|
|
#181 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 876
|
Dot.: Za ma³o seksu w zwi±zku
Ja nie mam ochoty. T± dziedzin± zajmuje siê endokrynologia. Te¿ kiedy¶ nie rozumia³em jak mo¿na nie mieæ ochoty.
Uwa¿am ¿e dopasowanie nie jest takie wa¿ne ludzie nie powinni a¿ tak bardzo ze sob± zwi±zanii i we wszystki siê ze sob± zgadzaæ trzeba trochê tolerancji i miejsca na wolno¶æ dla ka¿dej osoby. |
|
|
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 887
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 790
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 94
|
Zgadzam siê, wielka szkoda. Po kilku latach w zwi±zku mogê przy "odrobinie szczê¶cia" liczyæ jedynie na dwuminutowy numerek tak mniej wiêcej raz na dwa tygodnie, albo i rzadziej. Oczywi¶cie nie ma mowy o jaki¶ pieszczotach, poca³unkach, seksie oralnym (no chyba¿e to ja mam jemu zrobiæ dobrze) czy innych tego typu herezjach.
Edytowane przez anetta21 Czas edycji: 2011-06-26 o 22:22 |
|
|
|
|
#185 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 12
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#186 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Ja to ci tochê zazdroszczê. Mój partner to przeciwieñstwo twojego, kocha³by siê ze mn± kilka razy dziennie, gdybym mu na to pozwoli³a. Czasami my¶lê, ¿e ma najwiêkszego penisa w polsce, bo nigdy nie ma dosyæ. Popatrz na to z mojej strony od razu ci bêdzie lepiej.
http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂com/forum-czlonek-meski/index.php |
|
|
|
|
#187 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 887
|
Ech, u mnie nieco lepiej z seksem jest, ciekawe na jak d³ugo.
Chocia¿ niefajne jest to, ¿e jak mi przesta³o na tym zale¿eæ to mojemu facetowi wrêcz przeciwnie i teraz on mi marudzi, ale nie potrafi mnie jako¶ dobrze zachêciæ... |
|
|
|
|
#188 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 642
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 161
|
Cytat:
|
|
|
#190 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak owszem rozmawia³am i to nie raz ani nie dwa. Rozmowy pomagaj± ale niestety tylko na chwilê. ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
Nikt mnie nie trzyma pod broni±, ani nie zmusza do bycia w tym zwi±zku. To ¿e nie jestem zadowolona akurat z tej sfery naszego wspólnego ¿ycia nie znaczy, ¿e wogóle nie jestem szczê¶liwa. Jak siê kogo¶ kocha i bycie razem traktuje powa¿nie,to moim zdaniem, nale¿y przed podjêciem decyzji o rozstaniu powalczyæ o zwi±zek. Wiêc próbujê raz z lepszym raz z gorszym skutkiem, ale siê nie poddajê... na razie. |
||
|
|
|
|
#191 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2011-06-27 o 19:21 |
|
|
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 377
|
Cytat:
Szczególnie, ¿e problem nie jest "tylko" w braku seksu -> z tego co mówisz, to brakuje równie¿ czu³o¶ci (nie ma poca³unków..).... niefajnie. Ja bym tak nie mog³a (równie¿ gdyby sprawa dotyczy³a jedynie seksu -> pomijaj±c sytuacje uzasadnione).
