Za ma³o seksu w zwi±zku - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-06-16, 21:05   #181
bober111
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 876
Dot.: Za ma³o seksu w zwi±zku

Ja nie mam ochoty. T± dziedzin± zajmuje siê endokrynologia. Te¿ kiedy¶ nie rozumia³em jak mo¿na nie mieæ ochoty.

Uwa¿am ¿e dopasowanie nie jest takie wa¿ne ludzie nie powinni a¿ tak bardzo ze sob± zwi±zanii i we wszystki siê ze sob± zgadzaæ trzeba trochê tolerancji i miejsca na wolno¶æ dla ka¿dej osoby.
bober111 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-17, 12:04   #182
xblackxshadowx
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 887

Cytat:
Napisane przez Wizazowy Jacek Poka¿ wiadomo¶æ
Jako¶ nie ogarniam jak mo¿na nie miec ochoty na seks. Ja ju¿ rano mam ochotê, a có¿ dopiero doczekaæ do wieczora...
Szkoda, ¿e wszyscy faceci tak nie maj±
xblackxshadowx jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-18, 10:48   #183
elle elle
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 790

Cytat:
Napisane przez xblackxshadowx Poka¿ wiadomo¶æ
Szkoda, ¿e wszyscy faceci tak nie maj±
Dok³adnie

Wymiana kosmetyczna

Klik!
Wybieram grupê Color!

elle elle jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-26, 22:21   #184
anetta21
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 94

Zgadzam siê, wielka szkoda. Po kilku latach w zwi±zku mogê przy "odrobinie szczê¶cia" liczyæ jedynie na dwuminutowy numerek tak mniej wiêcej raz na dwa tygodnie, albo i rzadziej. Oczywi¶cie nie ma mowy o jaki¶ pieszczotach, poca³unkach, seksie oralnym (no chyba¿e to ja mam jemu zrobiæ dobrze) czy innych tego typu herezjach.

Edytowane przez anetta21
Czas edycji: 2011-06-26 o 22:22
anetta21 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-26, 23:00   #185
JuanPablo
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 12

Cytat:
Napisane przez anetta21 Poka¿ wiadomo¶æ
Zgadzam siê, wielka szkoda. Po kilku latach w zwi±zku mogê przy "odrobinie szczê¶cia" liczyæ jedynie na dwuminutowy numerek tak mniej wiêcej raz na dwa tygodnie, albo i rzadziej. Oczywi¶cie nie ma mowy o jaki¶ pieszczotach, poca³unkach, seksie oralnym (no chyba¿e to ja mam jemu zrobiæ dobrze) czy innych tego typu herezjach.
A rozmawia³a¶ o tym ze swoim T¯. Brak ochoty na seks u faceta spowodowany jest ró¿nymi czynnikami i je¶li z nim o tym nie porozmawiasz, to bêdziesz tylko narzeka³a. Seks co 2 tygodnie powoduje to, ¿e facet szybko koñczy i ko³o siê zamyka. Wizyta u seksuologa tez by siê tu przyda³a. To oczywi¶cie tylko moje spostrze¿enia jako normalnego faceta, który ma du¿o wiêksze potrzeby ni¿ 2 razy w miesi±cu.
JuanPablo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-26, 23:22   #186
e_kar
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Ja to ci tochê zazdroszczê. Mój partner to przeciwieñstwo twojego, kocha³by siê ze mn± kilka razy dziennie, gdybym mu na to pozwoli³a. Czasami my¶lê, ¿e ma najwiêkszego penisa w polsce, bo nigdy nie ma dosyæ. Popatrz na to z mojej strony od razu ci bêdzie lepiej.

http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂com/forum-czlonek-meski/index.php
e_kar jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-27, 00:48   #187
xblackxshadowx
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 887

Ech, u mnie nieco lepiej z seksem jest, ciekawe na jak d³ugo.
Chocia¿ niefajne jest to, ¿e jak mi przesta³o na tym zale¿eæ to mojemu facetowi wrêcz przeciwnie i teraz on mi marudzi, ale nie potrafi mnie jako¶ dobrze zachêciæ...
xblackxshadowx jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-27, 09:40   #188
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642

Cytat:
A kto¶ Ciê trzyma pod broni± i zmusza do bycia w tym zwi±zku? Próbowa³a¶ wymóc jakie¶ zmiany?
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-27, 09:55   #189
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 161

