![]() |
#181 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tak pisałam, że jeśli chodzi o dodatki, ciuchy itd w kolorze rózowym to nie praktykuję... A właśnie zauważyłam, że siedzę w szaro- rózowej bluzie i mam przy sobie rózowy zeszyt ![]() Ale jakoś tak wyszło ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale będziemy próbować! ![]() Można ![]() ![]() I nie zapominajmy o Naszym paznokciowym święcie... Trzeba ustalić styl malowania paznokci na ten zaszczytny dzień ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#182 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Róż jest the best ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Konto usunięte
|
U mnie na blogu kilka starych mani, zapraszam, bo bida w komentarzach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak, tak. Róż RLZ!!!! ![]() Nie mam nic przeciwko tylko ciekawe czy wszystkie będą na "tak" ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26825981]U mnie na blogu kilka starych mani, zapraszam, bo bida w komentarzach ![]() Już lecę ![]() ![]() Nie mogę. Zaje**ste są te emotki. Teraz będe wklejać nałogowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam ale nie mam czasu nadrabiac
![]() ![]() pazurki które sie przewineły wszystkie mi sie podobają ![]() skad wy wziełyscie te extra emotki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
http://emotikona.pl/emotikony/
![]() ![]() Ale chciałam wstawić na innym wątku i juz wklejają się same linki a nie emoty od razu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Co do różu to właśnie zmyłam paznokcie i będę malować
![]() ![]() ja mam manie nie tylko na lakiery, 3/4 bluzek letnich mam w tym kolorze, bo w zime i jesień to lubię szarości ![]() Też zawsze takie duperele mam tego koloru ![]() A co do święta to mnie w tym czasie nie będzie bo 12 września jadę na 2 miesiące do Niemiec ![]()
#191 |
Konto usunięte
|
Ja też mam wszystko fioletowe
![]() W ogóle mam słabość do białych sukienek, idealnie kontrastują z moim charakterem ![]() ![]() A dzisiaj przyszły mi ciuchy zamówione na Allegro jakiś czas temu za grosze, bo uszkodzone - ale wszystkie można nosić i bez naprawiania, bo są super, a zniszczenia są maleńkie ![]() Taki mały off-top ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | ||||
Zakorzenienie
|
no tak, Ty zaczęłaś wcześniej, ale ona narzeka więcej :d a Ty ją doganiasz pomału
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26828030]Ja też mam wszystko fioletowe ![]() W ogóle mam słabość do białych sukienek, idealnie kontrastują z moim charakterem ![]() ![]() A dzisiaj przyszły mi ciuchy zamówione na Allegro jakiś czas temu za grosze, bo uszkodzone - ale wszystkie można nosić i bez naprawiania, bo są super, a zniszczenia są maleńkie ![]() Taki mały off-top ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26827916]Bo chyba nie na każdym podforum można wstawiać obrazki w treści posta...
![]() Szkoda ![]() Świetne są ![]() Cytat:
![]() ![]() Eeejjjj ![]() Ale pomaluj tak jak uzgodnimy i wrzuć zdjęcia. Trzeba się wspierać i szerzyć Nasze tradycje w Europie ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26828030]Ja też mam wszystko fioletowe ![]() A dzisiaj przyszły mi ciuchy zamówione na Allegro jakiś czas temu za grosze, bo uszkodzone - ale wszystkie można nosić i bez naprawiania, bo są super, a zniszczenia są maleńkie ![]() Taki mały off-top ![]() Ja bym mogła tylko w czarnościach chodzić ![]() ![]() Ciuchy na allegro uzależniają ![]() A ja oszczędzać muszę ![]() No w końcu plotkowo jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Już pomalowałam i zaraz dodam zdjęcia
![]()
#197 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ratujcie
![]() ![]() ![]() Nie wiem jak to się stało ale właśnie zauwazyłam,że moj wskazujący paznokieć lekko się z boku nadłamał...boże...panika. Nic nie odpadło,nic się nie odłamało,pękł lekko z boku na ok.1mm. Musze go uratowac, pomóżcie jak..czytam tu o jakiś plasterkach,klejach,cudac h na kiju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post26828833 Morena ja tez mam pekniety i przykleilam na chusteczke higieniczna, najpierw pomalowalam bezbarwnym, pozniej kawalek chusteczki i znowu bezbarwny.