|
|
|
|
#193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zdajê sobie sprawê, ¿e seks jest integraln± czê¶ci± zwi±zku i na d³u¿sz± metê szczê¶liwy zwi±zek bez udanego seksu nie jest mo¿liwy. Poza seksem wszystko w zwi±zku gra. Wiadomo, ¿e zdarzaj± siê gorsze dni. Ale rachunek ogólny wychodzi zdecydowanie na plus. Na razie niestety nic innego poza dalszym wa³kowaniem tematu w rozmowach nie przychodzi mi do g³owy Byæ mo¿e taki stan rzeczy wynika z tego, ¿e mój T¯ zmieni³ niedawno pracê, sporo pracuje, a praca odpowiedzialana i stresuj±ca. Na pewno musi istnieæ jaka¶ przyczyna poniewa¿ wcze¶niej (a jeste¶my razem 8 lat) w ³ó¿ku by³o fantastycznie, a T¯ mia³ wiêcej pomys³ów na ró¿ne "urozmaicenia" ni¿ ja (a ja ca³kiem pomys³owa jestem ) Bêdê wa³kowaæ temat a¿ siê dowiem.---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- [QUOTE=klempaa;27781381]Zgadzam siê z Doris. Szczególnie, ¿e problem nie jest "tylko" w braku seksu -> z tego co mówisz, to brakuje równie¿ czu³o¶ci (nie ma poca³unków..).... niefajnie. Ja bym tak nie mog³a (równie¿ gdyby sprawa dotyczy³a jedynie seksu -> pomijaj±c sytuacje uzasadnione).[/QUOTE To nie jest tak, ¿e wogóle siê nie ca³ujemy, czy nie przytulamy (moja wina nie wyrazi³am siê precyzyjnie). Chodzi³o mi o to, ¿e je¶li ju¿ "przytrafi" nam siê jaki¶ seks to tylko w formie tzw. szybkiego numerka. Nie to ¿ebym mia³a co¶ przeciwko takiej formie seksu, ale nie za ka¿dym razem
|
|
|
|
|
|
#194 |
|
Konto usuniête
|
A jak± pracê mia³ wcze¶niej? Mniej odpowiedzialn± i stresuj±c±? Próbowa³a¶ z nim o tym rozmawiaæ - w sensie, ¿e podejrzewasz, i¿ to praca tak wp³ywa? Praca mo¿e byæ na tyle stresuj±ca, ¿e seks siada, ale wiesz - pewnie bêdzie tam pracowa³ d³u¿szy czas. Wyrozumia³o¶æ wyrozumia³o¶ci±, ale to Twoje ¿ycie - nastêpne X lat ma byæ frustruj±ce? Mo¿na mieæ gorszy okres w ¿yciu, ale jego niechêæ do rozmowy nie jest dobra i to nie jest uczciwe wobec Ciebie. Od razu po rozpoczêciu pracy tak siê zaczê³o dziaæ, czy po jakim¶ czasie? Oprócz tego pojawi³y siê jaki¶ dziwne zachowania, zmieni³ siê?
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2011-06-29 o 08:45 |
|
|
|
|
#195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#196 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Niestety ten post est równie¿ o moim ma³¿eñstwie.
Bez zbêdnych szczegó³ów- po prostu czujê siê w swoim zwi±zku jak zbêdny mebel. M±¿ jest generalnie dobrym cz³owiekiem, czu³ym ojcem, ale jest totalnie zamkniêty na cudze potrzeby, dla niego w ogóle co¶ takiego jest niemozliwe do wyabstrahowania. Na samym pocz±tku znajomo¶ci- przez jakie¶ 1,5 roku 2 lata seks by³ genialny- ale zda³am sobie sprawê, ¿e dzia³o siê tak, poniewa¿ to ja incjowa³am seks, ja zabiega³am, stara³am siê itd. No ale w koñcu siê wkurzy³am i przesta³am. I od tamtej pory wiadomo co siê dzieje. W³a¶nie koñczê swoje pierwsze opakowanie pigu³ek anty i nie kochali¶my siê ani razu (maj gad!) A ponadto wczoraj w nocy id±c na siku natknê³am sie na mojego ¶lubnego traktuj±cego swój popêd w pojedynkê, co mnie rozwali³o ju¿ dokumentnie. Nic tylko wyæ. wybaczcie, ¿e nic nie poradzê moim poprzedniczkom, ale mi tylko jedna rzecz przychodzi ddo g³owy- kopn±æ ich wszystkic w d |
|
|
|
|
#197 |
|
Przyczajenie
|
Cze¶æ Dziewczyny,
niestety ale ten w±tek dotyczy równie¿ mojego ma³¿eñstwa. Bez zbêdnych szczegó³ów- po prostu czujê siê w swoim zwi±zku jak niepotrzebny mebel. Generalnie t¿ jest dobrym cz³owiekiem, czu³ym ojcem, ale jest totalnie zamkniêty na cudze potrzeby, wrêcz nie potrafi sobie czego¶ takiego wyabstrahowaæ. Na pocz±tku seks by³ genialny- przez jakie¶ 1,5 roku dwa lata- zda³am sobie jednak sprawê, ¿e dzia³o siê tak poniewa¿ to ja inicjowa³am seks, ja zabiega³am, ja siê stara³am ³adnie wygl±daæ. A¿ w koñcu siê wkurzylam i przesta³am. W taki sposób nasze po¿ycie umar³o ¶mierci± naturaln±. W³a¶nie koñczê pierwsze opakowanie swoich pigu³ek anty, od rozpoczêcia opakowania nie kochali¶my siê ani razu (maj gad Do tego wszystkiego wstaj±c wczoraj w nocy na siku natknê³am siê na mojego ¶lubnego traktuj±cego swój popêd w pojedynkê, co mnie rozbi³o dokumentnie. Przepraszam, ¿e siê nie odniosê do poprzednich postów, ale tylko jedno przychodzi mi na my¶l- aby wystrzeliæ wszystkich podobnych typkow na ksiê¿yc Ja mam 23 lata, on 24. Dzisiaj ca³y dzieñ prze³azi³am w powyci±ganym dresie. pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmawia³as z nim o tym?