Cytat:
Je¿eli Twój mê¿czyzna nie ma 65 lat, to to jest moim zdaniem nienaturalne, ¿eby mia³ ochotê na seks raz na 2 tygodnie.
Anna Antonina jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-27, 19:11   #190
anetta21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez JuanPablo Poka¿ wiadomo¶æ
A rozmawia³a¶ o tym ze swoim T¯. Brak ochoty na seks u faceta spowodowany jest ró¿nymi czynnikami i je¶li z nim o tym nie porozmawiasz, to bêdziesz tylko narzeka³a. Seks co 2 tygodnie powoduje to, ¿e facet szybko koñczy i ko³o siê zamyka. Wizyta u seksuologa tez by siê tu przyda³a. To oczywi¶cie tylko moje spostrze¿enia jako normalnego faceta, który ma du¿o wiêksze potrzeby ni¿ 2 razy w miesi±cu.

Tak owszem rozmawia³am i to nie raz ani nie dwa. Rozmowy pomagaj± ale niestety tylko na chwilê.

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Poka¿ wiadomo¶æ
A kto¶ Ciê trzyma pod broni± i zmusza do bycia w tym zwi±zku? Próbowa³a¶ wymóc jakie¶ zmiany?

Nikt mnie nie trzyma pod broni±, ani nie zmusza do bycia w tym zwi±zku. To ¿e nie jestem zadowolona akurat z tej sfery naszego wspólnego ¿ycia nie znaczy, ¿e wogóle nie jestem szczê¶liwa. Jak siê kogo¶ kocha i bycie razem traktuje powa¿nie,to moim zdaniem, nale¿y przed podjêciem decyzji o rozstaniu powalczyæ o zwi±zek.
Wiêc próbujê raz z lepszym raz z gorszym skutkiem, ale siê nie poddajê... na razie.
Stary 2011-06-27, 19:19   #191
201803290936
Konto usuniête

Cytat:
(...)
Nikt mnie nie trzyma pod broni±, ani nie zmusza do bycia w tym zwi±zku. To ¿e nie jestem zadowolona akurat z tej sfery naszego wspólnego ¿ycia nie znaczy, ¿e wogóle nie jestem szczê¶liwa. Jak siê kogo¶ kocha i bycie razem traktuje powa¿nie,to moim zdaniem, nale¿y przed podjêciem decyzji o rozstaniu powalczyæ o zwi±zek.
Wiêc próbujê raz z lepszym raz z gorszym skutkiem, ale siê nie poddajê... na razie.
Zwi±zek to równie¿ jest seks - ta sfera jest jedn± z kluczowych sfer dla szczê¶cia zwi±zku. Na d³u¿sz± metê nie da siê byæ w zwi±zku szczê¶liwym, je¿eli ta sfera siada. No chyba, ¿e przechodzi siê w tryb "mamy uk³ad". Jak sobie wyobra¿asz w tym przypadku "walkê o zwi±zek"? Rozmowy nic nie daj±, co jeszcze uwa¿asz, ¿e mo¿esz zrobiæ (oprócz ¿alenia siê na forum)?

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2011-06-27 o 19:21
Stary 2011-06-27, 19:33   #192
klempaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 377

Cytat:
Zwi±zek to równie¿ jest seks - ta sfera jest jedn± z kluczowych sfer dla szczê¶cia zwi±zku. Na d³u¿sz± metê nie da siê byæ w zwi±zku szczê¶liwym, je¿eli ta sfera siada. No chyba, ¿e przechodzi siê w tryb "mamy uk³ad". Jak sobie wyobra¿asz w tym przypadku "walkê o zwi±zek"? Rozmowy nic nie daj±, co jeszcze uwa¿asz, ¿e mo¿esz zrobiæ (oprócz ¿alenia siê na forum)?
Zgadzam siê z Doris.

Szczególnie, ¿e problem nie jest "tylko" w braku seksu -> z tego co mówisz, to brakuje równie¿ czu³o¶ci (nie ma poca³unków..).... niefajnie. Ja bym tak nie mog³a (równie¿ gdyby sprawa dotyczy³a jedynie seksu -> pomijaj±c sytuacje uzasadnione).

