Wszystko o Avonie - cz. 21 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-23, 21:02   #181
kloog
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 21

Cytat:
Napisane przez agnescha89 Pokaż wiadomość
ale osoby polecone nie dostają kosmetyków
tylko osoba polecająca... dobrze rozumiem ten regulamin?
no chyba rzeczywiście nie, ale osoby polecone mogą być również polecającymi przynajmniej ja nie widzę zastrzeżeń w regulaminie
kloog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 21:07   #182
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

wchodząc po cięzkim szkolnym weekendzie ucieszyłam się otwierając forum, oo tylko 6 stron, a tu patrzę, kolejny wątek i kolejne 6 stron :P

w czwartek zamowienie z 8 robię \ciekawe czy dostanę Sadirki i rachel, jak nie to chyba się spale przed klientkami.
PS. Moja znajoma wygrała w loterii, a nie ma jej na liscie wygranych z 7(wygrala masazer itp czyli 7 lista) a macie moze liste z 8 czy u wszystkich jej nie ma?
Stary 2011-05-23, 21:12   #183
amelia91
Rozeznanie

Hej dziewczyny Mam takie pytanie. W 8 katalogu są te oferty kup 2 rzeczy za 36,9zł ( np. z planet spa), moje pytanie dotyczy tego co się dzieje, jeżeli zamówi się 3 rzeczy. Na przykład za 20zł, 25zł i 27zł. Które dwie są zaliczane do tej kwoty 36,9? Te dwie tańsze? Czy może ma znaczenie kolejność wpisywania produktów w zamówieniu?
amelia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 21:16   #184
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzenioholiczka Pokaż wiadomość
Złożyłam zamówienie z kat 8. i do siebie wzięłam tylko mydło w płynie jestem z siebie dumna bo ostatnio miałam tego za przeszło 200 zł Powiedzcie mi czy przychodzą już okulary Sadira i portfel Rachel?

u mnie na fakturze portfela oczywiście nie ma aż się boję spotkania z klientką by ją o tym poinformować

u mnie okulary Angelica już są -całe szczęście

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak się spełniło warunki na torebkę to szminkę trzeba było od razu w katalogu 7 zamówić?

tak

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
wchodząc po cięzkim szkolnym weekendzie ucieszyłam się otwierając forum, oo tylko 6 stron, a tu patrzę, kolejny wątek i kolejne 6 stron :P

w czwartek zamowienie z 8 robię \ciekawe czy dostanę Sadirki i rachel, jak nie to chyba się spale przed klientkami.
PS. Moja znajoma wygrała w loterii, a nie ma jej na liscie wygranych z 7(wygrala masazer itp czyli 7 lista) a macie moze liste z 8 czy u wszystkich jej nie ma?
nie ma a też bym ją chciała już ujrzeć, swoje dane do wysyłki podałam tego dnia gdy dostałam meila z informacją o wygranej
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 21:17   #185
helomariolka
Raczkowanie

GG do helomariolka

wysłałam zamówienie i sięgnęłam progu 35%
helomariolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 21:26   #186
patusia22
Zakorzenienie

pytanie do osób, które korzystały z opcji 'domówienie' - po godz. 18 wysłałam zamówienie z dostawą do paczkomatu, jednak parę minut temu wcisnęłam opcję domówienie- przy tym złożonym wcześniej zamówieniu widnieje info- pobrane i złożyłam poprzez domówienie jeszcze małe zamówienie jednak przy wysyłaniu nie było żadnej informacji odnośnie miejsca dostawy - teraz się martwię czy ono zostanie dołączone do tego zamówienia na paczkomat czy na regularną dostawę je przyślą w historii zamówień przy domówieniu podana baza opustu 0,00 zł

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2011-05-23 o 21:29
Stary 2011-05-23, 21:30   #187
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
pytanie do osób, które korzystały z opcji 'domówienie' - po godz. 18 wysłałam zamówienie z dostawą do paczkomatu, jednak parę minut temu wcisnęłam opcję domówienie- przy tym złożonym wcześniej zamówieniu widnieje info- pobrane i złożyłam poprzez domówienie jeszcze małe zamówienie jednak przy wysyłaniu nie było żadnej informacji odnośnie miejsca dostawy - teraz się martwię czy ono zostanie dołączone do tego zamówienia na paczkomat czy na regularną dostawę je przyślą w historii zamówień przy domówieniu podana baza opustu 0,00 zł
No i tak Ci samego nie przyślą(chyba, że będziesz składać jakieś zamówienie jeszcze i do niego dołączą). Poczekaj na fakturze, ja ostatnio domawiałam(ale zamawiałam na regularną) i je ładnie połączyli i oba były na fakturze.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-23, 21:33   #188
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
Okulary Sadira są już dostępne, bo dzisiaj dzwoniłam do nich się upewnić i mówili, że są już dostępne. Zamówiłam i na fakturze faktycznie są
marzenioholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 21:33   #189
Bunia_P
Rozeznanie