|
|
|
|
#199 |
|
Przyczajenie
|
oczywi¶cie ¿e tak. I to nie raz.
Generalnie zawsze mi mówi w takich sytuacjach, ¿e siê beznadziejnie czuje jako facet, ¿e on tu wraca po pracy/ uczelni a ja jeszcze mam pretensje (wtf?!). Oczywi¶cie utrzymuje, ¿e bardzo mnie kocha i bardzo go podniecam. Tylko co z tego... Na drugi dzieñ po taiej dyskusji dla niego ju¿ jest wszystko po staremu. Ogólnie sprawia wra¿ennie cz³owieka, ktorego na d³u¿sz± metê nic nie rusza. Nie potafi zacz±æ dzia³aæ, jest kompletnie bierny. Ten typ tak ma ![]() Mam dosyæ walki o ka¿d± czu³o¶æ. Chcia³abym ¿eby i jemu w koñcu trochê zale¿a³o. Czasem mi siê wyaje, ¿e to o do niego mówiê to jest abstrakcja, ¿e on po prostu kurka NIE UMIE! (jakkolwiek to brzmi) I co teraz? Szukaæ kogo¶ na boku, czy rozwaliæ maleñkiemu dziecku rodzinê? Bo scenariusza pt. domowa us³ugiwaczka i popychad³o nie przewidujê |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytam, czy rozmawia³a¶ o tym, czemu woli sobie zwaliæ konia zamiast kochaæ siê z Tob±.
|
|
|
|
#201 |
|
Przyczajenie
|
Odpowiadam- rozmawia³am.
Odpowiedzi ma ksi±¿kowe tzn. nie woli sobe waliæ konia, ale jednak wali (!), ja podobno go odtr±cam (bo nie odwalam co noc cholernego striptizu) i jestem ci±gle zmêczona. I rzeczywi¶cie jestem zmêczona, bo ju¿ trochê nu¿y mnie gra wstêpna w postaci pó³minutowego gmerania w gaciach. No ale to niewa¿ne, ¿e kobieta mo¿e straciæ ochotê na kolejne pl±sy bo prawdziw± tragedi± jest przecie¿ to, ¿e on woli sobie waliæ konia... no lito¶ci Chcia³abym aby wykazywa³ siê nieco wiêksz± wyobra¼ni±, ja lubiê mi³o spêdzaæ czas w ³ó¿ku, bawiæ siê seksem, on mo¿e siê rypaæ ta¶mowo. Niestety, wszelkie próby porozumienia siê w tej kwestii koñcz± siê tym samym- ja jestem niezadowolona, a on zachowuje siê jak piêciolatek który nie wie co i jak. |
|
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 912
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
U mnie tak jakby lekka poprawa jesli chodzi o czêstotliwo¶æ, ale niestety nie je¶li chodzi o jako¶æ. Mam wra¿enie, ¿e do ch³opa dotar³o, ¿e moje s³owa o rozstaniu by³y na serio. Ale z drugiej strony kocha siê ze mn± tak automatycznie i bez entuzjazmu, ¿e mnie trafia i robiê siê wredna i niemi³a. Co z koleji rzutuje na resztê spraw miêdzy nami, które do tej pory by³y ok. Mo¿e siê wystraszy³, ¿e nie bêdzie komu praæ, sprz±taæ i gotwaæ jak sobie pójdê? Ale to nie jest to o co mi chodzi³o. Mam wra¿enie, ¿e to wszystko zmierza w jednym kierunku. Kierunku koñca niestety
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#204 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 45
|
Mam pytanie....jak wa¿ny jest dla Was sex w zwi±zku?