¦led¼ te¿ pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-28, 19:54   #193
anetta21
Raczkowanie

Cytat:
No có¿ chwilowo forum to jedyne miejsce gdzie mogê siê wy¿aliæ. Moja najlepsza przyjacó³ka jest niestety do¶æ daleko i nie ma szansy na pogaduchy "przy kawie" przez najbli¿sze kilka miesiêcy
Zdajê sobie sprawê, ¿e seks jest integraln± czê¶ci± zwi±zku i na d³u¿sz± metê szczê¶liwy zwi±zek bez udanego seksu nie jest mo¿liwy. Poza seksem wszystko w zwi±zku gra. Wiadomo, ¿e zdarzaj± siê gorsze dni. Ale rachunek ogólny wychodzi zdecydowanie na plus. Na razie niestety nic innego poza dalszym wa³kowaniem tematu w rozmowach nie przychodzi mi do g³owy Byæ mo¿e taki stan rzeczy wynika z tego, ¿e mój T¯ zmieni³ niedawno pracê, sporo pracuje, a praca odpowiedzialana i stresuj±ca. Na pewno musi istnieæ jaka¶ przyczyna poniewa¿ wcze¶niej (a jeste¶my razem 8 lat) w ³ó¿ku by³o fantastycznie, a T¯ mia³ wiêcej pomys³ów na ró¿ne "urozmaicenia" ni¿ ja (a ja ca³kiem pomys³owa jestem ) Bêdê wa³kowaæ temat a¿ siê dowiem.

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

[QUOTE=klempaa;27781381]Zgadzam siê z Doris.

Szczególnie, ¿e problem nie jest "tylko" w braku seksu -> z tego co mówisz, to brakuje równie¿ czu³o¶ci (nie ma poca³unków..).... niefajnie. Ja bym tak nie mog³a (równie¿ gdyby sprawa dotyczy³a jedynie seksu -> pomijaj±c sytuacje uzasadnione).
[/QUOTE

To nie jest tak, ¿e wogóle siê nie ca³ujemy, czy nie przytulamy (moja wina nie wyrazi³am siê precyzyjnie). Chodzi³o mi o to, ¿e je¶li ju¿ "przytrafi" nam siê jaki¶ seks to tylko w formie tzw. szybkiego numerka. Nie to ¿ebym mia³a co¶ przeciwko takiej formie seksu, ale nie za ka¿dym razem
Stary 2011-06-29, 08:26   #194
201803290936
Konto usuniête

Cytat:
(...)
Byæ mo¿e taki stan rzeczy wynika z tego, ¿e mój T¯ zmieni³ niedawno pracê, sporo pracuje, a praca odpowiedzialana i stresuj±ca.
(...)
A jak± pracê mia³ wcze¶niej? Mniej odpowiedzialn± i stresuj±c±? Próbowa³a¶ z nim o tym rozmawiaæ - w sensie, ¿e podejrzewasz, i¿ to praca tak wp³ywa? Praca mo¿e byæ na tyle stresuj±ca, ¿e seks siada, ale wiesz - pewnie bêdzie tam pracowa³ d³u¿szy czas. Wyrozumia³o¶æ wyrozumia³o¶ci±, ale to Twoje ¿ycie - nastêpne X lat ma byæ frustruj±ce? Mo¿na mieæ gorszy okres w ¿yciu, ale jego niechêæ do rozmowy nie jest dobra i to nie jest uczciwe wobec Ciebie. Od razu po rozpoczêciu pracy tak siê zaczê³o dziaæ, czy po jakim¶ czasie? Oprócz tego pojawi³y siê jaki¶ dziwne zachowania, zmieni³ siê?

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2011-06-29 o 08:45
Stary 2011-06-30, 18:07   #195
anetta21
Raczkowanie