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2011-05-10 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Rozeznanie
|
meeedzik dziękuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Morena nie ma za co
![]() ![]() ![]() ![]()
#201 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Macie bardzo długie ładne i zadbane paznokcie więc mam nadzieję, że pomożecie ![]() Mam problem ze skórkami- o ile te koło paznokcia uczę się odpychać ( chyba kupię krem z Avonu, widzę, że ma dobre opinie) a nie wycinać to te po bokach to tragedia... mam takie hm zadziory- też moja wina, bo w nerwach to drapię ( od jakiegoś czasu przestałam ) le nic nie pomaga...żadne kremy... kolejny problem : chcę coś zrobić z moją płytką paznokcia ( jest za szeroka ) przez piłowanie po bokach ( nie wiem czy się da) i co mogę zrobić z tymi bocznymi skórkami- bo mam je jjakieś takie grube ![]() i następny ![]() malutkie skórki na paznokciu, które są widoczne gdy je pomaluję : a tak przy okazji jak Wy to robicie, że nie wyjeżdżacie na skórki ? ![]() mam nadzieję, że ktoś pomoże bo już nie mam pojęcia jak walczyć ze skórkami i paznokciami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
te po bokach ścieraj papierowym pilnikiem a potem kremuj :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
niech to diablil zjadło mi posta
![]() no ale dobra ![]() odpiszę chociaż Rinie 1. skórki musisz przede wszystkim nawilżać: kremik, oliwki specjalne, rycyna/oliwa z oliwek, pamiętaj, że najważniejsza jest systematyczność...i to nie tylko w pielęgnacji paznokci, ale całego ciała ![]() te odstające skórki na Twoim miejscu delikatnie bym przycięła, bo inaczej znowu zaczniesz je skubać :baty:, a potem krem/oliwka 2. piłując boki paznokci możesz nie osiągnąć pożądanego rezultatu, trzeba to też robić delikatnie i tylko przy wolnym brzegu (ponoć można się od mocnego piłowania boków nabawić onycholizy-czyli odklejania się brzegu paznokcia od ciała), może wstawisz zdjęcie? szerokośc paznokcia można też zniwelować optycznie zostawiając troszeczkę niepomalowanego miejsca przy bokach 3. malutkie skórki? tzn taka cienka błonka? możesz usunąć ją specjalny preparatem i odsunąć patyczkiem, lub spróbować odsunąć ręcznikiem/delikatnie zdrapać pazurkiem po kąpieli a malowanie to kwestia wprawy i czasem też lakieru ![]() Morena ale wiesz, że tej chusteczki to jedna warstwa ma być? ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-10 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam dobry humor bo zdalam ustny egzamin z angielskiego na 3,5 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to dobrze, że się cieszysz ![]() ja dzisiaj dostałam 4+ z eseju ![]() Karolko już pomalowałam na delikatny frenchowy różyk i kilka warstw odżywki, powinnam o nie zadbać i nie malowac...ale nie mogę wytrzymać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Rozeznanie
|
dziewczyny jestescie urocze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
uff już się bałam, że mnie wygonicie
![]() ojć faktycznie odpisałaś mi w tamtym wątku, to ma być zwykły papierowy pilnik ? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 1. tak, tak wiem ![]() ![]() czym przyciąć te skórki ? bo mam tylko takie coś w domu http://www.musicpro.kqs.pl/galerie/r...k-rek_1021.jpg dziękuję za baty ![]() polecicie krem/ żel do skórek ? czy brać ten z avonu czy może sally hansen ? 2. to zostawię te paznokcie, chciałam wstawić zdjęcie ale przez dłuższy czas jestem bez aparatu 3. spróbuję tak po kąpieli zrobić ![]() mam szklany pilniczek i piłuję w jedną stronę tyle dobrego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 | ||
Zakorzenienie
|
Jakoś nie mam siły nadrabiać dzisiaj... fizyka mnie kiedyś zabije w takich dawkach... ale krótko...
Cytat:
Może jednokolorowy dowlony mani i któryś określony z góry paznokieć z góry określonym kolorem? I w kropki np ![]() Cytat:
![]() no ja też nie mogę nie pomalować boooo mam żółte i mi wstyd ich gołych....
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Moje potworki
![]() Pomalowałam dziś w nagrodę za napisanie referatu ![]() Lakier to czarny do stempli essence, biały konad i pierre rene 211 (Holiday dream) na końcowce środkowego i serdecznego trochę schrzanione, bo przedobrzyłam ze wzorkiem i musiałam go zamalować. W realu tego nie widać, a na zdjęciach wali po oczach wrr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.