Zastanawiam siê czy to ja jestem jaka¶ niewy¿yta czy mój facet ma jaki¶ problem. Niedawno zaczê³am uprawiaæ sex i my¶la³am, ¿e bêdzie inaczej. Mój facet bardzo szybko dochodzi a ja jeszcze nawet nie jestem porz±dnie "rozgrzana" Rozmawiali¶my o tym, wprowadzili¶my wiêcej pieszczot ale nadal nie jestem jeszcze zadowolona. Ostatnio powiedzia³, ¿e poprawi siê tylko nie mogê ponaglaæ i daæ w tej sferze trochê luzu. Mo¿liwe, ¿e robiê co¶ nie¶wiadomie ale zawsze my¶la³am, ¿e jemu to siê podoba gdy np. sama zaczynam co¶ inicjowaæ. Jeste¶my w zwi±zku na odleg³o¶æ, czasami przyje¿dza do mnie- mamy tam spokój. Ale jak jeste¶my na weekend w domach to jednak nie ma takiej okazji, chocia¿ w jeden dzieñ jest- jak rodzice s± w pracy i wolny dom. Niestety T¿ chyba nie zawsze chce z tego korzystaæ..... Ostatnio kochali¶my siê ponad 3 tygodnie temu. Napisa³, ze poprawi siê....tylko jak? Chcia³abym wiêcej æwiczyæ ![]() Przy pieszczotach by³o super ale przy sexie jest ju¿ zbyt czu³y. Wola³abym ostrzejszy sex- informowa³am go o tym.... Czêsto jest tak, ¿e mówi jak chcia³by to robiæ itp...nakrêca mnie a pó¼niej i tak nic z tego nie wychodzi. Zastanawiam siê nad sensem brania tabletek anty- je¶li mamy kochaæ siê raz w miesi±cu..... Nie wiem jak zacz±æ rozmowê, ¿eby znowu nie zarzuci³ mi ponaglanie.... Wczoraj naszy³y mnie nawet my¶li, ze mo¿e nie podniecam go ju¿ (chocia¿ zawsze twierdzi³ co innego i by³o po nim widaæ) Nie s±dzi³am, ¿e seks stanie siê dla mnie tak wa¿nym aspektem w zwi±zku Czujê siê z tym trochê egoistycznie
Edytowane przez Adria00 Czas edycji: 2012-03-10 o 12:35 |
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 912
|
Cytat:
jemu powiedz aby siê nie stresowa³ tylko totalnie wyluzowa³ to nie s± zawody w d³ugo¶ci stosunku.. lecz blisko¶æ dwojga ludzi. Zawsze mo¿ecie ograniczyæ grê wstêpn± i szybciej przechodziæ do rzeczy a je¶li ju¿ gra wstêpna jest taka super wa¿na.. to zróbcie sobie oralny a¿ do fina³u.. odczekajcie 10-15 min.. i jazda drugi raz ju¿ klasycznie .. na pewno bêdzie o wiele d³u¿szy
|
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Twierdzi, ¿e woli kochaæ siê wieczorem lub rano ale to stanie siê taka wielka krzywda jak bêdzie w dzieñ.... Kiedy¶ jak byli¶my osobno potrafili¶my pisaæ pikantne smsy teraz to przyzwyczajenie zanika. Nie wiem jak ju¿ mam rozmawiaæ z tym cz³owiekiem.... |
|
|
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
Sprawa wyja¶niona
Chodzi³o o co¶ innego.... Szczera rozmowa pomog³a i teraz mówimy o swoich potrzebach bez zbêdnego naciskania.Mam nadzieje, ¿e bêdzie dobrze. Wydusiæ co¶ z faceta.....normalnie cud |
|
|
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam usuwam...
Edytowane przez Skunki Czas edycji: 2013-03-04 o 16:13 |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Seks
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.