GG do Bunia_P

Odnośnie portfela Rachel:
"Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na zapytanie informujemy, że Portfel Rachel będzie dostępny po 13.06.2011. Przepraszamy za długi czas oczekiwania na produkt."

To sobie poczekamy... :/

— Paulo Coelho

Bunia_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 21:38   #190
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość
Odnośnie portfela Rachel:
"Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na zapytanie informujemy, że Portfel Rachel będzie dostępny po 13.06.2011. Przepraszamy za długi czas oczekiwania na produkt."

To sobie poczekamy... :/
A powiedz mi na jaki adres do nich pisałaś? Bo też muszę napisać, a nigdzie nie widzę adresu e-mail
marzenioholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 21:41   #191
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Tak ma być Przy domówieniach nie pokazuje się wybór miejsca dostawy, ponieważ wybrałaś je przy "normalnym" zamówieniu, które jeszcze wisi w strefie
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-23, 21:41   #192
MalaPikanteria
Zadomowienie

ja istniałam w Avon właściwie dzięki jednej klientce - kazde zamówienie ponad 200zl. I taka jedna grrr.... która o tym wiedziała zapisała się do klubu i... MOJA klientka zamawia u niej bo zna jej rodziców
Mój mały "biznes" padł bo zostały mi zamówienia do 100zl łącznie a do tego zawsze musze dopłacać....

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 21:45   #193
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
A powiedz mi na jaki adres do nich pisałaś? Bo też muszę napisać, a nigdzie nie widzę adresu e-mail
Ze strefy się wysyła wiadomości
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 21:49   #194
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Charlotte York Pokaż wiadomość
No to lipnie trafiłam, bo mój jest tak rzadki, że jestem aż wściekła.

I do tego wszystkiego jeszcze zaznaczę, że jedna warstwa luxe lavender nie daje rady. Przez swoją rzadką konsystencję. Robią się smugi i jest masakra. A jak nakłada się drugą warstwę to w jednym miejscu jest ok, a w drugim za grubo i znowi masakra. Nie trafił mi się lakier
Mój coral reef jest identyczny, a inne ok. A mam ich z avonu pewnie z 10-15.
Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
poszukaj szamponu dla siebie w firmach herbal essences i elseve
No herbala polecam też, mam puszące się włosy i mi pomaga, plus maseczki do włosów planet spa. To jak chodzę w kręconych. A jak chcę prostować to na kuracji odbudowującej z AT. Lepsza niż wszystkie mleczka do prostowania
Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
moje juz sie popsulo... urwala sie ta fioletowa petelka do ktorej bylo przyczepione kolka na klucze reklamowac czy to moja wina?
Spróbuj zadzownić, żeby ci wysłali drugie, bo odsyłać samego się nie opłaca. Chyba, że masz większy zwrot.
Cytat:
Napisane przez patrysina Pokaż wiadomość
Zgadzam się, z taką pierdołką wogóle nie ma co reklamować, dla mnie to jakieś szaleństwo by co chwilę coś zwracać, ale to oczywiście moje indywidualne zdanie, na szczęście w większości klientki też tak nauczyłam że zakupy powinny być przemyślane, no w końcu od czego są próbki właśnie po to by sprawdzić czy coś mnie uczuli czy nie.
Zresztą jaka to kalkulacja wydać 5 zł na wysyłkę by 5 zł dostać z powrotem, chyba tylko dla zasady "że ja im udowodnię"
Mnie mleczko nawilżające uczuliło przy końcu opakowania dopiero np. A miałam już drugie kupione i idzie do zwrotu. A co do klientek, jakbym zabroniła im zwrotów, to bym miała niższe zamówienia, w szczególności na kolorówkę, biżuterię i torebki, nie czarujmy się zdjęcia w katalogu to często jedno, a rzeczywistość to drugie. Czasem lepiej zapłacić za zwrot, a innym zamówieniem wyjść na swoje. Bo niezadowolona klientka = stracona klientka po jakimś czasie. Natomiast jednej rzeczy się odsyłać nie opłaca to fakt.
Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Nie dodawałam żadnego błyszczyku Wystarczy zerknąć na zdjęcia w katalogu - tam to się dopiero błyszczy A poza tym pięknie pachnie
Jak ja żałuję, że wzięłam tego różowego sheeta, a nie flirty fuchsia Tyle, że u mnie ta szminka wysusza usta, więc i tak bym pewnie nie była zadowolona.
Cytat:
Napisane przez amelia91 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Mam takie pytanie. W 8 katalogu są te oferty kup 2 rzeczy za 36,9zł ( np. z planet spa), moje pytanie dotyczy tego co się dzieje, jeżeli zamówi się 3 rzeczy. Na przykład za 20zł, 25zł i 27zł. Które dwie są zaliczane do tej kwoty 36,9? Te dwie tańsze? Czy może ma znaczenie kolejność wpisywania produktów w zamówieniu?
Podbijam. u mnie w sumie jak ktoś tak brał to dodawałam tą jedną rzecz i miałam sporo taniej
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 21:51   #195
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość

