|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój mały świat Oriflame :)
Fajna kolekcja
która szminka to Twoje KWC?
|
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
A moglabys zrobic zdjecia jak ta Twoja imponujaca kolekcja wyglada na ustach?
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zależy które pomadki Cię interesują nakładać i od razu zmywać z ust to efekt nie będzie zadawalający.---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Moje ulubione: Błyszczyk Savannah, Błyszczyk GG Ultimate Pink 16792, Pomadka O.B. Seductive nude, Pomadka Wild West. |
|
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabym prosić swatcha na ręce i ustach O.B. Seductive nude?
|
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo
![]() Bardzo lubie tą pomadkę, fajnie wygląda na ustach, taki odcień szukałam pół roku aż znalazłam Po nałożeniu fajnie mrowi i chłodzi.
|
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
Super, dzięki! Piękny kolor, chyba się skuszę
|
|
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chyba ale na pewno
szczerze ją chwalę, jak ktoś lubi cieliste usta to nadaje się idealnie.
|
|
|
|
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
Witaj,
Świetny wątek. Fajnie, że można znaleźć tutaj wiele cennych porad. Mam takie pytanko, jak pielęgnować skórę tłustą skłonną do wyprysków a jednocześnie z naczynkową? Bardzo lubię kosmetyki Oriflame tylko właściwie nie wiem na co się zdecydować. Proszę o radę.
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki typ skóry wymaga specjalnej pielęgnacji, nie używaj mocnych kremów. Używaj lekkie kremy, nie tłuste, delikatny tonik wskazany. Do demakijażu nie używaj drażniących kosmetyków, Nie jedz ostrych potraw, unikaj solarium, masek rozgrzewających, na pewno ci to nie pomoże. Kremy szukaj takie które mają w składzie: Witaminę C,K, arnikę, związki krzemu, algi morskie, nagietek. Raz na tydzień nie więcej zastosuj maseczkę nawilżającą, oczyszczającą. Kosmetyki nie mogą mieć w składzie alkoholu oraz kwasy AHA odpadają , na dzień stosuj lekki krem matujący, oriflame ma serię matującą. Na wypryski polecam dwie serię Tea Tree i Pure skin. Odpowiednie też będą kapsułki dotleniająco-nawilżające (rozjaśnia, dobrze działa na naczynia krwionośne), ale i tak najlepiej jakbyś udała się do Dermatologa, zahamujesz w odpowiednim momencie rozwój naczynek. ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Woda toaletowa Elvie Zmysłowy, tajemniczy, świeży, delikatny. Lekki w sam raz na lato, nie jest za słodki. Kobiecy zapach, oryginalny flakon. Zakupiłam go w niepewności ale moja niepewność minęła wraz z pierwszym użyciem Zapach kojarzy mi się idealne z latem, morzem
Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-07 o 12:26 |
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostałam Elvie w prezencie i na początku traktowałam go po macoszemu, niezbyt mi się podobał. Dość długo przeleżał na półce, aż raz po niego sięgnęłam i zakochałam się
|
|
|
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Te perfumy mają ,,coś'' w sobie
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
a kojarzą Ci się z elfem? Bo ja nie wiem, czy to siła sugestii, ale coś w nich elfickiego jest
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm sama nie wiem
już wiem z czym mi sie kojarzy z Nimfą wodną
Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-07 o 12:53 |
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się właśnie wydają takie lekkie, ulotne, ale tajemnicze... I jeszcze moje kochane Mirage, też budzą we mnie takie skojarzenia. Nie seksownej kobiety, jak Enigma, ale istoty bardziej ulotnej, pieknej, tajemniczej... Choć Mirage to elf ziemi, mchu, traw, zapach cięższy, mokry, "ziemny", a Elvie to elf powietrza, lekkiego wiaterku, pachnie lekko, ciepło, delikatnie...
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Elvie jest delikatna w sam raz na lato a Mirage bardziej ciężka. Mirage lubię używać ale w zimę.
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Jak wychodzę z domu to zawsze mam dylemat które perfumy użyć
|
|
|
|
|
#196 |
|
Rozeznanie
|
A ja dopiero poznaje perfumy oriflame. Jak narazie mam tylko Muse i Giordani Gold no i nie powalily mnie na kolana chociaz uzywam ich czasami aby wykonczyc buteleczki. Mysle ze zakocham sie w Dancing Lady i ten balsam gratis mmm
Ostatnio kupilam na Ebayu mleczko do demakijazu rozane z Oriflame!!! Nie wiem kiedy bylo ono dostepne w ofercie ale jest swieeetne. Co dzien nie moge doczekac sie wieczoru kiedy robie make-up |
|
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Perfumy Giordani Gold są dla odważnych, ułożonych kobiet, takie eleganckie.