Cytat:
A jak± pracê mia³ wcze¶niej? Mniej odpowiedzialn± i stresuj±c±? Próbowa³a¶ z nim o tym rozmawiaæ - w sensie, ¿e podejrzewasz, i¿ to praca tak wp³ywa? Praca mo¿e byæ na tyle stresuj±ca, ¿e seks siada, ale wiesz - pewnie bêdzie tam pracowa³ d³u¿szy czas. Wyrozumia³o¶æ wyrozumia³o¶ci±, ale to Twoje ¿ycie - nastêpne X lat ma byæ frustruj±ce? Mo¿na mieæ gorszy okres w ¿yciu, ale jego niechêæ do rozmowy nie jest dobra i to nie jest uczciwe wobec Ciebie. Od razu po rozpoczêciu pracy tak siê zaczê³o dziaæ, czy po jakim¶ czasie? Oprócz tego pojawi³y siê jaki¶ dziwne zachowania, zmieni³ siê?
Poprzednia praca by³a zdecydowanie mniej odpowiedzialna i stresuj±ca. Problemy zacze³y siê krótko po rozpoczêciu nowej pracy. Innych wiêkszych zmian w zachowaniu T¯ nie widzê. Dam mu jeszcze trochê czasu - mo¿e jak ogarnie siê trochê bardziej w nowej pracy to co¶ siê poprawi. A przynajmniej wyka¿e jak±¶, choæby minimaln±, chêæ "wspó³pracy". A je¶li nie to wóz albo przewóz. Choæ pewnie ³atwo nie bêdzie. W koñcu ju¿ kawa³ czasu jeste¶my razem i do tej pory by³o naprawdê dobrze.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-30, 19:43   #196
tamc_tadam
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5

Niestety ten post est równie¿ o moim ma³¿eñstwie.
Bez zbêdnych szczegó³ów- po prostu czujê siê w swoim zwi±zku jak zbêdny mebel.
M±¿ jest generalnie dobrym cz³owiekiem, czu³ym ojcem, ale jest totalnie zamkniêty na cudze potrzeby, dla niego w ogóle co¶ takiego jest niemozliwe do wyabstrahowania.
Na samym pocz±tku znajomo¶ci- przez jakie¶ 1,5 roku 2 lata seks by³ genialny- ale zda³am sobie sprawê, ¿e dzia³o siê tak, poniewa¿ to ja incjowa³am seks, ja zabiega³am, stara³am siê itd.
No ale w koñcu siê wkurzy³am i przesta³am.
I od tamtej pory wiadomo co siê dzieje.
W³a¶nie koñczê swoje pierwsze opakowanie pigu³ek anty i nie kochali¶my siê ani razu (maj gad!)
A ponadto wczoraj w nocy id±c na siku natknê³am sie na mojego ¶lubnego traktuj±cego swój popêd w pojedynkê, co mnie rozwali³o ju¿ dokumentnie.
Nic tylko wyæ.
wybaczcie, ¿e nic nie poradzê moim poprzedniczkom, ale mi tylko jedna rzecz przychodzi ddo g³owy- kopn±æ ich wszystkic w d
tamc_tadam jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-30, 20:18   #197
tamc_tadam
Przyczajenie

Cze¶æ Dziewczyny,
niestety ale ten w±tek dotyczy równie¿ mojego ma³¿eñstwa.
Bez zbêdnych szczegó³ów- po prostu czujê siê w swoim zwi±zku jak niepotrzebny mebel.
Generalnie t¿ jest dobrym cz³owiekiem, czu³ym ojcem, ale jest totalnie zamkniêty na cudze potrzeby, wrêcz nie potrafi sobie czego¶ takiego wyabstrahowaæ.
Na pocz±tku seks by³ genialny- przez jakie¶ 1,5 roku dwa lata- zda³am sobie jednak sprawê, ¿e dzia³o siê tak poniewa¿ to ja inicjowa³am seks, ja zabiega³am, ja siê stara³am ³adnie wygl±daæ.
A¿ w koñcu siê wkurzylam i przesta³am. W taki sposób nasze po¿ycie umar³o ¶mierci± naturaln±.
W³a¶nie koñczê pierwsze opakowanie swoich pigu³ek anty, od rozpoczêcia opakowania nie kochali¶my siê ani razu (maj gad )
Do tego wszystkiego wstaj±c wczoraj w nocy na siku natknê³am siê na mojego ¶lubnego traktuj±cego swój popêd w pojedynkê, co mnie rozbi³o dokumentnie.
Przepraszam, ¿e siê nie odniosê do poprzednich postów, ale tylko jedno przychodzi mi na my¶l- aby wystrzeliæ wszystkich podobnych typkow na ksiê¿yc
Ja mam 23 lata, on 24. Dzisiaj ca³y dzieñ prze³azi³am w powyci±ganym dresie.
pozdrawiam serdecznie
Stary 2011-06-30, 23:46   #198
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamc_tadam Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ Dziewczyny,
niestety ale ten w±tek dotyczy równie¿ mojego ma³¿eñstwa.
Bez zbêdnych szczegó³ów- po prostu czujê siê w swoim zwi±zku jak niepotrzebny mebel.
Generalnie t¿ jest dobrym cz³owiekiem, czu³ym ojcem, ale jest totalnie zamkniêty na cudze potrzeby, wrêcz nie potrafi sobie czego¶ takiego wyabstrahowaæ.
Na pocz±tku seks by³ genialny- przez jakie¶ 1,5 roku dwa lata- zda³am sobie jednak sprawê, ¿e dzia³o siê tak poniewa¿ to ja inicjowa³am seks, ja zabiega³am, ja siê stara³am ³adnie wygl±daæ.
A¿ w koñcu siê wkurzylam i przesta³am. W taki sposób nasze po¿ycie umar³o ¶mierci± naturaln±.
W³a¶nie koñczê pierwsze opakowanie swoich pigu³ek anty, od rozpoczêcia opakowania nie kochali¶my siê ani razu (maj gad )
Do tego wszystkiego wstaj±c wczoraj w nocy na siku natknê³am siê na mojego ¶lubnego traktuj±cego swój popêd w pojedynkê, co mnie rozbi³o dokumentnie.
Przepraszam, ¿e siê nie odniosê do poprzednich postów, ale tylko jedno przychodzi mi na my¶l- aby wystrzeliæ wszystkich podobnych typkow na ksiê¿yc
Ja mam 23 lata, on 24. Dzisiaj ca³y dzieñ prze³azi³am w powyci±ganym dresie.
pozdrawiam serdecznie

