|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZEERWIEC Pacco Rabanne, Rochas, Dior i inne na wymianę
Witam
Interesuje mnie u Ciebie Słoń, ale widzę, że jest go więcej niż Womanity... Masz jakiś pomysł...? ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Mam jeszcze jakieś 10 ml Tabu, 9 ml Blv II, mogłabym odpsikać Lou Lou, Byzance Rochas, Caline Gres, Ombre Rose, Trance Ellen Betrix (tuberoza). |
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC Pacco Rabanne, Rochas, Dior i inne na wymianę
może znajdziesz coś u mnie za:
Dior J'adore Le Jasmin edp 100ml tester- ubytek widoczny na zdjęciu ? |
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, niestety nic
|
#186 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: CZEERWIEC Pacco Rabanne, Rochas, Dior i inne na wymianę
Niestety nie udało mi się znaleźć Ultrared w żadnej perfumerii (Douglas, Sephora, Marionnaud) a w ciemno nie wezmę więc muszę zrezygnować.
|
|
#188 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pacco Rabanne, Rochas, Dior, Kenzo, Clinique i inne
Witaj
Niestety nic. Pozdrawiam
|
|
|
|
#189 |
|
Zadomowienie
|
u Ciebie interesuja mnie:
Pacco Rabanne Ultrared edp 80ml tester - ubytek widoczny na zdjęciu Pacco Rabanne Ultraviolet edp 80ml, ubytek widoczny na zdjęciu Dior J'adore Le Jasmin edp 100ml tester- ubytek widoczny na zdjęciu (co do tego zapachu jak bardzo jest podobny do pierwowzoru?) ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- hmm mogę jeszcze zaproponować Escadę Magnetism 10/75 ml lub Versace Bright Crystal 35/90 ml... ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- rozumiem że klasycznym J'adorem? Ile ml? ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- A co bys powiedziała na wymianę: Alien, Bright Crystal i dorzucone przeze mnie próbki (akurat te które mam w wątku) za J'adore Jasmin i i jeden z Pacco Rabanne? ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Rozumiem moja ostatnia propozycja to Alien+Bright Crystal za J'adore Jasmin. Daj znać czy jestes chętna, jeżeli nie to dziękuję za zainteresowanie ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- kochana a co masz jeszcze do zaoferowania? ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- ile jest Armaniego? ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- pozwól że ja również przemyślę wymianę...nic na siłę u Ciebie jednak najbardziej jestem za J'adore..
|
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
proszę
|
|
|
|
#191 |
|
Zadomowienie
|
hmm nie lubię odlewek, najchętniej wymieniałabym ją za perfum o podobnej pojemności..posiadasz coś? Pacco Rabanne Red ile ma pojemności?
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic....
|
|
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
Game to zdecydowanie nie mój zapach
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Poisona klasycznego, ewentualnie Elixirow Poisonowych...Gucci ph poza tym mogłoby być....Alien ambrowy...cos Lutensowe...Cedre...Santa l Blanc...Fleurs d'Oranger.....Elixir des Merveilles Hermesowy...
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Piżmowcow nie lubie, więc ten odpada ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Koszmarę mam wlasną, a Tendre nie podoba mi się. Także dziękuję. |
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
tak, jestem zdecydowana-wysyłam PW
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Może odlewkę Euphorii i Kenzo Flower ?
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Na ten moment to za bardzo już chyba nic nie wyszperam.
|
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
nieee... chyba nic... spytam jeszcze czy może mama byłaby zainteresowana jungle i odezwę się na dniach
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Mogę mieć wish ![]() np Clarins Eau de Jardins Versace Bright Crystal Daisy Aqua Allegoria Cherry Blossom Miracle Emporio Armani She klasyk złoty Light Blue Dior Addict 2 Lalique Encre Noire może męskich troche? ![]() Azzaro Chrome Kenzo Leau Par Wild Edition YSL L'Homme Libre 212 men Davidoff Adventure eau fraiche generalnie to pogrzeb
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
a na co chcesz wymienić Addicta?
masz jakąś listę poszukiwań? chętnie się dowiem bo u mnie często coś przybywa ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- za jakiś miesiąc powinnam Angela dostać to się przypomnę ![]() chyba, że skuszę Cię Lempicką+balsamem za któryś z flakonów
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
perfumowego poza watkiem niestety nic mam nic, kupuje tylko te perfumy ktore lubie wiec nie mam zbednych zapaszkow
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Dior J'adore Le Jasmin edp 100ml tester- ubytek widoczny na zdjęciu
cos u mnie? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.