|
|
|
|
|
#198 |
|
Rozeznanie
|
Zgadzam sie sa bardzo eleganckie i trwałe. A balsam w sloiczku wspaniale zmiekcza i wygladza skore. Uzywam go codziennie ale juz mi sie konczy. na szczescie zaraz bede miala Dancing Lady
|
|
|
|
|
#199 |
|
Wtajemniczenie
|
Dancing Lady to jak dla mnie najlepszy zapach Ori
uwielbiam je i nie mogłam się ich doczekać w promocji! na szczęście będą w następnym
|
|
#200 |
|
Rozeznanie
|
Nom z balsamem gratis juppi
![]() |
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Dancing Lady ma fajny flakon
---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Biznes klasa , lubię mieć te 200 pkt a dlaczego??? Zaraz wam powiem ![]() Można zamówić 40% taniej jeden dowolny produkt będący w cenie standardowe ( jeśli jednorazowo lub w przeciągu tygodnia zamówimy za 200 pkt to przysługują nam 2 produkty 40% taniej) Dostajemy 3 próbki po 10 gr każda. Możliwość zakupienia próbek bez ograniczeń po 50 gr za sztukę oraz otrzymujemy rabat, który będzie odliczony w następnym katalogu. Możliwość zakupienia za 6 zł 10 katalogów. ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-07 o 15:41 |
|
|
|
|
#202 |
|
Wtajemniczenie
|
Pyciu17, prowadzisz bardzo fajny wątek. Mnóstwo w nim przydatnych informacji i porad
![]() Tak przy okazji, chciałam się zapytać o błyszczyk bo widziałam, że masz sporą kolekcję malowideł do buzi . Szukam, szukam i szukam idealnego błyszczyka, bez dużej ilości błyszczących drobinek, w kolorze jak najbardziej cielistym/beżowym/nude. Możesz coś polecić z oferty Oriflame?
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze chciałam powiedzieć, że jak jeszcze nie robiłyście zamówienia w tym katalogu lub macie zamiar robić drugie, to polecam ten krem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...am.html&next=1 jest rewelacyjny, na wyprzedaży teraz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, wieczorkiem kolejna lekcja chyba 13
Poświecę ja na ten temat o który prosisz
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja również czytam ten wątek od początku powstania Bardzo mi się tu podoba, widać że Pycia ma dużą wiedzę o kosmetykach Wkleiłam link w podpisie i będe zbierać dla ciebie głosy |
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Za chwilę wstawię kolejną lekcję na poprawę humoru
|
|
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Lekcja 13
Na życzenie jednej z was dzisiaj przy tablicy korektory. Opiszę wszystkie z oferty, jeśli jakiś ominę to, piszcie ![]() Korektor mineralny GG Z ekstraktem z czerwonych alg zmniejsza opuchnięcia, cienie pod oczami. Stosuję ten korektor, nie podrażnia, nie uczula, odswieża cerę. Rozświetla, nie obciąża, doskonale się rozprowadza, długo się utrzymuje, bardzo wydajny. Jestem na Tak ![]() Korektor pod oczy Absolute Posiadam ten korektor, ale w momencie jak w ofercie pojawił się mineralny to Absolute leży w kuferku ale wcześniej byłam w nim zakochana Idealny dla delikatnych okolic oczu, rozjaśnia cienie, ciemne obwódki, orzeźwia. Bardzo wydajny, ogólnie polecam.Korektor Very Me Clickit Gładka konsystencja, dla wrażliwej skóry.Fajnie wygładza, idealnie maskuje cienie pod oczami. Skóra wygląda świeżo, delikatnie. Mogę go szczerzę polecić ![]() Korektor Very me Cover Up Maskujący niedoskonałości korektor, nadaje naturalny wygląd. Oczyszcza, łagodzi, dobrze kryje, wydajny, nie podrażnia. Posiadam odcień jaśniejszy, dobrze się go rozprowadza, dobrze stapia się z cerą. Podwójny korektor O.B. Tuszuje niedoskonałości, wysusza je i przyśpiesza gojenie. Bardzo dobrze kryje, utrzymuje sie długo na skórzę, jest dość wydajny. Klientki są zadowolone. Absolutny hit wśród zamawiających ![]() Zestaw korektorów O.B Trzy korektory w jednej palecie. Każdy z nich spełnia inne zadanie, Działa przeciwbakteryjnie, koi i nawilża. Zółty zakrywa cienie, zielony w połączeniu z beżowym idealnie maskuje niedoskonałości. Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-07 o 20:28 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
A moze w ofercie Oriflame znajduje sie cos na wory pod oczami? Mam 20 lat i wielgasne wory pod oczami, probowalam roznych sposobow, ogladow, zelowych opasek na oczy i w sumie bez wiekszych efektow.... Moze powodem jest to ze nosze okulary? Tzn mam wade wzroku, bo nosze soczewki
|
|
|
|
|
#209 |
|
Rozeznanie
|
Pyciu ja mam tylko ten korektor z VeryMe i jest niezly. doskonale maskuje moje cienie po oczami i niedoskonalosci, zaczerwienienia ale ty kusisz mnie na ten mineralny. Eh zbankrutuje
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.

która szminka to Twoje KWC?

Po nałożeniu fajnie mrowi i chłodzi.