|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
A ja chyba wariuje :P
W najbliższym czasie chcę kupić meble do dziecinnego pokoju- łóżeczko i komodę. No o myślałam, że już wybrałam, ale teraz doszłam do wniosku, że chcę białe mebelki Ale całych kompletów nie ma na allegro. Znalazłam za to boskie łóżeczko, no zakochałam się po prostu. I pomyślałam, że kupimy to łóżeczko co mi się spodobało, a komodę w jakimś komisie meblowym, kupię odpowiednie farby i sama pomaluję na biało Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale to łóżeczko.. nie mogę się napatrzeć http://allegro.pl/lozeczko-lozeczka-...578477747.html
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
cześć
![]() melduje się z pracy własnie wcinam sniadanko, ale koniec dobrego, zabieram się za robotę ... dobrze, że już piątek
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się melduje- chodź to juz 7 strona
![]() Az się boje w stary wątek zaglądać ile tam mam zaległości, a w pracy taki zapiernicz i nie mam czasu czytać
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
Hej Wam =) już 7 stron zapisałyście, niezłe tempo =))) dzisiaj dostałam mega kopa, gdy położyłam się na brzuch =/
|
|
|
|
#185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakos tak sobie pomyslłam ze jak dojdzie posciel ochraniacze na łózeczko to moze byc za pstrokato no i posciel pod kolor zawsze musi byc
|
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
kiciulec Ja chciałam kupić łóżeczko z tej aukcji =)
|
|
|
|
#187 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja oczywiście melduję się na nowym wątku, o matko ale Wy pędzicie
![]() Mój stan na dziś: zasmarkana do kolan, bolące gardło i nie wyspana właśnie przez gardło napiszcie dziewczyny czym zwalczyłyście przeziębienia z dozwolonych środków, ja zmykam do wyrka potem Was doczytam.Ps. Na starym wątku ktoś pytał kto jeszcze jest z północy to oczywiście ja
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy będę miała ochraniacze, a pościel wole właśnie taką stonowaną, może będzie pasować. Okaże się ![]() W głowie mam już pomysł na dziecięcy pokoik. Już farby mam kupione biała czekolada i pistacjowy(dulux). Do tego jasne mebelki, sofa w zielonym trawiastym odcieniu, naklejka w takim stylu mniej więcej: http://allegro.pl/dmuchawiec-naklejk...578101894.html. Chciałabym taki pastelowy pokój stworzyć, taki delikatny, słodki i spokojny
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
Ja będę musiała zrobić kącik dla dziecka w Naszym pokoju. Ale już wiem że łóżeczko stanie w nogach Naszego łóżka (blisko do wstawania i jedyne miejsce gdzie może stanąć). Muszę najpierw namówić narzeczonego by zrobił coś ze ścianami (zrobił się grzyb na jednej, zalała się), a póżniej pomaluje ściany (żółty i pomarańczowy)
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
A Ja dostałam wczoraj od kumpeli wcześniejszy prezent urodzinowy: 3 duże opakowania cheerios i 3 butelki mleka =))) he he. Mam manie na punkcie takiego jedzenia
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jednak co osoba to inny gust ale łóżeczko samo w sobie jest super jak juz wczesniej pisałam![]() ja tez chce jakis pokoj w kolorze pastelowym mysłałam o takim
|
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
Teraz Sobie pomyślałam jak My damy radę z dwójką dzieci w jednym pokoju... Bo już mamy w planach staranie się
---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Ja wolę dla dziecka żywe kolory, a nie pastele (chociaż osobiście chcę mieć pastelowy pokój, ale mam za ciemny pokój) |
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja dopiero wstałam . Od wczoraj pobolewa mnie brzuch i trochę się martwię bo filipa też jakoś nie umiałam wczoraj sprowokować do aktywności i dopiero rano zapodał jakimś słabym kopkiem i tyle mam nadzieję że wszystko ok bo oczywiście ja panikara roku już powoli zaczynam tryb "panika" ![]() Śliczna ta sypialnia dla maluszka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1304675404
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
No mi też chodzi o coś w tym stylu, tylko z zielenią.
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo dziękuje za życzenia
AgnesD - 6 miesiąc 6 maja ![]() hmm... nie było mnie 2 h w domu, wiec stan sprzed wyjazdu nie zmienił sie. Ale byłam na zakupch, kupiłam sobie 2 czekolady, nutelle i arbuza strasznie mnie ciagnie do słodkiego ale żeby nie było, ze jestem taka przesłodzona, wczoraj zrobiłam sobie ogóry małosolne i myślę, że dziś już zaczne je kosztować eee chyba mój ale co tam kiculec - uważam podobnie jak tusia "łózeczka super ale ja jednak wole standardowe jakos tak sobie pomyslłam ze jak dojdzie posciel ochraniacze na łózeczko to moze byc za pstrokato no i posciel pod kolor zawsze musi byc ", ale jak Ci sie podoba to nam też przecież jak to pisze lausanne gust jak dupa każdy ma swoją (no kocham ten tekst)