Mnie mleczko nawilżające uczuliło przy końcu opakowania dopiero np. A miałam już drugie kupione i idzie do zwrotu. A co do klientek, jakbym zabroniła im zwrotów, to bym miała niższe zamówienia, w szczególności na kolorówkę, biżuterię i torebki, nie czarujmy się zdjęcia w katalogu to często jedno, a rzeczywistość to drugie. Czasem lepiej zapłacić za zwrot, a innym zamówieniem wyjść na swoje. Bo niezadowolona klientka = stracona klientka po jakimś czasie. Natomiast jednej rzeczy się odsyłać nie opłaca to fakt.
u mnie klientki wiedzą że kosmetyk poniżej 30 zł nie zwracam . Tego się każda trzyma i nigdy nie miałam problemów . Wiec nie zgodzę ze czasem lepiej jest zrobić zwrot aby miec świety spokój .

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 21:55   #196
kloog
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez kloog
A propo nowego konkursu w strefie - jeśli któraś z Was chciałaby się "wymienić" numerem telefonu do konkursu z In Post - to czekam na wiadomość na priv
U mnie nie ma żadnego konkursu?
Jak sobie wejdziesz na strefę, to po lewej stronie drugi banner, pierwsza kropa: "Wygraj ekskluzywny weekend SPA w Szwajcarii"
kloog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 22:00   #197
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się kiedyś dowiadywałam o te domówienia, a więc dopóki nie jest wystawiona faktura to można domawiać
Wszystkie zamówione kosmetyki będą na jednej fakturze.
Przy domówieniu będzie tylko status - pobrane.

Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 22:15   #198
Bunia_P
Rozeznanie

GG do Bunia_P

Pilne:
Czy torebka batycki wlicza się do bazy upustu ?

— Paulo Coelho

Stary 2011-05-23, 22:16   #199
kasiaa0409
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie klientki wiedzą że kosmetyk poniżej 30 zł nie zwracam . Tego się każda trzyma i nigdy nie miałam problemów . Wiec nie zgodzę ze czasem lepiej jest zrobić zwrot aby miec świety spokój .
Moje mają dokładnie taki sam warunek. Aczkolwiek zwroty i tak mi się nie zdarzają bo przeważnie jak już coś nie podpasuje to mi się spodoba..

Ale się naczytałam od wczoraj..
kasiaa0409 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 22:17   #200
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Pilne:
nie
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 22:17   #201
kasiaa0409
Zakorzenienie

Cytat:
Pilne:
Z tego co się orientuję- nie.
kasiaa0409 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 22:18   #202
Bunia_P
Rozeznanie

GG do Bunia_P

Cytat:
Ze strefy, na samym dole masz: "Skontaktuj się z nami" i tam się wysyła maile. Próbuj, ja wywalczyłam prezent za długie oczekiwanie na produkt...
_________________________ ______________

to muszę coś dobrać jeszcze...