Rozmawia³as z nim o tym?

Stary 2011-07-01, 11:18   #199
tamc_tadam
Przyczajenie

oczywi¶cie ¿e tak. I to nie raz.
Generalnie zawsze mi mówi w takich sytuacjach, ¿e siê beznadziejnie czuje jako facet, ¿e on tu wraca po pracy/ uczelni a ja jeszcze mam pretensje (wtf?!). Oczywi¶cie utrzymuje, ¿e bardzo mnie kocha i bardzo go podniecam. Tylko co z tego...
Na drugi dzieñ po taiej dyskusji dla niego ju¿ jest wszystko po staremu.
Ogólnie sprawia wra¿ennie cz³owieka, ktorego na d³u¿sz± metê nic nie rusza. Nie potafi zacz±æ dzia³aæ, jest kompletnie bierny.
Ten typ tak ma
Mam dosyæ walki o ka¿d± czu³o¶æ. Chcia³abym ¿eby i jemu w koñcu trochê zale¿a³o.
Czasem mi siê wyaje, ¿e to o do niego mówiê to jest abstrakcja, ¿e on po prostu kurka NIE UMIE! (jakkolwiek to brzmi)
I co teraz? Szukaæ kogo¶ na boku, czy rozwaliæ maleñkiemu dziecku rodzinê?
Bo scenariusza pt. domowa us³ugiwaczka i popychad³o nie przewidujê
Stary 2011-07-01, 13:02   #200
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
oczywi¶cie ¿e tak. I to nie raz.
Generalnie zawsze mi mówi w takich sytuacjach, ¿e siê beznadziejnie czuje jako facet, ¿e on tu wraca po pracy/ uczelni a ja jeszcze mam pretensje (wtf?!). Oczywi¶cie utrzymuje, ¿e bardzo mnie kocha i bardzo go podniecam. Tylko co z tego...
Na drugi dzieñ po taiej dyskusji dla niego ju¿ jest wszystko po staremu.
Ogólnie sprawia wra¿ennie cz³owieka, ktorego na d³u¿sz± metê nic nie rusza. Nie potafi zacz±æ dzia³aæ, jest kompletnie bierny.
Ten typ tak ma
Mam dosyæ walki o ka¿d± czu³o¶æ. Chcia³abym ¿eby i jemu w koñcu trochê zale¿a³o.
Czasem mi siê wyaje, ¿e to o do niego mówiê to jest abstrakcja, ¿e on po prostu kurka NIE UMIE! (jakkolwiek to brzmi)
I co teraz? Szukaæ kogo¶ na boku, czy rozwaliæ maleñkiemu dziecku rodzinê?
Bo scenariusza pt. domowa us³ugiwaczka i popychad³o nie przewidujê

Pytam, czy rozmawia³a¶ o tym, czemu woli sobie zwaliæ konia zamiast kochaæ siê z Tob±.

