![]() |
#181 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Zajrzyj może znajdziesz coś dla siebie ;)
Hej
![]() Podoba mi się u Ciebie Violet Cream ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Myślę że tak ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Aha, to ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
sprawdziłam, niestety tego Revalidu na chwilę obecną zostało 9 tabletek, bo siostra w czasie odwiedzin sobie "pożyczyła"
![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- z Twojej wish ewentualnie mam jeszcze nową odżywkę w spreju Schauma Repair&Care do włosów suchych i zniszczonych
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
Mugler - Angel la Rose 2ml; * Dior - Hypnotic Poison eau Sensuelle ok. 5ml - zapach śliczny lecz przyprawia mnie o bóle głowy - nie oddam zbyt łatwo, bo sama długo na niego polowałam ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
ok, to odżywka + ten niepełny listek Revalidu i co jeszcze chciałabyś za tę Pradę?
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Mam białą bokserkę S. z Moodo, nie noszoną bo ja noszę XS i jest trochę luźna, tylko musiałabym poszukać wśród letnich ciuchów spakowanych w torby.. Gdybyś coś sobie znalazła w moim wątku to ja chętnie oddam, bo interesuje mnie jeszcze Cacharel - Amor Amor Elixir Passion ![]()
Edytowane przez Audacieux Czas edycji: 2011-10-16 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
Prada + Cacharel za: odżywka Schauma, 9tabl. revalidu, paletka Manhattan.
czy coś jeszcze by Cię interesowało? ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- ok, jeśli jesteś zdecydowana, to możemy wymienić się adresami ![]()
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
coś za Christian Lacroix - C'est la Fete?
---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- postaram się przesłać zdjęcia dziś/najpóźniej jutro ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- nie mam nawet kabla do telefonu, więc mogę podać Ci tylko numery cieni i zapewnić, że cienie były tylko maźnięte lekko palcem w celu sprawdzenia koloru pro-5 okrągła, więc cienie mają po 1,8g odcienie: shine 128 shine 146 shine 127 shine 126 shine 144 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Hej
Będziemy się ciągle chyba wymieniać ![]() Ja u Ciebie widzę ![]() * Jennifer Lopez - Deseo; fabryczna 1,2ml. * Jennifer Lopez - Still (1) * Pharmaceris - krem intensywnie matujący 50ml - zostało na jakieś 3 dni testowania, może więcej.
![]() Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-10-19 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
niestety nic, spodobał mi się tylko Dior, ale pewnie na to się nie wymienisz
![]()
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam
![]()
![]() |
![]() |
#192 |
Wtajemniczenie
|
tak, mam. jest on trochę gęstawy ale od początku taki był, może znalazłabyś coś jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Wtajemniczenie
|
tak przeglądałam twoja wish i widze ze szukasz slodkich kwiatowych zapaszkow. mam odlewke Ambre de Cabochard sa takie slodkawe, w atomku ok 2/3 ml.
mleczko i zel moge oddac ![]() mozesz mi jeszcze powiedziec jaki zapach ma ten touch of pink? i jakies zdjecie? Edytowane przez wypad Czas edycji: 2011-10-22 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Wtajemniczenie
|
ja chętnie się pozbędę też tego żelu do buzi, bo stoi mi na półce i już mi się na niego patrzeć nie chce xD
to może mleczko i żel za * Victorio Bellucci - Touch of Pink 50ml; i Christian Lacroix - C'est la Fete 19ml; lub * Molinard - Butterfly 10ml; ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
to co za te perfumki perceive?
![]()
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Ty słońce zawsze
![]() ![]() ![]() Givenchy już rezerwuję. A co chciałaś tak ogólnie jeszcze?Bo ja ciemnota nie pamiętam ![]()
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Heheheh dzięki
![]() Najlepiej bym wzięła 10 ml?Da się? Wyrównam swoimi odlewkami ![]() ![]()
![]() |
#202 |
Rozeznanie
|
Witaj,
dziekuję,ale właśnie próbek i perfum chcę się pozbyć ![]()
Wymianka książkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=692837 Mój blog: http://maadzikowo.blogspot.com/ Tymon jest już z nami !! WYmianka kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post40767725 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aam
![]() Zaraz odleję ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Zapomniałam dopisać ![]() Kochanie jak tam finanse? Bo już JLo nie mogę się doczekać ![]()
![]() Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-12-06 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Rozeznanie
|
Interesowałyby mnie:
* Jennifer Lopez - Still 2ml; * Mugler - Angel la Rose 2ml Ale to trochę mało na wymiankę ![]() ![]()
![]() |
#206 |
Rozeznanie
|
Hej, to jeszcze raz ja
![]() Oddałabym: - B. Spears Curious kilka ml we flakoniku 50ml - diamentowa kredka Avon Najbardziej podobają mi się: * Jennifer Lopez - Still 2ml; * Mugler - Angel la Rose 2ml; Potem: * L'atrisan - Mandarine ok. 8ml; serum Avon do zniszczonych końcówek- to jest to zielone? Aha, nie wiem czy mi się wydawało ale chyba ostatnio szukałaś bazy pod makijaż Sephory? Jeśli dobrze pamiętam, to mam 3 próbki, oraz 2 ze Smashboxa.
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
Jakby co mam jeszcze bazę astora- używałam kilka razy, nigdzie na niej nie widzę daty ważności, więc nie wiem ile jeszcze ma do końca. Może chciałabyś wypróbować?
Aha i widziałam jeszcze w wątku, że szukasz bazy pod cienie joko, może chciałabyś wypróbować bazę hean- ma lepsze opinie- ma dużo lepsze opinie- mogę zrobić mniejszą lub większą 'odlewkę'. Aha, ten flakonik Britney ma taki wisiorek przy korku, ale z biegiem czasu zrobił się taki "nieładny" ![]() Lolitkę oddam, ale mam takie pytanie, nie miałabyś może pustego (nowego) atomizerka, sampla ![]() Sample mam, chodzi Ci o plastikowe 2,5ml? Mogę dać Ci nawet kilka. O super! To ja za kilka tych sampli, (bo rozumiem że takich szklanych atomizerów nie masz?) oddam Ci tej bazy hean cały pojemnik po bazie art deco, może być? Kurcze no wprowadziłam Cię w błąd- teraz zauważyłam, ta Lolita jest w samplu 2,5 ml, ale została połowa. To może dorzucę B.Spears Believe?
Edytowane przez listek85 Czas edycji: 2011-12-17 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Rozeznanie
|
Hej, czekałam aż mi odpowiesz na poprzedniego posta
![]() No więc ja jestem chętna na wymiankę, oddaję: -B. Spears Curious kilka ml we flakoniku 50ml -L. Lempicka Midnight Couture Black eau de Minuit- sampel 2,5 ml - ale została ok polowa -kredkę avon - baza pod cienie Hean- cały pojemnik po bazie art deco - 2 próbki baz Smashbox Za kilka sampli(nie zapomnij o nich ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.