![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majowe Żony :)
nie przegapiłaś ja po prostu żadnego nie posiadam, ode mnie z rodziny nikt nie robił :/ tylko koleżanki, wczoraj chciałam do jednej pojechać i sobie przegrać ale się okazało, że wyjechała właśnie w delegacje. W sobotę jadę do drugiej na imieniny to mam nadzieję że coś będzie
#182 | |
Wtajemniczenie
|
Monita nie wierzę to samo ciasto ja dzisiaj robię
![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Ślicznie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
szkoda ze nie moge Was na bierzaco czytac ![]() tak sie oczytalam jak waszym tz kopara opadla n aWasz widok i go pytam wczoraj -co pomyslales jak mnie zobaczyles w sukience slubnej a on sluchajcie mowi tak -ŻEBY TO WESELE SIE JUZ SKONCZYLO ![]() ![]() zaraz ide ogladac wasze zdjecia ale pewnie sa w picassie wiec du... z tego a ja wczoraj dostalam prezent od tesciow na dzien dziecka ![]() podkoszulek i spodenki haha ja chyba tez sama upiore suknie ale w rekach a siostrom mama prala sama wlasnie najpierw namoczyl a pozniej uprala i suknie jak nowe
#184 |
Zakorzenienie
|
malgos_87 prześlicznie wyglądałaś
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Ewka nie przejmuj się Tż pewnie żartował Może ty nie masz czegoś zainstalowanego że nie widzisz zdjęć hmmm ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Lecę do kąpieli bo jutro muszę iść zrobić zdjęcia do dowodu bo musi być z odsłoniętym uchem i mam jutro pomiar kuchni ![]()
#185 |
Zakorzenienie
|
I_Ka , Magsik mi tez wesele tak szybko minęło jakby ktoś włączył przewijanie! Też zjadłam tylko rosół bo biegaliśmy w kółko i tez żałuję, że nie podeszłam do wszystkich. U nas było jeszcze to 1,5godz obsuwy i obsługa sali i DJ podchodzili do nas pytać o wszystko jak rozegrać czasowo.
Plener kurcze fajna sprawa, bo jednak fajnie jest włożyć jeszcze raz suknie i zobaczyć męża w graniaku ślubnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Anetunka, ja wkoncu nie upieklam... wracalam z pracy z mysla o kupieniu składników, a tu zonk! wszystkie sklepy zamkniete: jakies święto lokalne... szkoda tylko, że ja pracować musiałam! Jak Ci wyszło? Czy to ciasto nie namiękło od truskawek, no i czy nie było za kwaśne? W sobotę idziemy do znajomych na obiad, to mogłabym upiec akurat na deser.
|
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nasz wielki dzień 21.05.2011r. 23.09.2014 Michałek Edytowane przez magsik Czas edycji: 2011-06-02 o 22:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Majóweczki Żoneczki
![]() Jak tylko znajdę trochę czasu - zdaję relacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mężuś sobie śpi a ja śmigam po necie
![]() Dobry Kobitki ![]() ![]() No i jakie fotki bym Wam pokazała... Jak tylko będzie czas to wrzucę ![]() A Wy wszystkie wyglądałyście przecudownie!!!!!!!!:cmok : |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
hej moj slub w sierpniu ale chetnie obejrzalabym wasze zdjecia jesli nie macie nic przeciw moglaby mi ktoras napisac jak wejsc na ten klub zeby poogladac zdjecia lub na PW jakies linki do FB wyslac???
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
hej Lachonki,
![]() to dołączam nareszcie ![]() ależ szkoda, że to już po, co??? jeszcze raz bym chciała ten dzień przeżyć taki sam jaki był, bo był cudny! ktos ostatnio nas zapytał, czy gdyby była możliwość cofnięcia czasu, co byśmy zmienili w tym dniu ... a my spojrzeliśmy na siebie, uśmiech od uch do ucha i razem "NIC!" ![]() Passion, a gdzie to foty??? ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Anetuniaa, z jakiego biura śmigacie na Rodos? |
![]() ![]() |
![]() |
#192 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edit z zapomniałam zdjęć ![]()
![]() Edytowane przez Anetuniaa Czas edycji: 2011-06-03 o 08:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Anetka111, sorki za szczerość, ale gdybyśmy chciały aby wszyscy ogladali nasze zdjęcia, to wrzuciłybysmy je na otwartym forum, czyli nawet tutaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Anetunia, dziekuje za porady ![]() DELL, jak to juz mam w zwyczaju: zgadzam sie z Toba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
co tam dziewczynki, szykuje sie jakis ślub?
![]() nie mam jeszcze żadnych zdjęć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- mam tyle roboty a siedze tutaj ![]() ale jest nadzieja na moje pudlo, wczoraj kolega zabrał komputer do naprawy ![]() ![]() też musze jakieś ciasto upiec, bo sporo skladnikow z wesela zostalo i np sis mnie moelstuje już |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczynki
![]() mi sie mój lapek też zepsuł... ale już brata zmoblilizowalam żeby mi coś fajnego złożył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Passion, to niech sis cos upichci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Dellkuś, ale Wy macie rewelacyjne te zdjęcia
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- lepiej nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Magsik zgadzam się z Anetunią
![]() Jeśli się nie uda to daj znać najwyżej jakoś sie umówimy i ja wam kilka zdjęć porobię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Passion, tylko kilka jest od fotografa, na resztę musimy poczekać
na FB powrzucałam i te od fotografa, i od rodziny ![]() zmolestuj swojego fotografa aby Ci wysłał choc parę fotek ![]() Edyta Górniak????????? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
a jakby ktoraś chciała to mam przepis na rewelacyjne babeczki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- to był komplement ![]() ![]() Magsik, postaw na swoim ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a mój Tżcik nie chce pleneru ![]() ![]() Edytowane przez badziabadzia Czas edycji: 2011-06-03 o 08:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Badzia, jutro napiszę, bo mam w starym kalendarzu, właśnie spojrzalam. Tzn jutro jak będe juz miała pudło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Ja molestowałam naszego fotografa, ale musimy czekać dalej, bo nie da rady przesłać nam zdjęć do poniedziałku, a później bedziemy czekać na obróbkę...
Badzia no jeden plus,że mój TŻ tez nie bardzo chciał ale wiedział, że mi zależy więc jeździłi pozował razem ze mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
![]() tylko, że obcięłam włosy i mam teraz dość krótkie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Badzia, a argumenty: "bo ja bardzo chcę", "zrób to dla mnie plisssss" nie działa na Twojego TŻta?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczynki, zajrzyjcie do moich zdjęć w klubie i pomóżcie wybrać jakieś do ogłoszenia o sprzedaż ![]() ![]() Edytowane przez badziabadzia Czas edycji: 2011-06-03 o 08:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
szkoda, bo plener to fajna zabawa
![]() ![]() my się naprawdę dobrze bawiliśmy. Fotograf któregos razu mi nawet powiedział " weź choć na chwilkę bądź poważna do kilku ujęć" bo cały czas mi się micha jarzyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Badzia z tych od fotografa to na huśtawce (ładnie widać gorset) z tych od gości jak idziesz za rękę z małym chłopcem przy samochodzie.
Ogólnie wrzuć zdjęcia gdzie widać całą suknie bo i przyda się tez fotka jak suknia wygląda w tańcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.