Stary 2011-07-01, 13:36   #201
tamc_tadam
Przyczajenie

Odpowiadam- rozmawia³am.
Odpowiedzi ma ksi±¿kowe tzn. nie woli sobe waliæ konia, ale jednak wali (!), ja podobno go odtr±cam (bo nie odwalam co noc cholernego striptizu) i jestem ci±gle zmêczona.
I rzeczywi¶cie jestem zmêczona, bo ju¿ trochê nu¿y mnie gra wstêpna w postaci pó³minutowego gmerania w gaciach.
No ale to niewa¿ne, ¿e kobieta mo¿e straciæ ochotê na kolejne pl±sy bo prawdziw± tragedi± jest przecie¿ to, ¿e on woli sobie waliæ konia... no lito¶ci
Chcia³abym aby wykazywa³ siê nieco wiêksz± wyobra¼ni±, ja lubiê mi³o spêdzaæ czas w ³ó¿ku, bawiæ siê seksem, on mo¿e siê rypaæ ta¶mowo. Niestety, wszelkie próby porozumienia siê w tej kwestii koñcz± siê tym samym- ja jestem niezadowolona, a on zachowuje siê jak piêciolatek który nie wie co i jak.
Stary 2011-07-01, 21:53   #202
normalnyFacet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 912

Cytat:
Odpowiadam- rozmawia³am.
Odpowiedzi ma ksi±¿kowe tzn. nie woli sobe waliæ konia, ale jednak wali (!), ja podobno go odtr±cam (bo nie odwalam co noc cholernego striptizu) i jestem ci±gle zmêczona.
I rzeczywi¶cie jestem zmêczona, bo ju¿ trochê nu¿y mnie gra wstêpna w postaci pó³minutowego gmerania w gaciach.
No ale to niewa¿ne, ¿e kobieta mo¿e straciæ ochotê na kolejne pl±sy bo prawdziw± tragedi± jest przecie¿ to, ¿e on woli sobie waliæ konia... no lito¶ci
Chcia³abym aby wykazywa³ siê nieco wiêksz± wyobra¼ni±, ja lubiê mi³o spêdzaæ czas w ³ó¿ku, bawiæ siê seksem, on mo¿e siê rypaæ ta¶mowo. Niestety, wszelkie próby porozumienia siê w tej kwestii koñcz± siê tym samym- ja jestem niezadowolona, a on zachowuje siê jak piêciolatek który nie wie co i jak.
olej go.
normalnyFacet jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-07-07, 10:42   #203
anetta21
Raczkowanie

U mnie tak jakby lekka poprawa jesli chodzi o czêstotliwo¶æ, ale niestety nie je¶li chodzi o jako¶æ. Mam wra¿enie, ¿e do ch³opa dotar³o, ¿e moje s³owa o rozstaniu by³y na serio. Ale z drugiej strony kocha siê ze mn± tak automatycznie i bez entuzjazmu, ¿e mnie trafia i robiê siê wredna i niemi³a. Co z koleji rzutuje na resztê spraw miêdzy nami, które do tej pory by³y ok. Mo¿e siê wystraszy³, ¿e nie bêdzie komu praæ, sprz±taæ i gotwaæ jak sobie pójdê? Ale to nie jest to o co mi chodzi³o. Mam wra¿enie, ¿e to wszystko zmierza w jednym kierunku. Kierunku koñca niestety

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-07, 11:31   #204
201803290936
Konto usuniête

Cytat:
U mnie tak jakby lekka poprawa jesli chodzi o czêstotliwo¶æ, ale niestety nie je¶li chodzi o jako¶æ. Mam wra¿enie, ¿e do ch³opa dotar³o, ¿e moje s³owa o rozstaniu by³y na serio. Ale z drugiej strony kocha siê ze mn± tak automatycznie i bez entuzjazmu, ¿e mnie trafia i robiê siê wredna i niemi³a. Co z koleji rzutuje na resztê spraw miêdzy nami, które do tej pory by³y ok. Mo¿e siê wystraszy³, ¿e nie bêdzie komu praæ, sprz±taæ i gotwaæ jak sobie pójdê? Ale to nie jest to o co mi chodzi³o. Mam wra¿enie, ¿e to wszystko zmierza w jednym kierunku. Kierunku koñca niestety
Powiedzia³a¶ mu to? Czy ¿yje w przekonaniu, ¿e skoro "odwala pañszczyznê" w ³ó¿ku to ju¿ jest OK? Có¿, skoro dla faceta, z którym jeste¶, seks z Tob± jest przykrym obowi±zkiem, to chyba sama wiesz, ¿e to nie ma sensu. Dziwiê Ci siê, ¿e w ogóle chcesz uprawiaæ byle jaki seks - wola³abym siê masturbowaæ (plus zakoñczyæ t± farsê).
Stary 2011-07-08, 13:46   #205
anetta21
Raczkowanie

