|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Cytat:
no i jaka ta bavaria? mam czego zalowac?![]() Czyli decyzja podjeta, okis
|
|
|
#182 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Cytat:
Tata sam zrobił (pierwszy raz takie bajery mieliśmy jeszcze w starej poczciwej Nysie - początek lat 80' i wakacje spędzane w Bułgarii)
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Sonda zakonczona, decyzja szybciej podjęta, Emka zostala trafiona, choc droga decyzji byla kręta
![]() dziekujemy za udzial w sondzie, Archinta każdej z osobna wyśle list z podziekowaniem za udzial i pomoc w glosowaniu.
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
lausanne a myślałaś nad zakupem tej sofki gdzieś indziej? Na all są różne ceny (ale takie dziwne te sofki jak dla mnie), albo jakiś sklep meblowy. patrzyłam teraz w dek-u, tylko czy Tobie taka odpowiada, są różne gusta (moja kuzynka wszystkie meble tam kupuje ) http://dek.pl/paw8/2011/paw8_007.htm zobacz sobie, na takiej sofie jest cena dużo niższa niż Twoja. A ta moja kuzynka jak miała tylko pokój ( 2 dzieci i mąż) to dzieciom kupiła zwykłą sofę i miała więcej miejsca jakby co bo sofa normalna i jak co miała gdzie kogoś położyć Tak piszę bo nie wiem jak jest u Ciebie. No ale może Twoje dziecko będzie miało tak że sofka będzie tylko dla niego Mnie głowa bolała, przespałam się i nadal coś mnie boli ale zaraz znowu pójdę spać ![]()
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się ta sofa nie podoba, jak już dla dziecko na krótszy czas, w podobnym stylu i o wiele taniej można kupić coś takiego http://allegro.pl/kanapa-sofa-dla-dz...612215357.html Poza tym często BRW jest droższe w niektórym asortymencie, a wcale jakością nie przebijają, może popatrz w zwykłych sklepach meblowych za czymś podobnym Co do X-factora - dla mnie najlepszy jest Gienek
Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2011-05-22 o 20:58 |
|
|
|
|
#189 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A teraz już znowu mi się nie chce ich ubierać Proszę o przypomnienie jutroCytat:
|
|||
|
|
|
#190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz czego żałować w lodówce jeszcze zwykłą mam, ale to już chyba za duzo by było- jeszcze się spiję Cytat:
Pozwólcie ,ze podziękuje wszystkim zbiorczo: Edytowane przez archinta Czas edycji: 2011-05-22 o 21:02 |
||
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Archintuś, pięęękne podziękowanie, pięęękne
|
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wykończona jestem po tej wycieczce Aż dziwne ile kobitek jest teraz w ciąży Ale co niektórzy i tak się gapili jakby brzucha nie widzieli Można sobie fotkę obejrzeć jak ktoś nie widział
|
|
|
|
|
#193 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie...Siedze z moim Tż i nie mam dla Was czasu , ale jutro się poprawię
....Pewn ie i tak nikt nie tesknił....Wymyslamy imie...Padło na Marte albo Lenke
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasze maluszki beda z tego wyzu demograficznego juz, sama nie wiem czy to dobrze
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam wieczornie
wrócilismy od znajomych - okazało się, że byly dziś koncerty na juwenalia a oni mieszkają niedaleko stadionu i super było słychać. Był ten Kamil Bednarek z Mam talent i Strachy na Lachy Cytat:
muszę sobie zapamiętać Cytat:
ja tez byłam za M (wiem, ze za pózno, ale miałam potrzebę wyrazenia swej skromnej opinii )Cytat:
my mieliśmy taką małą przyczepę kempingową z niewiadowa i jeżdziliśmy ale tylko po Polsce. Byliśmy w Bieszczadach, nad Dunajec do krościenka jeździliśmy i nad jezioro Rożnowskie. Ale też było fajnie, miło wspominam ![]() zgadzam sie Lula jestes the best
|
|||
|
|
|
#197 |
|
Wtajemniczenie
|
no i dzwonił tż, położyl K. spać i poszedł do znajomych
A powinien przecież siedziec samotnie, smutny, myslec o nas i tęsknićNo bo skoro ja mam siedzieć w domu na tyłku to czemu on nie? ![]() :br zydal:wiem, wiem, wiem, ja mam odpoczywać, marudze w sumie tylko dla zasady. A małż to kazał mi nawet iśc już spać Ale juz nie mogę, za 3 miesiące będe się za to modlić o odpoczynek :brzyd al:
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Pestuś oba imiona ładne
tylko Lenka strasznie popularna teraz, przynajmniej u nas
|
|
|
|
#199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Za opinię dziękuję Edytowane przez archinta Czas edycji: 2011-05-22 o 21:24 |
||
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak w mieście to wygląda ale na wsi całkiem nie najgorzej
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
matko włączyłam tv oglądam x factor i poddaje sie ja nie rozumiec co Czesław mówic-normalnie chyba obejrze potem na vod i bede przewijac to co mówi az tyle razy zeby zrozumieć co on mówi
|
|
|
|
#202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie tak się złożyło, że polskie klimaty zaczęłam poznawać dopiero pod koniec podstawówki. A w sumie to zasługa jakiegoś lekarza. Jak byłam malutka to pamiętam, że byliśmy w Jantarze i kilka razy w Sasku Małym na Mazurach, ale zimą łapałam zapalenie płuc i lekarz polecił żebym się gdzieś porządnie latem wygrzała. Faktycznie po takich wakacjach przeszło jak ręką odjął. A ja pokochałam podróże i chętnie zwiedzała bym świat cały rok na okrągło.
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
|
#203 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia ja też uwielbiam podróżować
nawet jak mam jechać w górki nasze to jestem cała szczęśliwa
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
czas mykać
do jutra |
|
|
|
#207 |
|
Wtajemniczenie
|
Mucka chyba Ci nie odpowiedzialam przez ten telefon tż... jeszcze będę szukac sofek, ale ta konkretna jest wyprodukowana przez BRW i nie ma jej gdzie indziej
Ona na serio jest dużo ładniejsza na żywo Ale mam troszkę jeszcze czasu to sobie poszukam w innych sklepachA Ty lec spac jak Cię głowa boli Też chyba zaraz spadam do łózka Szkoda że pustego dziś---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Archinta kolorowych kochana |
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- śpij słodko slicznotko |
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
chyba w koncu dziś pani Małgosia odpadnie w x factorze bo wlasnie przeszła do dogrywki
|
|
|
|
#210 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale to jeszcze kupe czasu, za bardzo wybiegam w przyszlosc, chyba sie zrobilam zbyt matczyna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię 
bo jak byłam u innych dwóch to nic nei mówili i nie zauważyli ze coś mi tam sie robi

) i za duzo miejsca łózko by zajmowało. Ale wiesz jak kupujesz lózeczko to jak mówisz - na lata, no i płacisz też za materac. To i wiesz za co płacisz. A sofka taka:

Aż dziwne ile kobitek jest teraz w ciąży
Ale co niektórzy i tak się gapili jakby brzucha nie widzieli
A powinien przecież siedziec samotnie, smutny, myslec o nas i tęsknić
Ale juz nie mogę, za 3 miesiące będe się za to modlić o odpoczynek