|
|
|
|
#197 |
|
Rozeznanie
|
wróciłam od dentysty - dała mi większą dawkę znieczulenia i nie bolało aż tak, więc kanałówka się udała
co do pokoju to dzidziolek w sypialni na razie, ale remoncik chyba nas nie ominie ![]() dam linka na to co zamówiłam - materac i łóżeczko a dzidziolek kopie mamusie w brzuszek , aż miło
|
#198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
widziałam takie śliczne tylko z wyszytym misiakiem w jednym miejscu - cudeńko ![]() ja narazie z pokojem nie zaszaleje, no bo łóżeczko będzie w sypialni, dopiero później zrobimy pokój dla dziecka a my do salonu an rogówke się przeniesiemy ![]() zmykam dalej do pracy a potem prosto do szkoł, chce mi się jak jansy gwint |
||
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
cotka - moja mała od początku dawała popalić mi w kościele. Najpierw mdlałam co niedzielę, a teraz jak tylko wejdę do kościoła to daje taki popis kopniaków, że sama do siebie sie śmieje. Nie wiem co wyrosnie z tej mojej córy, ale zakonnicy to ja nie chcę!
Więc może i Twój Filip ożywi się w jakimś specyficznym miejscu |
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry moje sexi mamusie
ja dziś posapałam az miło w końcu trzeba korzystać z ostatniego dnia urlopiku![]() Aga wszystkiego naj najlepszego 2j0h5rc.jpg 30usjrd.jpg co do łóżeczka to juz wiem jakie bedziemy mieli z zyrafka a posciel tez mam juz wybrana , no ale jeszczez nic nie zakupujemy mysle ze gdzieś w sierpniu moze
|
|
|
|
#201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#202 |
|
Zadomowienie
|
agnieszka ciekawe jak będzie reagować gdy się urodzi w kościele =)))
|
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj rano też nasłuchiwałam i nie wiem czy tak się zmęczył czy rozleniwił ale nie podoba mi się to .
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Dzasta - moja siostra jak była mała to chodziła do ołtarza buciki ogladać ksiedzu
aa2- ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- cotuś - spokojnie |
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, ty masz urodziny a ja oczywiście bym przeoczyła nie czytając poprzedniej strony
Wszystkiego najlepszego Życzę wielu przespanych nocy, zdrowia, pogody ducha, ślicznej zdrowej dziewczynki, kochanego i grzecznego męża itp ![]() I ode mnie torciki w tematyce |
|
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
U Nas często dzieci siadają za ołtarzem =) pamiętam jak kiedyś ksiądz się zapytał chłopczyka czy chce się z nim przejść (zobaczyć coś tam), to chłopiec się spytał czy jest batmanem =))) he he
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- agnieszka wszystkiego najlepszego =*** |
|
|
|
#207 |
|
Wtajemniczenie
|
Agnieszka0605 wszystkiego naj z okazji urodzin!
AgnesD Już większą połowę masz za sobą za wizytę u dentysty.spray mój tż to samo, mówi że się boi że coś się stanie dziecku, mimo że nie mamy żadnych przeciwskazań A ja mam tak ogromną chcicę że nie daję już rady ![]() kasiuleczkakuleczka Oj bidulko Wyluzuj troszkę, wszystko będzie dobrze, mówię Ci 19natka88 ale sen Mi się raz śniło że już rodziłam, a drugi sen związany z ciążą to była dziewczynka leżąca w łóżeczku (ale w sercu jakby podświadomie czułam że tam jest jednak chłopak) Przez ciążę też nie umiem się za cholerę wyspać Przedwczoraj jedynie mi się udało.julia1906 ja polecałam Też ją uwielbiam!DzastaW Nie kładź się na brzuchu Ja też chcę porządnego kopa irmith mi na przeziębienia pomaga zwykła herbatka saga + miód + cytryna + imbir + cynamon pita 2 razy dziennie przez parę dni Ale nie wiem czy Tobie pomoże.kiciulec śliczne łóżeczko Agnieszka0605 też kocham ten tekst Na stałe zapisał się w moich myślach ![]() AgnesD zazdroszczę kopania
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Powiedzcie mi, 5 miesiąc zaczyna się od skończonego 18 tygodnia? Nie wiem ale ja się nie nauczę tego liczyć
|
|
#209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
cotka, pattisia, Dzasta
cotuś - piękne torciki, szczególnie ten pierwszy. No nie dasz zapomnieć, że czeka nas taka przyjemność |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

Ale całych kompletów nie ma na allegro. Znalazłam za to boskie łóżeczko, no zakochałam się po prostu. I pomyślałam, że kupimy to łóżeczko co mi się spodobało, a komodę w jakimś komisie meblowym, kupię odpowiednie farby i sama pomaluję na biało

własnie wcinam sniadanko, ale koniec dobrego, zabieram się za robotę ... dobrze, że już piątek

napiszcie dziewczyny czym zwalczyłyście przeziębienia z dozwolonych środków, ja zmykam do wyrka potem Was doczytam.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

mam nadzieję że wszystko ok bo oczywiście ja panikara roku już powoli zaczynam tryb "panika"

.
Już większą połowę masz za sobą
za wizytę u dentysty.