Cytat:
Powiedzia³a¶ mu to? Czy ¿yje w przekonaniu, ¿e skoro "odwala pañszczyznê" w ³ó¿ku to ju¿ jest OK? Có¿, skoro dla faceta, z którym jeste¶, seks z Tob± jest przykrym obowi±zkiem, to chyba sama wiesz, ¿e to nie ma sensu. Dziwiê Ci siê, ¿e w ogóle chcesz uprawiaæ byle jaki seks - wola³abym siê masturbowaæ (plus zakoñczyæ t± farsê).
No jasne, ¿e powiedzia³am. Uprawiam bo siê jeszcze ³udzê, ¿e mo¿e co¶ siê porawi...pewnie nie. Ale nadzieja umiera ostatnia
Stary 2012-03-10, 12:32   #206
Adria00
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 45

Mam pytanie....jak wa¿ny jest dla Was sex w zwi±zku?

Zastanawiam siê czy to ja jestem jaka¶ niewy¿yta czy mój facet ma jaki¶ problem.

Niedawno zaczê³am uprawiaæ sex i my¶la³am, ¿e bêdzie inaczej. Mój facet bardzo szybko dochodzi a ja jeszcze nawet nie jestem porz±dnie "rozgrzana"
Rozmawiali¶my o tym, wprowadzili¶my wiêcej pieszczot ale nadal nie jestem jeszcze zadowolona.

Ostatnio powiedzia³, ¿e poprawi siê tylko nie mogê ponaglaæ i daæ w tej sferze trochê luzu.
Mo¿liwe, ¿e robiê co¶ nie¶wiadomie ale zawsze my¶la³am, ¿e jemu to siê podoba gdy np. sama zaczynam co¶ inicjowaæ.
Jeste¶my w zwi±zku na odleg³o¶æ, czasami przyje¿dza do mnie- mamy tam spokój. Ale jak jeste¶my na weekend w domach to jednak nie ma takiej okazji, chocia¿ w jeden dzieñ jest- jak rodzice s± w pracy i wolny dom. Niestety T¿ chyba nie zawsze chce z tego korzystaæ.....

Ostatnio kochali¶my siê ponad 3 tygodnie temu. Napisa³, ze poprawi siê....tylko jak? Chcia³abym wiêcej æwiczyæ

Przy pieszczotach by³o super ale przy sexie jest ju¿ zbyt czu³y. Wola³abym ostrzejszy sex- informowa³am go o tym....
Czêsto jest tak, ¿e mówi jak chcia³by to robiæ itp...nakrêca mnie a pó¼niej i tak nic z tego nie wychodzi.

Zastanawiam siê nad sensem brania tabletek anty- je¶li mamy kochaæ siê raz w miesi±cu.....

Nie wiem jak zacz±æ rozmowê, ¿eby znowu nie zarzuci³ mi ponaglanie....
Wczoraj naszy³y mnie nawet my¶li, ze mo¿e nie podniecam go ju¿ (chocia¿ zawsze twierdzi³ co innego i by³o po nim widaæ)

Nie s±dzi³am, ¿e seks stanie siê dla mnie tak wa¿nym aspektem w zwi±zku Czujê siê z tym trochê egoistycznie

Edytowane przez Adria00
Czas edycji: 2012-03-10 o 12:35
Adria00 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-10, 12:44   #207
normalnyFacet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 912

Cytat:
Napisane przez Adria00 Poka¿ wiadomo¶æ
Mam pytanie....jak wa¿ny jest dla Was sex w zwi±zku?

Zastanawiam siê czy to ja jestem jaka¶ niewy¿yta czy mój facet ma jaki¶ problem.

Niedawno zaczê³am uprawiaæ sex i my¶la³am, ¿e bêdzie inaczej. Mój facet bardzo szybko dochodzi a ja jeszcze nawet nie jestem porz±dnie "rozgrzana"
Rozmawiali¶my o tym, wprowadzili¶my wiêcej pieszczot ale nadal nie jestem jeszcze zadowolona.