— Paulo Coelho

Edytowane przez Bunia_P
Czas edycji: 2011-05-23 o 22:20
Stary 2011-05-23, 22:27   #203
ArnicaMontana
Raczkowanie

Nowy punktowy żel na wypryski CP - u mnie działa! Dziś zaraz po otwarciu paczki - przed południem potraktowałam nim dwóch syfków i potem jeszcze raz ok. 17 no i teraz patrzę w lustro - a oni zaschnięci
Mam nadzieję, że tak będzie zawsze
ArnicaMontana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 22:29   #204
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Tak ma być Przy domówieniach nie pokazuje się wybór miejsca dostawy, ponieważ wybrałaś je przy "normalnym" zamówieniu, które jeszcze wisi w strefie
Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
Ja się kiedyś dowiadywałam o te domówienia, a więc dopóki nie jest wystawiona faktura to można domawiać
Wszystkie zamówione kosmetyki będą na jednej fakturze.
Przy domówieniu będzie tylko status - pobrane.

dziękuję
Stary 2011-05-23, 22:42   #205
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
moje juz sie popsulo... urwala sie ta fioletowa petelka do ktorej bylo przyczepione kolka na klucze reklamowac czy to moja wina?
A nie da sie tego przyszyć??

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Wybieram się jutro na spotkanie avon promujące nową linię solutions omska przewiduje jakieś nagrody Napiszę wieczorkiem jak było
Stary 2011-05-23, 22:42   #206
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Proszę o pomoc! Dostalam od klientki taki liścik. Chce zamowić róż w kamieniu ze str. 29 kat.07 , ale nigdy rożu nie mialam, proszę o delikatniejszy. Czy Soft Plum będzie właściwszy?

Sorry,że ponawiam, ale dalej liczę na Waszą pomoc. Nikt nie wie?
Stary 2011-05-23, 22:52   #207
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość

Wybieram się jutro na spotkanie avon promujące nową linię solutions omska przewiduje jakieś nagrody Napiszę wieczorkiem jak było
koniecznie

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
różu nie używam, ale było dużo o tym pisane, tylko nie pamiętam w której części
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-23, 23:03   #208
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
tu jest fotka tego różu na ręce https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1300703801

myślę,że ten Soft Plum jest jaśniejszy i się nada bo z tego co pamiętam dziewczyny na forum były zawiedzione różem russet [bo okazał się bardzo ciemny, ceglasty ]

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałabym zapytać o perfumy Avon Ice Sheers - są trzy wersje zapachowe - poszukuję lekkich i świeżych na lato - czy to będzie dobry wybór? Jak z trwałością? Dziękuję za odp
ja polecam zieloną [gruszkowa ] wg mnie najlepsza z tej trójki na kolejnym miejscu jest fioletowa

co to trwałości to wytrzyma kilka godzin tak z 4 h nie oszukujmy się to jest woda toaletowa

woda ta nie jest ciężka , więc na lato jak najbardziej

a jeśli chcesz coś świeżego to może woda scentini np pomarańczowa ?

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
mi rzęsy wypadają , jak nie zmyje na noc makijażu z lenistwa
oj to prawda też często zapomina mi się albo nie chce zyć makijażu na noc ;/ a z rana powypadane rzęsy
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 23:09   #209
sorceress79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izka@izka Pokaż wiadomość
ja używam cieni w sztyfcie i nie narzekam, wytrzymują cały dzień. Nie polecam jednak anew, powieki są cały czas mokre i roluje się bardzo szybko.
dziś miałam okazję poobserwować, jak ten cień nosi się na powiekach klientki, która go niedawno u mnie zakupiła i ... tragedia . Na oczach miała jedynie 2 kreski zrobione z wałkującego się cienia w sztyfcie. Nic jej nie powiedziałam, bo zabrakło mi słów...

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Używacie baze pod tusz do rzęs?
Używam, z Loreala. Jest świetna, zwłaszcza pod SuperShock. Rzęsy jak sztuczne gwarantowane.

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
tu jest fotka tego różu na ręce https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1300703801

myślę,że ten Soft Plum jest jaśniejszy i się nada bo z tego co pamiętam dziewczyny na forum były zawiedzione różem russet [bo okazał się bardzo ciemny, ceglasty ]
Koleżanka zamawiała jaśniejszy i jest podobny do zdjęć z katalogu, ładnie się też prezentuje na policzkach.

A co sądzicie o tych emulsjach z Anew? Są w dobrej cenie w AM. Warto je nabyć?

Edytowane przez sorceress79
Czas edycji: 2011-05-23 o 23:10
sorceress79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 23:10   #210
amelia91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
Podbijam. u mnie w sumie jak ktoś tak brał to dodawałam tą jedną rzecz i miałam sporo taniej
I jak dziewczyny, wie któraś jak to z tym jest?
amelia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości