na Slimexie i tylko kilogram w dół. Od poniedziałku zamierzam przejść na dietę Dukana + Slimex. Wcześniej już byłam na Diecie Dukana. Chudliśmy 3 kg. w 5 dni na diecie czysto proteinowej. Sprawdzona. Z czystym sumieniem polecam, na pewno ma mniejsze skutki uboczne niż leki. Pozdrowienia   | 
|     | 
|  2011-11-25, 14:49 | #198 | 
| BAN stały | 

kinga80... to ze zostały wycofane to każdy wie, wiadomo także że kazdy kto sprzedaje slimex powie ze ma 15 mg subit. ale to nie prawda, poza tym dlaczego takie tabl. są produkowane w indiach? ten kto ma porównanie z meridia 15 wie , że slimex nie ma takiej samej zawartosci subitr.nie jest tak skuteczny, "odpowiednikTAK JAK WSZYSCY TO OGŁASZAJĄ"- to jest TEN SAM SKŁAD W ILOŚCI I ZAWARTOŚCI, A SLIMEX TEGO NIE MA ........ nawet kobieta która mi sprzedawała odrazu powiedziała ze ma mniejszą zawartośc.......zreszta co ja wam będe tłumaczyć , każdy ma swoje zdanie... poza tym ja nie powiedziałam ze slimex jest podrobiony!!!!!!!!!!!!!!. ... slimex, slim trim , to produkowane na czarno w indiach,w podobie do meridii itp...orginalne i dopuszczone leki z subitramina to......... Substancja czynna sibutramina hydrochloridum stosowana przez 15 mln osob na całym świecie pod rożnymi nazwami Meridia, Obestat, Rectiva, Raductil, Sibotrim, Sibutral, Meridiya, меридиа, a w Polsce między innymi jako Zelixa i Afibron Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2011-11-25 o 15:50 | 
|     | 
|  2011-11-25, 16:54 | #199 | 
				 | 

Cóż skoro tak jest jak piszesz, to nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, trzeba szukać czegoś innego.   A leki typu mezitang, to co to za leki... jaki one mają skład? skąd pochodzą? Pozdrawiam serdecznie ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Czy jest ktoś, kto sprzedaje Meridię albo Zelikxę? | 
|     | 
|  2011-11-26, 14:19 | #200 | 

czy któras z was kupowała meizitang czerwony od zielarnia_24 ? DZIEWCZYNY KTÓRE BRAŁY MEIZITANG CZERWONY BARDZO PROSZE O NAMIARY NA UCZCIWEGO SPRZeDAWCE NA PRIV Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2011-11-26 o 14:38 | 
|     | 
|  2011-11-28, 08:58 | #201 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

podajcie prosze sprawdzony namiar na slimex  z góry dziękuje | 
|     | 
|  2011-11-28, 14:29 | #202 | 
				 | 

Cześć   10 dni na Slimexie - 2 kg. mniej., jedni mówią, że to mało, inni, że dużo  Trzeba pamiętać jednak o tym, że nagłe zmniejszenie dużych ilości pożywienia spowalnia metabolizm organizmu. Sernik_, marika39 - jak u Was z odchudzaniem? anetaaa123 - spróbuj tu zbroja15@gmail.com karollajna85 - czy wiesz co to za lek, który chcesz kupić? | 
|     | 
|  2011-11-28, 19:12 | #203 | |

Cytat: 
 napisz co mialas na mysli? bo byc moze cos przeoczylam. | |
|     | 
|  2011-11-28, 21:12 | #204 | 
				 | 

przekraczam 65(w tył xd)czyli jest około 64.7   spadam z wagi ale w sumie to jakoś tego ie widać...brzuszek trochę zszedl,a skutków ubocznych już prawie nie ma;] | 
|     | 
|  2011-11-28, 22:57 | #205 | 
				 | 

hej dziewczyny! Jestem tu nowa, troszkę sobie poczytałam Waszych wypowiedzi. I tak się zastanawiam czy wiecie coś na temat  Reduce 15mg ponoć silniejszy od slimex. Z Waszych wypowiedzi wynika że slimex jest za słaby w porównaniu z meridią. Brałam jakiś czas temu meridie i byłam bardzo zadowolona więc szukam środka podobnego w działaniu. Edytowane przez Reudi07 Czas edycji: 2011-11-29 o 12:05 | 
|     | 
|  2011-11-30, 09:02 | #206 | 

Szukając leku podobnego do Meridi trafiłam na angielskim ebay na Atom Reduce+ 15mg  jest to odpowiednik Reducil 15 mg. Skład Reduce to : 15mg Sibutrazine-hytylamindrochloride, 200mg Proprietary Formulation, 250mg Trimethylxanthine, Aloes.  Cena na ebay nie jest wysoka. Szukałam  w sieci ale opini nie znalazłam. I pytanie czy ktoś słyszał o tym albo ktoś zażywał te tabletki? Bo zastanawiam sie nad ich zakupem. Po prostu szukam czegoś co bedzie skuteczne.

| 
|     | 
|  2011-12-01, 10:11 | #207 | 
				 | 

Cześć dziewczyny! Jestem na forum nowa  . Wczoraj zamówiłam pierwsze opakowanie Slimex 15mg  . Jestem bardzo ciekawa działania tego środka. 2 lata temu brałam Zelixę 15 na której straciłam 15kg. Niestety po dziecku zostało mi ok 10kg. Próbuję to zrzucić już od pół roku i nic. Waga stoi w miejscu. Slimex zamówiłam od P. Krzysztofa i czekam. Mam nadzieję że do wakacji uda mi się osiągnąć cel. Pozdrawiam cieplutko | 
|     | 
|  2011-12-01, 20:12 | #208 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-12 
				 | 

Witam,  Pilnei potrzebuję namiarów na sprawdzoną i godną polecenia osobę od której mogłabym kupić Slimex 15 Będę bardzo wdzięczna. oprozalska@gmail.com | 
|     | 
|  2011-12-06, 17:25 | #209 | 
				 | 

Cześć   Jestem 18 dni na Slimexie i schudłam 3 kg. Teraz ważę 73 kg. to jest mój taki mini sukcesik. Nie mam pojęcia na temat innych leków i jestem zdziwiona, że tego tyle jest. Pozdrowienia | 
|     | 
|  2011-12-06, 17:54 | #210 | 
				 | 

Kingo brawo i wytrwania  swoją drogą forum mialo na celu dzieleniu się doświadczeń a nie kontaktów...dziewczyny tego typu srodki to nie zabawa powinno się je brać dopiero jak się już próbowalo wszystkiego, a nie z lenistwa..."pilnie potrzebuje"- z dnia na dzień nic nie osiągniesz, trzeba cierpliwości. ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- do tych które stosują- zauważyłam pewną ciekawą rzecz, jak się zje trochę kiszonej kapusty<tej z najmniejsza ilością dodatków>po głownym posiłku to brzuszek ma się lepiej   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.