Ostatnio powiedzia³, ¿e poprawi siê tylko nie mogê ponaglaæ i daæ w tej sferze trochê luzu.
Mo¿liwe, ¿e robiê co¶ nie¶wiadomie ale zawsze my¶la³am, ¿e jemu to siê podoba gdy np. sama zaczynam co¶ inicjowaæ.
Jeste¶my w zwi±zku na odleg³o¶æ, czasami przyje¿dza do mnie- mamy tam spokój. Ale jak jeste¶my na weekend w domach to jednak nie ma takiej okazji, chocia¿ w jeden dzieñ jest- jak rodzice s± w pracy i wolny dom. Niestety T¿ chyba nie zawsze chce z tego korzystaæ.....

Ostatnio kochali¶my siê ponad 3 tygodnie temu. Napisa³, ze poprawi siê....tylko jak? Chcia³abym wiêcej æwiczyæ

Przy pieszczotach by³o super ale przy sexie jest ju¿ zbyt czu³y. Wola³abym ostrzejszy sex- informowa³am go o tym....
Czêsto jest tak, ¿e mówi jak chcia³by to robiæ itp...nakrêca mnie a pó¼niej i tak nic z tego nie wychodzi.

Zastanawiam siê nad sensem brania tabletek anty- je¶li mamy kochaæ siê raz w miesi±cu.....

Nie wiem jak zacz±æ rozmowê, ¿eby znowu nie zarzuci³ mi ponaglanie....
Wczoraj naszy³y mnie nawet my¶li, ze mo¿e nie podniecam go ju¿ (chocia¿ zawsze twierdzi³ co innego i by³o po nim widaæ)

Nie s±dzi³am, ¿e seks stanie siê dla mnie tak wa¿nym aspektem w zwi±zku Czujê siê z tym trochê egoistycznie
jejuuuu jemu powiedz aby siê nie stresowa³ tylko totalnie wyluzowa³ to nie s± zawody w d³ugo¶ci stosunku.. lecz blisko¶æ dwojga ludzi.

Zawsze mo¿ecie ograniczyæ grê wstêpn± i szybciej przechodziæ do rzeczy a je¶li ju¿ gra wstêpna jest taka super wa¿na.. to zróbcie sobie oralny a¿ do fina³u.. odczekajcie 10-15 min.. i jazda drugi raz ju¿ klasycznie .. na pewno bêdzie o wiele d³u¿szy
normalnyFacet jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-10, 12:51   #208
Adria00
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Poka¿ wiadomo¶æ
jejuuuu jemu powiedz aby siê nie stresowa³ tylko totalnie wyluzowa³ to nie s± zawody w d³ugo¶ci stosunku.. lecz blisko¶æ dwojga ludzi.

Zawsze mo¿ecie ograniczyæ grê wstêpn± i szybciej przechodziæ do rzeczy a je¶li ju¿ gra wstêpna jest taka super wa¿na.. to zróbcie sobie oralny a¿ do fina³u.. odczekajcie 10-15 min.. i jazda drugi raz ju¿ klasycznie .. na pewno bêdzie o wiele d³u¿szy
Tak, mówi³am o tym aby najpierw zaspokoiæ siê oralnie. Tylko jak jest okazja to On nie chce korzystaæ (tak my¶lê, ¿e nie chce)
Twierdzi, ¿e woli kochaæ siê wieczorem lub rano ale to stanie siê taka wielka krzywda jak bêdzie w dzieñ....
Kiedy¶ jak byli¶my osobno potrafili¶my pisaæ pikantne smsy teraz to przyzwyczajenie zanika.
Nie wiem jak ju¿ mam rozmawiaæ z tym cz³owiekiem....
Stary 2012-03-15, 12:56   #209
Adria00
Raczkowanie

Sprawa wyja¶niona Chodzi³o o co¶ innego.... Szczera rozmowa pomog³a i teraz mówimy o swoich potrzebach bez zbêdnego naciskania.
Mam nadzieje, ¿e bêdzie dobrze.
Wydusiæ co¶ z faceta.....normalnie cud
Stary 2013-02-27, 20:34   #210
Skunki
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 84
GG do Skunki

przepraszam usuwam...

Edytowane przez Skunki
Czas edycji: 2013-03-04 o 16:13
Skunki jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Seks

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.